april 2010

New haircut!

I går var jeg hos frisøren for å klippe og stripe håret. Jeg stripet det lyst, så nå er jeg mye blondere enn det jeg var før! Føler meg litt mer sommerlig. Jeg har vært drittlei håret mitt i det siste, så derfor valgte jeg en helt ny frisyre. Det er veldig kort bak (får ikke alt opp i hestehale en gang) også går det skrått ned fremover. Jeg hadde pannelugg i fjor, så luggen er enda litt kort. Er jo egentlig meninga at det var være lengst fremst, men det kommer nok til å ta en liten stund.
 
Men jeg er kjempefornøyd! Er ikke så mørkt på toppen som det kan se ut som på bildet, og det er heller ikke oransje.

Hva syns dere om den nye sveisen min?

- siljelouise

Foto: Hvitveis

Fant et sted hvor det var masse hvitveis i dag, så jeg gikk bort en tur og tok en del bilder. Var litt mørkt, så burde vel egentlig gått dit litt tideligere.. Men men.

Hva syns dere?

- siljelouise

Ett bilde - to konkurranser

Jeg melder meg på to konkurranser med dette bildet (lastet opp i 600 px):

Den ene er hos Ida hvor temaet er portrett. Premien er en refleksskjerm herifra. Link til konkurranse innlegget finner du her.

Den andre er hos Isabella hvor temaet er følelser. Jeg valgte dette bildet nettopp fordi det er et sterkt blikk som viser mye følelser. Et veldig seriøst tema med tanke på at det er militær. Her kan man også vinne en refleksskjerm (link). Hvis dere også vil være med, trykk her.

Wish me luck. Trenger virkelig en refleksskjerm!

- siljelouise

En fantastisk fotograf

Jeg er ikke en som har en spesiell fotograf jeg liker eller ser opp til, men iblandt finner jeg noen som tar bilder jeg digger! I dette innlegget fant jeg mange fotografer jeg likte kjempegodt. Spesielt en av de, en som heter Lara Jade. Her er hjemmesiden hennes - ta dere en tur innom! Det er virkelig verdt det. Her kan dere se noen av bildene hun har tatt:


 

 
I looooove it. Nydelige alle sammen.

Hva syns dere om bildene hennes?
Har dere en favoritt fotograf?


- siljelouise

Military shoot 2

Her er flere bilder fra i går!.Jeg har tenkt å melde meg på Ida's fotokonkurranse med ett av bildene fra denne shooten. Temaet er portrett. Kan jeg bruke et av disse bildene eller ett av disse under?
Svar meg i kommentarfeltet!
Deres mening om bildene?

- siljelouise

Military shoot

Nå har jeg og broren min vært ute og tatt masse bilder. Her har dere en liten smakebit:

Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Photo: I feel free


Hva syns dere om bildet?

EDIT: Jeg prøvde å redigere vekk bakken, siden jeg ikke syns den passet så bra inn. Hvilket bilde likte dere best? Vær ærlige!


- siljelouise

Uredigert

Jeg fikk et tips av bestevenninna mi (som også er fotointeressert) om at jeg kunne legge ut uredigerte bilder også. Jeg pleier som regel å redigere bildene mine mer eller mindre for å få de litt mer spennende. Men jeg kan godt legge ut uredigerte også! Uten navnelogo også. Stoler på at ingen er så dumme og stjeler bildene mine uten lov. Her har dere noen uredigerte bilder fra diverse steder!

Hva syns dere om de?
Skal jeg fortsette med å legge ut uredigerte bilder?
Forresten: Jeg har kommet videre i Sia sin fotokonkurranse! Hvis dere vil kan dere stemme på meg her. Jeg er nummer 2, btw.

- siljelouise

Foto: Close - up

Nå er jeg endelig ferdig med naturfag heldag! Eller.. Kan vel ikke kalle det heldag, mer som en muntlig prøve. Gikk helt greit. Nok om det - nå har jeg fri resten av dagen! Har vært hjemme siden 11 allerede, ganske deilig. Har mattetentamen i morgen da, så må forbrede meg litt til den og.
Her har dere litt bilder:

Hva syns dere?

- siljelouise

New pictures - colorful flowers


Hva syns dere om bildene?
Fikk dere en favoritt?


- siljelouise

Verdens fineste film for øyeblikket

Jeg har lenge hatt lyst til å se "Se opp", og i går fikk jeg endelig sett den! Ble overrasket over hvor bra den var, hadde ikke sett noen klipp fra filmen fra før. Hvis du ikke har sett "Se opp" fra før - gjør det nå! En utrolig bra animasjonsfilm som passer for folk i alle aldre. Kjempemorsom, men også litt trist noen ganger. Jeg fikk i hvert fall tårer i øynene et par ganger. "Se opp" er i hvert fall veldig høyt på topplista mi.
Avatar (<3) er så klart øverst.// google

Sett "Se opp" før?
Hvis ja, hva syns dere om den?


- siljelouise

Småjobber er kjekt å ha

Hei dere! Nå sitter jeg barnevakt for to søte unger. Det er første gangen jeg sitter barnevakt for de, så det var litt spennende å se om jeg klarte å få de i seng. Med tanke på at hun minste er 2 år.. Har bare møtt de en gang før også. Men alt gikk fint! Så nå sitter jeg her og skal sette på en film. Kommer til å være her til langt ut på natta, så jeg kommer nok til ha et film maraton med meg selv.

Jeg er glad jeg får være litt barnevakt, slik at jeg kan tjene egne penger. Blir mye penger ut av det når man sitter mange timer vet dere! Også har jeg en god nyhet (i hvert fall for meg). Jeg skal jobbe neste helg! På et helt nytt sted! Før jobbet jeg i oppvasken ved et selskapslokale.. Jeg har ikke vært der på kjempelenge, fordi jeg aldri får svar av sjefen min.. Jeg vil jo jobbe! Men i dag fikk jeg beskjed om at jeg får jobbe mange helger fremover! På et helt annet sted i tillegg. Det er samme sjef, men han har blitt eier av en café. Da skal jeg få jobbe deri steden! Trur det kommer til å bli mye bedre, siden jeg får varierte arbeidsoppgaver. Jeg får servere, stå i kassa, vaske, rydde osv. Myye bedre enn å stå i oppvaska hele tiden!
Og her har dere et random bilde. Som dere ser er jeg kjempemyk (ehhm..)! Kusina mi derimot, litt bedre enn meg... Kom helt ned da jeg var mindre da.. Men da gikk jeg jo på turn også.

Hvordan tjener dere penger?
Har dere en jobb?


- siljelouise

Fotokonkurranse - dyr

Jeg er med i denne fotokonkurransen med tema dyr. Man kan delta med to bilder som skal lastes opp i 600 px. Premien er et close - up filter (link). Jeg deltar med et bilde av hunden min og av en kanin vi så i Venice Beach.Hva syns dere om bildene og dyrene?

- siljelouise

Selvportrett?

I morgen har jeg planer om å ta noen selvportretter. Jeg har ikke så mye erfaring med dette fra før, så det blir nok bare litt testing. Trur jeg må ta meg en tur på weheartit og få litt inspirasjon!
Her har dere to "gamle" portrettbilder av meg. Hva syns dere om de?
- siljelouise

Det er tid for fredagskos

Da var det endelig helg! De siste timene på skolen i dag var helt forferdelige. Jeg har blitt skikkelig forkjølet, og vurderte å droppe skolen i dag. Men siden vi skulle ha live radiosending, måtte jeg jo få det med meg! Dessverre ble det ikke noe av.. Det ble noe feil med signaler og lignende, så vi fikk ikke hørt det de spilte inn i studioet. Veldig synd, men vi skal få høre det neste uke. Jeg har forresten tre heldager neste uke.. Den beste er først - nemlig muntlig høring i naturfag på en mandag! Og dagen etter er det matte <3 På torsdagen er det engelsk heldag, som ikke er så ille.. Gleder meg sykt til vi er ferdig med alle heldager! Da er det sommerferie modus (heh).

Men tross alt dette startet helgen veldig bra. Selv om jeg ikke er helt i form, måtte jeg få med meg spinningøkten på Spenst. Dag Otto Lauritzen skulle nemlig være instruktør! Det var veldig gøy, så jeg er glad jeg ble med.

Meen - nå er det tid for fredagskos! Jeg sitter i kosedressen min (fra kosedress.no), og skal spise innbakte pølser og se på Norske Talenter. God helg folkens!

Hva skal dere i kveld?

- siljelouise

Bidrag til månedens bilde

Jeg melder meg på månedens bilde hos Benedikte! Temaet er "grønn" og man kan delta med to bilder. De lastes opp i 700 px (høyreklikk for å se hele bildet). Premien er en refleksskjerm fra tvspelweb.se. Refleksskjerm er noe jeg har utrolig lyst på, så det hadde vært gøy å vinne en!Jeg hadde nesten ingen bilder som kunne passe inn, men jeg fant to stk som var brukbare.
Hva syns dere om de? Ønsk meg lykke til.

- siljelouise

Nikon eller Canon?

De mest populære merkene innenfor speilreflekskameraer er Canon og Nikon. Jeg har bare hatt Nikon, men jeg har prøvd Canon et par ganger. Jeg foretrekker å bruke Nikon.

Hvilket merke liker dere best? Canon eller Nikon?

- siljelouise

3 versjoner av ett bilde


Hva syns dere om bildet/bildene?
Hvilken versjon likte dere best?


Si hva dere syns om mitt nye design her!

- siljelouise

Nytt design!

Nå har jeg endret designet mitt! Jeg har laget en helt ny header, og gjort om litt farger. I tillegg har jeg tatt bort dato, tid osv under overskriften, og tatt bort permalenke og "tips en venn". Men jeg vil gjøre "x kommentarer" større og få det over på høyresiden. Jeg har prøvd å få det til, men aner ikke hvordan man gjør det! Noen dere som har peiling?

Slik så den forrige headeren ut, for de som ikke husker det.

Hva syns dere om det nye designet?

- siljelouise

Vil dere gi meg en stemme?

Jeg har kommet videre i denne konkurransen, så hvis dere vil stemme på meg, kan dere trykke her!

Jeg kom videre med dette bildet, som er nr 3. Stem på meg hvis dere syns mitt bilde var finest!

Stemte du?

- siljelouise

Foto: Scary forest
Hva syns dere om bildene?

Etter tilbakemeldingene jeg fikk på forrige innlegg, har jeg bestemt meg for å bytte header. Skal prøve å få gjort det i dag, så da kommer nok bloggen til å se litt rar ut seinere i kveld!

- siljelouise

Ny eller gammel header?

Jeg begynner å bli lei designet jeg har nå. Eller i hvert fall headeren.. Vil ha en mer vårlig header! Derfor lagde jeg en i stad, men jeg er ikke 100 % fornøyd. Den skal endres litt på!

Skal jeg bytte til denne? Eller skal jeg ha den gamle?

- siljelouise

Foto: Hadet snø, hei vår
Hva syns dere om bildene?

I dag hadde jeg norsk heldag, som jeg føler gikk bra. Deilig å være ferdig med én heldag, selv om de tre verste er neste uke.. Det positive er at vi kunne gå når vi ville i dag, fristen for å levere var 14.00. Jeg var hjemme før ett, noe som er veldig deilig! Jeg pleier å komme hjem kvart på 4 på mandager, så det var en overgang. Siden jeg har så god tid, tenkte jeg at jeg kunne drive med litt bloggdesign. Har en ny idé til ny header og nytt design på bloggen! Får se når jeg blir ferdig.

- siljelouise

New pictures
Hva syns dere om bildene?

-siljelouise

Fotokonkurranse - vår

Jeg melder meg på denne fotokonkurransen hos Karoline! Temaet er vår, og man kan delta med ett bilde. Jeg valgte å delta med bildet under fordi jeg syns det er skikkelig vårlig! Fargene og motivet skriker vår - i hvert fall for meg.

Premien er vinnerbildet og link til bloggen i sidemenyen. Ønsk meg lykke til da dere!

Jeg har forresten tenkt til å starte en fotokonkurranse selv, men jeg aner ikke hva temaet eller premien kan være.. Må jo i såfall betale premien selv. Noen forslag?

- siljelouise

Bildeserie - SF (del 2)

Først må jeg si at jeg er kjempeglad for all responsen jeg fikk på forrige innlegg! Tusen takk! Glad dere er enige med meg. Fikk fakisk bare 2 reklameringer (wow). Skulle ikke vært noen i det hele tatt, men.

Over til overskriften: Her kommer enda flere bilder fra denne bildeserien. Denne gangen blir det både bilder i svart/hvitt og farger. Håper dere liker disse også! Til dere som ikke vet det; bildene er fra San Fransisco.Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Vær så snill og les dette!

Nå er jeg dritt lei dere som reklamerer over alt! Jeg har sagt det før, og jeg sier det igjen; slutt med det! Jeg har sagt det til flere som har lagt igjen en slik kommentar, og de har heldigvis gitt seg (i hvert fall på min blogg..). Jeg skjønner at det er mange som vil ha kommentarer og mer trafikk på bloggen sin, men dette er helt feil måte å gjøre det på. Vil dere ha kommentarer skal dere i hvert fall ikke skrive noe som dette "Heei! du skriver DRIIT BRA!! Digga seriøst bloggen din. Kommentere min blogg?? :):)" eller noe som dette "Har en konkurranse på bloggen min hvor du kan vinne smykker!! Bli med da vel :D:D  Fin blogg :D". Da får dere bare irriterende bloggere tilbake. Jeg gidder i hvert fall ikke besøke bloggen til de som reklamerer en gang.. Bare hvis jeg vil skrive en kommentar om at de må slutte med det.

Jeg sier meninga mi rett ut, og jeg gidder ikke tenke på at dere vil få opp statistikken. Det er ikke bare dere som jobber dere oppover her i bloggverdenen! Den riktige måten å skaffe seg lesere osv er å lese andres innlegg og kommentere noe dere mener. Det får dere ekte lesere av.

Merker spesielt at dette skjer når jeg bloggShouter et innlegg. Da får jeg haugevis av reklameringer av folk som har vanskeligheter med å lese et helt innlegg. Blogg har jo både tekst og bilder, og teksten er ment for å leses, er den ikke?

Håper noen av dere tok hintet mitt nå. Hvis noen reklamerer dette innlegget, ler jeg.

Jeg har forresten tenkt til å bloggShoute dette innlegget for å sjekke hvor mange reklameringer jeg får! Kommer ikke til å slette de denne gangen.

- siljelouise

Svart/hvitt eller farger?
Liker dere bildet best i svart/hvitt eller i farger?
Jeg trur jeg liker det best i farger. Fargene er så friske og fine!

- siljelouise

Give me one penny!

Da jeg var i Venice Beach (i LA) i fjor sommer, opplevde jeg noe jeg ikke likte i det hele tatt. Det satt en mann på fortauskanten som holdt en kjempesøt liten kaninunge. Jeg gikk bort for å se nærmere på den, og da jeg spurte om jeg kunne klappe den, krevde han penger. Så hvis du ville ta et bilde, klappe den, gi den mat (som du ser på bildet), så måtte du gi mannen "One penny".

Jeg syns det er ganske tragisk at han skal skaffe seg penger ved hjelp av et lite dyr. Greit nok at mannen vil ha penger, men da får han gjøre det på en annen måte.. Jeg hater at folk skal bruke dyr for å skaffe seg penger etc! Kaninen har det sikkert bra, men man vet jo aldri. Så ikke ut som at han hadde særlig med penger, så jeg lurer bare på hvordan han har råd til mat og hjem til kaninen.

Jeg måtte bare ha et bilde fordi det var den søteste kaninungen jeg noen gang har sett! Måtte ha et lite minne, som jeg er veldig glad for at jeg gjorde. Selv om jeg måtte gi mannen penger... I don't like it at all! Really...

Hva syns dere om dette?

- siljelouise

Bildeserie - SF

Her kommer noen bilder fra San Fransisco. Jeg har valgt å ha alle disse i svart/hvitt.

Jeg var der i fjor sommer, og vil tilbake snart! Veldig kult å ha vært der, da. Veldig mye å oppleve der, så anbefaler dere å dra dit! Det er veldig mye uteliggere og heller ikke alltid så bra vær, men det er et veldig kult sted.

En uteligger drar med "huset" sitt rundt i gatene.


Mange bratte bakker.


"The Thinker"


Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Fotokonkurranse - opplevelse

Jeg melder meg på fotokonkurransen hos Mari (kameralek). Bildet skulle lastes opp i 700 px, så det er derfor det er så stort! Det er et bilde med mange fine ord man kan velge tema fra. Jeg valgte ordet opplevelse som jeg syns var veldig passelig til bildet siden det er Golden Gate Bridge. Man kan vinne bildet sitt printet i valgfri størrelse opp til 20x30 (A4) + en annen hemmelig overraskelse! Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Ønsk meg lykke til!

- siljelouise

Farger VS Svart/Hvitt

På det forrige innlegget fikk jeg en kommentar om at bildet under kunne passe bedre i svart/hvitt. Jeg måtte såklart teste det ut, og jeg er enig i at det ble kult! Om det ble bedre er jeg ikke helt sikker på.
Det kan dere få avgjøre!Likte dere bildet best i farger eller i svart/hvitt?

- siljelouise

Jeg prøver en ny vri

Jeg testet ut noe nytt da jeg redigerte noen bilder i stad. Syns det ble veldig kult faktisk!

Hva er deres mening om bildene?

- siljelouise

Foto: Hestehov


Hva syns dere?

- siljelouise

Vinneren av gjettekonkurransen

Det var tre stk som hadde riktig svar, men Stine var den første som gjettet riktig. Hun skrev:

"Han fyren står oppe på noe høyt, og kameraet er i samme høyde som fyren. Hunden står nede på bakken og blir holdt av han samme fyren."

De to andre som hadde svart riktig er:
- Elise Henriette - http://havefaith.blogg.no/
- Daniell - http://daniellfoto.blogg.no/

Her er den lille vurderingen!

Stine Sandberg - labelone.blogg.no/

Header og design:
Jeg liker bildet med bildene inni og teksten på headeren. Men jeg skulle ønske at den sto litt mer til venstre og at den var større. Designet er ryddig og fint. Fargene går i hvit, grå og svart, og det passer fint sammen. Kanskje du kunne brukt litt farger på headeren? Men det er et pent og ryddig design!

Innhold og bilder:

Bloggen inneholder for det meste mote (som man ser i headeren) og dikt hun selv har skrevet. Outfitbildene hennes er utrolig kule, så de bør dere sjekke ut! Outfitbildene er hennes, men de fleste andre bildene på bloggen er fra weheartit og andre nettsider. Det er ikke bilder i alle innlegg, men det funker selv om det ikke er det. Diktene hun skriver er veldig bra, så de bør dere lese når dere er innom.

Til slutt:

En fin og ryddig blogg med pent design. Noen småpirk: kunne hatt mer farger og en større header som sto litt mer til venstre. Kjempekule og inspirerende outfitbilder og veldig fine dikt.
Ta dere en tur innom!

- siljelouise

Finn én feil ved dette bildet! Vinn..

Haha, sjekk dette bildet jeg tok på lørdag!
Klarer dere se feilen? Den første som gjetter rett vinner en liten vurdering! Gjett i vei!

See, jeg har laget meg ny navnelogo! Mange som bruker SLH på bildene sine, så fant dette litt mer betryggende..

AVLSUTTET.

- siljelouise

Vinn premier fra junkyard + flere lesere

Jeg er med i konkurransen til Marcus Ek om å vinne et gavekort fra junkyard på 800 kr. Det man må gjøre for å bli med er å legge ut et bilde av yndlingsplagget ditt! Her er konkurranseinnlegget.
  
Jeg fant utrolig mye som jeg gjerne vil ha, men man måtte velge et plagg, så... Denne har jeg veldig lyst på!
Me love!

Ville dere hatt chinosen?

Forresten: Hvis dere vil ha flere hundre nye lesere kan dere registrere dere her! Det funker kjempebra og er enkel måte å skaffe nye lesere på!

- siljelouise

Flere bilder fra gårsdagen

Denne dagen har vært herlig! Ble masse bilder!. Kanskje noen av de kommer ut på bloggen også. Men det blir seinere, må jo få tillatelse først.
Her er det flere bilder som jeg som i går:Hva syns dere?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Ikke glem..

Ikke glem å følge meg på bloglovin folkens! Trykk her eller på bloglovin logoen til høyre.

I dag skal jeg feire voksenbursdagen min! Det er sol i dag også, så nå smelter snøen enda mer! Dere får kose dere i dag, og nyte den siste helgedagen (helgen går alltid for fort..). Jeg skal i hvert fall nyte den fullt ut.

Skal prøve å komme med et fotoinnlegg i kveld, så det er bare å følge med. Hvis du følger meg på bloglovin, blir det lettere å følge med. Tusen takk til dere som har lagt meg til!

Hva skal dere i dag?
Hva syns dere om bildet?
Jeg digga det, haha. Broen min er fotografen, btw.

- siljelouise

Med eller uten redigering?


Uten redigering (untatt navnelogo)


Med redigering (kontrast , lysstyrke og farge)

Hvilken versjon liker dere best? Jeg liker egentlig begge veldig godt, jeg.

- siljelouise

Foto: Hestehov

Dette har vært en herlig dag! Sol, (nesten) skyfri himmel og varmt vær. Merker at det er vår nå! Har vært ute i hele dag, så det er derfor jeg ikke har blogget i dag. Jeg og broren min gikk ned til et sted jeg så masse hestehov i går. Da ble det en del bilder av hestehover, og masse annet. Endelig har jeg nye bilder jeg kan vise dere! I tillegg øvelsekjørte jeg i dag - denne gangen ute på veien. Sist gang kjørte jeg bare rundt på en parkeringsplass.. Gikk bra, men jeg syns giringa er veldig vanskelig! Men så er dette første gang jeg girer også, da. Øvelse gjør mester (håper jeg).

Noen av bildene under er litt ufokuserte (spesielt det nederste), men det får gå. De sier i hvert fall en ting; nemlig VÅR!Hva syns dere?
Likte dere de?


- siljelouise

Charlie and the chocolate factory

Nå har jeg nettopp kommet hjem fra bursdag/jentekveld som var veldig koselig! Vi pratet masse masse, spiste og så på film. Vi fikk pluselig lyst til å se på Charlie og sjokoladefabrikken, så da så vi på den! Jeg kan omtrent hele utenat, men den er like morsom hver gang! En utrolig bra film jeg aldri går lei. Johnny Depp spiller fantastisk, som vanlig. Skjønner ikke hvordan han klarer å leve seg så bra inn i alle de rollene han har spilt. De er ikke akkurat normale..

// bilder: google , redigering: meg

Hva syns dere om filmen? Tipper de fleste har sett den..

- siljelouise

Svarene fra spm-runden del 2

Hvor gammal var du da du fikk ditt først ordentlige kyss?
Teller barneskolen eller..?
Om du kunne valgt av alt, hva ville du jobbet som da?
Hmm.. Fotograf i et stort magasin!
Synes du at du e normal?
Ja, jeg er vel egentlig ganske normal.
Liker du nokka unaturlig?
Jeg liker å se på operasjoner på TV, er det unaturlig? De fleste pleier i hvert fall å snu seg når det kommer noe ekkelt på Tv'en.
Sykeste du har gjort?
Jeg har vel egentlig ikke gjort så mye sykt hittil i livet, så jeg vet ikke. Kommer ikke på noe spesielt i farta. Jeg har sinnsykt lyst til å håppe fallskjerm da. Det SKAL jeg gjøre før jeg dør!
Beste du har gjort for noen?
Hmm.. Hjulpet noen som er nedfor? Vet ikke.
Største tabbe?
Jeg kommer ikke på en spesiell tabbe nå, men det er mye jeg ville gjort om på! Som å ta sjangser som jeg ikke tok, for eksempel.
Hva vil du bli når du bli stor?
Jeg vil bli fotograf, enten i studio eller i et magasin. Det hadde vært utrolig kult!
Drømmekyss?
På en lang sandstrand i et eksotisk land av en jeg er veldig glad i.
Hva syns du om Justin bieber?
Helt grei han. Så han på youtube lenge før han ble kjent, så det kom ikke som noen overraskelse at han ble kjendis. Han synger kjempefint, men han minner meg bare om de Disney Channel folkene!
Er det noe du vil forandre på fra fortiden?
Ja, det er det. Slik er det vel med alle!
Hvilken kjendis hater du mest?
Kan ikke si at jeg hater noen akkurat.. Men en jeg ikke liker er Amy Winehouse - TRAGISK!
//google
Hvem kan like hu her?!

Det var alt! Fornøyd med svarene eller?

- siljelouise

Svarene fra spm-runden del 1

Hva inspirerer deg?
Tipper du tenker på foto, så da må det nok bli bildene fra weheartit, andre blogger og andre bilder jeg finner på nettet.
Hvem er den kuleste i hele verden?? Det går noen rykter om ei jente ved navnet Kari Anita Bertelsen... Stemmer dette?
Så klart det stemmer! Hun er number one!
Hvilket bilde som du har tatt, er du selv mest fornøyd med?
Hmm... Jeg har flere bilder jeg er veldig fornøyd med, men nå har jeg lagt elsk på dette:

Hva liker du best å ta bilder av?
Jeg er veldig glad i å ta bilder av folk, selv om jeg ikke er så god på det enda. Veldig gøy å ta bilder i studio, så jeg gleder meg til vi skal ta masse studiobilder på skolen! Jeg liker også å ta macrobilder, fordi jeg syns det er gøy å få frem ting på en helt annen måte. Landskapsbilder er også gøy å ta. Liker å ta bilder av det meste egentlig!
Syns du selv er pen?
Nei... Jeg er ikke fornøyd med utseendet mitt, som mange andre! Det eneste jeg liker med ansiktet mitt er øynene mine.
Har du stor selvtillit?
Helt grei. Prøver å få litt høyere selvtillit, men det er ikke lett når jeg ikke er fornøyd med meg selv. Jeg finner alltid noe feiler ved meg selv som sikkert ingen andre legger merke til en gang..
Liker du en gutt? Hva heter han?
Han heter så mye som Skybert. Så nei, jeg gjør ikke det.
Hva klasse går du i?
Det heter hvilken, btw. Jeg går i 1.klasse på VGS.
Har du mange bestevenner?
Jeg har flere gode venner, men min aller beste venn er Kari Anita. Vi har vært bestevenner i over 10 år!
Love you<3
Har du noe mote-ikon?
Jeg har ikke en spesiell jeg ser opp til innen mote, nei. Men det er mange stiler jeg digger! Som for eksempel stilen til Taylor Momsen. Hun klarer å blande både rocka og feminin stil, som er kjempekult!
Er du Twilight fan?
Nei, ikke akkurat. Har bare sett første filmen enda... Men den er fin da.
Hvorfor begynte du å blogge ?
Vi fikk faktisk i oppgave på skolen om å lage en blogg! Jeg hadde lenge ønsket å opprett en blogg, men det ble aldri gjort.. Når jeg først hadde gjort det, fortsatte jeg med bloggingen. Jeg syns det var gøy og det syns jeg fortsatt!
Har du kjæreste ?
Nei, det har jeg ikke.
Favoritt program ?
Home and awaaaay! Haha, er avhengig av det, dessverre. Number ONE må være Grey's Anatomy <3 Ingenting slår det! Ser også på Frustrerte Fruer, som er høyt oppe på lista.
Hva ville du tatt med til en øde øy ? (tre ting)
En god venn, mat, drikke (må jo overleve). Bør vel egentlig ha solkrem også, haha.
Sony Ericsson eller Nokia ?
Har aldri hatt Nokia, kommer aldri til å ha det heller. Tommel opp for Sony Ericsson!
Favoritt godteri ?
Sjokolade!
Hvorfor blogger du ?
Fordi jeg syns det er gøy å skrive/legge ut bilder og få respons. Jeg liker å høre deres meninger, og ikkeminst bli inspirert av andre bloggere!
Når begynte du og blogge ?
Nå må jeg se i arkivet.. 07.okt.2009 kl.10:10 for å være eksakt.
Hva liker du best med deg selv? OG hvorfor ?
Jeg liker at jeg som regel er positiv og at jeg setter meg mål jeg vil nå. Da når jeg som regel målene også!
Hva liker du minst med deg selv ?OG hvorfor ?
At jeg er er misfornøyd med meg selv. Jeg blir deppa når jeg finner småfeil, noe som er utrolig plagsomt! Jeg prøver å la være.
Hva er den værste karakteren du har fått ?
Den er 2 + ... Fikk det på en uventet samfunnsfag prøve om et tema vi ikke hadde lært om.
Er det noe du virkelig hater her i verden ?
Ja! Jeg HATER dyremishandling. Kan ikke forstå at noen har hjerte til å gjøre noe sånt..
Hvis du hadde fått ett ønske, hva ville du ønsket deg?
Flere ønsker vel!

Del 2 kommer i morgen trur jeg. Lærte dere masse nytt om meg nå eller?

- siljelouise

Fotokonk - friendship


Jeg jeg deltar med dette bildet i denne fotokonkurransen. Det er flere temaer: vennskap, kjærlighet og sommer. Man kan vinne et Avatarbilde av seg selv, fin hilsen på videoblogg og en liten overraskelse i posten. Bra premie altså!

Ønsk meg lykke til, da! Svarene på spørsmålsrunden kommer i kveld (eller i morgen), så dere kan fortsatt stille spørsmål her.

- siljelouise

Some pictures


Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Konkurransetid

Dette blir et konkurranse innlegg!

Jeg melder meg på fotokonkurransen hos Victoria. Temaet er vann og man kan delta med hele 3 bilder! Bidragene mine er helt forskjellige vannbilder! Premien er enda uvisst. Trykk her for å komme til konkurransen.


Jeg melder meg også på fotokonkurransen hos svenske Jeanette. Temaet er "Ditt beste sommerbilde" og man kan delta med ett bilde. Premien er dette produktbordet! Trykk på bidraget mitt under for å komme til konkurransen.

Jeg har en hau med sommerbilder, men grunnen til at jeg valgte nettopp dette er fordi jeg elsker det! Jeg elsker fargene, stemingen og sommer følelsen jeg får når jeg ser på det.

Hva syns dere om bildene?

FORRESTEN: Jeg har fått meg en ny boks på høyresiden; den med google oversetter! Man vet jo aldri om alle som er innom bloggen er fra Norge eller ikke. Da har i hvert fall alle muligheten til å lese det jeg skriver!

- siljelouise

Fotokonkurranse: VÅR

Jeg melder meg på fotokonkurransen til Sia. Temaet er vår og man kan delta med to bilder. De skal helst lastes opp i 600 px, så det er derfor de er så store. Man kan vinne et av hennes foto i A4!
Trykk her for å komme til konkurransen.Dette er mine to bidrag! Jeg syns at begge passet inn i vår kategorien fordi det blir varmere, mer sol, snøen smelter og strå og gress kommer til syne igjen.

Hva syns dere om bildene?
Ønsk meg lykke til, da.

Ikke glem spørsmålsrunden min her
!
Trenger mye flere spørsmål. Spør meg om alt mellom himmel og jord.

- siljelouise

Sommerferie next!

Da var påskeferien over for denne gang, og neste ferie er faktisk sommerferien, som jeg trur det er 10 uker til. Det kommer til å gå fort! I dag har jeg vært en tur i Fredrikstad og en liten tur innom Sverige hvor jeg fikk brukt litt penger. Jeg kjøpte en hvit singlet, olabukse og olajakke. Jeg fikk sjokk da første buksa jeg prøvde, passet! Jeg pleier alltid å prøve minst 5 stk, før jeg kanskje finner en som sitter greit. Flere som har det slik?

I stad sa jeg til meg selv at jeg ikke skulle spise noe potetgull (og minimalt med annet godteri) frem til sommerferien. Jeg kan spise det på bursdager og jentekvelder, men ikke ellers! I steden skal jeg lage meg grønnsaker og dip, som er like godt og mye sunnere! I tillegg skal jeg begynne å jogge en del ute nå som våren endelig er her.

Så ikke dette deilig ut da? Heller dette enn godteri!

Flere som vil joine meg? Bare frem til sommerferien!

Ikke glem spørsmålsrunden min her. Veldig få spørsmål, så kom igjen nå folkens! Morsommere når det kommer inn litt flere spørsmål jeg kan svare på.

- siljelouise

Endelig kom solen!

I det siste har det bare vært overskyet, kaldt og regnvær. Gjett hvem som kom på besøk i dag? Solen! Må si jeg har savnet Mr. Sun veldig lenge nå, så det var veldig fint å se han igjen. Jeg tok frem sykkelen (første gang i år) og syklet ned til nærmeste solarium. Kjempedeilig å sykle ute igjen! Og ikke minst veldig deilig å ligge i solaruimet, og kjenne sola steke selv når du går ut. Dette var vært en herlig dag! Men det er ganske typisk at solen kommer når ferien snart er over... Jaja, skal ikke klage! Har sittet ute i nesten hele dag, og her har dere noen bilder fra dagen:

Sol hos dere også?
Hva syns dere om bildene?


- siljelouise

Foto: God påske!

I dag er det påskeaften! Jeg skal som jeg har gjort alle feriedagene; nyte dagen fullt ut! Det er så herlig med ferie dere! Synd det har vært så dårlig vær da.. Det snødde i går kveld!! Ble ikke akkurat blid.. Menmen, nå venter jeg bare på at snøen blir helt borte, slik at jeg kommer i ordentlig vårstemning! Gleder meg forresten til butikkene åpner igjen, da blir det shopping. Imens kan dere kose dere med litt påskebilder:Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Hull i ørene

De fleste jenter har vel hull i ørene, ett eller flere i hvert øre. Selv fikk jeg mine første to i 1.klasse, og nå har jeg tre hull i det ene øret, og to i det andre. Jeg vil gjerne ha flere hull, men jeg lurer på hvor grensa går. Hva som er pent og hva som bare blir overdrevent. Det er vel egentlig hver sin smak, siden noen liker det og andre ikke. Selv syns jeg det er fint med mange hull i ørene, men det spørs litt hvordan øredobber man har. Det er min mening! Hva er deres?

Venstreøret mitt.

- siljelouise

Foto: Verdens søteste

Søt - søtere - Sebastian. Sebastian er verdens søteste puddel, som dere kan se under!

Er han ikke skjønn, så vet ikke jeg! Han er ikke glad i å bli tatt bilde av, så det var ikke lett å få han til å sitte rolig. Derfor noen av bildene blir litt utydelige.
Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

En liten bildeserie

31.mars - by birthday:


1.april:Skal jeg ha flere slike kanskje?

Nå er påsken her for fullt! Butikkene er stengt ( :( ), vi har lett etter påskeeggene og funnet de i år også, og nå sitter vi her og spiser godteri og ser på TV. Nå mangler vi bare solen.. Jeg våknet til snøvær i dag tidlig... Lurer på hvor lang tid det tar før snøen blir helt borte. Uansett, det er 1. april i dag. Dagen hvor alle sier "APRILSNARR!" Jeg har enda ikke lurt noen, men hvem vet hva som vil skje utover dagen. Mohaha!!
...neida, trur ikke jeg kommer til å lure noen i dag.

Har dere lurt noen da?

- siljelouise
hits