mars 2010

Bidrag til fotokonkurranse

Først og fremst må jeg si TUSEN TAKK for alle koselige gratulasjoner både på mobil, msn, nettby, facebook og blogg. Blir så glad! Har fått noen gaver i dag også: mineralpudder, Kari Traa shorts og telelinse! Har ønsket meg telelinse lenge, så ble kjempeglad!

Jeg er med i en fotokonkurranse hos svenske Jeanette. Temaet er macro/nærbilder og premien er denne refleksskjermen. Jeg har utrolig lyst på en refleksskjerm og det hadde vært enda morsommere å vinne en! Konkurransen avsluttes i morgen, så det blir avstemmning blandt de beste bildene. Om jeg hadde vunnet kunne det blitt som en bursdagsgave! Hvor gøy hadde ikke det vært?
Uansett, jeg har valgt å delta med dette bildet:

Øyet mitt.

Mange av dere likte bildet så godt, og det gjør jeg også. Hadde vært kjempegøy å komme videre.Trykk her for å komme til konkurransen. Wish me luck!

- siljelouise

Jeg har bursdag i dag!

Nå er jeg 17 år folkens! Startet dagen med frokost på senga, og en liten pakke. Pakken inneholdt mineralpudder fra Mary Kay! Seinere i dag kommer mormor og tanta mi, så det blir koselig! Skal bare kose meg masse i dag!

Her har dere tidenes bilde. Haha.

- siljelouise

Mitt siste innlegg som 16-åring

I dag har jeg faktisk øvelseskjørt for første gang! Er ikke så ivrig på bil fronten som mange andre, så har ikke startet før nå.. Syns det er litt skummelt å kjøre bil! Men det kommer seg vel. Føler meg liksom så voksen når jeg sitter bak rattet.. Sykt å tenke på at jeg blir 18 neste år! Da kan jeg ta lappen, og får alt ansvar slengt over meg. Litt skummelt. Men det er enda en god stund til, så orker ikke stresse med den tanken nå!
Er fortsatt bare 16.

Nå skal jeg kose meg med Ben&Jerry's og se på TV. Skjønner egentlig ikke hva som er så spesielt med Ben&Jerry's is, men det er godt da.

Som sagt, dette er mitt siste innlegg som sekstenåring! Om noen få timer er jeg 17 år. Syns tiden går så fort... Snart er det sommer, og etter det begynner jeg i 2. klasse på VGS.. Hjelp. Men jeg har tenkt til å gjøre noe utrolig kult etter jeg er ferdig på vidregående, så jeg gleder meg! Men det er leenge til egentlig.. Det første jeg må gjøre, er å skaffe meg en ordentlig jobb.. Har fått sommerjobb da (yey)!

Dette ble et veldig random innlegg, men det får komme i ny og ne det også.

Her chiller jeg i kosedressen til broren min. Skal kjøpe meg jeg også! Gleder meg til jeg får min egen, så jeg slipper å lage dådyrøyne hver gang jeg vil låne.

Husk å gratuler meg i morgen da!
Har dere øvelseskjørt enda?
Hvis dere ikke allerede har lappen!

* Jeg er forresten på designtopplisten hos Silje Lien! Veldig morsomt at jeg kom med. Tusen takk, setter stor pris på det! Sjekk ut lista her.

- siljelouise

Nye bilder - sneip
Jeg må bare si at jeg har aldri prøvd å røyke, og det har jeg ikke tenkt til heller. Skjønner ikke hvorfor folk gidder å starte med det en gang! Æsj.

Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Foto: Gøy på landet

Jeg så gjennom noen gamle bildemapper på pc'en nå i stad, og fant noen fra september i fjor. Jeg hadde nettopp startet på vidregående, og tok masse bilder ute! Redigerte noen av de jeg likte best, så here you go.

Forresten, grunnen til at jeg kalte denne bildeserien "Gøy på landet" er fordi skolen ligger på landet.. Det er landbrukslinje her, så det er både kuer og griser. Hvis det kommer noen fra byen hit, trur jeg de får sjokk! Det er veldig koselig her da.Hva syns dere om bildene?
Fikk dere en favoritt?


- siljelouise

Hjemmelagde kort

Jeg syns det er mye morsommere å få kort når de er hjemmelagde. Da blir det liksom mer personlig. Også er mange av de hjemmelagde kortene finere enn de man finner i butikken! Det syns i hvert fall jeg.

Bare se på dette søte kortet jeg fikk på fredag. Kjempesøtt!

Lager dere kort selv, eller kjøper dere?

- siljelouise

Nye bilder - selvportrett

Det er en stund siden jeg har lagt ut nye bilder nå merker jeg.. Så nå var det på tide! Tok litt bilder i dag tidlig - av meg selv.. Jeg bruker ikke noe sminke i det hele tatt på bildene. Mine favoritter er helt klart de to øverste!Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Min egen bikini? Ja takk!

Nelly.com har en utrolig kul konkurranse gående nå! Man kan designe sin egen bikini og få den lansert på Nelly! Vinneren får bikinien sin lansert, får den selv, et reisegavekort på 20.000, gavekort på Nelly på 10.000 kr + annet. Det blir også kåret 2. og 3. plass som vinner flotte premier.

Jeg lagde meg en bikini (bildet under) som jeg likte kjempegodt, og som jeg gjerne ville brukt selv. Jeg elsker fargen og mønsteret! Trykk på bildet under for å stemme på meg (gjerne full pott) ! Bikinien som har flest stemmer vinner. Likte dere bikinien jeg designet? I loooove it.

Turen i bilder


Fin velkomst på hotellrommet.


Bildet mitt var på utstillingen...


...og i Amandus bladet!


Etter vi hadde sett på Knerten, kom Åsleik Engmark og svarte på spørsmål.


Når det ikke er kjøleskap på hotellrommet, får man ty til andre metoder..


Ida fant en kul vegg.


Linn og meg på vei til senteret. Besøk bloggen hennes her.

Fint hotell vi hadde?


Quick på avslutningsshowet.


Bye & Rønning.


Lars Vaular (venstre) og en annen fyr sang "Rett opp og ned".


Mette Marit på avslutningsshowet.

Det var en kjempemorsom tur som jeg håper vil gjenta seg til neste år! Klassen min sendte ikke inn noen filmer selv, men vi skal det kanskje neste år. Var mange bra filmer som vant!

Det var kjempedeilig og slippe å sitte på skolen hele dagen! Det vi gjorde var å gå rundt i Lillehammer, være på senteret, ta hull diverse steder, hårklipping & farging, spise ute, se på kinofilmer, høre på forskjellige skuespillere, være på avslutningsshow. Dagen etter (i går) hadde vi fri fra skolen. Snakker man deilig uke eller?

Og nå er det påskeferie! God påske alle sammen!

Forresten: Jeg har kommet videre i fotokonkurransen til Sia! Man kan vinne et valgfritt bilde av henne. For å stemme (bildet mitt er nr 6) , trykk her. Takk på forhånd!

- siljelouise

Tommel opp for Amandus

I går natt kom jeg hjem fra noen dager på Amandus festivalen på Lillehammer med klassen. Det var en herlig tur! Vi så "Tomme Tønner", "Vegas", "Knerten" og skuespillere fra filmene. Bra filmer alle sammen. Fikk litt sjokk da jeg skulle på kino og fikk øye på bildeutstillingen. Bildet mitt var der! Hadde ikke fått vite at jeg hadde kommet videre, så det var gøy! Alle som hadde kommet videre er Almost Famous; altså nestenvinnere.

Seee!

Folk ble litt ville på turen som resulterte i at en skinna seg, 5 tok hull/piercing i øret, en tok piercing i nippelen, to utvidet ørene og 4 som tok piercing i navelen... Haha, piercingstudioet tjente en del da i hvert fall. Jeg tok et hull til i øret som jeg har ønsket meg en stund nå.

Avslutningsshowet i går inneholdt mange kjente personer som Mette Marit, Quick, Bye & Rønning, FanThomas, Ingrid Berdal, Nicolay Cleve Broch, Lars Vaular ++ .. Morsomt!

Her ser dere Lars Vaular og Quick.

Kommer flere bilder seinere! Må pakke ut og ordne litt til jentekveld.

Hørtes det ikke gøy ut på Amandus?

- siljelouise

I'm so excited

Vil dere vite hvorfor? Jeg drar på klassetur til Lillehammer i morgen! På Amandus festivalen, som er en filmfestival. Det er mye mer enn film der da, bl.a. foto, sårsminke, drama, plakatdesign osv. Man kan være med på forskjellige kurs, og jeg har meldt meg på plakatdesign, (foto), også skal jeg se fimen "Vegas". På torsdag er det prisutdeling til vinnerfilmen, og selveste Mette Marit kommer. Så det blir nok moro!

Vi skal bo på hotell som ligger like ved der vi skal være, og i tillegg er det et senter like ved også som vi kommer til å bruke litt tid på. Vi drar hjem etter utdelingen på torsdag og så er det ferie! Herlig!

Nå skal jeg lage meg en liste over hva jeg skal ha med, slik at jeg ikke glemmer noe. Kommer ikke til å ta med dataen, så det blir null blogging. Blir ganske deilig med litt datafri egentlig... Sitter på dataen så mye ellers.

Må også si at jeg vet jeg
har blogget ræva nå.. Ikke noe spennende og heller ingen bilder. Har ikke tatt nye bilder, så da blir det litt vanskelig.. Men jeg kommer snart tilbake, så stay tuned! Er det ikke det man sier da...?

Har redigert to "gamle" bilder til dere da. Det er vel bedre enn ingenting!

My favourite <3 Lilla neglelakk fra IsaDora.


Flere som skal på Amandus festivalen eller?
Hva syns dere om bildene?


- siljelouise

Hvem er siljelouiseh egentlig?

Jeg kom på at jeg ikke har skrevet et innlegg om hvem jeg er før.. Eller, jeg gjorde det den første uken jeg blogget, men da hadde jeg nesten ingen lesere. Nå har det kommet mange nye, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om meg! Skriver det i punkter, slik at det blir mer oversiktig.

- Jeg heter Silje Louise og bruker begge navnene
- H'en i bloggnavnet er første bokstaven i etternavnet mitt
- Jeg er født 31.mars (husk!)1993 i Orkdal, Trondheim
 -Flyttet til Sørum da jeg var 1 år, og flyttet videre til Hvam, Akershus da jeg startet i 3.kl
- Har nesten hele familien i Fredrikstad
- Jeg liker å bli kjent med nye folk, selv om jeg er litt sjenert i starten
- Jeg har aldri hatt hull i tenna, eller brukket noe!
- Hadde regulering i 1,5 år da jeg gikk på barneskolen
- Da jeg var mindre hadde jeg veldig lyst til å bli dyrlege/lege og det vil jeg gjerne bli fortsatt
- Etter at jeg kjøpte meg Nikon D60 til konfirmasjonen min, ble jeg ordentlig interessert i foto
- Elsker å reise! Har vært i 8 land hittil
- Har farget håret mørkt veldig mange ganger
- Gikk på håndball i nesten 6 år. Sluttet rett etter sommerferien i fjor
- Trener fortsatt 3 - 4 ganger i uka på Spenst
- Jeg er 1, 74 m høy. Har ikke vokst siden 7.kl..
- Elsker fargene grønn og lilla!
- Taco er noe jeg aldri blir lei
- Usikker på hva jeg vil bli, men nå har jeg lyst til å bli fotograf
- Gikk ut av ungdomsskolen med 4,6 i snitt
- Går 1.året medier&kommunikasjon
- Spiser nesten ikke godteri
- Er et sommermenneske!
- Er lei vinter og snø nå...

Mye random, og rar rekkefølge.. Men nå vet dere i hvert fall mer om meg!

Hadde forresten utrolig lyst hår da jeg var liten!


Bruker lesebriller.


Digger Simpsons også!

Har vi noe til felles kanskje?

- siljelouise

Little miss perfect?

Heihei!
Lenge siden jeg har startet et innlegg slik merker jeg. Denne helgen er jeg på besøk hos bestevenninna mi som bor i egen leilighet. I dag har vi vært ute og spist løvbiff (namm!) og tatt solarium. Veldig lenge siden jeg har tatt sol nå, så det var utrolig deilig. Vi skal ha filmmaraton i kveld/natt, så vi startet med å se "Lille Frøken Norge".

Den handler om en jente som har mistet moren sin. Faren hennes finner seg etterhvert en ny kjæreste som bare er opptatt av utseende. Hun gjør datteren sin om til en yngre utgave av henne selv, og tvinger hun til å bli med i skjønnhetskonkurranser. Også skjer det såklart veldig mye, som jeg ikke gidder å fortelle...

Jeg begynte å tenke på dette med barn og skjønnhetskonkurranser. I USA har vi jo "Little Miss Perfect" som er veldig populært. Jeg syns det er helt forferdelig at det finnes slike konkurranser i det hele tatt.. Barna mister hele barndommen sin når alt bare skal handle om sminke, kropp, hår og utseende.

Det er som regel mødrene som lever drømmen gjennom barna sine uansett..

Barn skal jo leke og ha det gøy, og ikke måtte tenke på å smile pent hele tiden. Jeg har sett noen programmer om det før, og jeg må si at det er utrolig tragisk.. Bare falske folk alle sammen.. Jeg syns synd på barn som har det sånn. Tenk så dårlig selvbilde de får når man ikke vinner og blir omtalt som stygg. Det er liksom så viktig å være mest mulig vakker. Et det virkelig så viktig å være perfekt?

//google

Hva syns dere om dette?

- siljelouise

Inspirasjon

Weheartit er en kjempestor inspirasjonskilde for meg! Jeg har en egen mappe på dataen hvor jeg lagrer favorittene mine, til og med. Haha. Sjekk ut bildene under her:I love it! Bildene er så utrolig fine. Min største drøm er å bli så flink. Ser jeg har litt å jobbe opp mot ja!

Kjempefine bilder ikkesant?

- siljelouise

Foto: Vanndråper

Redigerte et gammelt bilde i stad, som ikke har vært ute på bloggen før. De fleste er vel lei av vannbilder, og dette er ikke et av mine beste bilder.. Men jeg har ingen nye å vise dere, så da får dere nøye dere med dette. Trur dette var første gangen jeg prøvde meg på vannbilder!

Hva syns dere?

Jeg er forresten på topp 25 design hos Ida! Veldig morsomt at jeg kom med! Tusen takk. Har jobbet mye med designet, så det er gøy at folk liker det! Sjekk ut listen her.

- siljelouise

Rett opp og ned

Jeg nevnte til dere at vi drev med et stort prosjekt på skolen. Det skal leveres på mandag, og jeg er faktisk ganske så ferdig! Og jeg er nesten fornøyd. Eller i hvertfall mer fornøyd enn det jeg trudde jeg skulle bli. Så det er jo positivt!

Tenkte jeg skulle fortelle hva oppgaven handler om til dere.. Vi skal lage en plakat til artisten Lars Vaular. Vi skulle ta utgangspunkt i sangen under, som er ganske så eksplosiv og energisk. Plakaten skal være noe av det samme. Vi må lage alt selv; fonter, bakgrunner og diverse andre elementer vi vil ha med. Ikke en enkel oppgave med andre ord..

Vi må også ha minst 20 bilder hver som vi skal legge ut på en felles mappe på skolen. Både fonter (skrift), bakgrunner og andre elementer. Det de andre legger ut, kan vi bruke selv. Altså; alle kan ta av alle!


Lars Vaular - Rett opp og ned


Dette er plakaten min foreløpig (untatt "siljelouiseh.blogg.no" da..). Er ganske fornøyd, men det blir nok noen forandringer over helgen. Hva syns dere om den?

- siljelouise

Nye bilder: Love

Vi har et stort prosjekt på skolen som vi har deadline på til mandag. Jeg vet ikke helt hvordan det blir, men. Tok bilder til det både i går i dag, så håper det blir greit.. Som jeg alltid gjør ender jeg opp med å ta en hau med andre bilder, så her får dere se to av de! Resultatet på prosjektet får dere se når jeg er ferdig, hvis det ikke blir helt mislykket da.Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

All we need is love

Vi fikk lekse i engelsken om å skrive et dikt om kjærlighet. Jeg er ikke glad i å skrive dikt, så jeg var ikke særlig glad da jeg fikk høre at vi fikk det i lekse.. Skrev ned et dikt i stad, og tenkte jeg kunne vise det til dere. Kjempedårlig, men whatever. Syns det ble litt søtt når jeg satt det sammen med et bilde.

Hvis dere ikke ser fra som står der, her er teksten:

There is something called love.

It's hard to find a reason why we need this thing

but there is a reason why it's sent from above


Love isn't always easy

but that's how it's supposed to be.

Many get hurt, but the most of us

starts the day with a cup of tea

 

the teacup is a symbol of happiness

the happiness is a symbol of love.

So - what's the meaning with love?

 

When our mood is down, love will cheer us up

When we feel us alone, love will cheer us up

So - love is a thing we all need

Even when our hearts bleed.

 

Haha, da har dere fått sett det også. Hva gjør jeg ikke for bloggen?

Har dere en poet i dere kanskje?
Var ikke diktet mitt flott?
(haha)

- siljelouise

Vurderingene

Jeg har nå sett gjennom alle bloggene som meldte seg på, og bestemt meg for 2 stk. Mange fine blogger som meldte seg på! De to jeg valgte ut er veldig forskjellige, som er litt av grunnen til at jeg valgte akkurat de to.


- http://mmarika.blogg.no/

Header og design:
Jeg liker designet kjempegodt! Er ikke så glad i rosa bakgrunner, men jeg syns det funker her. Menyen er fin og ryddig, og reklamene er ikke i veien. Jeg liker den effekten når man tar musa over skriften i menyen også. Headeren er fin og enkel, og den passer til resten av designet. Det du kanskje kunne endret på, er headeren. Du kan gjøre noe mer ut av den, slik at den blir litt mer spennende.

Bilder og tekst:
Før var jeg usikker på om jeg likte skrivemåten til Marika. Hun skriver veldig korte og konkrete nnlegg, litt for korte etter min mening. Men nå liker jeg det faktisk! Man trenger ikke skrive mye for å være en god blogger. Og det syns jeg Marika er! Det er variert innhold; både hverdag, skolen (medialinja), "ja eller "nei" og konkurranser. Bloggen består av ett eller flere bilder i nesten hvert innlegg. Bildene er fine og av god kvalitet! Nesten alle er tatt av henne selv. Veldig bra!

Helhet:

Det er litt sånn at enten liker man bloggen eller så liker man den ikke. Det er litt smak og behag med så mye rosa og korte innlegg. Men - jeg liker det! Faller veldig i smak hos meg. Ryddig og fint design, enkel header som kunne blitt fikset litt på, fint innhold og gode bilder! En kjempebra blogg som jeg anbefaler! Hun har en heldress konkurranse gående forresten, sjekk den ut!


- http://theabergerhanestad.blogg.no/

Header og design:
Designet er veldig enkelt og greit - men fint! Bakgrunnsfargen er behagelig å se på, og passer til resten. Headeren er her også veldig enkel. Den er fin, men kunne kanskje gjort litt mer ut av den? Den er fin slik den er nå, men kunne vært litt mer spennende syns jeg. I menyen syns jeg det Bloglovin ikonet skulle stått på lik linje med det andre, slik at det hadde sett mindre rotete ut.

Bilder og tekst:
Her er det mye mer tekst enn på Marikas blogg. Jeg liker skrivemåten hennes, og jeg finner ingen skrivefeil. Jeg syns hun skriver spennende, så jeg får lyst til å lese mer! Innholdet er variert: hun skriver om hverdag, mote og egne tanker. Det er et eller flere bilder i hvert innlegg og mange av de er hennes egne. Thea legger ut bilder av klær og sko hun liker som er hentet fra nettet. Det er såklart fullt lovlig! Bildene hennes har helt grei kvalitet.

Helhet:

Designet er enkelt, fint og ryddig, men headeren kunne vært mer spennende. Det er god tekst, og jeg får faktisk lyst til å lese videre! Jeg liker skrivemåten og at innholdet er variert. Hun har egne bilder og bilder hun har hentet fra nettet, som funker fint som litt variasjon. Dette er en blogg jeg kommer til å følge med på videre! Sjekk den ut dere også.

Håper dere ble fornøyd med vurderingene! Har bare vurdert to blogger før, så er ikke proff akkurat. Jeg prøver så godt jeg kan, og er helt ærlig.
Hva syns dere om vurderingene?

- siljelouise

I wanna go back!

I fjor sommer var jeg som mange vet i USA. Siste delen av de 3 ukene vi var der, var i Los Angeles. Et utrolig herlig sted! Hyggelige folk, fint vær, fine strender (kaldt vann) og ikke minst mye å se! Vi var på mange kule steder, som man bare har sett på TV. Veldig gøy å se det i virkeligheten også. Var blandt annet i Beverly Hills hvor vi kjørte rundt i kjendisenes nabolag, var en tur i Malibu, gikk på Walk of Fame, var i Six Flags (fornøyelsespark), og såklart Universal Studios. Sistnevnte var helt klart det morsomste!

Man får se hvordan filmer lages, man får se kulissene, film effekter og masse annet! Vi var der i 2 dager, som var nødvendig for å få med oss alt som var der. Det var så utrolig mye å se, og i tillegg var det en del kø på de populære attraksjonene.

Jeg kunne skrevet kjempemye om dette, så jeg gir dere en bildeserie i steden! Litt mer spennende enn masse tekst, er det ikke?Her kan dere se noen av kulissene som er i Universal Studios. Det er mange filmer som har blitt spillt inn her!
Vi sto i kø for å ta bilde foran denne plakaten, haha.


I bygningen du ser bak Herr Potet (er det ikke de han heter?) blir manusene skrevet.


Wisteria Lane!! Var faktisk utrolig lite i forhold til hvordan det ser ut på TV.


Remember this?


Jurassic Park ride! Veldig morsom. Skulle ønske jeg kunne tatt bilder da vi kjørte, men turte ikke pga. vannet..


Her fikk vi se hvordan effekter de bruker i film.


På vei inn til Shrek kinofilm i 4D!


Broren min fikk en ny favorittkopp. Han var ikke så rød som han ser ut som altså...

Vannshow og skuespill!


Creepy mann som spratt fram!

Anbefaler alle å dra dit! Opplevelse for livet! Ser det ikke gøy ut?
Hva syns dere om bildene?

Husk å melde dere på vurderingsrunden i innlegget under!

- siljelouise

Vil du bli vurdert?

Sorry for dårlig oppdatering i dag... Er litt opptatt med skole og trening, så da blir det ikke mange innlegg om dagen. Er ikke alltid jeg har noe spesielt å blogge om heller..

Over til overskriften. Jeg har lyst til å vurdere noen blogger, så dere kan melde dere på her! Jeg velger ut 2 blogger som jeg vurderer i morgen eller på onsdag. Vi får se!

Skriv ned bloggadressen deres, så kanskje jeg vurderer din blogg!


Her har dere også et veldig sjarmerende bilde av meg.. Haha.

- siljelouise

Et sted jeg klarer å slappe av

Er det et sted hvor jeg kan slappe helt av og ikke ha noen bekymringer, er det Sogndal. Jeg elsker å være der! Jeg legger fra meg alle bekymringer hjemme, og de blir der også. Hvor herlig er ikke det?

Vi kjenner noen som bor der, og er der en eller flere ganger i året. Det er jo et ganske øde sted egentlig, men det er så utrolig fint der. Fra huset der de bor kan man se rett ned til Sognefjorden, med masse fjell over alt. Det er så koselig! Det er best å være der om sommeren når man kan bade i Sognefjorden. Veldig kaldt, men vannet er krystallblått! Får nesten litt sydenfølelse. Hvis man ser bort fra temperturen da...

I såfall, har du ikke vært der - dra dit! Perfekt for oss foto interesserte i hvert fall. Jeg håper på å dra dit i sommerferien, så jeg gleder meg allerede.

Her kommer noen bilder dere kan kose dere med. Jeg drømmer meg bort hver gang jeg ser på de!

Som dere ser er det ganske isolert oppi her. Det er få, gamle hus og et lite stykke til "byen". Det huset vi bor i når vi er der, er utrolig stort, nytt og fint altså. Er ikke som et av de husene ovenfor.. Haha.

Jeg liker å ha det så isolert iblandt. Hvor man samle tankene og bare slappe av. Det er veldig deilig!

Hvor er det dere slapper av mest?

- siljelouise

Jeg melder meg på 2 fotokonkurranser

Den ene er hos svenske Emma, som har et valgfritt tema. Man kan vinne denne refleksskjermen! Jeg har sett flere bilder som er tatt med refleksskjerm og hvor bra det ser ut, så det hadde vært gøy å vinne en. Trykk her for å komme til konkurransen.


Den andre er hos Benedikte som holder månedens bilde! Temaet er portrett og man kan delta med to bilder. De lastes opp i 700 px (derfor bildene er så sinnsykt store). Her kan man også vinne en refleksskjerm som du kan finne her. Trykk her for å bli med!
Wish me luck!

- siljelouise

Foto: Våren er på vei!

Det er så deilig å være ute nå som det begynner å bli varmt! Da jeg gikk tur med Sebastian (hunden) i dag, var det så varmt i solen at jeg nesten kunne gå i t - skjorte. Asfalten har også kommet til syns flere steder, og snøen er på vei bort. Herlig!

Her er også to herlige sanger som dere kan høre på mens dere ser på bildene under.

- Train - Hey, soul sister

- Biffy Clyro - Many of horror
Hva syns dere om bildene?
Likte dere sangene?

Ikke glem og stem på meg her! Deltar også med disse bildene. Blir så utrolig glad om dere gir meg 5 stjerner!

- siljelouise

The proposal

Jeg så en utrolig fin film i går, som heter "The proposal". Sandra Bullock og Ryan Reynolds gjør en strålende jobb som hovedpersoner i filmen. De har utrolig god kjemi, som de har fått mye skryt for i ettertid.

Jeg fant denne filmbeskrivelsen på FilmWeb:

Når den energiske forlagskonsulenten Margaret (SANDRA BULLOCK) risikerer å bli utvist til hjemlandet Canada, erklærer den snartenkte sjefen at hun egentlig er forlovet med den undervurderte og intetanende assistenten Andrew (RYAN REYNOLDS), som hun har plaget i årevis.

Han går med på å delta i bløffen, men stiller enkelte betingelser.

Det usannsynlige paret reiser til Alsaka for å møte hans noe merkelige familie (MARY STEENBURGEN, CRAIG T. NELSON, BETTY WHITE) og nå finner den vanligvis selvkontrollerte byjenta seg i den ene komiske situasjonen etter den andre. Med et improvisert bryllup på trappene og immigrasjonsmyndighetene på nakken velger Margaret og Andrew å holde seg til planen til tross for høyst usikre konsekvenser.


Jeg anbefaler denne på det sterkeste! En utrolig morsom og fin film. Jeg likte den i hvert fall kjempegodt, og kan godt se den igjen.

Sett "The proposal" før?

- siljelouise

3 versjoner av et bilde + +

Det er så gøy å redigere bilder, fordi man kan lage så mange forskjellige versjoner av ett og samme bilde. Her har dere et eksempel:

Hva syns dere?
Fikk dere en favoritt?

Jeg vil forresten minne dere om at jeg nå har 1983 kommentarer, og den som legger igjen kommentar nr 2000 får en bloggvurdering av meg! Good luck.Jeg er med i denne konkurransen om å vinne en iPhone. Er så dritt lei mobilen min nå, så hadde vært herlig å vinne en ny! Konkurransen går ut på å svare riktig på et spørmål; hvor mange sanger har han (musikktipset.blogg.no) på iTunes?
Jeg tipper at han har 1117 sanger på iTunes!

Tviler på at det er riktig, men kan kan fortsatt vinne hvis det er 3 tall fra det riktige svaret. Konken avsluttes kl 22.00, så nå er jeg spent! Wish me luck!Jeg deltar med enda et bilde i Noroff sin store konkurranse om å vinne kamera m/tilbehør. Trykk her for å stemme! Vær så snill og stem på meg! Tuusen takk. <3

- siljelouise

Foto: Øyer kan fortelle mye

Det første jeg legger merke til hos en person, er øynene. Det kan si så mye om en person, nesten fortelle en egen historie. Man kan se følelsene, sårbarheten og lykken. Man kan se alt!

Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Vinneren av Twilight konkurransen!

Vinneren av Twilight t - skjorta er.....*trommevirvel*.. ANE! Gratulerer! Du har vært den ivrigste på konkurransen, så jeg syns det var veldig fortjent. Du får snart en e-post fra meg, så det er bare å følge med på hotmailen. Igjen; gratulerer!

Denne er din!

- siljelouise

Nye bilder - fra sjel til sjel

Jeg tok noen bilder i stad som jeg syns ble spesielle, men samtidig fine. Redigerte ett av de på tre forskjellige måter som dere kan se under.

Hva syns dere om bildet, og hvilken versjon likte dere best?

- siljelouise

Hjelp meg på veien mot en heldress!


Jeg er med i heldress konkurransen til Irlin, og ligger ganske godt an til å vinne! Det er ikke bare random trekning av vinner, man må faktisk jobbe og samle opp poeng for å vinne.

Så derfor lurte jeg på om dere kunne hjelpe meg! Har dere Twitter? Hvis dere har det, trykk her og følg Irlin! Etter dere har gjort det, skriv hva tvitterprofilen deres er her i kommentarfeltet. For eksempel "http://twitter.com/irlin".

Dere har sikkert lagt merke til alle kosedresskonkurransene jeg har meldt meg inn i, så dere skjønner at jeg har utrolig lyst på en. Når jeg er så nærme på å vinne, går jeg for seier!

Vær så snill og hjelp meg!! Helst 4 eller flere profiler.
Tuusen takk på forhånd!


- siljelouise

Hvorfor skal det være så vanskelig da?

Jeg har tenkt mye på hva jeg vil bli i det siste. Hvor jeg kan se meg selv om noen år. Det er så vanskelig. Jeg får følelsen av at jeg ikke aner hva jeg vil bli, eller hva jeg vil gjøre, og det hater jeg. Jeg har alltid hatt lyst til å bli lege eller i hvert fall jobbe på et sykehus. Jeg har ikke karakterene til det, så det har jeg lagt til side. Jeg har også hatt lyst til å jobbe på en flyplass, eller i reisebransjen siden jeg er så glad i å reise. Det har jeg vel også lagt til side. Eller, jeg vet egentlig ikke.. Jeg vil også jobbe med foto, men det er så vanskelig å få jobb, og det er vanskelig å tjene mye på det. Så jeg er veldig usikker der også. Det hadde vært veldig kult å jobbe i et magasin/stor avis, og det er noe som hadde vært veldig spennende! Men man vet jo aldri.

Hva jeg vil etter VGS vet jeg heller ikke helt sikkert. Eller, jeg har noe jeg har tenkt på da. Vil ta meg et år på folkehøyskolen i Elverum på en linje som heter "foto og opplevelser". Det er noe jeg sikkert kommer til å lære mye av, og det kommer nok til å bli utrolig gøy!

Men hva vil jeg etter det da? No idea. Må jo få meg en jobb også... Jeg blir nesten gal sv å tenke på alt dette, så nå stopper jeg..

Verden er så stor, og jeg føler meg så liten...

Flere som har den følelsen?

- siljelouise

Photoshoot
Jeg nevnte jo i forrige innlegg at jeg var en tur i fotostudioet på skolen i dag. Jeg og noen venninner skulle ta noen bilder til en oppgave, men det ble fail pga at vi manglet utstyr, så da loket vi litt i stedet. Vi prøvde å ta bilder av hverandre, men de fleste ble veldig dårlige fordi vi bare hadde blitz, ikke lys.. Men det ble noen som faktisk ble kule! Jeg har redigert et av de i to forskjellige versjoner (se over). Linn er modellen! Jeg digga det, selv om det ble litt for lyst på høyresiden.

Vi har ikke vært så mye i studioet på skolen, så vi kan nesten ingenting.. Gleder meg utrolig mye til vi lærer mer, og kan ta bra bilder! Det er da det er gøøøy! Skal ta konf bilder til broren min også, så jeg må lære meg det før mai i hvertfall.. Hvis dere lurte, haha.

Likte dere bildene?

- siljelouise

Herlig!


Det er ikke bare vi som liker å sole oss!


Det beste jeg vet er å sitte og spise is ute i sola.


Jeg finner alltid nye gjenstander å ta bilder av. Macro <3

Det var sol i dag og gitt! Skoledagen ble derfor ganske slapp, og vi brukte tiden til å spise is og ta bilder ute (og i studioet). Går vi media, så går vi media! Love it. Gleder meg til mange slike dager i sommer!

Hva synes dere om bildene da?

- siljelouise

Stem på meg!

Jeg er med i en konkurranse hvor man kan vinne Canon EOS 5D Mark II med ekstra linse og 32 GB minnekort til en samlet verdi av 30.000 kr!! Hvor bra premie er ikke det?! Jeg deltar med bildene nedenfor, så dere kan trykke her og lete på bidragsoversikt hvis dere vil stemme på meg! Stem på en av de, eller begge om dere vil.
Tusen takk på forhånd!


Legg gjerne igjen beskjed i kommentarfeltet om dere stemte!

- siljelouise

Flere bilder fra i dag

Her er flere bilder som jeg tok på skolen i dag. Det var ordentlig vårvær: knall sol og ganske varmt, så det var perfekt å være ute! Elsker at våren er på vei.Hva syns dere om disse bildene?

- siljelouise

Foto fra veien hjem

Jeg hadde med kameraet på skolen i dag fordi vi startet på et nytt mediaprosjekt i dag. Det ble tatt masse bilder (ikke til oppgaven da..), så dere skal få se noen av de. Her kommer noen av bildene jeg tok på vei hjem i dag. Begynner å bli passe lei den veien for å si det sånn... På det øverste bildet prøvde jeg ut en effekt da jeg tok bildet. Samtidig som jeg tok bildet, zoomet jeg inn, slik at det ble en kul effekt.
Test det ut dere også, hvis dere ikke har prøvd det før!

Likte dere bildene?
Hva syns dere om de?
Jeg er med i en konkurranse her hvor man kan vinne en hudpleietime verdt 700 kr fra www.spamiami.no og en kjole fra www.hotlook.no! Jatakk!

- siljelouise

En viktig jentegreie..

Noe som jeg syns er viktig for oss jenter er å ha egne spakvelder. Ta seg et langt og deilig bad, ta ansiktsmaske, skrubb, smøre seg med gode kremer og lakke neglene. Jeg har 1 - 2 dager i uken med slike spadager, noe som jeg syns er utrolig deilig!

Rett etter en hard treningsøkt er det ekstra deilig, fordi man får så god samvittighet! Så mitt tips til dere er:
- Fyll opp badekaret (hvis dere har)
- Ta med musikk som du kan høre på (jeg har en tivoliradio)
- Ta masse skum oppi badevannet
- Ta på ansiktsmaske før dere går oppi (da damper den inn i huden og funker bedre)
- Skrubb ansiktet/kroppen
- Smør deg når du er ferdig. Viktig!

Det er vel en typisk jentegreie...er det ikke?Har dere også egne spadager?

- siljelouise

Foto: Stemning

Jeg tenkte jeg kunne melde meg på fotokonkurransen til Sia! Temaet er stemning og premien er et valgfritt bilde som hun har tatt i A4 - altså en kjempebra premie! Hun tar kjempefine bilder, og jeg ville gjerne hatt ett av de på veggen min. Man kan delta med to bilder og de kan være redigerte. Trykk her for å komme til konkurransen. Den varer ut mars, btw. Dette er mine to bidrag:Jeg har aldri deltatt med disse bildene før, så det blir spennende å se hvilke bilder som kommer videre! Ønsk meg lykke til! Hva syns dere om bildene forresten?
 
Jeg vil også si noe til dere lesere: Jeg vil takke dere for all responsen jeg har fått i det siste! Det er kjempegøy å se at statistikken øker, og at kommentarene gjør det samme. Tusen takk!

Ikke glem Twilight konkurransen min her! Avlsuttes i slutten av denne uka.
 
- siljelouise

Bildeserie: Black and white
Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Foto + kosedress konkurranser

Det begynner å gå mot vår. Det har blitt plussgrader, sol og smeltende snø. Fortsetter det slik, ser man kanskje asfalten om noen uker! Jeg blir så utrolig glad over å tenke på det. Dere aner ikke hvor mye jeg gleder meg til å gå i mindre klær... Her er et bilde av en istapp som beviser at snøen er i ferd med å smelte. ME LIKE.

Hva syns dere om bildet?
Gleder dere dere til våren?
Jeg er med i kosedress konkurransen til Marika. Trykk på bildet for å komme til konkurransen!


Jeg er også med i kosedress konkurransen til Marita. Desperat jeg eller? Haha. Uansett, for å komme til konkurransen, trykk på bildet. Man kan vinne en valgfri OnePiece.


Ikke glem konkurransen min her.

- siljelouise

Photo: Blowing in the wind


Jeg har lagt ut dette bildet før, men jeg har redigert det anderledes denne gangen. Satt sammen mange forskjellige retrostiler, og syns det ble litt kult! Hva syns dere?

Ikke glem konkurransen i innlegget under!

- siljelouise

VINN en Twilight t - skjorte fra USA! AVSLUTTET

Pappa kom hjem fra USA i dag, og han hadde kjøpt to Twilight t - skjorter til meg fra Hot Topic. Snill han eller? Men jeg er ikke en ordentlig Twilight fan, selv om jeg liker fimen (har ikke sett New Moon enda). Derfor tenkte jeg at jeg kunne dele den ene ut via en konkurranse! Jeg vet at det er kjempemange fans der ute, så da kan dere få mer glede av den enn meg!
Men den andre vil jeg beholde selv, fordi den var så søt!

T - skjorten er i størrelse L , men den er liten i størrelsen (mer som størrelse M). Den er åpen på skuldrene, så den er perfekt til sommeren! Det dere må gjøre for å vinne er å
- Lage et innlegg om at du er med i konkurransen (eller nevne det i et annet innlegg)
- Linke til bloggen min og dette innlegget
- Si en liten begrunnelse på hvorfor du vil vinne
- Legge igjen linken til innlegget i dette kommentarfeltet


Slik ser den ut foran (prislappen er fortsatt på):

Og slik ser den ut bak:

Den er ikke så kort som den ser ut som. Den passet pefekt til meg og jeg bruker S og M i t.skjorter.

NB. Bare deltakelser i dette kommentarfeltet!

Lykke til!


- siljelouise

Pakke i posten!

Jeg bestilte 4 - pack med solbriller fra fetstil.no på onsdag og de havnet i postkassa allerede i dag!Rosa, hvite, blå og svarte. Kjekt å ha litt å velge mellom.


Som dere ser falt jeg for de blå.. Venter bare på vår og sommer nå...
Hva syns dere om slike solbriller?

- siljelouise

Retro del 2


Hva syns dere?

- siljelouise

Vinn en Nokia N97 & GHD produkter!


Toroborgen har konkurranse på bloggen sin hvor man kan vinne en Nokia N97 mini til en verdi av 5000 kr på bloggen sin! Jeg har hatt lyst på en sånn mobil siden jeg var i USA for første gang for 4 år siden, så det hadde vært utrolig morsomt å vinne! Såklart er det minimal vinnersjangs, men jeg er alltid like optimistisk!
(trykk på bildet for å komme til konkurransen)
Jeg er også med i konkurransen hos Kjetil (thegiant) hvor man kan vinne masse produkter fra GHD! Ja takk.

Jeg har fortsatt trua, selv om jeg aldri vinner på disse blogg konkurransene... Har hatt stor vinnerlykke utenom, så håper den kommer hit på bloggfronten også.. Hadde vært veldig fint på disse større konkurranse i hvert fall!  Wish me luck!

- siljelouise

Do you remember?

Husker dere det innlegget (som dere kan se her) hvor jeg fortalte om et prosjekt som gikk ut på å ta et bilde av hånden sin med et budskap på? Alle bildene som kom inn skulle bli brukt i en video og nå er den ferdig! Det er Ida som har hatt dette prosjektet og videoen er laget av henne. Jeg syns den var kjempefin! Man blir glad av å se på alle de fine budskapene, så hvis man har en dårlig dag bør man i hvert fall se på denne. Da er jeg helt sikker på at du blir i godt humør igjen!

Du ser meg på 1.56 med budskapet "Be YOURSELF".

Fin ikkesant?

- siljelouise

Photos: Let's go retro!

Jeg registrerte meg på fotopia i dag, som er et nettsted for oss som driver med fotografering. Det er masse tips der, som man kan lære masse av! Jeg har lært masse allerede, og fant masse kule effekter til photoshop! Jeg har fått dilla på retrobilder nå, så her kan dere se noen jeg tok og redigerte i stad:Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Photo: Everybody lies

Jeg tok et bilde av broren min i stad som jeg ble fornøyd med! Da jeg studerte bildet fant jeg ut at teksten "Everybody lies" passet bra. Blikket hans virker liksom så uskyldig, men ingen vet hva han skjuler. Det er i hvert fall tankene jeg får. Hva syns dere om bildet og hvilke tanker får dere?


- siljelouise
hits