februar 2011

INTERIØR FOTO

Noen bilder jeg tok da jeg var på besøk i den nye leiligheten til kusina mi i går! Var så lyst og fint, med masse fine interiør ting, så jeg måtte bare ta en liten runde rundt med kameraet! Har prøvd litt forskjellige redigeringsmåter bare for å drøye tiden.. Jeg skal nemlig operere (!!) ut en visdomstann i morgen.... Og jeg som har tannlege skrekk! Buhu. Gleder meg bare til å få det overstått.. Nå må jeg legge meg, så jeg får prøve å sove.. Ønsk meg lykke til!

FOTO: THE UNKNOWN
Redigerte noen "gamle" bilder fra Oslo S i dag, og lagde en liten bildeserie ut av det! Syns det ble veldig kult egentlig! Jeg har forresten begynt å bruke vannmerke på bildene mine igjen, etter at andre har brukt bildene mine. Egentlig liker jeg det ikke, siden jeg syns det blir litt forstyrrende.. Menmen, sånn er det når folk ikke skjønner copyright. 

Hva syns dere om serien?

TEMA: SOLJeg er med i denne fotokonkurransen med bildene over hvor temaet er sol. Jeg har jo endel solbilder, men jeg prøvde å finne to bilder som var veldig forskjellige. Sol kan være så mye! Både vakre solnedganger og portrettbilder kan inneholde like mye sol - bare i forskjellige varianter. Wish me luck!

Hvilket bilde likte dere best forresten?

SISTE PHOTOSHOOT BILDER

Trur nok at disse er de siste jeg poster fra denne shooten. Jeg merker at det har blitt kanskje litt vel mange litt like bilder nå.. Jeg har jo vinterferie nå, så jeg skal prøve å få hatt flere shooter i ferien! 
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

I DON'T CAREHva syns dere om bildet?
Hvilken versjon?


Nå er det endelig vinterferie! Kjenner det skal bli utrolig deilig med en uke fri nå..

I DON'T CAREPHOTO - I DON'T CARE


Takk for konstruktiv kritikk i forrige innlegg! Jeg har fikset litt, og syns det ble mye bedre. Jeg kommer nok til å levere bildet i farger i stedet, og jeg har kalt det for "I don't care". 

Hva syns dereee?

EDIT: Det er flere som har nevnt vinkelen, men det er meningen at vinkelen er litt nedenfra. Jeg hadde en shoot et par dager før, og læreren fikk se bildene. Han likte dette spesielt godt, så jeg skulle prøve å gjenskape det på en måte. Jenta på bildet føler at hun er "sjefen", så det er meningen at hun skal se litt ned på oss :-) Tenkte jeg bare skulle nevne det, slik at dere er klar over hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde.

PROSJEKT: BAD GIRL 4Her er et av bildene som jeg tok i dag, til samme prosjekt. Jeg ble enda mer fornøyd med disse, så jeg er glad jeg fikk tatt samme nesten samme shoot en gang til! Det blir nok mest sannsynlig dette bildet i svart/hvitt versjon som jeg leverer inn.

Hva syns dere om dette? Husk at blogg.no ødelegger kvaliteten...

PROSJEKT: BAD GIRL 3Det er dette bildet jeg skal fokusere på når jeg skal ha enda en shoot i morgen. Jeg skal bruke en murbakgrunn (hvis jeg finner en), så det blir nok bedre.. Dette er siste sjanse jeg får til å gjøre bildet så bra som mulig! Vil virkelig få en god karakter på dette prosjektet. 

Hva syns dere om bildet? (jeg vet at det gule er sykt i veien!)

PROSJEKT: BAD GIRL 2


Dere har forresten blitt dårligere til å kommentere i det siste, syns jeg. Kom igjen nå, skriv ned deres meninger :-)

PROSJEKT: BAD GIRL

I dag var jeg og tok bilder til skoleprosjektet (som dere kan lese om her), og jeg ble kjempefornøyd! Jeg tok mange forskjellige bilder som jeg skal legge ut på bloggen den kommende uken. Endelig noe nytt å vise! Hihi. Lærern min ble veldig interessert i spesielt ett av bildene, så jeg skal ha den samme shooten til, bare med fokus på nettopp det bildet han likte så godt. Så det blir spennende. 

Her er et av de. Ikke det mest "bad girl" bildet akkurat, men de kommer seinere. Hva syns dere?

FOTOSERIE - STRONG 3


Hva syns dere?

FOTOSERIE - STRONG 2


Enda et bilde fra i dag.. Dette ble nok min favoritt også, hihi. Liker så godt at den solen kommer litt frem ved halsen!

Hva syns dere?

FOTOSERIE - STRONG

Endelig nye bilder!! Jippi! Jeg fikk en litt sprø idé til fotoprosjektet (som du kan lese litt om her), som jeg testet ut for moro skyld i dag. Den ordentlige photoshooten til skoleprosjektet skal jeg ha på mandag. Håper det blir bra! Uansett, jeg syns disse også ble veldig kule! Lillebroren min var kjempesnill (som alltid) og stilte opp som modell for meg. Bar overkropp i -10 grader!! Stakkars.. Jaja, alt for bildene.

Her er det første bildet jeg har redigert: 


Hva syns dere?

FOTO - STAVANGÅÅR

Siden jeg ikke har noen nye bilder (enda), har jeg redigert litt gamle bilder. Bildene jeg har redigert tok jeg i fjor sommer da jeg var i Stavanger. Prøvde å redigere de på en annen måte, og syns det ble ganske kult faktisk! 

Hva syns dere? 

Ikke glem å like meg på facebook! Trykk her for å komme til fotosiden min.

INSPIRASJON

Først må jeg si takk til alle som har kommentert innlegget under! ♥ Det er herlig å få slike kommentarer på et innlegg jeg har brukt litt tid på å skrive. Skal prøve å skrive et nytt et snart, hihi. 

I dag hadde vi klassen min besøk av en lokal fotograf på skolen som holdt foredrag for oss. Det var kjempespennende, og veldig inspirerende! Hun fortalte litt om sine arbeider og prosjekter og viste oss bilder til andre fotografer hun liker godt. Grunnen til at hun kom på besøk, er at vi nettopp har startet med et fotoprosjekt. Vi skal ta et portrettbilde hver, som vi skal ha planlagt godt. På slutten av prosjektet skal vi stille ut bildene og i tillegg skal fotografen komme og se på. Det blir gøy! Jeg har allerede noen ideer, og etter foredraget i dag har jeg massevis av inspirasjon! Det føles herlig! Hun nevnte flere fotografer som jeg likte, men den som falt mest i smak var den norske fotografen Bjørn Wad. Hun fortalte at han gikk på Fotofagskolen i Tr.heim samtidig som henne, og at han er en av de som har kommet veldig langt på kort tid. 

Dere kan ta en titt på hjemmesiden hans HER.


Alle bildene er tatt av Bjørn Wad. Jeg elsker dem!

JUST THE WAY YOU ARE

Til alle jenter der ute (gjerne gutter også)..

Vi har alle komplekser for kroppen vår..spesielt vi jenter. Lårene er store, jeg har hengearmer, jeg har masse valker på magen, leggene er for tykke, dobbelt hake... Er det ikke det ene, så er det det andre. Vi finner småfeil ved oss selv som ingen andre enn du selv tenker på. Jeg er en av de jeg også. Jeg kan stå og se meg i speilet og lage en lang liste over ting jeg er misfornøyd med. Nei, jeg veier ikke 45 kilo og har ingen supermodellkropp. Jeg har kanskje litt store lår eller kvinnelige former om du vil kalle det. Jeg er kanskje ikke den smaleste eller den peneste jenta i vennegjengen, men jeg trener, spiser sunt. Jeg er skapt slik!  Jeg er meg. Det er vel ikke meningen at jeg skal veie 45 kilo, og bruke XS i klær. Selv om jeg trener masse og spiser mindre, har jeg fortsatt den kroppen og fasongen jeg har.begge foto//bestevenn
texture

Jeg har tenkt ganske mye på dette med kroppsbilde, og hvor viktig det er for oss.. Folk dømmer hverandre etter kropp! Ser du en ganske stor person tenker du "oi, den personen spiser nok mye og sitter foran tv'en hele dagen..". Ser du en jente gående forbi med en strøken kropp kan du tenke "wow, snakk om perfekt kropp! Lurer på hvordan hun for det til!". Av disse to personene, kan det godt hende at det er jenta med den perfekte kroppen som er i dårligst form. Hun kan ha skyhøy forbrenning og spise masse junkfood. Har du høy forbrenning kan du spise så mye dritt du vil, men selv om kroppen ser bra ut utenpå kan det være helt motsatt innvendig. Jeg vet om flere store personer som er i toppform! Poenget mitt er altså at man ikke skal dømme andre uten å faktisk vite litt om dem. Det er mye som faktisk kan komme som et sjokk.


Jeg har med årene blitt mer fornøyd med meg selv om min egen kropp. Jeg har godtatt at jeg er som jeg er, og at jeg burde like meg selv! Hver og en av oss burde ta seg en titt i speilet og heller fokusere på det som man liker med seg selv! Jeg har faktisk ganske fine øyne, magen min er egentlig ikke så ille likevel.. Vær fornøyd med deg selv! Selvtillit får deg bare til å bli enda flottere enn det du allerede er. Tenk på det.When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

I tillegg til å ta bilder liker jeg også å skrive. Skrive ned noen av de mange tankene som surrer inni hodet mitt hele tiden. Jeg skal prøve å skrive flere slike innlegg fremover, så jeg håper dere gidder å lese de!

PHOTO - WINTERTIME


Tok dette bildet for en uke siden trur jeg.. Redigerte det litt nå, og syns egentlig at det var fint selv om det var så enkelt. Skikkelig vinterfarger! Hva syns dere?

"JAMMEN, ALLE SKAL FÅ!"

//link

//link

Har vært på et kjempemorsomt show med Kristian Valen i kveld! Må bare si at den mannen er G-E-N-I-A-L! Haha, jeg kunne lett sittet der på 1. rad i et par timer til! Jeg skjønner ikke at det går an å imitere så mange personer, og gjøre hver minste ting så morsomt! Bare noen gikk ut av salen fikk han sagt noe utrolig gøy ut av det! Han hadde jo skadet beinet i går (?) også stakkar, så han kom gående på krykker. Han kastet de fort bort da men.. Alt han gjorde, og sa var rett og slett kjempemorsomt! Skulle gjerne vært på flere show med Valen =D

Ville dere dratt på show med Kristian Valen hvis dere fikk sjansen?

=FREDRIKSTAD

Se hva som lå i postkassa i dag:

Alle bildene kommer rett fra kameraet.

Seee! Jeg har tre av mine bilder i februar utgaven av =Fredrikstad!! Om noen av dere bor i Fredrikstad, kjøp bladet neste gang dere er i byen :) Det går til en god sak - nemlig rusmisbrukere.

TEMA: SOLNEDGANG


Ingen har jo sett dette før...

Jeg er med i denne konkurransen med bildet over. Temaet er solnedgang, noe som passet meg veldig bra! Jeg har jo massevis av solnedgang bilder, spesielt fra Malibu.. 

Ønsk meg lykke til i konkurransen!

hits