april 2011

FLYTTET TIL FOTOSH.NET

Jeg har herved flyttet til http://fotosh.net/! Ta en tur innom og legg meg til i bokmerker hvis dere vil huske bloggen min. Jeg har sagt i fra til Bloglovin' om å flytte over følgerne mine, så jeg håper det går bra. Jeg håper også å få til at innleggene jeg legger ut på det nye bloggen vises for vennene mine her på blogg.no. Jeg er ikke helt ferdig enda, så det er bare å følge med fremover! 

Såå - stikk innom FOTOSH.NET/!! Håper dere vil følge meg der.


Haaadet, blogg.no! 

SELVPORTRETT + NOE KULT


Et selvportrett jeg tok da jeg gikk tur langs Glommastien i Fredrikstad. Egentlig liker jeg det ikke så godt, men med denne redigeringen syns det det ble kult. Veldig irriterende med armene mine i speilbildet da men.. Har prøvd å redigere det bort, men det så bare rart ut. Derfor ble det sånn. Hva syns dere da?

Jeg driver forresten med noe skikkelig spennende nå! Det har noe med blogg å gjøre. Kan fortelle litt mer seinere, når jeg vet mer. Hihi, happyface!! Spennende dette altså.

BW photographyJeg er så glad i svart/hvitt bilder! Alt blir så fint i svart/hvitt syns jeg. Bildene over er fra da jeg på en dagstur i Fredrikstad på fredag. Herlig vær da også! Hva syns dere om bildene?

Jeg driver forresten og planlegger en portefølje jeg skal lage. Jeg aner ikke hvor det er best å lage, så hvis det er noen der ute som har en portefølje på nettet, gi meg tips til nettsider hvor man kan fikse alt selv.

COLOR VS. BW


Color


BW

Hvilken versjon likte dere best?

SUNNY DAYS
Trenger jeg si noe?

SOL UTE, SOL INNE

Ååh, jeg er så glaad for at det er sooool! Sol, varme og ferie - kan det bli bedre? Nyt ferien alle sammen ♥

PS: Jeg har oppdatert "om meg" og "mitt fotoutstyr". Take a look! 

AMANDUSSHOWET I BILDER

Siste kvelden var det Amandusshow hvor det var prisutdeling osv. Vi satt ved de nominerte, så plassene var perfekte egentlig! Brukte 50mm objektivet på alle bildeme, så vi hadde kjempebra plasser fotografisk sett..heh. 

Her er noen bilder:Nicholas Carlie var programleder.


Åpningsnummer.


Kåring av beste fiksjonsfilm.


Jan Fredrik Karlsen og Marion Ravn (+ kamerafolk som gikk foran hele tiden).

Eskil Rønningsbakken
 Moi - Hjerteknuser

Han søte gutten fra Knerten!

Alexx AlexxanderHva syns dere om bildene?

AMANDUS: SÅRSMINKE-KURS

I forrige innlegg skrev jeg om fotokurset jeg var på, nå skal jeg skrive om sårsminke-kurset vi var på! De som var "lærere" på kurset har vært sminkører i bl.a. Max Manus, så de var utrolig flinke. De viste oss hvordan man lagde et kutt, så fikk vi gjøre det på oss selv. Kjempespennende å se hvordan man faktisk lager slike sår man som regel ser på film! Jeg syns jeg fikk det bra til selv, så jeg ble litt ekstra interessert også. 

Her er noen bilder jeg tok på kurset:
...og slik ble mitt sår til slutt:


Det var et veldig spennende og morsomt kurs! Ble mye mer interessert enn det jeg var fra før, og jeg fikk faktisk lyst til å lage flere og større sår. Litt creepy, men gøy! Hva syns dere om resultatet? Så det litt ekte ut?

AMANDUS - FOTOKURS

Som jeg nevnte i forrige innlegg, var jeg på Amandusfestivalen i Lillehammer på klassetur denne uken. Amandus er en filmfestival for ungdommer hvor man kan sende inn filmer og kanskje til og med bli nominert! Man kan også være med på diverse kurs, se filmer og møte skuespillere og fimskapere. Vi var der som sagt denne uken og hadde det kjempegøy! Det skjer mye forskjellig hver dag, og siste kvelden er det prisutdeling. Da blir det delt ut priser for beste animasjonsfilm, beste musikkvideo osv.. Det er utrolig mange flinke filmfolk der ute! Ble imponert jeg. For å lese mer om Amandusfestivalen kan dere gå inn på hjemmesiden deres HER. 

Jeg har også tenkt til å vise litt bilder til dere fra turen, og siden det er så mye forskjellig deler jeg det opp i flere innlegg. Første dagen (tirsdag) var jeg på et fotokurs som varte hele dagen. Det het "historiefortelling i bilder" og vi fikk i oppgave om å lage hver vår bildeserie. Kurset foregikk på Høgskolen i Lillehammer, så jeg valgte å ha en bildeserie om livet på skolen.

Her er noen av bildene; (legger ikke ut portrettbilder av mennesker, siden jeg ikke spurte om jeg kunne legge de ut på nettet. Litt synd, siden jeg ble så fornøyd med dem!)
Dokumentarfoto er veldig gøy egentlig! Jeg fikk mye god respons fra kurslederen, Monica Strømdahl, også. Gøøy! 
Hva syns dere om bildene jeg tok?

SIDEN SIST - UKM

Nå er det blitt en liten stund siden forrige innlegg. Det har skjedd så mye, så det har vært deilig å ikke tenke blogg. For det første, har jeg vært syk, selv om jeg ikke har vært på latsiden av den grunn. Forrige helg var det fylkesmønstring i Asker, så jeg var der på søndagen. Fylkesmønstringen i Akershus er den største i hele landet, med nesten 1000 deltakere - vi er til og med større enn landsmønstringen! Det eneste kjipe med det, er at det er enda vanskeligere å gå videre fordi like mange skal gå videre herfra, selv om det er dobbelt så mange deltakere. Jeg skulle gjerne fått med meg alle showene også, men siden det var både fredag, lørdag og søndag ble det litt mye. Men - det var utrolig mange flinke, både på scenen og i utstillingen! 

Her er litt bilder fra den dagen:  

Jeg har også vært på Amandus festivalen i Lillehammer med klassen. Det var utrolig gøy, og vi dro på mandag og kom hjem i natt. Jeg var med på mye morsomt, som jeg skal fortelle om i neste innlegg. 

Edit: Glemte å nevne at jeg ikke kom videre, men jeg prøver igjen neste år! Det var kun 5 kunstinnslag (av over 150) som kom videre, ingen av dem var foto. Så klart hadde det vært gøy å komme videre til Trondheim, men siden jeg kom videre til fylkesmønstringen er jeg fornøyd! 

SELVPORTRETT 2


Jeg er absolutt ingen god modell, men likte det pga utsnittet og hvordan håret mitt lå. Håret er litt i veien for det ene øyet, menmen.
Zero make-up, btw.

SELVPORTRETTBle veldig fornøyd med disse! Kommer meeer. Må bare si at det er ekstremt vanskelig å ta bilde av seg selv med 50mm... Haha.

Hvilken versjon likte dere best? 

bilder i månedens =Fredrikstad
Hihi. Løp og kjøøøøp!

Dere har forresten blitt dårligere på å kommentere i det siste. Frister ikke å blogge når man ikke får respons.. Just saying ♥

detaljer


Jeg er med i denne konkurransen hvor temaet er detaljer. Man kan kun delta med et bilde og premien er en fotobok! Jeg som har fått sansen for fotobøker hadde blitt superglad for en til! Ønsk meg lykke til.

DAGEN I BILDER

I dag feiret jeg busdagen min med familie, og det var kjempekos! God mat, gode kaker, god stemning, og fine pakker! Fikk bl.a. en del penger og vesken på det nederste bildet. Dagen (og hele helgen egentlig) har vært utrolig fin ♥

Hvordan har deres helg vært?
Hva syns dere om bildene? 

REKLAMEFOTO?


Fikk denne søte flaska i bursdagsgave av de beste naboene! Måtte jo ta bilde av gaven fra de også, og syns dette bildet ble stilig. Pga blomsterpynten på bordet, og det litt fargerike kortet i bakgrunn, ble den rammet inn så fint. I tillegg syns jeg fargene og fokusen ble veldig behagelig og fin! 

Hva syns dere? 

testbilder med 50mm f/1,4
Bare noen bilder jeg tok med den nye linsa mi i går! Hadde en såå fin dag, og koste meg veldig. Igjen; tusen takk for alle gratulasjoner :-) Nå er det helg, og den skal nytes! I kveld skal jeg på bursdagsfest til ei god venninne som har bursdag i dag, i morgen skal jeg ut og spise med noen venner, og på søndag skal jeg feire bursdagen min med familie. Gleder meg! Kos dere i helgen.

hits