Konkurranser

detaljer


Jeg er med i denne konkurransen hvor temaet er detaljer. Man kan kun delta med et bilde og premien er en fotobok! Jeg som har fått sansen for fotobøker hadde blitt superglad for en til! Ønsk meg lykke til.

TEMA: SOLJeg er med i denne fotokonkurransen med bildene over hvor temaet er sol. Jeg har jo endel solbilder, men jeg prøvde å finne to bilder som var veldig forskjellige. Sol kan være så mye! Både vakre solnedganger og portrettbilder kan inneholde like mye sol - bare i forskjellige varianter. Wish me luck!

Hvilket bilde likte dere best forresten?

TEMA: SOLNEDGANG


Ingen har jo sett dette før...

Jeg er med i denne konkurransen med bildet over. Temaet er solnedgang, noe som passet meg veldig bra! Jeg har jo massevis av solnedgang bilder, spesielt fra Malibu.. 

Ønsk meg lykke til i konkurransen!

THINK DIFFERENTJeg er med i denne fotokonkurransen med bildene over. Jeg har tatt begge bildene fra før av (det øverste tok jeg jo denne uken), men meningen med begge var jo å tenke annerledes, så derfor syns jeg de passet inn i konkurransen! Wish me luck da folkens!

Hvilket av bildene over liker dere best?

VINNEREN AV FOTOKONKURRANSEN ER...


...bilde nr 2, Ida! Bildet vant ganske overlegent med hele 55 stemmer! Gratulerer så masse med seieren! Du har vunnet denne refleksskjermen, som jeg håper du blir fornøyd med. Det var en veldig fortjent seier syns jeg :) 

Tusen takk til alle som ble med i fotokonkurransen, og ikke minst til alle som stemte. Tok sin tid å telle opp.. Så da får jeg spørre dere; hva syns dere om vinnerbildet? Jeg syns det er kjempefint! Det kan ligge flere historier bak et slikt bilde, som gjør det hele veldig spennende. Spesielt når det er i svart/hvitt!

DISSE BILDENE KAN DERE STEMME PÅ

Endelig kan jeg legge ut finalistene! Jeg fikk inn mange fine bidrag, så det var veldig å velge ut bare 5 stk som var planen. Jeg endte opp med 8 bilder til slutt, og klarte rett og slett ikke å kutte bort noen. Her er stemmereglene:

- Kun én stemme pr IP - adresse
- Alle anonyme stemmer blir slettet! Skriv navnet deres om dere ikke har blogg
- Dere kan stemme frem til mandag, altså den 13.desember
- IKKE skriv et "stem på meg!" innlegg. Dere kan heller skrive at dere har kommet videre i fotokonkurransen min og at man skal stemme på det bildet man liker best.


1. http://chorophobia.blogg.no


2. http://idabrobakken.blogg.no


3. http://juliakulseth.blogg.no/


4. http://katrinekri.blogg.no/


5. http://liinda.net/


6. http://redneck.blogg.no/


7. http://synneofcourse.blogg.no/


8. http://theanimal.blogg.no/

STEM I VEI! Og husk at temaet er "noe/noen du er glad i".

AVSLUTTET! Stemmene som kommer inn nå blir slettet!

IM NOT CRAZY, MY REALITY IS JUST DIFFERENT THAN YOURS


Jeg er med i superkonkurransen hos supermarie her! Det er to temaer: utsikt fra do og i'm not crazy, my reality is just different than yours. Jeg velger å delta med ett bilde på sistnevnte tema og håper det faller i smak! Vinneren får en CEWE fotobok fra japanphoto. Grunnen til at jeg deltar med bildet over er fordi man kommer helt inn i en annen verden når man leser bøker. Man drømmer seg bort, og kommer ofte langt bort fra virkeligheten (Harry Potter.. kremt). Så i steden for å delta med et bilde av meg, prøvde jeg en annen vri! Håper superjenta liker det.

Hva syns dere om tolkningen?

TEMA: CREATIVITY / KREATIVITETJeg er med i denne konkurransen med bildene over. Temaet er creativity/kreativitet og premien er linking og vurdering av bloggen. Bli med i konkurransen dere også da vel! 

Hva syns dere om bildene i forhold til temaet?

Husk at jeg også holder fotokonkurranse med tema "noe/noen du er glad i". Bare å melde seg på her!

FOTOKONK X2Konkurransen finner du HER og temaet er dyr. Premien er fotoutstyr for maks 119 kr som er sponset av egen lomme! 


Jeg deltar også i DENNE fotokonkurransen hvor det er valgfritt tema. Premien er en CEWE fotobok fra JapanPhoto.

Wish me luck!

STEM MEG FREM TIL EN FOTOBOK


Jeg har kommet videre med bilde over i fotokonkurransen til Fotomorro! Av over 550 bidrag kom bildet mitt med, så jeg er veeldig fornøyd! Temaet er ansikt og premien er en fotobok som jeg har utrolig lyst på. Hvis dere er supersnille (som jeg vet dere er), kan dere stemme på bildet mitt HER (hjemmesiden deres, husk navn på kommentaren!!) eller på facebooksiden deres HER. For å stemme på facebook må dere "like" bildet eller kommentere det. Tusen takk for alle stemmer! Jeg trenger alle jeg kan få =D

Stemte dere?

Ikke glem fotokonkurransen jeg holder her!

TEMA: PORTRETT


Jeg er med i en fotokonkurranse med temaet portrett her. Premien er et gavekort på 349,- på cewe fotobok, noe jeg har utrolig lyst på! Man kan delta med to bilder, og her er mine bidrag:Et selvportrett og et litt annerledes portrett.. Får håpe dette faller i smak! Wish me luck :)

Ikke glem å melde deg på fotokonkurransen min her!

SETTER I GANG EN FOTOKONKURRANSE!

Jeg setter i gang en fotokonkurranse i samarbeid med tvspelweb.se hvor dere kan vinne en valgfri refleksskjerm til maks 199 kr! Lurer dere på hva en refleksskjerm er til, se her. Temaet er noe/noen du er glad i, som kan være alt fra personer og gjenstander til snø, bøker og mat. Her er det bare å være kreative!

Her er reglene:
- Lag et nytt innlegg.
- Dere kan delta med maks 2 bilder. Skriv gjerne litt om hvorfor dere valgte akkurat disse bildene.
- Dere må selv ha tatt bildene.
- Bildene skal lastes opp i minst 700 px, uansett om det er for stort for bloggen.
- Dere må linke til den refleksskjermen dere vil ha (trykk her for å se utvalget), og til min blogg.
- Bildene må sendes inn før 10.des, da jeg legger ut 10 eller 5 bilder til avstemming.
- Til slutt: legg igjen en kommentar i kommentarfeltet med link til konkurranseinnlegget ditt.

Her er litt inspirasjon:


Jeg er veldig glad i solnedganger i hvert fall!


LYKKE TIL! Gleder meg til å se bidragene deres :)

Bare bidrag i dette innlegget takk!

AVSLUTTET!

NY FOTOKONK - HVILKET TEMA?

Jeg skal holde en ny fotokonkurranse her på bloggen med en bra premie i tillegg! Før har jeg bare hatt en vurdering av bloggen + linking i noen innlegg, men nå har jeg faktisk fotoutstyr som premie. Jeg har tenkt på diverse temaer, men jeg aner ikke hva som passer å ha nå. Her er noen eksempler: ansikt, vinter, jul, de fire årstidene, svart/hvitt, noe man er glad i (kan være hva som helst)... Har dere noen bedre forslag, eller likte dere ett av mine? Det er dere som skal finne bilder til temaet, så skrik ut om det er et spesielt tema dere vil ha!
Et bilde til av meg fra shooten i går.

FOTOKONKURRANSE X2Jeg er med i denne fotokonkurransen hos Linn Jones hvor temaet er høst. Premien er en reflektor.


Jeg er også med i fotokonkurransen til Therese hvor temaet er portrett.

Forresten; jeg er videre i Bent Erlends fotokonkurranse! Stem på meg her hvis dere liker bidraget mitt (nr 6) best.

Wish me luck!

VIDERE I FOTOKONKURRANSE!

Jeg er en av de 5 som kom videre i fotokonkurransen hos Benedikte! Trykk her og stem på ditt favorittbilde. Det er veldig bra bilder jeg konkurrerer mot, så tusen takk til dere som stemmer på meg ♥


Det var dette bildet jeg kom videre med.

Håper jeg får mange stemmer! Hadde vært gøy å vinne et kamerafilter, hihi.

TEMA: MENNESKER

Sweetie
Jeg er med i denne konkurransen hvor temaet er mennesker. Premien er valgritt fototilbehør til maks 199 kr fra tvspelweb.se. Jeg vil helst vinne et trebensstativ! Det har blitt noen konkurranse innlegg i det siste, men jeg måtte bare melde meg inn i alle sammen! De fleste vil jo også ha konkurransen i et eget innlegg, så da må det bli sånn da, hehe. Wish me luck anyway!

TEMA: VALGFRITT

Jeg er med i denne fotokonkurransen med valgfritt tema. Man kan vinne et valgfritt filter fra tvspelweb.se, og jeg vil helst vinne et close - up filter. Wish me luck!

TEMA: FARGERIKT


Jeg er med i denne fotokonkurransen med tema fargerikt. Bli med du også!

FOTOKONKURRANSE - HØSTJeg er med i denne fotokonkurransen hvor temaet er høst. Grunnen til at jeg deltar med de to bildene over er fordi jeg får veldig høstfeeling av de med tanke på fargene, stemningen, og morgentåken på det nederste bildet. Jeg ville delta med et macrobilde, og et "landskapsbilde", så derfor valgte jeg disse som jeg er mest fornøyd med.

Hva syns dere om de?

MORE PINK


Jeg er med i fotokonkurransen hos Merete hvor man kan vinne et close - up filter fra tvspelweb.se. Temaet er rosa, derfor syns jeg at bildet over passet godt. Hadde nesten helt glemt at jeg hadde det bildet, jeg.. Det er også et av de bildene jeg kanskje skal selge.

Hva syns dere om bildet? Wish me luck!

VIDERE I FOTOKONKURRANSE

Jeg er videre i denne fotokonkurransen hvor temaet er høst. Jeg er kjempeglad for at jeg kom videre med tanke på at det kom inn så mange bidrag! Tusen takk!
Jeg deltar med dette bildet (nr 8). Hvis dere liker bildet mitt, stem gjerne på meg her

Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

TEMA: PINK

Edit; bloggdesignet er under endring, derfor kan det se rart ut!

Jeg er med i fotokonkurransen hos Cathrine hvor man kan vinne en kameraveske. Man kan delta med to bilder og temaet er rosa. Her er mine to bidrag:

Dere har helt sikkert lagt merke til det nye designet mitt også. Jeg er kjempefornøyd!! Endelig bredere blogg ♥ Men av en merkelig grunn for jeg ikke midtstillt bildene.. Jeg er ikke helt ferdig enda da.. Jeg har faktisk tenkt til å bytte sidemenyen ut, og sette inn en dropdown meny i steden. Det er i tillegg mye smådetaljer som skal endres på. Bl.a. det "takk for kommentaren" bildet.
Hva syns dere hittil?

- siljelouise

HØSTBILDER - STEM PÅ DIN FAVORITT

Jeg har tenkt til å være med i en fotokonkurranse med tema høst, og jeg klarer virkelig ikke å velge ett bilde.. Derfor legger jeg ut noen høstbilder, så kan dere stemme på det bildet dere liker best. Altså - det bildet dere får mest høstfølelse av. Bildet med flest stemmer blir bidraget mitt i konkurransen. Takk på forhånd!

Nr 1.


Nr 2.


Nr 3.


Nr 4.


Nr 5.


Nr 6.

Edit: Jeg deltar med bilde nr 5 i DENNE fotokonkurransen!

- siljelouise

TEMA: GRØNN

Jeg er med i en fotokonkurranse hos fotolinn med tema grønn. Man kan vinne et kult kamerasmykke som hun har kjøpt selv! Hadde vært gøy å hatt et slikt smykke, hihi.

Dette er da mitt bidrag. Det er så standard med bilder av blomster osv, så jeg prøvde å gjøre noe annerledes. Selv om ja, det er trær og busker, men på en annen måte enn andre bilder jeg har sett. Håper det faller i smak hos Linn!

Wish me luck! Syns dere at det passet til tema?

- siljelouise

HJELP MEG MED Å VINNE!

Som jeg har sagt tidligere er jeg med i en fotokonkurranse hos Fotomoro. Man kan stemme både på facebook (link) eller på bloggen deres (link). Man kan vinne valgri premier fra to nettsteder, for eksempel en fotobok. 

Jeg deltar med dette bildet og temaet i konkurransen er krim. I forbindelse med konkurransen fikk jeg også solgt dette bildet! Håper dere vil hjelpe meg å vinne dette! Det hadde vært kjempegøy. Gå inn på facebook og trykk "liker" på bildet mitt eller stem på bloggen deres. Jeg er bilde nr 11. Er dere ekstra snille kan dere sikkert stemme begge steder også. Fotokonkurransen avsluttes i morgen, så spre linkene!! Har faktisk god sjangs til å vinne, så da vil jeg ikke kaste bort denne sjangsen.Takk til dere som stemmer!

Stem gjerne på meg her også ♥

Stemte du?

- siljelouise

FOTO - KRIM (WOTE)


Jeg har kommet til finalen med dette bildet i en fotokonkurranse hos Fotomorro. Man kan vinne en valgfri premie fra bl.a. Elitefoto, for eksempel en fotobok. Det er noe jeg har kjempelyst på! Man kan stemme HER, eller på siden deres på facebook. Der trenger dere bare å trykke "liker" på bildet mitt (dere må likte Fotomorro først da). TRYKK HER for å stemme på facebook.

Husk at dere fortsatt kan hjelpe meg med å vinne et reisegavekort på 50. 000 kr HER. Man kan stemme hver dag. Tusen takk ♥

Håper dere stemmer hvis dere liker bildene!

Stemte du?

- siljelouise

VINNEREN AV BLOGGVURDERINGEN ER...

...Bente på 14 år som blogger på bebo.blogg.no! Gratulerer til deg! Tusen takk til alle dere andre som ble med og stemte på bildet mitt. En ekstra takk til Daniell som linket til bildet mitt på bloggen sin <3 Hadde ikke gjort noe om noen av dere hadde gjort det heller, hihi. Husk at dere kan stemme hver dag, så stem gjerne i dag også! HER er link. Takk!

Uansett, her kommer vurderingen din:

(bildet linker til bloggen)

Header og design:
Headeren er veldig fin! Den er pent satt opp, og bildene er fine. Det som er litt dumt er at bildene er litt utydelige (i hvert fall hovedbildet). I tillegg syns jeg ikke skriften kommer så godt frem, så en annen farge enn svart og en annen font hadde nok blitt bedre! Bare et tips :) Selve designet er blogg.no standard, så det er helt greit. Jeg er stor fan av at menyen er skilt fra innleggene, så det er noe jeg ville gjort noe med. Du finner masse designhjelp på google! Ellers liker jeg bakgrunnsfargen godt, selv om den er i en litt annen blåfarge enn headeren. Kjempesøt header, OK design!

Bilder og innhold:
Det første jeg la merke til var at hun bare hadde én kategori som var  "blogg". Når man skriver om diverse ting er det viktig å sortere det slik at folk kan lese om de de syns er spennende. Skriver du om mote, kan du for eksempel plassere det i en kategori kalt "mote". Det blir mye mer ryddig!

Bente skriver mest om hverdagen sin, men også litt om mote pluss at hun legger ut litt bilder hun har tatt. Fint at du har litt varierte innlegg! Hun har lite skrivefeil, smileys og hun har ett eller flere bilder i alle innlegg. Noe som er veldig bra med tanke på at bilder er det de fleste vil se på en blogg. Bildene er veldig små syns jeg.. Hadde ikke gjort noe med litt større størrelse på de! Kvaliteten på bildene er helt grei.

Helhet:

Det første man ser når man kommer inn på bloggen er en fin header med ei søt jente på. Designet er standard, men greit, bildene har fin/ok kvalitet og alle innlegg har et eller flere bilder! Innholdet er variert, men ukategorisert, noe som kan fikses lett. Dette er en blogg som handler mye om hverdagen til Bente, litt om klær og mote og diverse annet. Alt i alt - en fin blogg, men med design som kan fikses litt på.

Link til bloggen: http://bebo.blogg.no/

Hva syns dere om vurderingen?

- siljelouise

VINN EN BLOGGVURDERING!

Her er en liten konkurranse til dere! Det den går ut på er:
- Gå inn på DENNE linken eller trykk på bildet under
- Trykk på "stem"
- Når dere har gjort det, skriver dere i kommentarfeltet om at dere har stemt

- Og husk: ærlighet varer lengst!

Jeg trekker en vinner (I MORGEN) ut i fra dere som har kommentert. Alle har like stor sjangs til å vinne! LYKKE TIL!

Jeg har en hoppende sau på pc'en min! Hihi. Se på den nederste blå stripa.

Jeg vet at dette kanskje virker litt egoistisk, men dette er virkelig en konkurranse jeg vil gå langt for å vinne! Man kan vinne et reisegavekort på 50.000 kr! Jeg som er såååå reiselysten nå...

Ps. man kan forresten stemme hver dag!

- siljelouise


AVSLUTTET!

FOTOKONK - VINN 50.000 KR!

Jeg er med i "Pearl Friends" sin konkurranse hvor man kan vinne et reisegavekort på 50.000 kr!! Temaet er "ditt beste sommerminne". Det er bildet med flest stemmer som vinner, og hver uke deler de ut premier til de som har fått flest stemmer. Altså, det er både ukesvinnere som vinner produkter fra "Pearl Friends" også er det en heldiggris som stikker av med hovedpremien - 50.000 kr. Tenk om det kunne bli meg.

Jeg deltar med dette bildet som ble tatt i Malibu (L.A - USA) i fjor sommer. Modellen på bildet er min kjære lillebror som ofte blir brukt på bildene mine. Er superfornøyd med dette bildet, og håper på at jeg kan senke en del stemmer! Hvis du vil gjøre meg verdens største tjeneste kan du enten stemme på meg ved å trykke på bildet over, eller HER! Man kan faktisk stemme hver dag, så hvis du er ekstra grei, kan du godt gjøre det også. Tuuusen takk til alle dere som stemmer på meg <3

Hva syns dere om bildet?
Stemte dere?


- siljelouise

WOTE FOR ME IF YOU WANT


Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Avstemmingen var egentlig over i går, men jeg fikk beskjed i dag om at den fortsetter litt til. Det er veldig jevnt mellom bildet mitt og et annet bidrag, så vi ligger nesten likt trur jeg! Man kan vinne en fjernkontroll til kameraet, og det trenger jeg så inderlig! Trykk HER for å stemme på ditt favorittbilde. Blir utrolig takknemlig om noen av deres stemmer går til meg. Nå får jeg bare krysse fingrene og håpe på det beste!

Likte dere bildet? Husk å legge igjen en stemme hvis du gjør det, hihi.

- siljelouise

ENDA EN FOTOKONKURRANSE

Jeg er med i denne fotokonkurransen hvor man kan delta med hele tre bilder. Man kan velge mellom tre temaer: vintage, sommer og portrett/mote. Premien er et polaroidkamera som jeg har utrolig lyst på! Det hadde vært utrolig kult med et polaroidkamera å fotografere med. Her er mine bidrag:

Tema: sommer


Tema: sommer


Tema: portrett

Ønsk meg masse lykke til dere! Har såå lyst til å vinne et polariodkamera.

Jeg minner dere på at jeg er videre i denne fotokonkurransen hvor man kan vinne en IR Remote (fjernkontroll til kameraet). Mitt bidrag er nr 6. Blir utrolig glad om dere liker mitt best.


- siljelouise

VIDERE I FOTOKONKURRANSE

Jeg har kommet videre i denne fotokonkurransen hvor man kan vinne en IR Remote! Noe jeg faktisk trenger. Temaet er "ditt beste bilde".Så, hvis du liker bildet mitt best blir jeg kjempeglad om du stemmer på bilde nr 6! Har virkelig lyst til å vinne denne konkurransen!

Dette er mitt bidrag.

Takk på forhånd!

- siljelouise

KONKURRANSETID!

Jeg er med i en konkurranse på denne bloggen med tema natur. Premien er et valgfritt Close - up filter herfra. Mitt bidrag:


Jeg er også med i denne fotokonkurransen. Temaet er ditt beste bilde, men jeg aner ikke hvilket det er! Derfor blir det bare et bilde jeg liker veldig godt. Premien er en IR Remote fra tvspelsweb.se. Jeg trenger et til mitt Nikon D60!

Trur dere jeg har en sjanse?

- siljelouise

TO FOTOKONKURRANSER

Jeg er med i denne fotokonkurransen med to temaer, "sommer" og "ditt beste bilde". Man kan delta med et bilde pr. tema og premien er et gavekort herfra. Mine bidrag er egentlig ganske random, siden jeg har så mange bilder jeg gjerne ville deltatt med.. Men, et valg må man ta!

Sommer


Ditt beste bildeDen andre fotokonkurransen til er hos Joakim hvor temaet er "Fashionfoto". Jeg har nesten ingen slike bilder, men har da noen jeg kan delta med.. Har faktisk lyst til å begynne med den type bilder! Hadde vært utrolig gøy. Uansett, premien er et av hans bilder. Konkurransen finner du her. Her er mine bidrag:Ønsk meg lykke til! Passet bildene til temaene?

Besøk vinnerne av fotokonkurransen:
- http://theaapernille.blogg.no/
- http://vildekaulitz.blogg.no/


- siljelouise

AND THE WINNER IS...

...Thea Pernille! (bilde nr 6).

En verdig vinner syns jeg! Hva gir ikke mer feriefølelse enn korte sommerkjoler, gå barbeint, ha strandhår, sitte på brygga, kjenne solen varme og bare slappe helt av? Det gir i hvert fall meg feriefølelse! Du har vunnet en vurdering av bloggen + linking i 10 innlegg. Gratulerer!

2. plassen gikk til Vilde, som bidro med bilde nr 7. Et utrolig pent bilde! Du har vunnet linking i 6 innlegg. Gratulerer!

3. plassen ble faktisk delt. Det ble like mange stemmer på bilde nr 1 som er tatt av Ida, og bilde nr 3 som er tatt av Linn.  Kjempefine bilder begge to, som var kreative i tillegg. Gratulerer, dere har vunnet linking i 4 innlegg!

Her er vurderingen av Thea Pernilles blogg theaapernille.blogg.no:

Header og design:
Jeg elsker headeren! Selv om det er 5 bilder og to forskjellige skrifttyper er det ryddig og pent. Jeg liker at navnet ditt er skrevet i løkkeskrift og at "photography" er skrevet i en sterk, tykk font. Det gir det et kult uttrykk. Bildene i headeren er også fine, men jeg ville gjerne hatt et bilde av deg også! Mange vil nok tru at den jenta det er 3 bilder av, er deg. Så jeg trur det hadde vært kult med et bilde av deg med kamera enten i midten eller på siden. Menyen rett under headeren er også veldig fin. Det passer bra at skriften skrifter farge når man holder musen over. Det er heller ikke nødvendig med "siste kommentarer" syns jeg.

Jeg er egentlig ikke glad i mønsterbakgrunn, men her hvor den står fast funker det bra! Det er det som gjør hele designet komplett etter min mening. PS: Har du glemt å fjerne den rosa stripen helt nederst? Hehe.

Innhold:
Thea Pernille skriver både om mote, hverdag og foto. Hun legger ut egne bilder av god kvalitet, fine outfit bilder og ryddig og fin tekst. Det er veldig bra at du har variasjon i innholdet! Det er mest en fotoblogg, og det hun tar flest bilder av er personer. Altså, hun driver med portrettfoto. Hun er veldig flink til å fotografere, så det må dere sjekke ut! Hun legger i tillegg ut mange fine antrekk og innkjøp.

Til slutt:

Jeg liker denne bloggen veldig godt. Kjempepent design, mange fine bilder, ryddig og fin tekst og et godt førsteinntrykk. Sjekk den ut på theaapernille.blogg.no.

- siljelouise

FINALE - STEM PÅ DIN FAVORITT!

Nå har jeg etter mye tenking bestemt meg for hvilke 7 bilder jeg vil sende til finalen.. Det var veldig mange fine bidrag, så ikke bli skuffet om du ikke kom videre! Takk for alle som deltok. Uansett - her er finalistene:

1- idavaag.blogg.no


2 - jmlilleskog.blogg.no


3 - linnjarvie.blogg.no


4 - lukkeleg-puffle.blogspot.com


5 - synneofcourse.blogg.no


6 - theaapernille.blogg.no


7 - vildekaulitz.blogg.no

Da er det bare å stemme i vei! Én stemme per person. Bildet med flest stemmer vinner, men 2. og 3. plassen får også en liten premie. Husk: temaet er FERIE, så stem på bildet som beskriver ferie best. LYKKE TIL!

DERE KAN STEMME FREM TIL LØRDAG KVELD!

- siljelouise

AVSLUTTET!

VIL DERE GI MEG EN STEMME?

Jeg har faktisk kommet videre i fotokonkurransen til Isabella, blandt over 200 bidrag! Hadde blitt superglad om dere ga meg en stemme. Hvis dere likte bildet mitt såklart, ingen tvang. Bildet mitt er nr 8, altså dette:

(trykk på bildet for å komme til konkurransen)

Stemte du?
(takk i hvert fall)

Husk å bli med i fotokonkurransen min også! Varer en stund til, så det er bare å melde seg på.

- siljelouise

JEG STARTER EN FOTOKONKURRANSE

Det er ikke lenge siden jeg hadde en fotokonkurranse, men siden jeg ikke får blogget så mye nå, starter jeg en ny en!

Tema: Ferie (wow, orginalt)
Det er et ganske åpent tema. Det kan være alle slags ferier, men jeg håper på flest sommerbilder!
Premie: Vurdering av bloggen + linking i 10 innlegg. 2. og 3. plass får også linking.
Regler:
- Lag et nytt innlegg
- Ett bilde pr. deltaker
- Last opp i 600 px (selv om bloggen er for liten)
- Link til konkurransen min (altså dette innlegget)
- Legg igjen linken til innlegget ditt i kommentarfeltet

Inspirasjon:

Håper på flere bidrag enn sist. Vet ikke når konkurransen avsluttes enda, men det sier jeg ifra om. Lykke til!!

BARE BIDRAG I DETTE INNLEGGET!

- siljelouise

MITT BESTE SOMMERBILDE


Jeg er med i denne fotokonkurransen hvor temaet er "Ditt beste sommerbilde". Premien er et stjernefilter x8 (link).

Ønsk meg lykke til da dere!

- siljelouise

Jeg er med i en fotokonkurranse hos leblogdemode.blogg.no


Jeg er med i en fotokonkurranse med temaet accessoriesdenne bloggen med bildet over. Wish me luck!

Hva syns dere om bildet da?

- siljelouise

VINNEREN AV FOTOKONKURRANSEN

Da har jeg telt opp stemmene flere ganger, og det var veldig jevnt! Det var bare en stemme som skilte 1. og 2. plassen og mellom 2. og 3. plassen! Tenkte jeg skulle være snill og gi en liten premie til 2. og 3. plassen også.

Vinneren er...

Bilde nr 6 - Mette! Gratulerer! (bildet er linket)

Premien er linking i 5 innlegg og en vurdering av bloggen din (hvis du vil). Så hvis du vil bli vurdert, si i fra i dette kommentarfeltet! Jeg er ærlig og nøye når jeg vurderer.

Andreplassen gikk til...

Bilde nr 8 - Vendla! (bildet er linket)

Gratulerer, du vil bli linket i de tre neste innleggene mine!

Og til slutt.. Tredjeplassen gikk til...

Bilde nr 3 - Elise Henriette! (Bildet er linket)

Gratulerer, du vil bli linket i de to neste innleggene mine!

Alle disse bildene er verdige vinnere. Alle er utrolig fine og representerer temaet lys veldig godt. Gratulerer til alle tre!

- siljelouise

Sommerglede!

Jeg er med i fotokonkurransen til Charlotte. Temaet er sommerglede og man kan delta med ett bilde (trur jeg). Link til konkurransen HER. Premien er en vurdering av redaktøren i fotobladet Natur og foto! Jeg deltar med dette bildet:

Syns dette bildet er herlig! Jeg liker fargene og lyset så godt. Syns det beskriver sommeren på en god måte. Utsnittet kunne vært bedre, men.Jeg deltar også i fotokonkurransen til Synne hvor temaet er sommer/portrett. Premien er linling i sidemenyen, og man kan delta med ett bilde. Trykk HER for å komme til konkurransen. Jeg deltar med et sommerportrett!

Et av yndlingsbildene mine nå for tiden. Jeg liker fargene, og stemningen i bildet. Blir rett og slett skikkelig glad av å se på det! Jeg liker også det at solen skinner gjennom hullene i hatten. Det jeg misliker med bildet er det huset i venstre hjørne.

Hva syns dere om bildene jeg deltar med? Ønske meg lykke til?

- siljelouise

STEM PÅ FINALISTENE

Nå har jeg fått plukket ut de bildene jeg likte best. Jeg skulle egentlig ha færre enn 8 bilder, men jeg klarte ikke å velge! Jeg liker alle bildene kjempegodt, så jeg hadde aldri klart å velge ut et vinnerbilde selv..

Dere kan stemme på ett bilde. Deltakerne kan ikke stemme på seg selv. Husk at temaet er lys. LYKKE TIL!


Nr 1 fotoak.blogg.no


Nr 2 haiiro.blogg.no


Nr 3 haveafaith.blogg.no


Nr 4 martefo2.blogspot.com


Nr 5 (måtte forstørre bildet, så det er litt utydelig) huskeglemme.blogg.no


Nr 6 mettalie.bloggbyen.com


Nr 7 (måtte forstørre bildet, så det er litt utydelig) zebraah.blogg.no


Nr 8 vendlasfoto.blogg.no

Stem i vei! Husk: stem på det bildet du liker best.

- siljelouise

FINALE I FOTOKONKURRANSE x2

Jeg har kommet til finalen i fotokonkurransen til Bianca. Hadde vært utrolig gøy om dere stemte på meg! Så hvis dere liker bildet mitt best, kan dere stemme på meg HER. Tusen tusen tusen takk til dere som gjør det! Blir kjempeglad for det.

Bildet mitt er nr 3.

Jeg har også kommet videre hos Linn Jones! Stem på meg HER om dere liker bildet mitt. Man kan vinne et filterkit!

Bildet mitt er nr 16.

Noen som stemte?

- siljelouise

KONKURRANSE HOS LINN JONES

Jeg har allerede skrevet et innlegg hvor jeg ble med i denne konkurransen, men jeg måtte visst ha et helt eget innlegg.. I det forrige hadde jeg to konkurranser i samme innlegg. Menmen, da får jeg poste bidragene mine på nytt igjen da.Vil dere ønske meg lykke til på nytt eller?

Nå er det snart siste frist for å bli med fotokonkurransen min! Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget. Bli med nå da dere!

- siljelouise

TO KONKURRANSER

Jeg er med konkurransen hos Klokker.no, hvor man kan vinne en Nixon Vega klokke. Bli med i konkurransen ved å trykke her. Klokkene der er kjempekule, så det hadde vært kjempegøy å vinne en!

Jeg digger de i hvert fall!Jeg tenkte også at jeg kunne bli med i denne fotokonkurransen. Temaet er vår og premien er et filterkit (3 forskjellige filtere). Bildene må lastes opp i 700 px, som er veeldig stort syns jeg. Men en regel er en regel.Her er mine bidrag. Sto ikke noe om hvor mange bilder man kunne delta med, så jeg regner med at det er greit med to.

Hva syns dere om bildene jeg deltar med? Ønsk meg lykke til.

- siljelouise

Dette vil jeg ha på rommet mitt

Oi, litt tett med innlegg nå.. Må bare få lagt ut dette før jeg glemmer det.

Som de fleste har fått med seg har det vært utallige konkurranser på diverse toppblogger om å vinne et kunstverk fra Brasil. Jeg har vært med i alle, men har ikke vunnet noen av de. Jeg digger spesielt det som dere ser til venstre på bildet under. Det vil jeg ha på rommet mitt!

Men nå så jeg at blogg.no også hadde en konkurranse om det. Eller vet ikke om jeg kan kalle det en konkurranse en gang.. Alle som følger kriteriene som er gitt, får favorittbildet sitt i posten! Great!

TINE IsKaffe inneholder den beste kaffen fra Brasil.

TINE ønsker at IsKaffe skal være litt inspirasjon som gir deg påfyll og ny energi. Derfor har TINE har invitert designere fra Brasil til å lage design som kan gi oss nordmenn litt inspirasjon. Den eneste føringen Brasilianerne fikk var at designet skulle inneholde IsKaffens rutemønster, ellers fikk de frie tøyler. Det har kommet inn mange hundre bidrag fra ivrige designere og bildene stilles nå ut i Norge. TINE har nå en konkurranse på Blogg.no hvor alle som følger de enkle punktene HER får sitt favorittbilde i posten!


- siljelouise

FOTOKONKURRANSE - SOMMER
Jeg deltar med disse to bildene i denne konkurransen. Temaet er sommer og premien er en refleksskjerm. Fristen for å melde seg på er i dag!
Wish me luck!

Ikke glem min fotokonkurranse da folkens.

- siljelouise

HAR DERE GLEMT FOTOKONKURRANSEN?

Jeg har fortsatt en fotokonkurranse gående med temaet lys. Det er et veldig stort tema, så alle har nok bilder å delta med her! Jeg har veldig få deltakere, så jeg håper virkelig at flere melder seg på. Det er flere som har sagt at de skal bli med, men jeg vil helst ha inn alle bidragene før sommerferien (neste uke). Bare trykk her og les om reglene, og for å melde dere på. Lykke til!

BTW: Grunnen til lite blogging er pga det fine sommerværet. Gidder ikke sitte inne på dataen når det er så fint vær! Nå kommer det dårlige været tilbake, så dere kan vente dere oftere blogging denne uken.

- siljelouise

Fotokonkurranse - sommer!


Jeg deltar med dette bildet  i fotokonkurransen til Emma. Temaet er sommer og premien er et valgfritt produkt (for maks 200 kr) på tvspelsweb.se. Jeg valgte disse to refleksskjermene!
Link til konkurransen.

Syns dere at bildet passet til temaet?

Husk fotokonkurransen min her.

- siljelouise

FOTOKONKURRANSE - LYS

Jeg starter en fotokonkurranse med temaet lys. Fotografi betyr "tegne med lys", så det er det viktigste innen foto. Temaet er veldig stort, så dere har ganske frie tøyler! Premien er vurdering av bloggen din (hvis du vil) og linking i 5 innlegg. Fotokonkurransen avsluttes når jeg har fått inn en del bidrag.
Har ikke satt en bestemt dato enda.

Her er reglene:
- Du kan delta med to bilder som bør lastes opp i 600 px. De skal såklart være tatt av deg.
- Lag et innlegg med konkurransebidrag (trenger ikke være i et eget innlegg...)
- Skriv noen ord om hvorfor du valgte bildet/bildene
- Link til bloggen min
- Til slutt skriver du linken til innlegget ditt her i kommentarfeltet!

Litt inspirasjon:

LYKKE TIL!
Gleder meg til å se de flotte bidragene deres.

BTW: BARE BIDRAG I DETTE INNLEGGET. Jeg sletter alt annet.

- siljelouise

Ny mobil? Ja takk!

Blogg.no holder nå en konkurranse hvor man kan vinne:

Nye Nokia X6, 16 GB
En touchmobil med 5 megapikslers kamera og plass til flere tusen låter, spill og applikasjoner.


Gjett om jeg vil ha den da! Jeg har lenge lengtet etter en ny mobil (stakkars mamma som må høre på klaginga mi..), selv om min egentlig ikke er så gammel. Fikk den julen 2008, så den er ikke kjempegammel. Men jeg er en person som går veldig fort lei tekniske ting, spesielt mobiler.. Aner ikke hvorfor, syns det bare er gøy med nye ting. I tillegg føler jeg litt at min går ut på dato med tanke på alle de nye mobilene som har kommet nå. Haha, høres skikkelig bortkjemt ut nå, men det er jeg ikke altså! Har faktisk ikke hatt så mange mobiler.  Flere enn som blir fort lei mobiler?

Dette er den jeg har nå.

I tillegg er prisen på mobiler så sykt høye nå for tiden, så det er grunnen til at jeg ikke har kjøpt en ny en også. Tenk å vinne en så fin mobil da dere! Ønsk meg lykke til, selv om jeg bare kommer til å vinne denne mobilen i mine egne drømmer..

FORSLAG TIL TEMA?

Jeg har tenkt til å ha en fotokonkurranse her på bloggen snart. Jeg blir ikke sponset eller noe, så premien blir ikke stor. Blir mest sannsynlig linking og vurdering, som jeg har hatt før. Temaet derimot, er jeg usikker på. Derfor vil jeg ha hjelp av dere som vil delta. Har dere forslag til temaer jeg kan bruke i fotokonkurransen? Prøv og finn kreative temaer nå!

- siljelouise

Fotokonkurranse - sommerfølelse


Jeg deltar med dette bildet i fotokonkurransen hos Isabella. Temaet er sommerfølelse og premien er en refleksskjerm. Har så lyst på det!

Grunnen til at jeg valgte å delta med dette bildet er at sommeren er en tid for ferie og moro! Og det er det dette bildet presenterer. Man er fri til å gjøre hva man vil, når man vil. Ikke skole, ikke lekser, bare ferie.
Det er herlig det!

Ønsk meg lykke til da dere!
(Fristen for å melde seg inn i konkurransen er forresten i morgen..)

- siljelouise

Fotokonkurranse uten tema

Jeg deltar i denne fotokonkurransen hvor det ikke er noe tema.

Premien er markedsføring av din blogg. I ett innlegg med link til din blogg som jeg bloggshouter, du får ha adressen til din blogg under "lenker" på min blogg i en uke.. Jeg publiserer også vinnerbildet på fansiden min på facebook, med link til din blogg.

Great! Grunnen til at jeg valgte dete bildet er fordi jeg savner sommerfølelsen. Jeg våknet opp til snø i dag.. Det er mai og det er 6 uker til sommerferie. Det sier vel sitt.


- siljelouise

Fotokonkurranse - svart/hvitt

Jeg deltar i denne fotokonkurransen hvor temaet er svart/hvitt. Man kan vinne en fotobok fra Japan Photo, noe jeg har veeldig lyst på!

Hva syns dere om bildene? Wish me luck!

- siljelouise

Ett bilde - to konkurranser

Jeg melder meg på to konkurranser med dette bildet (lastet opp i 600 px):

Den ene er hos Ida hvor temaet er portrett. Premien er en refleksskjerm herifra. Link til konkurranse innlegget finner du her.

Den andre er hos Isabella hvor temaet er følelser. Jeg valgte dette bildet nettopp fordi det er et sterkt blikk som viser mye følelser. Et veldig seriøst tema med tanke på at det er militær. Her kan man også vinne en refleksskjerm (link). Hvis dere også vil være med, trykk her.

Wish me luck. Trenger virkelig en refleksskjerm!

- siljelouise

Fotokonkurranse - dyr

Jeg er med i denne fotokonkurransen med tema dyr. Man kan delta med to bilder som skal lastes opp i 600 px. Premien er et close - up filter (link). Jeg deltar med et bilde av hunden min og av en kanin vi så i Venice Beach.Hva syns dere om bildene og dyrene?

- siljelouise

Bidrag til månedens bilde

Jeg melder meg på månedens bilde hos Benedikte! Temaet er "grønn" og man kan delta med to bilder. De lastes opp i 700 px (høyreklikk for å se hele bildet). Premien er en refleksskjerm fra tvspelweb.se. Refleksskjerm er noe jeg har utrolig lyst på, så det hadde vært gøy å vinne en!Jeg hadde nesten ingen bilder som kunne passe inn, men jeg fant to stk som var brukbare.
Hva syns dere om de? Ønsk meg lykke til.

- siljelouise

Vil dere gi meg en stemme?

Jeg har kommet videre i denne konkurransen, så hvis dere vil stemme på meg, kan dere trykke her!

Jeg kom videre med dette bildet, som er nr 3. Stem på meg hvis dere syns mitt bilde var finest!

Stemte du?

- siljelouise

Fotokonkurranse - vår

Jeg melder meg på denne fotokonkurransen hos Karoline! Temaet er vår, og man kan delta med ett bilde. Jeg valgte å delta med bildet under fordi jeg syns det er skikkelig vårlig! Fargene og motivet skriker vår - i hvert fall for meg.

Premien er vinnerbildet og link til bloggen i sidemenyen. Ønsk meg lykke til da dere!

Jeg har forresten tenkt til å starte en fotokonkurranse selv, men jeg aner ikke hva temaet eller premien kan være.. Må jo i såfall betale premien selv. Noen forslag?

- siljelouise

Fotokonkurranse - opplevelse

Jeg melder meg på fotokonkurransen hos Mari (kameralek). Bildet skulle lastes opp i 700 px, så det er derfor det er så stort! Det er et bilde med mange fine ord man kan velge tema fra. Jeg valgte ordet opplevelse som jeg syns var veldig passelig til bildet siden det er Golden Gate Bridge. Man kan vinne bildet sitt printet i valgfri størrelse opp til 20x30 (A4) + en annen hemmelig overraskelse! Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Ønsk meg lykke til!

- siljelouise

Vinneren av gjettekonkurransen

Det var tre stk som hadde riktig svar, men Stine var den første som gjettet riktig. Hun skrev:

"Han fyren står oppe på noe høyt, og kameraet er i samme høyde som fyren. Hunden står nede på bakken og blir holdt av han samme fyren."

De to andre som hadde svart riktig er:
- Elise Henriette - http://havefaith.blogg.no/
- Daniell - http://daniellfoto.blogg.no/

Her er den lille vurderingen!

Stine Sandberg - labelone.blogg.no/

Header og design:
Jeg liker bildet med bildene inni og teksten på headeren. Men jeg skulle ønske at den sto litt mer til venstre og at den var større. Designet er ryddig og fint. Fargene går i hvit, grå og svart, og det passer fint sammen. Kanskje du kunne brukt litt farger på headeren? Men det er et pent og ryddig design!

Innhold og bilder:

Bloggen inneholder for det meste mote (som man ser i headeren) og dikt hun selv har skrevet. Outfitbildene hennes er utrolig kule, så de bør dere sjekke ut! Outfitbildene er hennes, men de fleste andre bildene på bloggen er fra weheartit og andre nettsider. Det er ikke bilder i alle innlegg, men det funker selv om det ikke er det. Diktene hun skriver er veldig bra, så de bør dere lese når dere er innom.

Til slutt:

En fin og ryddig blogg med pent design. Noen småpirk: kunne hatt mer farger og en større header som sto litt mer til venstre. Kjempekule og inspirerende outfitbilder og veldig fine dikt.
Ta dere en tur innom!

- siljelouise

Finn én feil ved dette bildet! Vinn..

Haha, sjekk dette bildet jeg tok på lørdag!
Klarer dere se feilen? Den første som gjetter rett vinner en liten vurdering! Gjett i vei!

See, jeg har laget meg ny navnelogo! Mange som bruker SLH på bildene sine, så fant dette litt mer betryggende..

AVLSUTTET.

- siljelouise

Vinn premier fra junkyard + flere lesere

Jeg er med i konkurransen til Marcus Ek om å vinne et gavekort fra junkyard på 800 kr. Det man må gjøre for å bli med er å legge ut et bilde av yndlingsplagget ditt! Her er konkurranseinnlegget.
  
Jeg fant utrolig mye som jeg gjerne vil ha, men man måtte velge et plagg, så... Denne har jeg veldig lyst på!
Me love!

Ville dere hatt chinosen?

Forresten: Hvis dere vil ha flere hundre nye lesere kan dere registrere dere her! Det funker kjempebra og er enkel måte å skaffe nye lesere på!

- siljelouise

Fotokonk - friendship


Jeg jeg deltar med dette bildet i denne fotokonkurransen. Det er flere temaer: vennskap, kjærlighet og sommer. Man kan vinne et Avatarbilde av seg selv, fin hilsen på videoblogg og en liten overraskelse i posten. Bra premie altså!

Ønsk meg lykke til, da! Svarene på spørsmålsrunden kommer i kveld (eller i morgen), så dere kan fortsatt stille spørsmål her.

- siljelouise

Konkurransetid

Dette blir et konkurranse innlegg!

Jeg melder meg på fotokonkurransen hos Victoria. Temaet er vann og man kan delta med hele 3 bilder! Bidragene mine er helt forskjellige vannbilder! Premien er enda uvisst. Trykk her for å komme til konkurransen.


Jeg melder meg også på fotokonkurransen hos svenske Jeanette. Temaet er "Ditt beste sommerbilde" og man kan delta med ett bilde. Premien er dette produktbordet! Trykk på bidraget mitt under for å komme til konkurransen.

Jeg har en hau med sommerbilder, men grunnen til at jeg valgte nettopp dette er fordi jeg elsker det! Jeg elsker fargene, stemingen og sommer følelsen jeg får når jeg ser på det.

Hva syns dere om bildene?

FORRESTEN: Jeg har fått meg en ny boks på høyresiden; den med google oversetter! Man vet jo aldri om alle som er innom bloggen er fra Norge eller ikke. Da har i hvert fall alle muligheten til å lese det jeg skriver!

- siljelouise

Fotokonkurranse: VÅR

Jeg melder meg på fotokonkurransen til Sia. Temaet er vår og man kan delta med to bilder. De skal helst lastes opp i 600 px, så det er derfor de er så store. Man kan vinne et av hennes foto i A4!
Trykk her for å komme til konkurransen.Dette er mine to bidrag! Jeg syns at begge passet inn i vår kategorien fordi det blir varmere, mer sol, snøen smelter og strå og gress kommer til syne igjen.

Hva syns dere om bildene?
Ønsk meg lykke til, da.

Ikke glem spørsmålsrunden min her
!
Trenger mye flere spørsmål. Spør meg om alt mellom himmel og jord.

- siljelouise

Bidrag til fotokonkurranse

Først og fremst må jeg si TUSEN TAKK for alle koselige gratulasjoner både på mobil, msn, nettby, facebook og blogg. Blir så glad! Har fått noen gaver i dag også: mineralpudder, Kari Traa shorts og telelinse! Har ønsket meg telelinse lenge, så ble kjempeglad!

Jeg er med i en fotokonkurranse hos svenske Jeanette. Temaet er macro/nærbilder og premien er denne refleksskjermen. Jeg har utrolig lyst på en refleksskjerm og det hadde vært enda morsommere å vinne en! Konkurransen avsluttes i morgen, så det blir avstemmning blandt de beste bildene. Om jeg hadde vunnet kunne det blitt som en bursdagsgave! Hvor gøy hadde ikke det vært?
Uansett, jeg har valgt å delta med dette bildet:

Øyet mitt.

Mange av dere likte bildet så godt, og det gjør jeg også. Hadde vært kjempegøy å komme videre.Trykk her for å komme til konkurransen. Wish me luck!

- siljelouise

Min egen bikini? Ja takk!

Nelly.com har en utrolig kul konkurranse gående nå! Man kan designe sin egen bikini og få den lansert på Nelly! Vinneren får bikinien sin lansert, får den selv, et reisegavekort på 20.000, gavekort på Nelly på 10.000 kr + annet. Det blir også kåret 2. og 3. plass som vinner flotte premier.

Jeg lagde meg en bikini (bildet under) som jeg likte kjempegodt, og som jeg gjerne ville brukt selv. Jeg elsker fargen og mønsteret! Trykk på bildet under for å stemme på meg (gjerne full pott) ! Bikinien som har flest stemmer vinner. Likte dere bikinien jeg designet? I loooove it.

Vurderingene

Jeg har nå sett gjennom alle bloggene som meldte seg på, og bestemt meg for 2 stk. Mange fine blogger som meldte seg på! De to jeg valgte ut er veldig forskjellige, som er litt av grunnen til at jeg valgte akkurat de to.


- http://mmarika.blogg.no/

Header og design:
Jeg liker designet kjempegodt! Er ikke så glad i rosa bakgrunner, men jeg syns det funker her. Menyen er fin og ryddig, og reklamene er ikke i veien. Jeg liker den effekten når man tar musa over skriften i menyen også. Headeren er fin og enkel, og den passer til resten av designet. Det du kanskje kunne endret på, er headeren. Du kan gjøre noe mer ut av den, slik at den blir litt mer spennende.

Bilder og tekst:
Før var jeg usikker på om jeg likte skrivemåten til Marika. Hun skriver veldig korte og konkrete nnlegg, litt for korte etter min mening. Men nå liker jeg det faktisk! Man trenger ikke skrive mye for å være en god blogger. Og det syns jeg Marika er! Det er variert innhold; både hverdag, skolen (medialinja), "ja eller "nei" og konkurranser. Bloggen består av ett eller flere bilder i nesten hvert innlegg. Bildene er fine og av god kvalitet! Nesten alle er tatt av henne selv. Veldig bra!

Helhet:

Det er litt sånn at enten liker man bloggen eller så liker man den ikke. Det er litt smak og behag med så mye rosa og korte innlegg. Men - jeg liker det! Faller veldig i smak hos meg. Ryddig og fint design, enkel header som kunne blitt fikset litt på, fint innhold og gode bilder! En kjempebra blogg som jeg anbefaler! Hun har en heldress konkurranse gående forresten, sjekk den ut!


- http://theabergerhanestad.blogg.no/

Header og design:
Designet er veldig enkelt og greit - men fint! Bakgrunnsfargen er behagelig å se på, og passer til resten. Headeren er her også veldig enkel. Den er fin, men kunne kanskje gjort litt mer ut av den? Den er fin slik den er nå, men kunne vært litt mer spennende syns jeg. I menyen syns jeg det Bloglovin ikonet skulle stått på lik linje med det andre, slik at det hadde sett mindre rotete ut.

Bilder og tekst:
Her er det mye mer tekst enn på Marikas blogg. Jeg liker skrivemåten hennes, og jeg finner ingen skrivefeil. Jeg syns hun skriver spennende, så jeg får lyst til å lese mer! Innholdet er variert: hun skriver om hverdag, mote og egne tanker. Det er et eller flere bilder i hvert innlegg og mange av de er hennes egne. Thea legger ut bilder av klær og sko hun liker som er hentet fra nettet. Det er såklart fullt lovlig! Bildene hennes har helt grei kvalitet.

Helhet:

Designet er enkelt, fint og ryddig, men headeren kunne vært mer spennende. Det er god tekst, og jeg får faktisk lyst til å lese videre! Jeg liker skrivemåten og at innholdet er variert. Hun har egne bilder og bilder hun har hentet fra nettet, som funker fint som litt variasjon. Dette er en blogg jeg kommer til å følge med på videre! Sjekk den ut dere også.

Håper dere ble fornøyd med vurderingene! Har bare vurdert to blogger før, så er ikke proff akkurat. Jeg prøver så godt jeg kan, og er helt ærlig.
Hva syns dere om vurderingene?

- siljelouise

Vil du bli vurdert?

Sorry for dårlig oppdatering i dag... Er litt opptatt med skole og trening, så da blir det ikke mange innlegg om dagen. Er ikke alltid jeg har noe spesielt å blogge om heller..

Over til overskriften. Jeg har lyst til å vurdere noen blogger, så dere kan melde dere på her! Jeg velger ut 2 blogger som jeg vurderer i morgen eller på onsdag. Vi får se!

Skriv ned bloggadressen deres, så kanskje jeg vurderer din blogg!


Her har dere også et veldig sjarmerende bilde av meg.. Haha.

- siljelouise

Jeg melder meg på 2 fotokonkurranser

Den ene er hos svenske Emma, som har et valgfritt tema. Man kan vinne denne refleksskjermen! Jeg har sett flere bilder som er tatt med refleksskjerm og hvor bra det ser ut, så det hadde vært gøy å vinne en. Trykk her for å komme til konkurransen.


Den andre er hos Benedikte som holder månedens bilde! Temaet er portrett og man kan delta med to bilder. De lastes opp i 700 px (derfor bildene er så sinnsykt store). Her kan man også vinne en refleksskjerm som du kan finne her. Trykk her for å bli med!
Wish me luck!

- siljelouise

Vinneren av Twilight konkurransen!

Vinneren av Twilight t - skjorta er.....*trommevirvel*.. ANE! Gratulerer! Du har vært den ivrigste på konkurransen, så jeg syns det var veldig fortjent. Du får snart en e-post fra meg, så det er bare å følge med på hotmailen. Igjen; gratulerer!

Denne er din!

- siljelouise

Hjelp meg på veien mot en heldress!


Jeg er med i heldress konkurransen til Irlin, og ligger ganske godt an til å vinne! Det er ikke bare random trekning av vinner, man må faktisk jobbe og samle opp poeng for å vinne.

Så derfor lurte jeg på om dere kunne hjelpe meg! Har dere Twitter? Hvis dere har det, trykk her og følg Irlin! Etter dere har gjort det, skriv hva tvitterprofilen deres er her i kommentarfeltet. For eksempel "http://twitter.com/irlin".

Dere har sikkert lagt merke til alle kosedresskonkurransene jeg har meldt meg inn i, så dere skjønner at jeg har utrolig lyst på en. Når jeg er så nærme på å vinne, går jeg for seier!

Vær så snill og hjelp meg!! Helst 4 eller flere profiler.
Tuusen takk på forhånd!


- siljelouise

Stem på meg!

Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne Canon EOS 5D Mark II med ekstra linse og 32 GB minnekort til en samlet verdi av 30.000 kr!! Hvor bra premie er ikke det?! Jeg deltar med bildene nedenfor, så dere kan trykke her og lete på bidragsoversikt hvis dere vil stemme på meg! Stem på en av de, eller begge om dere vil.
Tusen takk på forhånd!


Legg gjerne igjen beskjed i kommentarfeltet om dere stemte!

- siljelouise

Foto: Stemning

Jeg tenkte jeg kunne melde meg på fotokonkurransen til Sia! Temaet er stemning og premien er et valgfritt bilde som hun har tatt i A4 - altså en kjempebra premie! Hun tar kjempefine bilder, og jeg ville gjerne hatt ett av de på veggen min. Man kan delta med to bilder og de kan være redigerte. Trykk her for å komme til konkurransen. Den varer ut mars, btw. Dette er mine to bidrag:Jeg har aldri deltatt med disse bildene før, så det blir spennende å se hvilke bilder som kommer videre! Ønsk meg lykke til! Hva syns dere om bildene forresten?
 
Jeg vil også si noe til dere lesere: Jeg vil takke dere for all responsen jeg har fått i det siste! Det er kjempegøy å se at statistikken øker, og at kommentarene gjør det samme. Tusen takk!

Ikke glem Twilight konkurransen min her! Avlsuttes i slutten av denne uka.
 
- siljelouise

Foto + kosedress konkurranser

Det begynner å gå mot vår. Det har blitt plussgrader, sol og smeltende snø. Fortsetter det slik, ser man kanskje asfalten om noen uker! Jeg blir så utrolig glad over å tenke på det. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å gå i mindre klær... Her er et bilde av en istapp som beviser at snøen er i ferd med å smelte. ME LIKE.

Hva syns dere om bildet?
Gleder dere dere til våren?
Jeg er med i kosedress konkurransen til Marika. Trykk på bildet for å komme til konkurransen!


Jeg er også med i kosedress konkurransen til Marita. Desperat jeg eller? Haha. Uansett, for å komme til konkurransen, trykk på bildet. Man kan vinne en valgfri OnePiece.


Ikke glem konkurransen min her.

- siljelouise

VINN en Twilight t - skjorte fra USA! AVSLUTTET

Pappa kom hjem fra USA i dag, og han hadde kjøpt to Twilight t - skjorter til meg fra Hot Topic. Snill han eller? Men jeg er ikke en ordentlig Twilight fan, selv om jeg liker fimen (har ikke sett New Moon enda). Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele den ene ut via en konkurranse! Jeg vet at det er kjempemange fans der ute, så da kan dere få mer glede av den enn meg!
Men den andre vil jeg beholde selv, fordi den var så søt!

T - skjorten er i størrelse L , men den er liten i størrelsen (mer som størrelse M). Den er åpen på skuldrene, så den er perfekt til sommeren! Det dere må gjøre for å vinne er å
- Lage et innlegg om at du er med i konkurransen (eller nevne det i et annet innlegg)
- Linke til bloggen min og dette innlegget
- Si en liten begrunnelse på hvorfor du vil vinne
- Legge igjen linken til innlegget i dette kommentarfeltet


Slik ser den ut foran (prislappen er fortsatt på):

Og slik ser den ut bak:

Den er ikke så kort som den ser ut som. Den passet pefekt til meg og jeg bruker S og M i t.skjorter.

NB. Bare deltakelser i dette kommentarfeltet!

Lykke til!


- siljelouise

Vinn en Nokia N97 & GHD produkter!


Toroborgen har konkurranse på bloggen sin hvor man kan vinne en Nokia N97 mini til en verdi av 5000 kr på bloggen sin! Jeg har hatt lyst på en sånn mobil siden jeg var i USA for første gang for 4 år siden, så det hadde vært utrolig morsomt å vinne! Såklart er det minimal vinnersjangs, men jeg er alltid like optimistisk!
(trykk på bildet for å komme til konkurransen)
Jeg er også med i konkurransen hos Kjetil (thegiant) hvor man kan vinne masse produkter fra GHD! Ja takk.

Jeg har fortsatt trua, selv om jeg aldri vinner på disse blogg konkurransene... Har hatt stor vinnerlykke utenom, så håper den kommer hit på bloggfronten også.. Hadde vært veldig fint på disse større konkurranse i hvert fall!  Wish me luck!

- siljelouise

Fotokonkurranse - naturens liv

Jeg er med i en fotokonkurranse hos SSfoto med temaet naturens liv. Premien er et gavekort på JapanPhoto sin CEWE fotobok (verdi kr 300,-). Trykk her for å delta! Konkurransen avsluttes i dag!
Man kan delta med to bilder, og jeg har valgt å delta med disse:

Jeg måtte bare delta med dette! Jeg syns det beskriver den norske naturen veldig godt, og viser hvor heldige vi faktisk er. En ekte norsk vinter med masse snø som resulterer i mange skiturer, som igjen resulterer i bilder!


Jeg valgte å delta med dette fordi jeg syns det passet så bra til temaet. Blomster er noe som er overalt om sommeren, og er utrolig vakre å se på! Spesielt når det har regnet, og dråpene ligger så fint på kronbladene som på dette bildet. Vakkert eller hva?

Wish me luck! Hadde vært gøy å vinne en fotobok!

- siljelouise

Alice in Wonderland

I samarbeid med Disney gir blogg.no bort 80 billetter til storfilmen Alice in Wonderland som vi kan vinne! Verdenspremieren er 5.mars, men vi får muligheten til å se filmen før dette! Man kan vinne to billetter, så det blir spennende å se hvem som er de heldige. Jeg hadde i hvert fall blitt kjempeglad hvis jeg vant! Filmen ser utrolig bra ut. Vil dere også se den?

Klikk her for å bli med på konkurransen du også!- siljelouise

Fotokonkurranse: DRØM

Jeg er med i en fotokonkurranse med temaet drøm her. Premien er et valgfritt filter fra tvspelweb.se, så det er en kjempebra premie! Man kan delta med to bilder og de skal lastes opp i enten 500, 600 eller 700 px. Jeg laster de opp i 600 px, som holder akkurat på bloggen min.Dette bildet er veldig spesielt. Jeg tente lys for Regine, da hun var på sitt verste. Hun hadde en stor drøm om å bli frisk, som vi alle håpet på. Derfor syns jeg dette bildet passet her hvor temaet var drøm.

Hva syns dere?


Jeg har forresten tenkt på å endre designet litt. Bytte litt farger (syns det for blått) og gjøre om headeren litt. Hva syns dere om det? Noen forslag til bilder jeg kan ha i headeren? Takk for hjelpen på forhånd!


PS. Jeg har kommet videre i fotokonkurransen hos myphotoblog! Trykk her for å se bidragene, og stem på de 2 bildene dere liker best. Blir gøy og se om jeg får noen stemmer også! Jeg er nr 2, forresten.

- siljelouise

Fotokonk - vann/dyr

Jeg er med i denne fotokonken med temaene dråper/vann eller dyr. Man delta med maks to bilder, og de skal lastes opp i 400 px. Premien er en vurdering og linking i to innlegg. Her er mine bidrag:Hva syns dere?
Bra valg av bilder?


På samme bloggen er jeg med i blogg VS blogg. Trykk her for å komme til innlegget. Blir glad for stemmer! Stem hvis dere vil. Gi gjerne beskjed i kommentarfeltet hvis dere har stemt!


- siljelouise

Konkurranser

Dette blir et lite konkurranse innlegg..
1. Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne en OnePiece. Man kan velge farge og størrelse selv. Konkurransen finner du ved å trykke på bildet under!
2. Jeg er med i en fotokonkurranse med temaet reise. Man kan delta med et bilde, og premien er ett Soft fokus filter fra tvspelsweb.se. Trykk her for å komme til konkurransen (fristen er i dag folkens). Her er mitt bidrag!

Hva syns dere om bildet? Wish me luck!

- siljelouise

Spontant portrett

Jeg er med i en fotokonkurranse med temaet spontant portrett. Syns det var et morsomt tema, så jeg lette igjennom bildemappene etter to bilder jeg kunne bruke. Fant to stk som jeg har valgt å delta med. Vet at jeg har brukt det øverste en del, men når det passer til tema, hvorfor ikke?

Dette bildet tok jeg sommeren 2008. Jeg var i Fredrikstad, på en fin strand med bl.a. søskenbarnet mitt og dattera hennes som er på bildet. Det var kjempefint vær, og kjempevarmt! Trur det var 25 grader eller noe. Jeg måtte bare ta et bilde da hun smilte, og jeg er glad jeg gjorde det! Søt eller hva?


Dette bildet tok jeg også sommeren 2008. Familien min har en tradisjon om at den ene tanta mi + tantebarn drar på telttur hver sommer. Det er utrolig koselig, og gleder meg allerede til i sommer! Jenta på bildet er kusina mi, som har vært modell på flere av bildene jeg har lagt ut her på bloggen. Jeg gikk rundt med kamera, og tok dette bildet helt spontant.. Syns det ble ganske fint jeg!

Premien er et utdypende innlegg hvor du blir anbefalt. For å komme til konkurransen, trykk her!

Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Jeg har kommet videre i en fotokonkurranse!

Jeg har kommet videre i fotokonkurransen hos June! I avstemningsinnlegget skrev hun:

Jeg er veldig kresen, og litt streng nå, så bare 5 kom til finalen.
Jeg vurderte etter motiv, om bildet passet til tema (mystisk) og fotograf ferdigheter/bilde komposisjon.


Derfor er jeg utrolig glad for at jeg kom videre! En seier i seg selv syns nå jeg. Bildet jeg kom videre med, er dette:

Mystisk?

Hadde vært kjempegøy om dere som likte bildet stemmer på meg! Hvis dere vil, kan dere gjøre det her. La meg gjerne vite om dere har stemt. På forhånd, takk! Og takk til June som valgte bildet mitt!

- siljelouise

OnePiece og blogg VS blogg

Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne en OnePiece her! De hadde kjøpt en blå og en rosa OnePiece, men de var for store. Hvis jeg hadde vunnet, ville jeg valgt den blå som er på bildet under.

Grunnen til at jeg vil vinne en slik en, er ganske enkel:
Rett og slett fordi jeg syns de ser utrolig deilige ut! Det hadde vært utrolig deilig å hoppe rett inn i en OnePiece etter treningen, i steden for å finne frem noe annet. Hadde også vært deilig å bruke om sommeren, på teltturer osv. Jeg er en person som fryser veldig lett, og dette plagget ser jo veldig godt og varmt ut med tanke på at man kan dra glidelåsen helt over hodet! Har vært med i utrolig mange like konkurranser, og jeg kommer til å fortsette! De er så dyre, så det er derfor jeg ikke har kjøpt en selv. Hadde det vært mye billigere, hadde jeg sikkert hatt flere stk! Hadde vært utrolig gøy om jeg vant.

Jeg er også med i blogg VS blogg her. Hadde vært gøy om dere hadde stemt på meg!

- siljelouise

Mystisk tema..

Jeg så at June hadde en fotokonkurranse med temaet "mystisk". Det er et tema jeg aldri har sett før, så det blir spennende å se hva andre bidrar med! Jeg hadde ikke så mange bilder som passet til temaet, men noen fant jeg da. Man kan delta med to bilder, og jeg har valgt å delta med disse:

Ja, dette er meg. Utrolig creepy!

Passet de til tema?
Hva syns dere om bildene?


Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne en kosedress eller Whooga Boots (UGGs)! Man kan selv velge hva man vil ha hvis man vinner, og da ville jeg helt klart valgt kosedress! Jeg har vært med i utrolig mange konkurranser om å vinne kosedresser, og håper fortsatt på å være den heldige som vinner. Man må jo prøve, eller så vinner man ikke! Hvis du også vil delta, kan du trykke her. Har så utrolig lyst på en kosedress!

- siljelouise

Bidrag til fotokonkurranser

Jeg tenkte jeg skulle melde meg på to fotokonkurranser. Den første er hos Ida, med temaet vann. Premien er ett Pop-up Flash diffusor som er sponset av tvspelsweb.se. Man kan delta med et bilde, og det kan være redigert. Dette er mitt bidrag:

Kunne valgt mange andre bilder, men jeg liker dette så godt! Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Den andre fotokonken er hos stillwaters.blogg.no. Temaet er "vakkert" som jeg syns var et morsomt tema! Premien er link i sidemenyen og en vurdering! Hvis du vil delta, trykk her.

Jeg valgte å delta med dette bildet fordi jeg syns naturen her i Norge er utrolig vakker. Spesielt om vinteren!

Ønsk meg lykke til da! 

- siljelouise

Vinneren av fotokonkurransen er...


Bilde nr 1 - somethingnice.blogg.no! Tydelig at dette bildet ble en stor favoritt siden det fikk 16 stemmer.
Så, her kommer premien!

Vurdering av bildet:
Jeg skjønner godt at dette bildet vant. Var ikke i tvil om at det skulle til finalen! Bildet beskriver glede veldig godt og jeg syns det passet ypperlig med svart/hvitt. Veldig fint fokus på bildet også + at det er bra at du har fått bakgrunnen utydelig. Liker at bildet er så nære personen og at du ikke tar med hele jenta. Jo nærmere, jo bedre! Gir meg også en skikkelig sommerfølelse - det betyr i hvert fall glede for meg!
- Et kjempefint bilde!

Vurdering av blogg:
Header og design
Det første jeg tenkte da jeg så headeren, var at dette er mest sannsynlig en fotoblogg. Det var det også. Headeren er fin, men jeg syns at fargene skulle vært litt sterkere. Kanskje økt kontrasten litt? Bildene kunne også vært bedre plassert. Slik at de får en sammenheng, at de henger sammen.
"www.somethingnice.blogg.no" skriften likte jeg kjempegodt!
Ellers så liker jeg at du har en grå bakgrunn med gule fargebokser i overskriftene og at skriften skifter farge når du tar pila over. Men jeg syns ikke at fargene passer så godt til headeren. Det er vel hver sin smak.

Innhold
Siden det er en fotoblogg er det veldig mye bilder - og det liker vi! Bildene hun tar og de andre bildene hun legger ut er kjempefine. Hun skriver bra og har lite skrivefeil. En skrivefeil jeg har sett er der det står "..har sakt noe" ; det skrives sagt. Så vet du det! Jeg er ikke så stor fan av masse smilefjes i bloggtekster, så jeg syns det ble llitt for mye av det. Du kan godt bruke det, men gjerne dempe smilefjes bruken litt.
Denne uken har hun fototips! Der gir hun tips om kamerainnstillinger, og hvordan man kan ta bedre bilder med speilrefleks.  Det syns jeg er kjempebra. Det er ogtså innlegg hvor hun viser redigeringseffekter, som er nyttig for mange. Hun legger ut et eller flere bilder i nesten alle innlegg som er kjempebra.

Til slutt
Jeg liker denne bloggen kjempegodt! Man får fototips, hjelp innen redigering og får se de fine bildene hun har tatt. Designet og headeren er greie, men kunne blitt mye bedre om hun tilpasset fargene i headeren til designet og tok opp kontrasten i headeren. Ellers er det lite skrivefeil, litt mye smileys og et eller flere innlegg per innlegg. En blogg for de fotointerresserte.
Jeg er ikke noe glad i å gi karakter, så det dropper jeg.
Ta en titt på bloggen hennes ved å trykke på headeren under!

Hva syns dere om vinnerbildet og vurderingen?  (husk at det er min første vurdering!)

- siljelouise

Finale - STEM!

Fotokonkurransen er nå avsluttet. Jeg valgte ut de 4 bildene jeg syns var best, så skal dere få lov til å stemme frem vinneren! Stem på det bildet dere likte best, og husk at det skal beskrive temaet "glede".
Måtte den beste vinne! Selv likte jeg alle bildene kjempegodt! Klarte ikke velge ut et bilde, så derfor trenger jeg hjelp av dere!

1 -  http://somethingnice.blogg.no/

2 - http://giddy.blogg.no/

3 - http://synneofcourse.blogg.no/


4 - http://daimls.blogg.no/

- siljelouise

Jeg er videre i en fotokonkurranse

Jeg har kommet videre i en fotokonk som du kan finne her! Bildet mitt er nr 5, og jeg hadde blitt kjempeglad om du la igjen en stemme. Det var et valgritt tema, og jeg deltok med dette bildet:

Hvis du stemte, takk!

- siljelouise

Minner om..

Minner om fotokonkurransen min som du kan finne her. Jeg har bare ett bidrag til nå (startet den i går da..), så det er bare å melde seg på folkens! Temaet er glede, så hvis du har et bilde som beskriver glede, kan du melde deg på med det. Det er bedre å delta, enn å ikke delta. Jeg vet at det er mange flinke "fotografer" der ute. Så kom igjen, meld dere på her!
Litt inspirasjon fra weheartit;
Nå har Home And Away startet, så.... vi blogges ?

- siljelouise

JEG holder fotokonkurranse!!

Jeg har hatt lyst lenge, så hvorfor ikke? Dette blir altså min aller første fotokonkurranse, og det hadde vært gøy om jeg fikk inn en del bidrag!

Temaet er glede, og du kan delta med ett bilde.
Det kan gjerne være redigert, det gjør meg ingenting!
Jeg vil helst at du laster opp bildet i 600 px.
Skriv et innlegg om konkurransen hvor du linker til bloggen min, og til konkuransen. Legg igjen linken til innlegget ditt her etterpå!
Premien er en vurdering av vinnerbildet og av bloggen til personen som vant. Jeg er ærlig!
Konkurransen avsluttes enten søndag kveld eller på mandag.

Litt inspirasjon;

LYKKE TIL! 

- siljelouise

Fotokonkurranse

Jeg er med i en fotokonkurranse her uten tema. Syns det er veldig vanskelig å velge ut bilder med valgritt tema! Men jeg blir med alikevel. Man kan delta med to bilder og de kan være redigert.Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

VINN gavekort på 1000 kr!

(klikk)
Jeg er med i en konkurranse her hvor du kan vinne et gavekort på 1000 kr! Man kan vinne et gavekort på 1000 kr til sko. Dette gavekortet kan kun brukes på www.brandos.no.
Jeg syns det er en kjempebra premie, og jeg håper på mye flaks.. igjen.

Jeg er er også med i "Månedens bilde" hos Benedikte. Temaet er "ditt beste bilde fra 2009", så det er egentlig ganske fritt. Bildet må bare være tatt i 2009. Premien er sponset av tvspelsweb.se og er hemmelig foreløpig. Spennende! Bildene må lastes opp i 600 px, og man kan ha to bidrag.
Jeg bare valgte to bilder, so here they are;Grunnen til at jeg valgte disse bildene er at jeg aldri har brukt de i en fotokonkurarnse før. Og fordi jeg er fornøyd med de da såklart! Hva syns dere?

- siljelouise

VINN heltdress!


Disse har en konkurranse hvor du kan vinne en heltdress! Lurer på hvor mange kosedress konkurranser jeg har meldt meg på nå... Jaja, wish me luck!
http://baggyy.blogg.nohttp://kaatekrek.blogg.no/.

Har dere heltdress/OnePiece?
Hva syns dere om de?


- siljelouise

Bidragene til fotokonkurransen

Som jeg skrev om i forrige innlegg skal jeg melde meg på en fotokonkurranse uten tema. Vinneren får vurdering av bloggen, og bildet sitt + link til bloggen i sidemenyen.
Tusen takk for all hjelpen i forrige innlegg! Jeg valgte bilde nr 5 og nr 11. Nr 5 har jeg aldri brukt i en konkurranse før, derfor valgte jeg det. Nr 11 har jeg brukt før, men det gjør da ikke noe.
Hvis dere vil være med i konkurransen kan dere klikke her.
Det er på bloggen til siljeehesthagen forresten.
Nr 5
Nr. 11

Jeg er også med i en konkurranse på bloggen til Marita hvor du kan vinne en OnePiece! Hvis du også vil ha en slik kosedress, trykk på denne linken ->  http://maaritasin.blogg.no/1262482928_vinn_en_onepiece.html

Ønsk meg lykke til da!
Vet dere om flere OnePiece konkurranser?


- siljelouise

VINN gavekort på H&M for tilsammen 1900 kr!


Han karen over her har en konkurranse på bloggen sin hvor du kan vinne et H&M gavekort på 400 kr! Jeg elsker gavekort, så jeg må være med i trekningen jeg også. Bedre å delta, enn å ikke delta! Alle har like stor sjangs til å vinne! Trykk på bildet for å komme til konkurransen. Den avsluttes snart, så det gjelder å være raskt ute før det er for sent.

Maddi har også en konkurranse om et H&M gavekort, men den er litt større. Hun har samlet opp poeng, og nå gir hun gavekortet til en av oss lesere! Beløpet er på hele 1500 kr. Bli med du også, klikk her.


Minner også om VS'en mellom marcusek og thegiant som du finner her (stem i vei!), også hadde jeg blitt glad om du ga meg tips til designet mitt her.

- siljelouise
hits