ÅRET 2010 - DEL 2 (Silje Louise - foto + litt til)

ÅRET 2010 - DEL 2


I juli var bestilte jeg meg en refleksskjerm og 50mm f/1,8, så det ble en god del bilder for å si det sånn. Jeg var i Rogaland med bestevenninna mi, på hyttetur i Vrådal, og i Fredrikstad. Da jeg var i Fredrikstad var det Karate Kid premiere, så jeg måtte selvsagt ned til byen og prøve å ta bilder. Jeg fikk en ganske god plass, og fikk knipset et blinkskudd av Will Smith!! Det ble mye jordbær spising også, hihi. Herlig måned!


I august var jeg og broren min i Sogndal på besøk hos noen vi kjenner der, noe som var fun. Det var fint vær, og vi nøyt virkelig den siste delen av ferien. Jeg og mamma var også og så på tanta mi som syklet grenserittet. Spreka! Og plutselig var det skole igjen - 2. året på medier&kommunikasjon! 


I september husker jeg at det regnet en god del.. Det ble mye sitting inne, men jeg fikk noe å drive med da jeg fremkalte masse bilder som jeg skulle sette inn i album. Er ikke ferdig enda, heheh... Det ble også noen soldager, og da var jeg og bestevenninna mi ute og tok bilder. Jeg fikk også kommet i gang med ptf foto (fordypning) på skolen, der jeg prøvde ut lys og skygge.


Det var høst, og det ble en hau med høstbilder i år! Da jeg var i Fredrikstad var jeg og tanta mi ute og tok bilder tidlig om morgenen, og det var superkoselig. Jeg var også i Sverige for å besøke tanta ved båten. Vi var veldig heldige med været den dagen, så jeg fikk litt sommerfeeling igjen. Jeg var også en helg hos bestevenninna mi, og jeg og to gode venner hadde en morsom dag ute en fin høstdag. I tillegg prøvde jeg meg på månebilder for første gang!


Vinteren kom, og det ble en del studiobilder på skolen. Jeg tok også noen selvportretter ute i kulden, som jeg faktisk ble fornøyd med. Jeg tok også splash bildene (link), som jeg ble fornøyd med!


I desember har det skjedd mye: det ble enda flere studiobilder på skolen, jeg fikk dilla på bokeh- bilder, jeg var på Oslo S og tok bilder av fremmede til en prøveeksamen som endte bra, jeg var på juleshopping, jeg og mamma var på julekonsert, det ble juleferie, og jeg feiret julen i Fredrikstad. I tillegg fikk jeg beskjed om at bildet mitt ska på utstilling over hele Norge (les mer her) ! Desember var veldig fin! 

2010 har vært et kjempefint år for meg, og jeg håper at 2011 blir enda bedre. Jeg blir 18, så det året må bare bli bra!

Med det vil jeg ønske dere alle et godt nyttår!! Håper dere får en fantastisk kveld og en super start på året! Selv er jeg syk, men skal likevel feire med over 30 stk i kveld. Skal ta nyttårsbilder også, så lykke til til alle fotografer der ute! Godt nyttår fra meg ♥

6 kommentarer

Happypill

31.des.2010 kl.16:45

Mange fine bilder:)

Godt nyttår!

kaja helene

31.des.2010 kl.16:46

så fine bilder!!

elisabethsfotoverden

31.des.2010 kl.16:50

Utrolig flotte bilder!:) Godt nyttår:)

Linn Bloggen

31.des.2010 kl.17:35

Hei, du tar utrolig fine bilder, jeg er superimponert:D Etter å ha lest inleggene dine om 2010 er jeg hypp på å begynne å ta bilder igjen jeg og. Er du fornøyd med 50mm objektivet ditt forresten? Lurer på om jeg skal kjøpe det samme nemlig;)

Godt nytt år, og masse lykke til i 2011:D

Casandra

31.des.2010 kl.18:27

Godt Nyttår :D

Mette

01.jan.2011 kl.13:38

Å, så masse fine bilder du har tatt i 2010! :D Du har virkelig utviklet deg! :D

Godt nyttår, og god bedring! :D

Legg igjen en kommentar:

hits