MEG GJENNOM ÅRENE (Silje Louise - foto + litt til)

MEG GJENNOM ÅRENE


Da jeg var rundt 4 år gammel hadde jeg blitt til en skikkelig skravlebøtte som aldri holdt kjeft (ettersom jeg har hørt). Da jeg ble 5 - 6 begynte jeg å miste tenner, gjerne alle på en gang.. Var nesten ferdig med å miste tenner da jeg begynte på skolen.. I 3.klasse var jeg litt lubben av en eller annen grunn, og fortennene mine sto 1 cm utover. Derfor fikk startet jeg med regulering i 5.kl (bøyle i underleppa) og etter hvert vanlig reggis. Etter 1-2 år med dette hadde jeg rette og perfekte tenner, og slapp å ha tennene på tørk hele tiden... På slutten av barneskolen/starten på ungdomsskolen begynte jeg smått å sminke meg og i niende var mascara og eyeliner tingen. Hadde nok min lille mørkeperiode da, ja. Håret ble farget mørkt og klippet til pannelugg, mens nesten alle genserne jeg gikk med var svarte/stripete. Det var også fjortisperioden min. Jeg var ikke den som hadde brunkrem og stort hår, men den med eyeliner og mørkt hår. Etter hvert lot jeg hårfargen gå ut, slik at jeg fikk tilbake min naturlige farge. Stilen min har også forandret seg en god del siden den gang. Har laget en spotifyliste med sanger jeg hørte på for noen år siden, som dere kan se her!

Så gjennom litt gamle bilder i går, og fikk lyst til å lage et slik innlegg til dere! Syns det var litt gøy, jeg. Elsker å mimre, egentlig.

Har jeg forandret meg noe særlig eller? (si ja)

Jeg har også kommet videre i DENNE fotokonkurransen! Stem gjerne på meg (bilde nr 1), man kan nemlig vinne gavekort på fotobok! Me waaant.

9 kommentarer

Camilla

01.des.2010 kl.15:20

Har forandret deg ganske mye ja :p Hehe. Morsomt å se på gamle bilder da :)

Hanne Matilde ♥

01.des.2010 kl.16:13

hehe gøy å se på forandring sånn

camilla gran

01.des.2010 kl.17:05

Husker at du nesten alltid gikk med et stripete skjerf :p haha:)

Madina

01.des.2010 kl.17:35

sv: tusen takk skal du ha! :))

Silje Louise

01.des.2010 kl.17:57

Camilla Gran: Haha, jaa x) Ble klassens stripe også..

Hanne - følg meg på bloglovin

01.des.2010 kl.19:17

Bladde gjennom bloggen din nettop. Du er kjempeflink til å ta bilder! :)

Mette

01.des.2010 kl.19:43

Du har forandret deg en del ja, men man kan se at det er deg! :) Men det kan man vel i grunn med alle. Utrolig artig innlegg, forresten! :D

Silje Hesthagen

01.des.2010 kl.21:06

sv; Haha, nei! Vi er hele tre stk. i klassen som ikke har Face :D

Marthe tanta :)

02.des.2010 kl.23:40

Synes du har vært ille vakker hele tida jeg :)

Legg igjen en kommentar:

hits