HVEM ER SILJELOUISEH? (Silje Louise - foto + litt til)

HVEM ER SILJELOUISEH?

Jeg heter Silje Louise og h'en i bloggnavnet er første bokstaven i etternavnet mitt. Jeg ble født 31.mars 1993 i Trønderlag, men flyttet til Sørum etter et år der oppe. Derfor har jeg heller ikke trønderdialekt, selv om det hadde vært gøy om jeg hadde det.. I Sørum hadde jeg mange herlige år helt til jeg flyttet til Nes da jeg skulle begynne i 3.kl. Her bor jeg enda.. På ungdomsskolen gikk jeg i en idrett/friluftsliv klasse som jeg hadde 3 fine år med. I åttende klasse begynte jeg å bli interressert i foto, og etter konfirmasjonen min kjøpte jeg mitt første speilreflekskamera - Nikon D60. Da vi skulle søke linjer til VGS var jeg ikke i tvil om hva som skulle være 1.valget - nemmelig medier og kommunikasjon. Jeg kom inn, og angrer ikke! 

Jeg er ikke sikker på hvilket yrke jeg vil velge etterhvert, men noe innen foto er høyeste ønske. Jeg har allerede vært hjemme hos Hanne Krogh og intervjuet henne da jeg gikk 1.året på MK (medier&kommunikasjon). Etter VGS skal jeg ta meg et år på folkehøyskole, men hvilken er ikke helt bestemt enda. Jeg har sett mye rundt på nettet, og for tiden står Global Image linjen på Bjerkely fhs øverst på pallen. Jeg er ganske så skolelei, så det blir nok midt i blinken for meg. Jeg elsker å reise og jeg elsker foto! I løpet av det året håper jeg på å finne ut hvilken kategori innenfor foto jeg vil drive med videre og evt. jobbe med. 

Ellers trener jeg på Spenst ca 3 ganger i uken, hvor det går mest i zumbaaa! Kjempegøy. Gikk på håndball i 6 år før, men sluttet etter at jeg startet på VGS. Ble litt for mye når man måtte på treninger og kamper til en spesiell tid hele tiden.

Som alle andre ungdommer hører jeg masse på musikk. Jeg liker det meste, men Opera, hardrock og techno styrer jeg unna. Favorittbandet er Green Day, og selvsagt var jeg på plass på Ullevaal 4.juni 2010. En fantastisk opplevelse, som satte spor i meg. Bedre liveband trur jeg ikke du finner. Gleder meg allerede til neste gang de kommer til Norge.

Noe annet jeg liker veldig godt, er å reise. Gjerne langt, langt vekk fra Norge. Jeg har vært i USA to ganger og besøkt masse, masse severdigheter. Et land som har blitt mitt favorittland! Andre land jeg har vært i er Sverige (heh..), Danmark, Hellas (Kreta), Frankrike, Egypt og Spania. More to come!

Hvis dere har lest alt dette, fortjener dere en klem!


4 kommentarer

Stian Karlsen - fotografi

09.aug.2010 kl.19:46

Green Day er helt fantastiske live, har opplevet to av konsertene deres hittil :)
Men jeg tror det aller beste med å ha blogg, er at det blir som en dagbok, som vi forhåpentligvis kan kikke tilbake på om 10 år og sammenligne med :)

Merete Hegna

09.aug.2010 kl.23:29

Heisann. Nå er finalistene plukket ut, og du kan nå sjekke om du er med videre eller ikke.

http://dvergii.blogg.no/1281383879_fotokonkurransefinali.html

Tusen takk for at du deltok!

TUVA NILSEN

09.aug.2010 kl.23:47

GREENDAY VAR VILT BEST:D

Merete Hegna

09.aug.2010 kl.23:54

// var så lite atte' :)

Legg igjen en kommentar:

hits