SIDEN SIST - UKM (Silje Louise - foto + litt til)

SIDEN SIST - UKM

Nå er det blitt en liten stund siden forrige innlegg. Det har skjedd så mye, så det har vært deilig å ikke tenke blogg. For det første, har jeg vært syk, selv om jeg ikke har vært på latsiden av den grunn. Forrige helg var det fylkesmønstring i Asker, så jeg var der på søndagen. Fylkesmønstringen i Akershus er den største i hele landet, med nesten 1000 deltakere - vi er til og med større enn landsmønstringen! Det eneste kjipe med det, er at det er enda vanskeligere å gå videre fordi like mange skal gå videre herfra, selv om det er dobbelt så mange deltakere. Jeg skulle gjerne fått med meg alle showene også, men siden det var både fredag, lørdag og søndag ble det litt mye. Men - det var utrolig mange flinke, både på scenen og i utstillingen! 

Her er litt bilder fra den dagen:  

Jeg har også vært på Amandus festivalen i Lillehammer med klassen. Det var utrolig gøy, og vi dro på mandag og kom hjem i natt. Jeg var med på mye morsomt, som jeg skal fortelle om i neste innlegg. 

Edit: Glemte å nevne at jeg ikke kom videre, men jeg prøver igjen neste år! Det var kun 5 kunstinnslag (av over 150) som kom videre, ingen av dem var foto. Så klart hadde det vært gøy å komme videre til Trondheim, men siden jeg kom videre til fylkesmønstringen er jeg fornøyd! 

5 kommentarer

WOAW!! kom du videre 8D?!??!

Merete Hegna

16.apr.2011 kl.17:46

Synd at du ikke kom videre da, men du vet hva man sier .. Vi kommer sterkere tilbake neste år! :D

// Kjempe gøy! :D

.. Nå er du en god del eldre enn meg også da! (a)
så moro da! kjempefine bilder!

Charlotte Ü

16.apr.2011 kl.18:23

vi har hatt UKM for lenge siden ;o
elsker ukm. så på både kommunegreia og fylkesgreia her, og i juni er det tid for landsmønstrina i trondheim. glææær mæ

Legg igjen en kommentar:

hits