SILJE LOUISE TIPSER (Silje Louise - foto + litt til)

SILJE LOUISE TIPSER

Siden jeg ikke har noen nye bilder, eller særlig med inspirasjon, tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen utrolig bra fotoblogger! Jeg DIGGER alle, og syns de fortjener mer oppmerksomhet. Alle bildene under er linket.


Jeg starter med daniellfoto.blogg.no - en stor kommende fotograf! Han har sin helt egen stil, som ingen andre har lik. Før tok han mer skrekkbilder, men nå har han startet med en mafiaserie. Bildet over et et av de sistnevnte.Se på dette folkens! Dette har en gutt på 17 (straks 18) fikset selv! Hvor sykt er ikke det? Han er superdyktig, og fortjener mye mer oppmerksomhet både i bloggverdenen og den vi lever i. Daniell blir 18 år i morgen, så hvorfor ikke gi han en liten bursdagsgave? Gå inn her og trykk på en av Bloglovin' knappene om du ikke allerede har gjort det fra før. Bildene hans er fantastiske!


Neste blogg på lista er Ida - blogg.idafiskaa.com. Hun har nettopp byttet plattform, så det er ikke så mye på den nye enda. Bildene hennes er nydelige. Hun holder seg som regel til portrettfoto, noe hun er ekstremt god til. Hun er 15 (!) år, og til å ha lært dette selv, er hun veldig dyktig. Hun har alltid nydelige farger, lys, fokus og alt. En blogg som er verdt å følge med på! Trykk her for å se litt på den forrige siden hennes. Den bytter rett over til den nye etter litt. Fantastiske bilder, og en utrolig dyktig fotograf. Kommer til å nå langt hvis hun fortsetter slik!


Over til min favoritt - blog.heleneee.com. Jeg slet virkelig med å velge ut et bilde jeg ville vise frem, siden jeg elsker alle! Hun har en spesiell stemning over alle bildene sine. Det er et eller annet med fargene jeg liker utrolig godt. Det er et eget preg over de. Hun tar både hverdagsbilder, portrettbilder og naturbilder. Jeg liker alle like godt. Hun har en slags rolig stemning over de, uansett hva hun tar bilde av. Helene er 16 år, så hun kommer også til å nå langt! Gjør meg en tjeneste: trykk her! Dere kommer ikke til å angre.


Mette - mettalie.bloggbyen.com har jeg nettopp vurdert da. Hun vant fotokonkurransen jeg hadde på bloggen, og vant bl.a. en vurdering. Så - hvis dere vil lese den, kan dere trykke her. Som sagt, bildene er fantastiske og verdt å se på! Trykk her for å komme til bloggen hennes. Følg henne gjerne på Bloglovin' også, sånn at dere kan få med dere alt.


(forstørret bildet, så kan være litt utydelig)
Over til natureksperten Tone - denmystiskem.blogg.no. Denne jenta er rå til naturfotografering. Hun fortjener definitivt flere lesere og ikkeminst følgere på Bloglovin' ! Hun tar for det meste bilder av blomster, planter og annet i naturen. Bildene er fargerike, veldig pene og hun har i tillegg utrolig fint lys på dem! En blogg som etter min mening bør få mer oppmerksomhet. Trykk her for å komme til Tones blogg.

Fantastiske bilder ikkesant?

- siljelouise
Stikkord:

10 kommentarer

Mette

23.jun.2010 kl.14:39

Aw, tusen takk for fine ord! :D Utrolig mange andre gode blogger på listen også! :)

Sv: Takk! :D Ville bruke litt annen sminke denne gangen, ellers hadde det bare blitt så likt alt jeg har tatt før. :) Ja, jeg er ikke så flink til å variere positurene. Skal ha det i bakhodet til neste gang, takk for tips! ;)

Cathrine E. N - fotografi

23.jun.2010 kl.15:00

Mhm :)

Tone

23.jun.2010 kl.15:08

Tusen hjertelig takk:D

You made my day:)<3

daniellfoto

23.jun.2010 kl.15:13

åh :O tusen takk!! beste starten på dagen jeg har hatt på lenge !!!! utrolig koselig skrevet, og ALT! virkelig asså!

og virkelig mange andre her som er super flink.. er noen som er nye for meg, så jeg takker og bukker for at du viste meg de også!

idamarie

23.jun.2010 kl.15:33

aw. tusen takk. søta. takk for fine ord. jeg blir såååå glad :D
forresten, ikke for å være kjip, men kunne tenkt deg å bytte bilde, fordi jeg er ikke så fornøyd med det bildet der :/

♥Thea Pernille PHOTOGRAPHY.

23.jun.2010 kl.15:53

Ganske enig med deg der ja! selv eelsker jeg de svenske fotobloggene, hehe :)

idamarie

23.jun.2010 kl.16:13

svar: her koden til det bildet:

idamarie

23.jun.2010 kl.17:08

svar: http://i41.tinypic.com/2lwp18g.jpg

Bianca - Photography

06.jul.2010 kl.22:31

de tre øverste bloggene er jeg faste lesere av, ELSKER dem. De er så utrolig flinke, skjønne rikke helt hvordan det går ann egentlig :)

Mari

09.jul.2010 kl.18:16

Digger de bloggene, leser dem så ofte som mulig! Anbefaler kameralek.blogg.no :)

Legg igjen en kommentar:

hits