mai 2010

Flere konfirmasjonsbilder

Det har vært så herlig vær i dag! Over 25 grader og soool - og jeg har nesten bestemt meg for hvilken mobil jeg vil kjøpe.. Haha, ombestemte meg visst helt i dag... Så da får vi se om det blir en ny mobil denne uken eller ikke.

Her er det flere konfirmasjonsbilder. Alle er redigerte.

Hva syns dere om de?

Ikke glem fotokonkurransen min her.

- siljelouise

Vel overstått konfirmasjon

Dagen i dag har vært kjempefin! Vi våknet opp til overskyet vær, men utover dagen tittet solen frem og det ble strålende solskinn. Veldig varmt i bunad, men skal ikke klage. God mat, god stemning, masse fine gaver og en fornøyd konfirmant.
 
Dressmann reklame..? Har ikke redigert noen av bildene enda, de kommer seinere!

Hva syns dere om disse to bildene?

- siljelouise

En liten bildeserie

I dag skal broren min konfirmeres, så det blir ikke noe mer blogging i dag. Syns det er litt sykt å tenke på at det er 2 år siden jeg ble konfirmert.. Tiden går så fort! Det blir nok kjempekoselig i dag. Jeg skal være fotograf, så det blir sikkert litt bilder å vise dere seinere. Kos dere i dag!

Her er en liten bildeserie av noen søte sauer. Skulle fått med meg begge ørene på det midterste bildet, men jeg så ikke inn i linsa når jeg tok bildet.. Sånn går det når sauer aldri står rolig!


  


Hva syns dere om bildene?
Likte dere de best i farger eller i svart/hvitt?


Husk fotokonkurransen her.

- siljelouise

Fotokonkurranse - sommer!


Jeg deltar med dette bildet  i fotokonkurransen til Emma. Temaet er sommer og premien er et valgfritt produkt (for maks 200 kr) på tvspelsweb.se. Jeg valgte disse to refleksskjermene!
Link til konkurransen.

Syns dere at bildet passet til temaet?

Husk fotokonkurransen min her.

- siljelouise

Foto + noe viktig

DET ER HEEELG! Følte bare for å informere dere liksom... Etter en kjedelig uke er det endelig helg! På onsdag fikk vi vite om vi kom opp i skriftlig eksamen eller ikke. Og gjett hva..vi kom ikke opp! Jeg hadde ikke akkurat forberedt meg på å komme opp, så det kom ikke som noe sjokk. Neste fredag leverer vi inn bøkene og da er det ferie for meg, heheh.

I morgen skal jeg mest sannsynlig på jobb og på søndag skal broren min konfirmeres. Har i hvert fall nok å gjøre i helgen.

Her er enda et bilde fra forrige helg:

Hva syns dere om bildet? Jeg likte at fokuseringen var så langt bak i bildet. Syns det ble mer spennende!

Også må jeg si en ting til.. Det plager meg at folk ikke leser innleggene før de kommenterer! I forrige innlegg skrev jeg klart og tydelig med fet skrift at det bare skulle være konkurransebidrag i kommentarfeltet. Jeg har slettet tre kommentarer allerede, så det beviser jo at folk ikke leser... I tillegg har det vært en del reklameringer i det siste, selv om det står "ingen reklamering på min blogg" ved kommentarfeltet! Blir bare oppgitt jeg. Blir visst aldri slutt på det..

Ikke glem fotokonkurransen her.

- siljelouise

FOTOKONKURRANSE - LYS

Jeg starter en fotokonkurranse med temaet lys. Fotografi betyr "tegne med lys", så det er det viktigste innen foto. Temaet er veldig stort, så dere har ganske frie tøyler! Premien er vurdering av bloggen din (hvis du vil) og linking i 5 innlegg. Fotokonkurransen avsluttes når jeg har fått inn en del bidrag.
Har ikke satt en bestemt dato enda.

Her er reglene:
- Du kan delta med to bilder som bør lastes opp i 600 px. De skal såklart være tatt av deg.
- Lag et innlegg med konkurransebidrag (trenger ikke være i et eget innlegg...)
- Skriv noen ord om hvorfor du valgte bildet/bildene
- Link til bloggen min
- Til slutt skriver du linken til innlegget ditt her i kommentarfeltet!

Litt inspirasjon:

LYKKE TIL!
Gleder meg til å se de flotte bidragene deres.

BTW: BARE BIDRAG I DETTE INNLEGGET. Jeg sletter alt annet.

- siljelouise

The color is green

I stad var jeg ute og syklet 3,2 mil, så jeg er ganske sliten nå. Hadde gym i dag også. Men nå føles det bare herlig. Elsker følelsen av å kjenne at man har trent.

Her har dere to bilder jeg tok på mandag:Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?
(standard..)

- siljelouise

"Hva gjør de på media egentlig?"

Jo, det skal dere få vite nå. Jeg har fått spørsmål om å skrive litt hvordan det er å gå på medialinja. Så hvis dere har søkt eller skal søke medier&kommunikasjon kan dere gjerne fortsette å lese!

Vi jobber i prosjekter hele tiden, så vi går igjennom alle de forskjellige kategoriene første året. Med kategorier mener jeg film, foto, web, lyd, design osv.. Man lærer kjempemye, og vi lærer alle programmene fra bånn av. Det kan være vrient og vanskelig i starten, men det er det man lærer av. Vi prøver og feiler - men det er det som skal til for å bli god i noe! Vi har gjort veldig mye forskjellig siden jeg startet der i august i fjor.

Vi har laget DVD - cover. Dette gjorde vi i PTF (Prosjekt Til Fordypning). 1. året er alle innom PTF i web, lyd og design. 2. året kan man selv velge hva man vil. Da er det mer å velge mellom også; blant annet foto og film. Slik er det i hvert fall på min skole.


Vi har laget konsertplakat til Lars Vaular, forsidecover og diverse artikler.


Jeg har intervjuet Hanne Krogh. Dette var mitt første intervju!

Vi har også laget hørespill, web sider og en film (som dere kan se her). Dessverre har det blitt utrolig lite foto i år, men vi har lært litt om selve speilreflekskameraet og om fototeknikker. Jeg skal velge foto i PTF neste år, så da lærer jeg nok masse da!

Nå driver vi med web, og har fått i oppgave om å lage vår egen portfolie. Altså, et sted hvor man kan vise arbeidene sine. Jeg er faktisk ferdig, så jeg kan vise et printscreenbilde:

Det store bildet som er på forsiden, er slideshow btw. Så det er ikke bare det bildet som dere ser der!

Vi har laget alt fra bånn av, så det er ikke akkurat lett... Mye koder for å si det sånn. Men det er veldig gøy når man først får det til!

Som dere ser, så driver vi med veldig mye forskjellig på medialinja! Håper dere fikk litt mer innblikk i hvordan det er å være medieelev. Hvis det er noe dere lurer på, kan dere spørre i kommentarfeltet.

Hva syns dere om det jeg har laget forresten?

- siljelouise

Min første film på youtube

Jeg lagde meg visst en youtube for 3 år siden, som var helt tom. Jeg har jo ingen videoblogger eller sangvideoer, så det er vel ikke så mye jeg kan bruke den til? Jeg har lenge prøvd å lastet opp en film (skoleprosjekt) på facebook, men det går ikke. Facebook er alt for treigt! Derfor lastet jeg den opp på youtube i dag, selv om det egentlig ikke er lovlig med tanke på sangen som er i bakgrunn.. Men nå har jeg altså gjort det.

Jeg skrev om filmen for flere måneder siden, men ingen av dere har fått sett den enda! Nå kan dere endelig få sett den og si hva dere syns. Dette er den første filmen jeg har laget, så det er ikke noe storslått. Det er ikke jeg som lagde manuset da. Jeg sto bak filmingen og redigeringen.

Hva syns dere om filmen?

BTW: Lillebroren min er ikke så liten lenger! I dag ble han 15 år, og til søndagen skal han konfirmeres. Tiden går så fort... Congrats!

- siljelouise

Ny mobil? Ja takk!

Blogg.no holder nå en konkurranse hvor man kan vinne:

Nye Nokia X6, 16 GB
En touchmobil med 5 megapikslers kamera og plass til flere tusen låter, spill og applikasjoner.


Gjett om jeg vil ha den da! Jeg har lenge lengtet etter en ny mobil (stakkars mamma som må høre på klaginga mi..), selv om min egentlig ikke er så gammel. Fikk den julen 2008, så den er ikke kjempegammel. Men jeg er en person som går veldig fort lei tekniske ting, spesielt mobiler.. Aner ikke hvorfor, syns det bare er gøy med nye ting. I tillegg føler jeg litt at min går ut på dato med tanke på alle de nye mobilene som har kommet nå. Haha, høres skikkelig bortkjemt ut nå, men det er jeg ikke altså! Har faktisk ikke hatt så mange mobiler.  Flere enn som blir fort lei mobiler?

Dette er den jeg har nå.

I tillegg er prisen på mobiler så sykt høye nå for tiden, så det er grunnen til at jeg ikke har kjøpt en ny en også. Tenk å vinne en så fin mobil da dere! Ønsk meg lykke til, selv om jeg bare kommer til å vinne denne mobilen i mine egne drømmer..

Ikke alltid lett å være toppblogger

Klarte ikke dy meg...

Å være en toppblogger innebærer en del ting:
- tusenvis er innom bloggen din hver dag
- du blir snakket om av alle
- folk skaper et bilde av deg via bloggen
- et innlegg kan få store konsekvenser ...

Det siste punktet har spesielt Ida Wulff erfare. Etter at hun postet dette innlegget, har hun laget et stort bloggkaos. Ida skrev i innlegget at hun hadde hørt et rykte, som hun ville finne ut av. Det er vel normalt det? Ida skriver at hun har hørt at det er juks med VOEs blogg, noe hun selv ikke påstår. Like etter skriver VOE et innlegg der hun skriver at Ida skriver dritt om henne for å øke lesertallene sine. Men det er jo helt feil!

Ida starter blogginnlegget sitt slik, som gjør det veldig tydelig:
* Dette blogginnlegget er basert på et rykte jeg har hørt. Jeg kan på ingen måte bevise at det er sant eller vise til mine anonyme kilder, men jeg syns likevel det var så fascinerende at jeg har lyst til å lufte det for dere. For tenk hvis det er sant!
Selv om det er dumt å spre et slik rykte, syns jeg ikke at VOE burde ta seg så nær av det. Det er slik det er å være toppblogger. Rykter kommer og går, og spres som ild i tørt gress. De opplever mye drittslenging, men dette kaller ikke jeg for drittslenging.
Hvis VOE kaller denne setningen for drittslenging: "...men jeg tror også det er begrensninger for hvor mange som faktisk gidder å lese om hår, turn og null livserfaring." , er det ikke mye hun tåler..

VOE har jo fått haugevis av kommentarer på innlegget sitt, der de fleste såklart støtter henne. Det virker som at de fleste går i mot Ida, noe jeg syns blir helt feil. Hun har faktisk ikke slengt så mye dritt til Emilie, slik hun sier. Jeg snakker bare om rent fakta! Dette blir bare for dumt...

Hva er deres mening om dette?

- siljelouise

FORSLAG TIL TEMA?

Jeg har tenkt til å ha en fotokonkurranse her på bloggen snart. Jeg blir ikke sponset eller noe, så premien blir ikke stor. Blir mest sannsynlig linking og vurdering, som jeg har hatt før. Temaet derimot, er jeg usikker på. Derfor vil jeg ha hjelp av dere som vil delta. Har dere forslag til temaer jeg kan bruke i fotokonkurransen? Prøv og finn kreative temaer nå!

- siljelouise

Just another photography

Nå er jeg hjemme etter å ha vært hos Kari Anita hele denne langhelgen. Det har vært utrolig koselig! I morgen starter en ny uke med skole... Får bare tenke på at det bare er 3 skoleuker igjen, så overlever jeg nok dagene.

Her er et bilde jeg tok da jeg og Kari Anita gikk tur til "Kølabergstoppen(?)":

Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

Farger VS svart/hvitt

 
Farger eller svart/hvitt? (begrunn)
Plager meg at jeg ikke fikk med hele venstrearmen (eller høyre for oss da)... Sånt skjer!

- siljelouise

Foto - blomster ved vannet
Uredigert.

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Foto - polaroid

Hva syns dere om bildene? Det ble ekstremt stort mellomrom mellom hvert bilde, men det var så mye luft rundt hvert av de fra før.

- siljelouise

Fotokonkurranse - sommerfølelse


Jeg deltar med dette bildet i fotokonkurransen hos Isabella. Temaet er sommerfølelse og premien er en refleksskjerm. Har så lyst på det!

Grunnen til at jeg valgte å delta med dette bildet er at sommeren er en tid for ferie og moro! Og det er det dette bildet presenterer. Man er fri til å gjøre hva man vil, når man vil. Ikke skole, ikke lekser, bare ferie.
Det er herlig det!

Ønsk meg lykke til da dere!
(Fristen for å melde seg inn i konkurransen er forresten i morgen..)

- siljelouise

Fototur

I dag har jeg og Kari Anita vært ute hele dagen, så nå var det deilig å sette seg i sofaen.. Vi har gått opp til en topp, og tatt massemasse bilder. Kjempefin tur og veldig koselig! Det har vært utrolig varmt i dag også,kjenner det begynner å bli sommer!

Her er noen bilder fra i dag:

Verdens søteste sau som poserte for meg.


Selvutløser er tingen! Btw: glemte at jeg ikke tåler gress, så jeg fikk masse utslett på armene etterpå. Haha, så smart er jeg.


Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Foto: Bille

Først må jeg bare si at jeg er utrolig glad for at Kristian vant Norske Talenter! Digga den sangen, gleder meg allerede til den kommer ut. Var jo mange flinke (blandt annet Ludvik), men han fortjente å vinne.

Over til noe annet: Her er et bilde fra kollagen i forrige innlegg i større versjon.

Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

Foto: Sommeren er her!

Nå er det helg folkens! Etter en laang dag med web hele dagen har jeg fortjent en langhelg. Sola skinner, gradestokken viser 29 grader i solen, og folk går i shorts og t - skjorte. Hva mer kan man ønske seg? Det er så herlig! Snart reiser jeg til Kari Anita hvor jeg skal være hele helgen. Blir nok kjempekoselig, så jeg gleder meg.

Her er en kollage av tre bilder jeg tok i går:

Hva syns dere?

- siljelouise

Foto: biller
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Syksyksyk

Så heldig som jeg er har jeg blitt syk igjen etter å vært frisk i en uke. Derfor ble jeg hjemme fra skolen i dag.. Dette er den eneste dagen denne uken som det var mulig å være hjemme på, så jeg var på skolen i går selv om jeg hadde feber... Vi driver med et web prosjekt på skolen nå, så da har jeg ikke noe valg. Kjipt, men sånn er det. På torsdager har vi vanlige fag, så da gikk det greit.

Nå sitter jeg i kosedressen og gjør ingenting. Håpet på like fint vær som i går, men neida.. Hurra for regn.. Tenkte jeg skulle ta meg en dusj (koker over i denne kosedressen..) og gå ut en tur etterpå. Må vaske rommet mitt i dag også. Noe må jeg jo gjøre.

Flere som er syke?

- siljelouise

Foto: Spindelvev


Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Foto: En sommerdagI dag er det 25 grader og sol! Kjempeherlig. Er varmere ute enn inne, noe som er veldig uvant.. Viser bare at sommeren snart er her! Nå lukter jeg grillmat utenfra også. SOMMER! Elsker tanken på at det er 2 uker til Green Day konsert og 4 uker til sommerferie.

Hva syns dere om bildene?

Jeg fikk vite en kjempetrist nyhet i stad. En gutt som gikk på trinnet under meg har gått bort.. Sykkelulykke. Sender varme tanker til venner og familie. Hvil i fred.

- siljelouise

Portrettfoto


Jeg likte dette bildet kjempegodt jeg! Det var liksom så enkelt og naturlig. Og det er det jeg liker.
Så - hva syns dere?


- siljelouise

Bilder og outfit fra 17.mai


Sebastian har blitt pyntet for anledningen. Verdens søteste.

Begge 17.mai togene! Broren min spurte alltid om hvor toget var på 17.mai, haha.
Superkoselig at Kari Anita ville feire 17.mai med meg og familien min.


Barna i nabolaget fikk samlet en del rusekort..


Verdens beste 17.mai mat - fløtegratinertepoteter er det beste jeg vet! Var ganske mett da vi hadde spist ferdig for å si det sånn...

Og slik så 17.mai antrekkene mine ut:

Bunad på dagen, kjole på ettermiddagen. Utover kvelden måtte bytte over til noe varmere...

Hva syns dere om bildene og antrekkene?
Hadde dere en fin dag?


- siljelouise

Gratulerer med dagen!


Tatt i dag.

Jeg vil ønske alle søte blogglesere og alle dere andre som er innom bloggen min en flott 17.mai! Gratulerer så mye med dagen! Jeg sto opp tidlig, så jeg har allerede vært ute lenge. Bunaden har jeg skiftet ut med en kjole som er litt lettere å gå i. Kan ikke ha på bunaden hele dagen heller. Nå skal jeg snart ut og grille med naboene og kose meg. Håper dere koser dere resten av dagen og nyter den!

- siljelouise

Foto: Operaen

Så at flere av dere likte det siste bildet i forrige innlegg, så jeg tenkte jeg kunne legge det ut alene. Var kanskje litt for kjapt tempo i det GIF bildet, så da vet jeg det til neste gang!

Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

En annen måte å vise frem bilder på

Image and video hosting by TinyPic
Det første er uredigert, det andre er i vanlig svart/hvitt, de to andre har jeg brukt to forskjellige actions på.

Hva syns dere om bildet/bildene?
Syns dere at dette er en grei måte å vise frem bilder på? Kan godt fortsette hvis dere liker det!

- siljelouise

A beautiful tree in Oslo

Jeg er så glad nå! Jeg fikk slutte kjempetidlig på jobb i dag siden det ikke var noe å gjøre. Skulle egentlig jobbe 4 timer til i dag. Skulle ikke vært hjemme før over 19.. Så det var kjempedeilig.

Da jeg var i Oslo i går, så jeg utrolig mange fine trær (faktisk). De hadde så fin grønnfarge på bladene sine. Så det ble en del bilder av trærne for å si det sånn. Her har dere ett av de. Det øverste er uredigert, de to andre er redigert på to forskjellige måter.

Hva syns dere om bildet/bildene?
Hvilket likte dere best?

- siljelouise

Ett bilde - tre stiler


Jeg hadde en kjempefin dag i Oslo i dag! Det gikk fra å være overskyet, til strålende sol. Jeg måtte ta av skinnjakka, og måtte kjøpe en t - skjorte fordi jeg ikke klarte å gå i genser. Så varmt er det lenge siden det har vært! Skikkelig sommerfølelse å gå rundt i Oslo når folk rundt deg går i shorts og t - skjorte. Turen resulterte i masse bilder, en t - skjorte og en bukse. Fin fredag!

Hva syns dere om bildet?
Hvilken versjon likte dere best?


- siljelouise

Foto og Oslotur


Jeg har allerede vært våken i to timer, så for en gangs skyld kan jeg få en del ut av dagen. Jeg skal en tur til Oslo etterpå, så det blir nok koselig. Er faktisk veldig skjelden i Oslo! Det er heldigvis opphold nå, så mest sannsynlig slipper vi og gå rund i pøsregn.. Kameraet skal også være med, så det kommer sikkert noen bilder på bloggen i kveld.
Hva skal dere i dag?
Hva syns dere om bildet?
Blogg ødelegger kvaliteten..

- siljelouise

Foto: Hvitveis
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

- siljelouise

"Det var sjø og magi"


Postgirobygget med sangen "Idyll" kom nettopp på radioen, så jeg følte for å ha en strofe fra sangen som overskrift. Vil ha sommer og ferie.. Men over til det egentlige innlegget:

Da var det torsdag! Egentlig skulle jeg sittet på skolen nå, men nå er det jo fri helt til tirsdag. Utrolig deilig å tenke på. Tenker egenlig at det er ferie allerede, men det er fortsatt noen uker til. Selv om hjernen min har tatt ferie for lengst, må jeg på skolen helt til 16. (?) juni. De fleste har fått vite om de kom opp i eksamen i går, mens klassen min ikke får vite det før 26.mai... Håper for Guds skyld at jeg ikke kommer opp! Da blir det enten matte eller naturfag, som de to verste fagene etter min mening. Satser på å ikke komme opp jeg..

I dag skal jeg ha besøk til i morgen, så det blir nok koselig! Skal få prøvd å tatt litt bilder i dag også. I morgen blir det mest sannsynlig en Oslotur. En herlig helg!

Kom dere opp i eksamen?
Hva syns dere om bildet?
Prøvde en ny action i photoshop, som jeg egentlig likte litt.

- siljelouise

New photographs
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

- siljelouise

Fint å ha en bror som stiller opp (foto)
Tok noen bilder av broren min ute i stad. Det var så fint lys ute! Bildene over ble ganske små, men de ble sånn da jeg satte de sammen i "kollage" i photoscape. Fikk de ikke større, jeg. Men men, dere ser de jo. Hva syns dere om bildene? Som dere ser, så liker jeg å lage forskjellige versjoner, heheh.

Nå er det langhelg forresten! Ikke noe skole før om 6 dager! Mer deilig tanke finnes nesten ikke nå. Eller jo, det er 3 uker til Green Day konsert og 5 uker til sommerferie. Jeg smiler bare av tanken.

- siljelouise

Send me a letter with this stamp

Redigerte ett bilde i photoscape i stad. Elsker å teste ut nye programmer! Mye nytt å utforske vettu.Hva syns dere om bildene/frimerkene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Anbefaler et program til dere

Jeg har hatt lyst til å lage GIF bilder skikkelig lenge nå, og har prøvd å finne ut hvordan det funker i photoshop. Jeg skjønner ingenting av det, så det ble ikke noe av.. Jeg har hørt at mange bruker Photoscape for å lage GIF bilder, men har liksom aldri giddet å laste det ned.. Men i dag gjorde jeg det, og det er jeg så glad for! Masse annet kult man kan gjøre der også! Anbefales. Det er gratis og tar 2 min å laste ned.
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
To GIF bilder jeg lagde i stad.

Hvilke program bruker du?
(ikke bare til GIF, men til bilderedigering)

- siljelouise

Ett bilde - tre versjoner


Hvilket likte dere best? Jeg likte det i midten best fordi det ga meg en romantisk følelse.

Forresten: Anonym er ikke anonym lenger! Hun sto frem, noe jeg setter stor pris på. Takk.

- siljelouise

Venice beach i bilder

Den anonyme tullingen har stoppet forresten! Det var dagens gladmelding. Eller forresten, jeg har en gladmelding til: jeg og Ida fikk femmer på norsk fremføringen vi hadde i dag! Happyface! Lagde den i går kveld, og hadde ikke øvet nesten noe.. Så akkurat nå er jeg kjempeglad for at det gikk så bra.

Det regner ute, og jeg har ingenting å ta bilde av. Eller, det er jo masse å ta bilder av, men jeg har ikke noe inspirasjon nå. Derfor legger jeg ut noen bilder jeg tok i Venice Beach (California) i fjor. Vil tilbake. Savner sommeren, og ikke minst USA! Hadde jeg vært rik, ville jeg dratt dit nå.De danset til Madcon - Beggin' her. Følte meg litt kul som var norsk da, heheh.


Likte dere bildene?
Fikk dere lyst til å dra til Venice kanskje?


- siljelouise

Hurra for anonyme kommentarer

Nå er jeg ganske så sur, så må skrive for å få ut noe av sinnet. Jeg har ikke fått mange stygge kommentarer på denne bloggen (heldigvis), men nå har jeg fått noen kommentarer av en anonym person som går meg på nervene. I "bokeh" innlegget la personen igjen en kommentar om hva det på bildet skulle forestille, jeg svarte, og etterpå fikk jeg en veldig støtende kommentar. Han/hun begynte plutselig å kritisere bestevenninna mi som jeg hadde skrevet om i et innlegg. Anonym har studert alle innleggene i bloggen min, og klager på at jeg har skrevet at besteveninna mi er en av de godeste personene som finnes. Dette var anonym tydeligvis uenig med, så derfor skrev anonym at jeg var dritstygg. Liksom sånn helt ut av det blå.

Hvem er du? Vil du være så snill å si hvem du er? Skjønner ikke hvorfor du gidder å rakke ned på andre, eller studere bloggen min hvis du ikke liker meg. Hva er poenget!? Du får ingenting ut av dette, og det får ikke jeg heller. Jeg driter i om du syns jeg er stygg eller har store lepper, men det at du skriver drittkommentarer som anonym plager meg. Stå frem, eller forbi feig. For meg er du feig uansett.

Link til innlegget.

Skaff deg en annen hobby mr. anonym. Men hvis du vil ha meg og bloggen min som hobby, greit det. Men da kan du legge kommentarene på hylla, og ikke i kommentarfeltet. På forhånd: takk.

- siljelouise

Lara Jade

Det ble visst ingen bildetur på meg i dag.. Og siden jeg ikke har tatt noen nye bilder jeg vil vise dere, får dere se på noen andres. Jeg har skrevet om denne fotografen, og jeg gjør det igjen. Fotografen jeg snakker om er Lara Jade. Jeg elsker bildene hennes! De er så utrolig vakre, så jeg kan sitte og se på de gang på gang.. Bare se på de to under. Så flink vil jeg bli. Fine ikkesant?
  
(Lara Jade Photography)  <-- trykk

Nå skal jeg stikke og ta bussen hjem fra Fredrikstad, så vi snakkes!

- siljelouise

Bokeh


Hva syns dere om bokeh effekt?
Hvilket bilde likte dere best?


- siljelouise

Just another day

I dag tidlig dro jeg og mamma til Fredrikstad i det fine været. Like etter vi kom frem kjørte vi en tur til Sverige også. Fikk kjøpt meg tre søte sommertopper, så nå gleder jeg meg litt ekstra til sommeren. Kan vi ikke spole frem til juni? Eller, vi trenger jo egentlig ikke det, det er jo faktisk ikke så lenge til! Nå må jeg drive med en fremføring jeg skal ha på mandag.. Føler at den blir veldig på sparket, men det får gå. Har ikke så mye motivasjon til skolearbeid når vi nærmer oss sommerferie. Er det flere som har det slik?

Enda et selvportrett. Har blitt mye av det i det siste, men det er ikke så ofte jeg legger ut bilder av meg selv på bloggen heller. Brukte den samme texturen som i innlegget under, altså denne.

Hva syns dere om bildet da?

- siljelouise

Photoshop textures

Jeg fant noen kule textures jeg kunne bruke i photoshop i stad. Var ute og tok noen bilder i stad også, så her er to av de med to forskjellige textures.

Texture herifra.


Texture herifra.

Hva syns dere?

- siljelouise

Make my day

Hallo dere!
Da var det endelig helg! Fredagene går alltid så utrolig sakte.. I morgen reiser jeg til Fredrikstad og tar bussen hjem på søndag. En kjapp tur med andre ord. Slipper i hvert fall å jobbe denne helgen. Mens jeg er i Fredrikstad skal jeg ta meg en bildetur som jeg liker å kalle det. Gå litt rundt og ta masse bilder av alt mulig. Can't wait.

Vil også nevne en ting for dere. Har fått 9 følgere på bloglovin' nå, og vil gjerne ha flere! Så, hvis dere vil følge med på bloggen min, og få med dere alle innleggene jeg legger ut, kan dere trykke på dette ikonet: bloglovin eller på bloglovin' ikonet i menyen. Takk til dere som allerede følger meg! Hvem er dere forresten?

// weheartit

Dere skal i helgen da?

- siljelouise

You better smile

 
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Kiss from a rose
Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

CHECK THIS OUT!

Da jeg søkte etter en kunstner innenfor pop art på skolen i dag (ja, vi har om kunst på media), kom jeg over en sinnsykt kul fyr. David Choe het han visst. Han lager grafittitegninger både på vegger, på gaten og på papir/lerrett. Jeg får ikke sagt nok hvor mye jeg digger det han lager! Elsker det! Utrolig kule farger, bra satt sammen, og i tillegg veldig fantasifullt! Hvem klarer å komme på noe sånt? Sykt. Jeg vil ha mange av bildene hans på veggen min når jeg flytter inn i egen hybel!
       


Jeg klarte ikke å velge ut bare ett - to bilder å vise frem, men det er kanskje ikke så rart. Alt han lager er jo kjempekult.
Hva syns dere?

- siljelouise

Et bilde - mange tanker


Hva er det første dere tenker på når dere ser dette bildet?

- siljelouise

Fotokonkurranse uten tema

Jeg deltar i denne fotokonkurransen hvor det ikke er noe tema.

Premien er markedsføring av din blogg. I ett innlegg med link til din blogg som jeg bloggshouter, du får ha adressen til din blogg under "lenker" på min blogg i en uke.. Jeg publiserer også vinnerbildet på fansiden min på facebook, med link til din blogg.

Great! Grunnen til at jeg valgte dete bildet er fordi jeg savner sommerfølelsen. Jeg våknet opp til snø i dag.. Det er mai og det er 6 uker til sommerferie. Det sier vel sitt.


- siljelouise

Sykt hvor mye man forandrer seg


Her har dere meg i 8. eller 9.klasse. Husker ikke helt. Syns i hvert fall at jeg har forandret meg sykt mye i løpet av disse årene. Kanskje ikke så mye i ansiktet og sånn, men i kles - og hårstilen. Som dere ser hadde jeg pannelugg og kastanjebrunt hår før. Nå er jeg blond og går nesten aldri i mørke klær. Før gikk jeg nesten alltid i mørke klær og mye striper. Ble klassens stripe i 8.klasse, haha.

Men selv om det kan være litt flaut å se på gamle bilder av seg selv, er det ganske morsomt også! Jeg tenker i hvert fall mange ganger "Herregud, hvordan kunne jeg gå i det der?!". Men det sier jeg sikkert om 5 år også.

Har jeg forandret meg eller?
Har dere forandret dere?


- siljelouise

Self portrait 
Hva syns dere om bildet?
Hvilken versjon likte dere best?


- siljelouise

Fotokonkurranse - svart/hvitt

Jeg deltar i denne fotokonkurransen hvor temaet er svart/hvitt. Man kan vinne en fotobok fra Japan Photo, noe jeg har veeldig lyst på!

Hva syns dere om bildene? Wish me luck!

- siljelouise

Jeg vil anbefale en blogg til dere!

Jeg vil anbefale en utrolig bra blogg til dere! Det er Daniell som står bak bloggen som handler om foto. Han planlegger alle bilder nøye, og bruker utrolig mye tid på dette! Daniell er kjent for sine horror bilder, med mye blod og gørr. Han har en helt egen stil som er lett å kjenne igjen. Jeg digger bildene hans. De er sinnsykt kule, og er noe helt for seg selv!

Han bruker så utrolig mye tid og energi på bloggen og bildene, så han fortjener mye creds! Det er bare å følge han på Bloglovin' , slik at dere får med dere alle bildene han legger ut. Dette fortjener han!

- daniellfoto.blogg.no

Trykk på bildet eller linken under for å komme til bloggen. Jeg gleder meg i hvert fall til de nye bildene kommer!

Leser dere bloggen til Daniell?

- siljelouise

Foto: Hvitveis del 2


Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Første dag på ny jobb overstått

Klokken 12 i dag startet jeg på ny jobb! Jeg hadde masse sommerfugler i magen fordi jeg ikke visste hvordan det var der eller hva jeg skulle gjøre (hadde aldri vært der før). Arbeidsoppgavene jeg fikk var å rydde, vaske, servere, stå i kassa (som jeg fortsatt ikke skjønner HELT) osv. Jeg jobber på en café, btw. Golfkafé for å være eksakt. Men alt gikk veldig fint! Nå er jeg veldig sliten i beina, så nå skal det bli godt å chille resten av kvelden! Har jo gått og jobbet i hele dag.. Skal jobbe i morgen også, så det blir ikke så mye hvile denne helgen. Men det blir det penger av! Og det trenger jeg! Skal kjøpe ny mobil, så da trenger jeg en del.

Jeg er så sinnsykt glad for at jeg har en jobb jeg tjener en del penger på! Er så vanskelig å få seg jobb for tiden... Man må liksom alltid være 18 år for å jobbe de fleste steder..

Nå hopper jeg dusjen, og etter det hopper jeg videre inn i kosedressen. Etter det blir det pizza og Avatar <3 Så Avatar i går også da jeg var på jentekveld, men jeg elsker den! Kan se den maange ganger.

Liker at denne søtingen lå i postkassa samme dagen som den kom ut.

Har dere en jobb ved siden av skolen?
Sett Avatar? (ikkesant den er fantastisk?)


- siljelouise
hits