mars 2011

JEG ER 18 ÅR I DAG!


Wiii, jeg har bursdag i dag! 18 år! Dagen startet med en gratulasjonstlf midt på natten (det var veldig kos altså), og noen timer seinere ble jeg vekket av mamma og pappa som sang bursdagssang til meg. De kom inn med bollen med lyset på (haha, så søtt), og kameralinse!! Jeg fikk 50mm f/1,4, og jeg elsker det allerede! Tusen takk ♥ Er overlykkelig! Alle bildene er tatt med det btw. På skolen sang alle i klassen bursdagssang til meg, og jeg har fått maange gratulasjoner både på facern og på mobil. Da jeg kom hjem fra skolen i stad fikk jeg en gave av broren min også, og av han fikk jeg boka dere ser over! Jeg leser ikke så mye, men skal begynne nå som jeg har så mange fine bøker. Nå skal jeg bare nyte resten av dagen :)

Og ikke minst: tuusen takk for alle koselige gratulasjoner! 

MIN FOTOBOK

Image and video hosting by TinyPic

For et par uker siden kjøpte mormor bladet "Hjemmet" og inni der lå det et gavekort på en fotobok fra Fuji Direkte. Jeg trudde det bare var litt rabatt, men neida, vi kunne bestille en fotobok til ca 400 kr helt gratis! Ikke noe å betale på frakt heller. Jeg var så heldig og fikk gavekortet, og jeg brukte det til å lage en fotobok med minner fra sommeren i fjor. På GIF'en over ser dere forsiden, noen av bildene inni og baksiden. Det er ordentlig flott fotopapir og kvaliteten på bildene ble superbra! Jeg er kjempefornøyd, så jeg skal definitivt bestille flere. Anbefales!! Perfekt sted å samle fine minner på. 

Har du bestilt fotobøker før? 

ARKIV: FOR ET ÅR SIDEN

Fant noen bilder på harddisken fra april i fjor, og tenkte jeg kunne legge de ut på nytt. Liker de fortsatt veldig godt jeg! Gleder meg til snøen blir heelt borte og når blomstene titter frem. Hihi! 


Hva syns dere om bildene?
Hvilket bilde likte dere best? 

FILMING OG LILLEHAMMERTUR

Siden det har skjedd litt de siste dagene har ikke bloggen blitt prioritert. På torsdag og fredag var jeg og noen andre frivillige fra klassen og filmet et show i stedet for vanlig skole. Det takker man ikke neitakk til! Uken før fikk vi vite at musikk, dans & drama linjen på Jessheim VGS skulle ha et musikkshow i kulturhuset og at vi hadde fått jobb i å filme hele showet. Det hørtes kjempegøy ut, så det var ikke noen tvil om jeg skulle være med! Så på torsdagen var vi og så på litt mens de øvde, og rigget opp 4 kameraer, miksebord og hele pakka. Vi fikk heldigvis prøvefilmet en gang også, før action på fredagen. Vi holdt på en god stund, så jeg kjente jeg var sliten da vi var ferdige! Det å skulle både filme, ha overblikk over alt på scenen, høre på hva de på teknikerrommet sier osv er nok til at det surrer litt rundt i hodet etterpå. I tillegg sto jeg hele tiden da, og showet varte i 1,5 time (og vi filmet to ganger på fredag), så ja.. Men kjempegøy var det! Veldig bra show også. Flinke mennesker.

Rett etter at vi var ferdige med filmingen på fredagen dro jeg rett til Lillehammer med familien til noen slektninger. Vi gikk på ski i går, så det var den siste skituren på meg denne vinteren. Nå skal skiene legges vekk! Snart drar vi hjem igjen, så da er jeg klar for en fin uke - jeg blir jo 18 på torsdag!!


Her er et bilde jeg tok på skituren i går. Veldig standard bilde, men likte det likevel.

Hva har dere gjort denne helgen?

SUMMER - I MISS YOU!


Et bilde fra starten av sommeren i fjor.. Dette er også tatt med Nikkor 55.200mm, som jeg bruker for sjeldent.. Kommer nok til å bruke det en del i sommer! Hva syns dere om bildet?

Minner dere på at dere kan se flickr profilen min her, og facebook siden min her.

CLOSER TO THE MOON 2

Se del 1 her.


Mitt andre forsøk på månebilder - er fornøyd jeg! Måtte croppe bildet en del for å se månen såppas nærme, men det er jeg vel ikke alene om.. Objektivet jeg har brukt er Nikkor 55-200mm.

CLOSER TO THE MOON
"Lørdag hang månen stor og gul på kveldshimmelen, faktisk den største fullmånen siden 1983." sier vg.no.

VIDERE TIL FYLKESMØNSTRINGEN!

I dag var jeg på UKM både for å se på alle bidragene og ikke minst - få vite om jeg gikk videre eller ikke. Guess what? JEG GIKK VIDERE!! Jeg deltok med 3 bilder, og kom videre med to! Jeg var inne hos dommerne og fikk tilbakemelding etter showet også, og det var gøy å høre hva de synes. Fikk kjempebra tilbakemeldinger også! Sorry for dårlige bilder, bare noen jeg tok i farten..

Så da er det klart for fylkesmønstring i Asker i helgen 8. - 10. april. Sees vi?

SUMMER MEMORIES

Snøen hadde endelig begynt å smelte litt bort, men i dag snødde det jammen igjen.. Jeg savner sommer!

FOTO: GAMLEBYEN


Her er noen av arkitekturbildene jeg tok i Gamlebyen i Fredrikstad på søndag. Jeg leverte alle untatt det nest nederste til en fotooppgave hvor temaet var arkitektur. Jeg ville ha en gammel og slitt stil på bildene mine, så jeg er fornøyd!

Hva syns dere?
Hvilket likte dere best?

SELVPORTRETT


Her er et selvportrett jeg tok da jeg var i Gamlebyen i Fredrikstad på søndag. Det ble en del arkitekturbilder pga en fotooppgave vi har nå, så dere får nok se litt arkitekturbilder seinere. Dette var et bilde jeg tok helt random egentlig, men jeg likte det. Det er jo de minst planlagte bildene som blir best - i hvert fall ifølge meg. Bildet er egentlig ganske kjedelig, men med denne redigeringen likte jeg det veldig godt! Hva syns dere?

I dag opererte jeg forresten ut visdomstann nr 2, så nå har jeg ingen visdomstenner nede. De oppe er heldigvis helt fine, så de skal ikke bort.. Nå er det et par dager med vondt og grøt og smoothie som mat, og såå er jeg ferdig!! Ååh, så glad jeg er for det.

GRUNGY

Hva syns dere?
Hvilket likte dere best?

OLD STYLE


Tok disse samtidig som de Harry Potter inspirerte bildene HER. Elsker sånne hus! Jeg har utrolig lyst til å ha en fotoshoot med en sånn type bygning som bakgrunn. 

Hva syns dere om bildene?

BILDE I =FREDRIKSTAD

Jeg ser helt forfedelig ut på disse, men hva ofrer man vel ikke for bloggen?

Har visst glemt å fortelle dere at jeg har et bilde i marsutgaven av =Fredrikstad! Jeg hadde bilder i februarutgaven også, som dere kan se HER. Det er så kult å se bildene sine i et ordentlig blad! Det er jo også veldig gøy å se navnet sitt i bladet også! Hvis dere er i Fredrikstad, kjøp bladet da vel! Det er et utrolig bra blad, og i tillegg går pengene til rusmisbrukere (selgerne). 

Gøøøy!

foto: harry potterTok disse bildene i forbindelse med en skoleoppgave i dag. Den klokken minner meg skikkelig om Harry Potter! Er dere ikke enige? Jeg får i hvert fall skikkelig Harry Potter feeling, spesielt med denne redigeringen.

Hva syns dere om bildene?

nytt design!

Jeg var så lei det mørke designet mitt, så jeg lagde et enkelt og lyst design! Er veldig fornøyd egentlig, ville jo ha det veldig enkelt. Hvis noen ikke husker det gamle designet mitt, here it is:


Jeg liker jo dette også, men det er alltid fint med litt forandring! Vi går jo mot vår nå, og da passer det vel ikke med så mørk bakgrunnsfarge? Det syns i hvert fall ikke jeg. Så jeg endte med en grå aktig bakgrunn som jeg liker mye bedre med tanke på årstiden. Jeg sier meg fornøyd! 

Hva syns dere?

KLAR FOR UKM
Da var UKM bidragene mine levert.. Har fått skrevet de ut på den fine printeren på skolen, og fikk rammet de inn i går. Det er noe helt annet å se bildene ferdig innrammet! Spesielt når de er så store (A3). Gleder meg veldig til UKM, selv om det fortsatt er 10 dager til. Hadde jo vært veldig gøy å gå videre, men det forventer jeg ikke altså.. Er nok mange flinke der! 

Flere som er med i UKM i år? (føler at alle har hatt UKM allerede...)
Har dere kommet videre kanskje?

FASTELAVEN


Siden det er fastelaven i dag (tydeligvis), ble det fastelavensboller også. Det hører jo til! Man orker jo bare en da, siden det er så kvalmende med all den kremen... Men det er jo godt da. Lagde forresten en ny navnelogo i stad, likte denne bedre trur jeg.

Har dere spist fastelavensboller i dag?

SJEKK UT DISSE FOTOBLOGGENE

Jeg tenkte jeg kunne tipse noen fine fotoblogger til dere, siden jeg ikke har noe spesielt å vise frem selv. Jeg har lagt ut et slikt innlegg for en stund siden, og det kan dere se HER.


http://fotosunniva.blogspot.com/


http://hansenphotography.blogg.no/


http://marteline.blogg.no/


http://www.reflexfoto.se/


http://hildabordahl.blogg.se/


http://blogg.lmphoto.no/


http://redneck.blogg.no/

Alle disse bloggene er fantastiske og er virkelig verdt å titte innom og beundre! De er store inspirasjonskilder alle sammen. Klarer ikke beskrive hver og en av de, dere må bare se selv! Dere vil ikke angre, jeg lover.

Noen nye?
Fantastiske ikkesant?

SERIE: BYE WINTER
Tok noen bilder av et par istapper som henger utenfor inngangsdøra vår i stad. Det har ikke helt gått opp for meg at det er mars allerede! Det er fortsatt skikkelig vinter her med masse snø overalt. Jeg gleder meg til å kunne gå på bar asfalt med Converse igjen! Den 31.mars blir jeg 18 år også.. Uææ, 18!! Tiden flyr virkelig unna.. Nesten litt skummelt fort egentlig..

Hva syns dere om bildene?
Er det fortsatt masse snø hos dere?

HVERDAGSBILDER?Julegaven fra meg til kusina! Hihi.Jeg vurderer å begynne med hverdagsbilder her på bloggen nå. Jeg har ikke lagt ut så mye bilder i den kategorien før, så jeg tenkte jeg kunne prøve noe nytt. Da blir ikke bloggen helt død heller... Kanskje dere blir litt bedre kjent med meg også. Jeg skriver ikke såå mye om meg selv fra før akkurat.. Hva syns dere om det?

Jeg fikk forresten sove søtt i natt også, takket være den fiiiine mobil bakgrunnen min ♥ Bare se under! Hihi, blir glad bare av å se på det jeg. 


Det gikk fint i dag forresten! Jeg opererte ut den ene visdomstannen min i dag tidlig, så jeg er fortsatt ganske hoven i kjeften.. Jeg har jo tannlege skrekk, så jeg gruet meg helt sinnsykt. Lå og skalv under hele inngrepet, haha. Kan ikke noe for det. Jeg kjente jo ingenting, men det er sykt ubehagelig da. Slitsomt å holde munnen oppe såppas lenge! I dag blir det nok bare smoothie og grøt på planen.. Om 2 uker er det på'n igjen - da skal den andre og siste visdomstannen min ut nemlig! Stakkars meg.

hits