BW photography (Silje Louise - foto + litt til)

BW photographyJeg er så glad i svart/hvitt bilder! Alt blir så fint i svart/hvitt syns jeg. Bildene over er fra da jeg på en dagstur i Fredrikstad på fredag. Herlig vær da også! Hva syns dere om bildene?

Jeg driver forresten og planlegger en portefølje jeg skal lage. Jeg aner ikke hvor det er best å lage, så hvis det er noen der ute som har en portefølje på nettet, gi meg tips til nettsider hvor man kan fikse alt selv.

5 kommentarer

Fotograf Benedikte Bull

24.apr.2011 kl.23:12

Svart hvitt bilder er råstilige! Veldig pene var disse også. :)

KRISTIN

24.apr.2011 kl.23:22

så fint bilde :D elsker svart hvitt bilder!

Frida Bringslimark

25.apr.2011 kl.21:29

Tusen takk!! :D

Bilder i B/W får frem så mange følelser, spesielt i portretter, likte bildet ditt veldig godt, spesielt med syklistene til høyre.

Hmm, jeg har da en hel hjemmeside på ipage.com med eget domene der jeg har forside, blogg, galleri/portfolio. Portfolioen har jeg under domenet som et "subdomain", og det har jeg laget selv på iWeb, siden overfører jeg med FTP server (eks. filezilla (jeg bruker den som er på iWeb).

Hvis du tenker på å ikke bruke penger så aner jeg ikke, men finnes mange rimelige hoster du kan spørre, men da må du også ha eget domene om du ikke vil ha portfolioen din under deres adresse (eks: http://siljeportfolio.foto.no).

Om du er gullmedlem på foto.no får du tildelt egen portfolio, men da blir det som adressen over.

Maiken

26.apr.2011 kl.11:22

Jeg og liker svarthvitt. Fine bilder :)

Linn Kleppa

26.apr.2011 kl.17:40

Svart/Hvitt bilder er veldig stilig og bildene over her var fine. ;)

Legg igjen en kommentar:

hits