Blogg

nytt design!

Jeg var så lei det mørke designet mitt, så jeg lagde et enkelt og lyst design! Er veldig fornøyd egentlig, ville jo ha det veldig enkelt. Hvis noen ikke husker det gamle designet mitt, here it is:


Jeg liker jo dette også, men det er alltid fint med litt forandring! Vi går jo mot vår nå, og da passer det vel ikke med så mørk bakgrunnsfarge? Det syns i hvert fall ikke jeg. Så jeg endte med en grå aktig bakgrunn som jeg liker mye bedre med tanke på årstiden. Jeg sier meg fornøyd! 

Hva syns dere?

ENDRING I HEADER OG KONKURRANSE

Den gamle.

Som noen kanskje har lagt merke til, har jeg fikset litt på headeren. Jeg byttet ut bildet av meg, og noen av de ved siden av, og den hvite boksen er gjort litt smalere slik at den passer bedre til bloggen. Jeg ble veldig fornøyd selv, så jeg håper dere liker det også! Hva syns dere?

Jeg er forresten videre i DENNE konkurransen hvor man kan vinne en fotobok! Hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på mitt bilde (nr 1), hvis dere liker det.

UPS, TOMMYLIFE AVSLØRT..

Jeg fant noen interessante videoer på youtube i stad, og må bare dele de med dere! Klarte ikke dy meg..


Noen som kjenner igjen denne karen?


Hvis noen er i tvil, er det bare å høre på videoen over!


Her er han også med.

Jeg la til de to nederste linkene i kommentarfeltet hans, men han godtok det ikke.. Haha! Det kan hende dere visste dette fra før av, da men.. Morsomt er det i hvert fall!

ENDELIG NYTT DESIGN!

Se på designet mitt nå da! Jeg har jobbet i mange timer og er kjempefornøyd. Jeg har har ønsket meg dropdown meny lenge, men har ikke giddet å lage. Nå var jeg så lei de menyboksene mine, så jeg måtte bare bytte de ut! Jeg har bare dropdown meny på forsiden btw.. Syns ikke at jeg trengte det på innleggssiden også.. Eller bør jeg?

Jeg har også gjort bloggen mye bredere, slik at jeg kan laste opp store bilder. Derfor ser det ganske dumt ut når bildene på bloggen min er så små, haha. Det eneste jeg mangler nå er å midtstille innleggene. Av en eller annen grunn går det ikke.. Jeg skal nok få det til!

Slik så det forrige designet ut:

Hva syns dere?

- siljelouise

NYTT DESIGN?

Jeg har utrolig lyst til å bytte design nå, men jeg trenger litt hjelp.. Jeg vil ha selve bloggen bredere så jeg kan laste opp 600 px bilder uten å måtte krympe de etterpå. Jeg har prøvd å endre dette, men mislykkes hver gang! I tillegg vil jeg endre litt på sidemenyen min. Bl.a. ta bort de svarte strekene rundt og ha alt i én boks i stedet. Jeg håper virkelig at noen vil hjelpe meg litt med dette!

En random bilde av meg.. Jeg legger sjelden ut bilder av meg, så det kan ikke skade.

Noen som vil/kan hjelpe meg? Det er bare de småjusteringene jeg trenger hjelp til, resten klarer jeg selv..

- siljelouise

HVEM ER SILJELOUISEH?

Jeg heter Silje Louise og h'en i bloggnavnet er første bokstaven i etternavnet mitt. Jeg ble født 31.mars 1993 i Trønderlag, men flyttet til Sørum etter et år der oppe. Derfor har jeg heller ikke trønderdialekt, selv om det hadde vært gøy om jeg hadde det.. I Sørum hadde jeg mange herlige år helt til jeg flyttet til Nes da jeg skulle begynne i 3.kl. Her bor jeg enda.. På ungdomsskolen gikk jeg i en idrett/friluftsliv klasse som jeg hadde 3 fine år med. I åttende klasse begynte jeg å bli interressert i foto, og etter konfirmasjonen min kjøpte jeg mitt første speilreflekskamera - Nikon D60. Da vi skulle søke linjer til VGS var jeg ikke i tvil om hva som skulle være 1.valget - nemmelig medier og kommunikasjon. Jeg kom inn, og angrer ikke! 

Jeg er ikke sikker på hvilket yrke jeg vil velge etterhvert, men noe innen foto er høyeste ønske. Jeg har allerede vært hjemme hos Hanne Krogh og intervjuet henne da jeg gikk 1.året på MK (medier&kommunikasjon). Etter VGS skal jeg ta meg et år på folkehøyskole, men hvilken er ikke helt bestemt enda. Jeg har sett mye rundt på nettet, og for tiden står Global Image linjen på Bjerkely fhs øverst på pallen. Jeg er ganske så skolelei, så det blir nok midt i blinken for meg. Jeg elsker å reise og jeg elsker foto! I løpet av det året håper jeg på å finne ut hvilken kategori innenfor foto jeg vil drive med videre og evt. jobbe med. 

Ellers trener jeg på Spenst ca 3 ganger i uken, hvor det går mest i zumbaaa! Kjempegøy. Gikk på håndball i 6 år før, men sluttet etter at jeg startet på VGS. Ble litt for mye når man måtte på treninger og kamper til en spesiell tid hele tiden.

Som alle andre ungdommer hører jeg masse på musikk. Jeg liker det meste, men Opera, hardrock og techno styrer jeg unna. Favorittbandet er Green Day, og selvsagt var jeg på plass på Ullevaal 4.juni 2010. En fantastisk opplevelse, som satte spor i meg. Bedre liveband trur jeg ikke du finner. Gleder meg allerede til neste gang de kommer til Norge.

Noe annet jeg liker veldig godt, er å reise. Gjerne langt, langt vekk fra Norge. Jeg har vært i USA to ganger og besøkt masse, masse severdigheter. Et land som har blitt mitt favorittland! Andre land jeg har vært i er Sverige (heh..), Danmark, Hellas (Kreta), Frankrike, Egypt og Spania. More to come!

Hvis dere har lest alt dette, fortjener dere en klem!


DET BLE VISST MER DESIGNENDRINGER

Det ble visst mer endringer i dag.. Jeg har fikset en del i menyen på forsiden, innlegg, kategori og arkiv. Jeg tok bort hele profilen, og la til tekstlinker i stedet. I tillegg lagde jeg meg en egen Bloglovin logo! Da slipper jeg å ha det samme som alle andre.

Men jeg trenger hjelp av dere. Sånn ser bloggen min ut på min PC (jeg bruker forresten Mozilla Firefox), men på mamma sin ser man bare halve bakgrunnsbildet. Altså, det bildet nederst til venstre.

Så mitt spørsmål til dere er; ser dere hele bakgrunnsbildet?

- siljelouise

LITT FORANDRINGER I DESIGNET

Jeg fikk plutselig lyst til å endre litt på designet i går kveld, så det ble noen endringer. Jeg endret bl.a. på bakgrunnsfargen, bittelitt på headeren, litt fargebytting på overskriftene i innleggene og et bakgrunnsbilde! Hva syns dere?

Slik så det ut før:

Jeg har tenkt til å endre på menyen, men jeg vet ikke helt hvordan.. Det blir i hvert fall for mye med den bokse menyen jeg har nå og det bakgrunnsbildet. Noen som ved hvordan man lager en loddrett meny ved siden av headeren?

EDIT: Det er en SLIK meny jeg mener.

- siljelouise

FØLG BLOGGEN MIN

Jeg har fått 4 nye følgere i løpet av helgen! Veldig morsomt syns jeg. Så hvis dere vil holde dere oppdatert på bloggen min, slik at dere er sikre på å få med dere alle innleggene jeg poster, kan dere trykke på en av disse:bloglovin               bloglovin              bloglovin
Alltid morsomt med flere følgere vettu! Men jeg vil at dere skal gjøre noe for meg... Dere som leser bloggen min, eller er innom.. Kan dere skrive hva dere syns er bra med bloggen min og hva jeg kan forbedre? Det hadde vært veldig nyttig for meg. Er jo alltid kjekt å vite hva folk liker og ikke. Takk på forhånd!

- siljelouise

NYTT DESIGN! (IGJEN)

Jeg var ikke fornøyd med det designet jeg hadde, så jeg lagde et nytt. Ble mye mer fornøyd! Men er litt usikker på de tre små bildene. Klarer ikke bestemme meg for plasseringen. Er også temmelig lei bakgrunnsfargen på bloggen... Har testet ut masse farger, men finner ikke en jeg liker! Har dere noen forslag? Men alt i alt syns jeg at det endelige resultatet ble bedre enn det forrige!

GAMMELTNYTT

Hva syns dere?

Stikk innom vinneren av fotokonkurransen http://mettalie.bloggbyen.com.

- siljelouise

BLOGGVURDERING

Her er bloggvurderingen til vinneren av fotokonkurransen! Vinnerbildet var nydelig og fotografen er:

Mette - mettalie.bloggbyen.com

Header & design
Jeg elsker designet til Mette. Det er ryddig, oversiktig og veldig pent. Jeg liker sidemenyen veldig godt - den har både egne bilder, "oppdateringer" , "linker" , "akkurat nå" ++. Selv om den inneholder en del tekst og bilder i forhold til andre sidemenyer, er den likevel ryddig og pen å se på. Headeren er enkel, men samtidig kjempefin! Den blå sløyfa kan være sånn at enten så liker man den, eller så gjør man det ikke. Jeg liker den veldig godt i hvertfall! Man bør ha en enkel header når man har så mye i sidemenyen. Så designet gir et veldig godt førsteinntrykk!

Innhold og bilder
Mette skriver mye om sin egen hverdag. Hun skriver spennende og bra, slik at det blir morsomt å lese. Det er heller ingen skrivefeil, noe som gjør alt lettere å lese. Hater blogger med titalls skrivefeil i hvert innlegg... Alle innleggene inneholder et eller flere bilder, som er veldig bra! Alle bildene er tatt av henne selv (om det ikke står noe annet) og de er fantastiske. Dette er en fotoblogg, så er man fotointerressert, man ta seg en tur innom denne bloggen. Bildene hun tar er utrolig fine! Jeg kan sitte og se på de lenge, og bare måpe. Det er en del portrett bilder, men også hverdags - og naturbilder. Man hente masse inspirasjon herfra!

Alt i alt

Jeg har fulgt Mette på bloglovin' en god stund nå. Jeg digger designet, skrivemåten og ikkeminst bildene hun tar! Dette er en blogg som fortjener mange flere følgere på bloglovin' og masse kommentarer! En av de beste fotobloggene jeg har vært innpå i hvert fall. Det er nok de fleste leserne hennes enige med meg om.
Så - til alle fotointerresserte: stikk innom http://mettalie.bloggbyen.com/ og trykk på bloglovin' knappen. Dere kommer ikke til å angre!

Hva syns dere om vurderingen?
Er dere enige med meg?


Stikk også innom :
- http://vendlasfoto.blogg.no/
- http://havefaith.blogg.no/


- siljelouise

EGET INNLEGG HOS IDA WULFF

Da jeg var i Oslo i går, så jeg Ida Wulff. Eller, hun lignet i hvert fall veldig. Så jeg skrev på bloggen hennes at jeg så henne, hvis hun hadde IKEA poser med seg. Da jeg var på bloggen hennes i stad, hadde hun visst svart på kommentaren i et eget innlegg! Det var litt morsomt da. Måtte le da jeg leste innlegget, haha!
Les innlegget her.


Print screen fra Idawulff.com

Har det skjedd med dere før?

- siljelouise

Nytt design


Jeg begynte å bli litt lei den gamle headeren og ville ha en liten forandring. Jeg har bare endret header og brukt en annen farge i overskriftene. Jeg er fortsatt litt usikker, så det kan bli forandringer. Jeg har lyst til å endre bakgrunnsfarge, men jeg aner ikke hvilken farge som kan passe. Så hvis dere har noen forslag, skriv det i kommentarfeltet! Fargen skal være lys og sommerlig.

Hva syns dere om designet/headeren?

EDIT:
Som dere sikkert har lagt merke til, har jeg endret utseendet på overskriftene også. I steden for en boks har jeg en strek under. I tillegg har jeg endret skrift. Det måtte også litt pirkearbeid til i headeren, som resulterte i at noen bilder byttet plass.

- siljelouise

Nytt design!

Nå har jeg endret designet mitt! Jeg har laget en helt ny header, og gjort om litt farger. I tillegg har jeg tatt bort dato, tid osv under overskriften, og tatt bort permalenke og "tips en venn". Men jeg vil gjøre "x kommentarer" større og få det over på høyresiden. Jeg har prøvd å få det til, men aner ikke hvordan man gjør det! Noen dere som har peiling?

Slik så den forrige headeren ut, for de som ikke husker det.

Hva syns dere om det nye designet?

- siljelouise

Ny eller gammel header?

Jeg begynner å bli lei designet jeg har nå. Eller i hvert fall headeren.. Vil ha en mer vårlig header! Derfor lagde jeg en i stad, men jeg er ikke 100 % fornøyd. Den skal endres litt på!

Skal jeg bytte til denne? Eller skal jeg ha den gamle?

- siljelouise

Nå er headeren fikset

Jeg skrev i forrige innlegg at jeg skulle gjøre om headeren litt. Og det har jeg gjort nå. Ble mye mer fornøyd med denne headeren! Denne kommer jeg nok til å ha en stund!

Likte dere denne bedre enn den forrige? (som dere kan se her)
Hva syns dere?

- siljelouise

NYTT DESIGN FOLKENS!

Nå har jeg laget et nytt design siden jeg var lei av det forrige. Syns det var får blått, så nå ville jeg ha noen andre farger på bloggen. er ganske likt det forrige, bare en annen vri på headeren og andre farger.

Hvis dere ikke husker hvordan det gamle så ut;


Og her er det nye!


Jeg ble faktisk ganske fornøyd, så nå håper jeg dere likte det også! Hva syns dere?

Til dere som kan litt HTML: hvordan får jeg litt mellomrom mellom teksten og rammene i boksene?
<-- Syns det er alt for tett.. Takk for hjelpen på forhånd!

Jeg er med i blogg VS blogg her! Blir glad for stemmer!

- siljelouise

Ikke reklamer på bloggen min!

Nå er jeg dritt lei at enkelte skriver en kommentar på alle bloggene de er innom! At folk kan være så opptatt av å få kommentarer skjønner jeg bare ikke. En gang fikk jeg en kommentar hvor det sto at jeg skrev bra og hadde en kjempefin blogg. Da jeg jeg såklart glad! Da jeg sjekket ut bloggen og så i kommentarfeltet ble jeg utrolig irritert. Det var sikkert 100 kommentarer med de to ordene "tusen takk!  :D". Jeg sjekket i kommentarfeltet til de andre bloggerne, og fant den samme kommentaren på alle. Skjer med at enkelte er så desperate? Det er en helt feil måte å skaffe lesere på!

Her om dagen fikk jeg en kommentar som så sånn ut:

jeg har ett spørsmål på bloggen min. Jeg har veldig lyst til å høre din mening om saken. kunne du vært så snill og sagt meningen din i komentarfeltet mitt :D

Denne kommentaren fant jeg også på utrolig mange andre blogger. Mange av de har sagt ifra i kommentarfeltet om at det er utrolig irriterende. Men - stopper bloggeren med å reklamere? Nei! Burde kanskje skjønne at reklameringen ikke er så populær..
Det er spesielt én blogger jeg sikter mot nå, men jeg nevner ingen navn. Tviler ikke på at dere vet hvem jeg mener heller.

Hva syns dere om reklamering?
Irriterende ikkesant?


//weheartit
Hvis noen reklamerer i kommentarfeltet mitt nå, er de dumme...

- siljelouise

NYTT DESIGN!

Nå har jeg jobbet lenge med et nytt design, så håper dere likte det! Jeg er i hvert fall kjempefornøyd. Brukte evigheter på å finne ut av HTML-koder, header størrelse osv, men det gikk til slutt! Åh, er bare så glad jeg er ferdig. Haha.

Den nye headeren ble ganske enkel, men jeg likte den slik. Det er de boksene på høyre siden jeg er mest fornøyd med.
Hva syns dere?

Men nå skal jeg sove. Skal stå på slalom i morgen, så må litt tidligere opp.. God natt!

- siljelouise

Ny header og design!

Jeg har laget ny header i dag, og gjort om litt på designet. Jeg ble kjempefornøyd og håper at dere er det også. Jeg var så utrolig lei den gamle, så jeg orket ikke se på den lenger. Det tok lang tid å lage den nye, siden det ble noe surr med farger og størrelse. Som du kanskje ser på det nederste bildet, er det rundere kanter. Ikke spør meg hvor de ble av, jeg vet det nemmelig ikke selv. Men jeg syns det ble fint uten også!
Hva syns dere om den nye headeren og designet mitt?
header2 copy <- Den gamle.
header copy <- Den nye.

- siljelouise
hits