ÅRET 2010 - DEL 1 (Silje Louise - foto + litt til)

ÅRET 2010 - DEL 1

Siden jeg liker slike oppsummering-av-året-innlegg selv, slenger jeg meg på trenden. Tenker jeg deler det opp i to innlegg, sånn at det ikke blir så mye på en gang! Here it goes..


Januar var fylt med hyttetur til Beitostølen, mye skigåing, slalom og interresse for vannbilder. Jeg husker at alle fotobloggere drev med vannbilder på den tiden, så jeg måtte teste det ut jeg også. Det var også i januar jeg tok det hånd-bildet som så mange av dere liker så godt.


I februar fikk jeg leserbriller, var på enda en hyttetur, tok flere dråpebilder og ikke minst; var hjemme hos Hanne Krogh på intervju! Jeg hadde en skoleoppgave der jeg skulle lage et intervju, og det endte til slutt med at jeg ble invitert hjem til en av Norges største kjendiser.. Opplevelse for livet! En veldig fin måned egentlig.


I mars ble jeg kjempehappy når jeg så at snøen minket litt. Klassen min var på Amandusfestivalen og jeg fikk et sjokk da jeg så bildeutstillingen. Bildet mitt hang der! Jeg hadde ikke fått med meg at jeg hadde kommet til superfinalen, så jeg ble passe glad, hihi. Veldig morsomt! 31.mars ble jeg 17 år, yay! Da var det også påskeferie. Fikk forresten 55 - 200mm linsa mi til bursdagen min, derfor ble det også veldig mange bilder fremover.


I april hadde jeg en photoshoot med broren min som gikk veldig bra! Liker bildene veldig fortsatt, og har planer om enda en lignende fotoshoot med han snart! Våren kom og det ble tatt masse, masse vårbilder.. I tillegg fikk jeg ny sveis.


I mai ble broren min konfirmert, jeg tok mange selvportretter, jeg feiret 17.mai med bestevenninna mi, jeg kunne gå med Converse igjen (jippi!), jeg var på Operaen for første gang og jeg var en langhelg hos bestevenninna mi hvor vi tok massemasse bilder. Det skjedde egentlig ganske mye i mai, og det var en veldig fin måned!


Endelig kom juni! Sol, sommer, sommerferie - helt klart en av de beste månedene. 4. juni var jeg på Green Day konsert, noe som var helt fantastisk!! ♥ Jeg var også på VG - lista i regnvær, tok flere selvportretter, prøvde ut telelinsa mi masse, var på avskjedsfest, grillkveld med venner osv.. Fin start på sommerferien! 

Del 2 kommer i morgen tenker jeg.

6 kommentarer

Stine Marie

30.des.2010 kl.17:32

sykt stilig :DDD brae bilder

Andrea - Min side av saken

30.des.2010 kl.17:34

nice!! :)

tida-foto

30.des.2010 kl.17:38

Mange fine bilder :D Liker spesielt godt bilde øverst til høyre på juni, var der selv :D

Trine Sjursen

30.des.2010 kl.18:04

shiiit, du tar så utrolig fine bilder! Husker faktisk en del av bildene og det du nevner, hehe :)

Linda Nyrud

31.des.2010 kl.00:28

Nydelige bilder alle sammen :) Tror nok du har gjort det bra hele året ;)

j a s

07.jan.2011 kl.14:50

Fin fine bilder! Green Day var mitt beste minne fra i fjor :-))

Legg igjen en kommentar:

hits