ÉN ERFARING RIKERE (Silje Louise - foto + litt til)

ÉN ERFARING RIKERE

Eh, ja. Salget gikk ikke så bra. Vi sto der i over 4 timer i to - tre minusgrader (!) og jeg solgte ingenting. Det var mange som stakk innom, så på bildene og skrøyt masse av de, men vi fikk som regel denne setningen "vi har ikke plass i hylla hjemme". I tillegg virker det som at de fleste ikke tar oss ungdommer seriøst når det gjelder salg og slikt. Hadde det stått voksne folk der hadde de garantert solgt noe! Vi prøvde å være imøtekommende (skrives det sånn?) og blide til alle som kom, så det var en del som kom bort og tok en prat. Det er jo veldig koselig da. Noen var bare sure og gretne selv om vi hilste, men sånn kommer det alltid til å være.

Selv om jeg ikke fikk solgt noe, er jeg én erfaring rikere. Dette var første gangen jeg gjorde noe slikt, så jeg kan ikke forvente å tjene masse nå i starten. Det er så klart kjipt å stå og fryse så mye at du ikke kjenner tæra dine lenger, og ikke få ikke solgt noe.. Men, som sagt; jeg er én erfaring rikere. Og det liker vi!


Har som sagt ikke internett på dataen min, så jeg låner venninna mi sin. Derfor ble det et bilde fra facebook, heheh.. Det ble litt dratt og rart btw.

Er det noen av dere som vil kjøpe et bilde av meg forresten? Det er bare å ta kontakt på freaky.music.lover@hotmail.com. Det skader ikke å spørre!

5 kommentarer

juliept

23.okt.2010 kl.17:59

så dumt du ikke fikk solgt noe da !

Cathrine E. N - fotografi

23.okt.2010 kl.18:31

Det var jo dumt da.

♥Thea Pernille PHOTOGRAPHY.

23.okt.2010 kl.18:35

Håper du får solgt noe neste gang da! om det skal være noe neste gang..

frida eineren aasland

23.okt.2010 kl.20:02

det kommer en ny dag, og nye mennesker! du klarer det nok neste gang :D

Mette

24.okt.2010 kl.21:07

Synd det ikke gikk bra! Krysser fingre og tær for at det går bedre neste gang! :)

Legg igjen en kommentar:

hits