juni 2010

I'M ON MY WAY


Da sitter vi på toget på vei til Stavanger. Er fremme i 07 tiden i morgen, så det blir spennende å se om vi kommer oss opp i tide.. (vi kjører natttoget). Jeg har fulgt med på yr.no de siste dagene, og da jeg sjekket i stad var det meldt 16 + og en sky i Stavanger. Der jeg bor var det meldt 26 + og sol i helgen... Typisk! Menmen, vi satser på at finværet kommer når vi kommer frem. Jeg pakket nemlig ned solen i bagen min, så det er ganske dårlig plass oppi der nå.. Derfor det er så mørkt ute nå. Heheh..

Refleksskjermen som jeg har bestilt kom forresten ikke i dag, som jeg trudde.. Så det ble ikke noe refleksskjerm på denne turen, nei.. Menmen, får teste den når jeg er på hyttetur da! Gleder meg!

Noen av dere som er i Stavanger nå?
Hvordan vær er det meldt hos dere?


God natt forresten. Og god morgen til dere som ser dette i morgen.

- siljelouise

Jeg er med i en fotokonkurranse hos leblogdemode.blogg.no


Jeg er med i en fotokonkurranse med temaet accessoriesdenne bloggen med bildet over. Wish me luck!

Hva syns dere om bildet da?

- siljelouise

PAKKEPAKKE!

I går var en herlig dag! Bare se her:

Veldig varmt, men veldig deilig! Fikk skikkelig sydenfølelse av å være ute. På kvelden koste jeg meg med pizza og film med noen venner, noe som var kjempekoselig. Derfor ble det også veldig dårlig blogging i går. Vil heller være ute i solen i stedet for å blogge.

I dag har jeg pakket, pakket og pakket! Jeg blir hentet av bestevenninna mi i kveld, for å så ta toget fra Oslo til Stavanger. Can't wait! Det er ikke nett der, men Kari Anita (my frieeeend) skal ha med seg det trådløse nettet sitt. Så vi kommer til å dele på det. Jeg skal prøve å komme med ett innlegg hver dag mens jeg er der. Jeg skal være der i 10 dager btw. Rett etter at jeg kommer hjem, drar jeg rett på hyttetur med familien. Der er det ikke nett i det hele tatt, så da blir det nok ikke noe blogging i det hele tatt. Aner ikke hvor lenge jeg skal være der, men det blir nok deilig med internettfri!

Når drar dere på ferie (hvis dere skal)?

- siljelouise

IN TO THE FOREST


Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

FØLG BLOGGEN MIN

Jeg har fått 4 nye følgere i løpet av helgen! Veldig morsomt syns jeg. Så hvis dere vil holde dere oppdatert på bloggen min, slik at dere er sikre på å få med dere alle innleggene jeg poster, kan dere trykke på en av disse:bloglovin               bloglovin              bloglovin
Alltid morsomt med flere følgere vettu! Men jeg vil at dere skal gjøre noe for meg... Dere som leser bloggen min, eller er innom.. Kan dere skrive hva dere syns er bra med bloggen min og hva jeg kan forbedre? Det hadde vært veldig nyttig for meg. Er jo alltid kjekt å vite hva folk liker og ikke. Takk på forhånd!

- siljelouise

PHOTO - COLORFUL FLOWERS

Åh, så herlig det er med sol og ferie! Har vært ute hele dagen, så jeg håper jeg har fått litt farge i hvert fall.. Også må jeg si tusen takk for alle de fine tilbakemeldingene på hestebildene! Håper dere fortsetter å kommentere slik, det gjør meg så glad!

Her er to bilder jeg tok samme dagen:Hva syns dere om de? Konstruktiv kritikk? Jatakk!

Har forresten funnet en linse jeg har lyst til å kjøpe. Snakket om det i forrige innlegg, til dere som ikke har sett det. Har sett på denne.Billig og bra! (håper jeg).. Jeg har sååå lyst på den, så denne prisen er super.
Noen som har den?

- siljelouise

ME WANT...

Bildet er linket.

Nikon 50mm f/1.4 objektiv! Jeg har så lyst på dette at jeg døøør.. Neida, jeg overlever. Men jeg har utrolig lyst på det! Jeg vil ha et lyssterkt objektiv, og et som man får masse bokeh i bakgrunnen. Derfor er dette perfekt for meg! Jeg har sett bilder som andre har tatt med 50 mm objektiver, og jeg elsker hvordan bildene blir! Det som er problemet er at jeg egentlig skal spare penger nå (kremt), derfor kan jeg ikke kjøpe noe kjempedyrt. Her koster det 1095 kr (med 96 kr i mnd?!), mens her koster det 2890 kr..

Såå... vet dere om et lyssterkt 50 mm objektiv som koster maks 2000 kr? Tell me!

- siljelouise

FOTO - I ROLIGE OMGIVELSER, DEL 3
Redigerte disse to i svart/hvitt også. Er så glad i svart/hvitt bilder! Blir en helt annen stemning..

Hva syns dere om disse versjonene?
Likte dere de best i farger eller svart/hvitt?
For å se del 1 (link), for å se del 2 (link).

- siljelouise

NOE Å TENKE PÅ

I dag har jeg jobbet fra 10 - 16 sammen med en fyr fra Jamaica. Han er utrolig pratsom, så jeg har fått en del å tenke på nå. Han snakket bl.a. om oss nordmenn, og hvordan vi oppfører oss. Han syns det var så rart at folk ikke prater med hverandre selv om de ikke kjenner hverandre. Det at man går bort en en random og sier "Hei! Hvordan har du det i dag?" er uaktuelt her i landet.. Her i Norge får man bare et dumt blikk tilbake fra de fleste. Dette er noe å tenke på dere!

Man blir ikke kjent med folk hvis man ikke starter en samtale. Når man står på en bussholdeplass og holder på å kjede vettet av seg, hvorfor ikke prate med sidemannen? Man trenger ikke være flau over å prate med noen "strangers". Selv er jeg ganske dårlig på dette, men har lyst til å bli mye bedre!

Spesielt de gangene jeg har vært i USA har jeg lagt merke til dette. Hver eneste gang man går inn i en butikk får man spørsmålet "Hello! How are you?". Det var uvant i starten, men det var veldig koselig! Ble mye gladere faktisk. Bare et "Hei!" eller et smil er nok for å glede en person. Neste gang dere går forbi noen, si noe! Eller, i hvert fall dra på smilebåndet. Dette er noe vi nordmenn må forbedre oss på! Det er nesten litt flaut.. De fra utlandet syns det bare er kjemperart..

Vi må bli flinkere, ikkesant?

Smile!

- siljelouise

FOTO - I ROLIGE OMGIVELSER, DEL 2

Her kommer flere hestebilder som jeg tok i går. Her er i hvert fall ikke gjerdet med, hehe!Hva syns dere om disse?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

FOTO - I ROLIGE OMGIVELSER


Jeg likte dette bildet kjempegodt! Sommerlig og....rolig.

Hva syns dere?
Dere kan godt komme med konstruktiv kritikk også. Blir bare glad for tips!


- siljelouise

HVILKEN VERSJON?
Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken versjon jeg liker best. Det er samme bilde, men to helt forskjellige utsnitt. Hva syns dere?

- siljelouise

ENDELIG HAR JEG BESTILT...


Bildet er linket.

...refleksskjerm!
Jeg har tenkt på å kjøpt det lenge, men har aldri gjort det.. Jeg var litt usikker på hvilken str jeg burde ha, og hvilken form (oval eller trekantet). Jeg landet på en trekantet 80 cm (gull og sølv) fra tvspelsweb.se. Nå gleder jeg meg kjempemasse til jeg får den i posten! Er spent på hvordan forandringene blir. Hvis det ikke blir noen forsinkelser får jeg hatt den med til Rogaland også. Herlig!

Har dere en reflektor/refleksskjerm?

I såfall, hvilken type?

En liten ting: det skader ikke å kommentere dere! Det går mye opp og ned, men nå er det ikke like mye kommentarer som før. Jeg prøver å stikke innom de fleste som kommenterer, så mest sannsynlig får du en kommentar du også. MEN - jeg stikker IKKE innom dere som reklamerer. Så da vet dere det.

- siljelouise

TATT MED TELELINSE

Jeg var ute og gikk en liten tur med telelinsa mi i dag! Har mange bilder å vise dere.

Dette er ikke redigert i det hele tatt. Jeg er så fornøyd med det! Jeg liker utsnittet så godt.
Disse to er bittelitt redigert. Er veldig fornøyd med de også! Det jeg ikke liker med de, er båndet. Det er litt i veien.. Men jeg kan ikke ta det av heller, så da må det bli sånn!

Hva syns dere om bildene?


- siljelouise

JEG GLEDER MEG

Neste onsdag tar jeg og bestevenninna mi natt-toget til Stavanger. Der skal vi være i 10 dager og kose oss kjempemasse. I fjor var vi veldig heldige med været, så det hadde vært herlig om det ble slik i år også. Det blir nok massemasse bilder i år, nå som jeg har lært mer om foto! I fjor brukte jeg auto og var ganske "uproff". Nå kan jeg litt mer, og da håper jeg at bildene blir bedre også. Gleder meg!Hva syns dere om bildene?
Så det ikke herlig ut?


- siljelouise

FOTOTIPS OG DESIGNHJELP
Enda et bilde jeg tok i går. Syns alle bilder blir mye mer spennende når man kutter bort halvparten av ansiktet. Spesielt når de er i svart/hvitt. Et tips til andre fotografer der ute! Enig? Hva syns dere om bildene generelt?

Ogsså har jeg et spm til dere som er gode på design:
kan dere hjelpe meg litt..? Jeg får ikke de menyboksene på plass i "kategoriene på bloggen" og "bla litt i arkivet". Jeg har prøvd masse, og har fått inn én boks.. Jeg gjør det samme som jeg har gjort med alle de andre, men det blir bare rart. I tillegg skal jeg ikke ha en tynn svart stroke rundt boksene heller. Aner ikke hvordan jeg får det bort. Send meg gjerne en melding her på blogg.no eller skriv i kommentarfeltet. Hadde blitt utrolig glad om noen ville hjulpet meg med det! Takk på forhånd.

Stikk innom vinneren av fotokonkurransen http://mettalie.bloggbyen.com.

- siljelouise

NYTT DESIGN! (IGJEN)

Jeg var ikke fornøyd med det designet jeg hadde, så jeg lagde et nytt. Ble mye mer fornøyd! Men er litt usikker på de tre små bildene. Klarer ikke bestemme meg for plasseringen. Er også temmelig lei bakgrunnsfargen på bloggen... Har testet ut masse farger, men finner ikke en jeg liker! Har dere noen forslag? Men alt i alt syns jeg at det endelige resultatet ble bedre enn det forrige!

GAMMELTNYTT

Hva syns dere?

Stikk innom vinneren av fotokonkurransen http://mettalie.bloggbyen.com.

- siljelouise

NEW PICTURES

Endelig noen nye bilder å vise dere! De er ikke superbra, men det er vel bedre enn ingenting. Jeg liker de i hvert fall. Håper dere liker de også!Det er selvportretter, btw. Ikke lett å ta bilder av seg selv ovenfra skal jeg si dere.

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


Stikk innom vinneren av fotokonkurransen http://mettalie.bloggbyen.com.

- siljelouise

SILJE LOUISE TIPSER

Siden jeg ikke har noen nye bilder, eller særlig med inspirasjon, tenkte jeg at jeg kunne vise dere noen utrolig bra fotoblogger! Jeg DIGGER alle, og syns de fortjener mer oppmerksomhet. Alle bildene under er linket.


Jeg starter med daniellfoto.blogg.no - en stor kommende fotograf! Han har sin helt egen stil, som ingen andre har lik. Før tok han mer skrekkbilder, men nå har han startet med en mafiaserie. Bildet over et et av de sistnevnte.Se på dette folkens! Dette har en gutt på 17 (straks 18) fikset selv! Hvor sykt er ikke det? Han er superdyktig, og fortjener mye mer oppmerksomhet både i bloggverdenen og den vi lever i. Daniell blir 18 år i morgen, så hvorfor ikke gi han en liten bursdagsgave? Gå inn her og trykk på en av Bloglovin' knappene om du ikke allerede har gjort det fra før. Bildene hans er fantastiske!


Neste blogg på lista er Ida - blogg.idafiskaa.com. Hun har nettopp byttet plattform, så det er ikke så mye på den nye enda. Bildene hennes er nydelige. Hun holder seg som regel til portrettfoto, noe hun er ekstremt god til. Hun er 15 (!) år, og til å ha lært dette selv, er hun veldig dyktig. Hun har alltid nydelige farger, lys, fokus og alt. En blogg som er verdt å følge med på! Trykk her for å se litt på den forrige siden hennes. Den bytter rett over til den nye etter litt. Fantastiske bilder, og en utrolig dyktig fotograf. Kommer til å nå langt hvis hun fortsetter slik!


Over til min favoritt - blog.heleneee.com. Jeg slet virkelig med å velge ut et bilde jeg ville vise frem, siden jeg elsker alle! Hun har en spesiell stemning over alle bildene sine. Det er et eller annet med fargene jeg liker utrolig godt. Det er et eget preg over de. Hun tar både hverdagsbilder, portrettbilder og naturbilder. Jeg liker alle like godt. Hun har en slags rolig stemning over de, uansett hva hun tar bilde av. Helene er 16 år, så hun kommer også til å nå langt! Gjør meg en tjeneste: trykk her! Dere kommer ikke til å angre.


Mette - mettalie.bloggbyen.com har jeg nettopp vurdert da. Hun vant fotokonkurransen jeg hadde på bloggen, og vant bl.a. en vurdering. Så - hvis dere vil lese den, kan dere trykke her. Som sagt, bildene er fantastiske og verdt å se på! Trykk her for å komme til bloggen hennes. Følg henne gjerne på Bloglovin' også, sånn at dere kan få med dere alt.


(forstørret bildet, så kan være litt utydelig)
Over til natureksperten Tone - denmystiskem.blogg.no. Denne jenta er rå til naturfotografering. Hun fortjener definitivt flere lesere og ikkeminst følgere på Bloglovin' ! Hun tar for det meste bilder av blomster, planter og annet i naturen. Bildene er fargerike, veldig pene og hun har i tillegg utrolig fint lys på dem! En blogg som etter min mening bør få mer oppmerksomhet. Trykk her for å komme til Tones blogg.

Fantastiske bilder ikkesant?

- siljelouise

STRÅLENDE SOL, MEN..

Jeg våknet til strålende sol i dag, så jeg gikk ut for å kjenne på temperaturen. Gradestokken viser 22 grader, men det føles ikke så varmt når det blåser som f... Det har blåst masse den siste uka, og nå er jeg lei! Går ikke ann å sole seg når det blåser så mye. Fryser i hjel bare jeg er 5 min ute. Nok klaging fra min side.

Snart går jeg ned til bussen som skal ta meg videre til Jessheim. Jeg og ei venninne skal titte rundt i butikker (jeg skal bare se etter ny bikini), spise god middag et sted og se Sex and the City 2. Gleder meg! Dette blir en finfin dag.

Random bilde jeg tok for noen dager siden.

Har dere sett Sex and the City 2?

Stikk innom vinneren av fotokonkurransen http://mettalie.bloggbyen.com.

- siljelouise

THIS WAS LAST YEAR..

..jeg savner USA turen fra fjor sommer! Må mimre litt for meg selv.

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


Stikk også innom :
- http://vendlasfoto.blogg.no/

- siljelouise

SNAKKER VI VERDENS SØTESTE?

Stikk også innom :
- http://vendlasfoto.blogg.no/
- http://havefaith.blogg.no/


- siljelouise

BLOGGVURDERING

Her er bloggvurderingen til vinneren av fotokonkurransen! Vinnerbildet var nydelig og fotografen er:

Mette - mettalie.bloggbyen.com

Header & design
Jeg elsker designet til Mette. Det er ryddig, oversiktig og veldig pent. Jeg liker sidemenyen veldig godt - den har både egne bilder, "oppdateringer" , "linker" , "akkurat nå" ++. Selv om den inneholder en del tekst og bilder i forhold til andre sidemenyer, er den likevel ryddig og pen å se på. Headeren er enkel, men samtidig kjempefin! Den blå sløyfa kan være sånn at enten så liker man den, eller så gjør man det ikke. Jeg liker den veldig godt i hvertfall! Man bør ha en enkel header når man har så mye i sidemenyen. Så designet gir et veldig godt førsteinntrykk!

Innhold og bilder
Mette skriver mye om sin egen hverdag. Hun skriver spennende og bra, slik at det blir morsomt å lese. Det er heller ingen skrivefeil, noe som gjør alt lettere å lese. Hater blogger med titalls skrivefeil i hvert innlegg... Alle innleggene inneholder et eller flere bilder, som er veldig bra! Alle bildene er tatt av henne selv (om det ikke står noe annet) og de er fantastiske. Dette er en fotoblogg, så er man fotointerressert, man ta seg en tur innom denne bloggen. Bildene hun tar er utrolig fine! Jeg kan sitte og se på de lenge, og bare måpe. Det er en del portrett bilder, men også hverdags - og naturbilder. Man hente masse inspirasjon herfra!

Alt i alt

Jeg har fulgt Mette på bloglovin' en god stund nå. Jeg digger designet, skrivemåten og ikkeminst bildene hun tar! Dette er en blogg som fortjener mange flere følgere på bloglovin' og masse kommentarer! En av de beste fotobloggene jeg har vært innpå i hvert fall. Det er nok de fleste leserne hennes enige med meg om.
Så - til alle fotointerresserte: stikk innom http://mettalie.bloggbyen.com/ og trykk på bloglovin' knappen. Dere kommer ikke til å angre!

Hva syns dere om vurderingen?
Er dere enige med meg?


Stikk også innom :
- http://vendlasfoto.blogg.no/
- http://havefaith.blogg.no/


- siljelouise

VINNEREN AV FOTOKONKURRANSEN

Da har jeg telt opp stemmene flere ganger, og det var veldig jevnt! Det var bare en stemme som skilte 1. og 2. plassen og mellom 2. og 3. plassen! Tenkte jeg skulle være snill og gi en liten premie til 2. og 3. plassen også.

Vinneren er...

Bilde nr 6 - Mette! Gratulerer! (bildet er linket)

Premien er linking i 5 innlegg og en vurdering av bloggen din (hvis du vil). Så hvis du vil bli vurdert, si i fra i dette kommentarfeltet! Jeg er ærlig og nøye når jeg vurderer.

Andreplassen gikk til...

Bilde nr 8 - Vendla! (bildet er linket)

Gratulerer, du vil bli linket i de tre neste innleggene mine!

Og til slutt.. Tredjeplassen gikk til...

Bilde nr 3 - Elise Henriette! (Bildet er linket)

Gratulerer, du vil bli linket i de to neste innleggene mine!

Alle disse bildene er verdige vinnere. Alle er utrolig fine og representerer temaet lys veldig godt. Gratulerer til alle tre!

- siljelouise

EGET INNLEGG HOS IDA WULFF

Da jeg var i Oslo i går, så jeg Ida Wulff. Eller, hun lignet i hvert fall veldig. Så jeg skrev på bloggen hennes at jeg så henne, hvis hun hadde IKEA poser med seg. Da jeg var på bloggen hennes i stad, hadde hun visst svart på kommentaren i et eget innlegg! Det var litt morsomt da. Måtte le da jeg leste innlegget, haha!
Les innlegget her.


Print screen fra Idawulff.com

Har det skjedd med dere før?

- siljelouise

TIPP TOPP TOMMEL OPP

Jeg må bare si at jeg hadde en kjempefin kveld i går! Selv om det var veldig dårlig vær, var det kjempe gøy! Vi hadde satset på å få plasser lengst mulig foran ved scenen, og det fikk vi også. Heldigvis kom vi ikke så alt for langt bak køen for å komme seg inn, så vi sto rett ved siden av den lille scenen (den som går ut). Perfect!

Lars Vaular.


GLOOOW! Åh, som jeg digger den sangen.


Holdte på å bli most da A1 kom på scenen, haha.


Elin fikk kjempemasse applaus og smilte fra øre til øre. Er så glad for at hun fikk platekontrakt!- Jason Castro - Let's just fall in love again


Scissor Sisters spilte tre låter og avsluttet hele kvelden med "I don't feel like dancing".

Alt i alt, en bra kveld med bra stemning. Artistene kunne vært mye bedre, men det kan jo ikke være like bra hvert år. Skuffet over at The Baseballs (som var mitt høydepunkt i hvert fall) ikke kom, og at Donkeyboy heller ikke kom seg dit. Hadde så lyst til å se Donkeyboy! Jaja, kommer vel flere sjanser.

Var du der?

Kårer vinneren av fotokonkurransen i morgen! Stem på ditt favorittbilde HER.

- siljelouise

ANOTHER DAY IN OSLO

Om ca 45 minutter går jeg ned til bussen for å så ta toget videre til Oslo. Som alle bør ha fått med seg, er det VG - lista på Rådhusplassen i kveld. Så klart skal jeg dit! Jeg og en venninnegjeng skal dra tidlig inn til Oslo, og kose oss der hele dagen. Satser på å få plass lengst mulig foran også. I fjor hadde jeg kjempebra plass, og det skal jeg ha i år også! Dessverre har det meldt regn i kveld, men det er sol nå... Så jeg er veldig usikker på hva jeg skal ha på meg. Satser på å ikke fryse i hvert fall! Håper på at solen titter frem mesteparten av dagen.

Flere som skal på VG - lista?

Stem frem en vinner av fotokonkurransen min her!

- siljelouise

Sommerglede!

Jeg er med i fotokonkurransen til Charlotte. Temaet er sommerglede og man kan delta med ett bilde (trur jeg). Link til konkurransen HER. Premien er en vurdering av redaktøren i fotobladet Natur og foto! Jeg deltar med dette bildet:

Syns dette bildet er herlig! Jeg liker fargene og lyset så godt. Syns det beskriver sommeren på en god måte. Utsnittet kunne vært bedre, men.Jeg deltar også i fotokonkurransen til Synne hvor temaet er sommer/portrett. Premien er linling i sidemenyen, og man kan delta med ett bilde. Trykk HER for å komme til konkurransen. Jeg deltar med et sommerportrett!

Et av yndlingsbildene mine nå for tiden. Jeg liker fargene, og stemningen i bildet. Blir rett og slett skikkelig glad av å se på det! Jeg liker også det at solen skinner gjennom hullene i hatten. Det jeg misliker med bildet er det huset i venstre hjørne.

Hva syns dere om bildene jeg deltar med? Ønske meg lykke til?

- siljelouise

STEM PÅ FINALISTENE

Nå har jeg fått plukket ut de bildene jeg likte best. Jeg skulle egentlig ha færre enn 8 bilder, men jeg klarte ikke å velge! Jeg liker alle bildene kjempegodt, så jeg hadde aldri klart å velge ut et vinnerbilde selv..

Dere kan stemme på ett bilde. Deltakerne kan ikke stemme på seg selv. Husk at temaet er lys. LYKKE TIL!


Nr 1 fotoak.blogg.no


Nr 2 haiiro.blogg.no


Nr 3 haveafaith.blogg.no


Nr 4 martefo2.blogspot.com


Nr 5 (måtte forstørre bildet, så det er litt utydelig) huskeglemme.blogg.no


Nr 6 mettalie.bloggbyen.com


Nr 7 (måtte forstørre bildet, så det er litt utydelig) zebraah.blogg.no


Nr 8 vendlasfoto.blogg.no

Stem i vei! Husk: stem på det bildet du liker best.

- siljelouise

FINALE I FOTOKONKURRANSE x2

Jeg har kommet til finalen i fotokonkurransen til Bianca. Hadde vært utrolig gøy om dere stemte på meg! Så hvis dere liker bildet mitt best, kan dere stemme på meg HER. Tusen tusen tusen takk til dere som gjør det! Blir kjempeglad for det.

Bildet mitt er nr 3.

Jeg har også kommet videre hos Linn Jones! Stem på meg HER om dere liker bildet mitt. Man kan vinne et filterkit!

Bildet mitt er nr 16.

Noen som stemte?

- siljelouise

ENDELIG FERIE!!

Etter en herlig avslutning med klassen er det endelig ferie! Har ikke helt gått opp for meg at det er 2 mnd til neste skoledag... HERLIG! Nå skal jeg ut i solen, og seinere i ettermiddag/kveld skal jeg på avskjedsfest. Har ikke sett folka siden i fjor, så det er på tide! Jeg har nå avsluttet fotokonkurransen, så jeg legger ut de beste bildene i morgen. Har allerede plukket de ut, og er veldig fornøyd med bidragene! Hadde ikke klart å valgt ut en vinner selv..

God sommer!

- siljelouise

PHOTO - PEACE


Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

KONKURRANSE HOS LINN JONES

Jeg har allerede skrevet et innlegg hvor jeg ble med i denne konkurransen, men jeg måtte visst ha et helt eget innlegg.. I det forrige hadde jeg to konkurranser i samme innlegg. Menmen, da får jeg poste bidragene mine på nytt igjen da.Vil dere ønske meg lykke til på nytt eller?

Nå er det snart siste frist for å bli med fotokonkurransen min! Trykk HER for å komme til konkurranseinnlegget. Bli med nå da dere!

- siljelouise

NULL EKSAMEN!

JAA! Jeg var en av de 80 (?) prosentene som ikke kom opp i muntlig eksamen! Jeg er så utrolig glad nå! I dag har vi hadde vi gym i to timer, også dro vi hjem etterpå.. I morgen skal vi spise is, og på onsdag skal vi grille og ha det gøy med klassen! Og så - er det sommerferie! Rart å tenke på at jeg er ferdig med 1. året på VGS allerede.

Kom du opp eller var du like heldig som meg?

- siljelouise

GI MEG INSPIRASJON!

Jeg har så sykt lite inspirasjon nå.. Jeg vil ta bilder, men jeg aner ikke hva jeg skal ta bilder av. Føler at jeg har tatt bilder av det meste rundt her jeg bor nå. Prøver å være kreativ, og prøve å finne på noe morsomt og spennende, men nei.. Nå gleder jeg meg bare til å bli ferdig med skolen, så jeg kan slippe det maset (ikke det at det er så mye mas de siste dagene men).

Også lurer jeg på en ting.. Hvilke typer bilder liker dere best? Jeg føler at jeg tar bilder av alt mulig, så jeg vil se hvilken kategori dere liker best! Er det...

Arkitektur?


Dyr?


Selvportretter?Portretter?


Natur?

Sååå...?

- siljelouise

VIDEOER FRA GREEN DAY KONSERTEN


Jeg veit at solen er i veien her, men jeg digger måten Green Day startet konserten på!


One, 21 guns... Alle sang med her, som dere hører! Hvem klarer vel å la være?

Bra start på konserten ikkesant?

- siljelouise

TO KONKURRANSER

Jeg er med konkurransen hos Klokker.no, hvor man kan vinne en Nixon Vega klokke. Bli med i konkurransen ved å trykke her. Klokkene der er kjempekule, så det hadde vært kjempegøy å vinne en!

Jeg digger de i hvert fall!Jeg tenkte også at jeg kunne bli med i denne fotokonkurransen. Temaet er vår og premien er et filterkit (3 forskjellige filtere). Bildene må lastes opp i 700 px, som er veeldig stort syns jeg. Men en regel er en regel.Her er mine bidrag. Sto ikke noe om hvor mange bilder man kunne delta med, så jeg regner med at det er greit med to.

Hva syns dere om bildene jeg deltar med? Ønsk meg lykke til.

- siljelouise

EN REGNFULL DAG

Nok en gang har det vært regn hele dagen.. For å få noe ut av dagen ble jeg med pappa og broren min til Sverige. Det var stappfullt der i dag, så det var lange køer over alt. Det ble ikke noe innkjøp på meg i dag. Fant en kjempefin shorts jeg hadde sykt lyst på, men uheldigvis hadde de ikke min størrelse. Enten L eller S, som er for stort og for lite. Er det ikke typisk?

Her er noen bilder jeg tok etter det hadde regnet en gang:

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

Trykk her for å komme til fotokonkurransen min.Få deltakere, trenger fler! Du trenger ikke være proff for å være med.. Avsluttes neste uke.

- siljelouise

Dette vil jeg ha på rommet mitt

Oi, litt tett med innlegg nå.. Må bare få lagt ut dette før jeg glemmer det.

Som de fleste har fått med seg har det vært utallige konkurranser på diverse toppblogger om å vinne et kunstverk fra Brasil. Jeg har vært med i alle, men har ikke vunnet noen av de. Jeg digger spesielt det som dere ser til venstre på bildet under. Det vil jeg ha på rommet mitt!

Men nå så jeg at blogg.no også hadde en konkurranse om det. Eller vet ikke om jeg kan kalle det en konkurranse en gang.. Alle som følger kriteriene som er gitt, får favorittbildet sitt i posten! Great!

TINE IsKaffe inneholder den beste kaffen fra Brasil.

TINE ønsker at IsKaffe skal være litt inspirasjon som gir deg påfyll og ny energi. Derfor har TINE har invitert designere fra Brasil til å lage design som kan gi oss nordmenn litt inspirasjon. Den eneste føringen Brasilianerne fikk var at designet skulle inneholde IsKaffens rutemønster, ellers fikk de frie tøyler. Det har kommet inn mange hundre bidrag fra ivrige designere og bildene stilles nå ut i Norge. TINE har nå en konkurranse på Blogg.no hvor alle som følger de enkle punktene HER får sitt favorittbilde i posten!


- siljelouise

FOTO - SUMMERLOVIN'


Selv om det er et veldig enkelt bilde, likte jeg det kjempegodt. Det at sola gjorde den nederste delen av bildet så lyst, syns jeg gjorde det mer sommerlig. I tillegg syns jeg fargene var veldig fine her.
Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

Snikksnakk

Jeg sluttet på skolen kl elleve jeg.. Deilig det, men ganske kjedelig når det pøsregner ute. Nå som jeg var i sommermodus! Det har vært 25 grader og sol de siste ukene, noe som har vært herlig. Greit nok at det regner nå, men da skal det i hvert fall stoppe når ferien starter neste onsdag! Og i tillegg ber jeg til Gud om at jeg skal slippe muntlig eksamen! Vi får vite om vi kommer opp eller ikke på mandag.. To dager før ferien.

Men her er en gladmelding også: vi fikk karakterkortet i dag! Og gjett hva jeg fikk i snitt... 4,6! Jeg er kjempeglad, siden jeg fikk 4,3 til jul.. Deilig å få se gode resultater etter all den harde jobbingen (snakker spesielt om mediefagene her). Nå kan jeg (snart) ta ferie med god samvittighet.

For at i innlegget ikke skal bli for kjedelig.. Litt bilder:Har dere fått karakterkortet enda?
Hva syns dere om bildene?


Trykk her for å komme til fotokonkurransen min.Få deltakere, trenger fler! Du trenger ikke være proff for å være med.. Avsluttes neste uke.

- siljelouise

FOTO - OPERAEN

Vi var i Oslo med klassen i dag. Kjempekoselig! Var blandt annet på Operaen (inni salen også), så hva passer ikke bedre enn noen bilder av Operaen? Disse tok jeg ikke i dag, men forrige gang jeg var der (i mai).

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

LITT KONSERTMIMRING

For 5 dager siden var jeg og Ida helt i hundre da vi dro fra skolen. Pulsen sank ikke akkurat da vi ankom Ullevaal eller da Green Day kom løpende opp på scenen. Konserten har fått kjempebra tilbakemelding fra mediene - terningkast 5 og 6. Det er vel ikke så rart at jeg vil mimre litt da?

Da vi gikk nedover Karl Johan før konserten var det ikke akkurat vanskelig å se hvem som skulle på konsert. Man kunne få kjøpt Green Day t - skjorter, gensere og skjerf av gateselgere (såklart kjøpte vi en t - skjorte hver), og det hadde vel egentlig de fleste gjort. Heldigvis hadde jeg en t - skjorte fra før av også, slik at jeg ikke hadde lik som alle andre. Da vi ankom Ullevaal var det høy musikk, mange folk, og veldig lang do kø.. Vi ventet en liten stund utenfor før vi gikk inn. Oppvarmingsbandet kom seinere enn vi trodde, så det ble en del venting. Men når vi hadde sitteplasser, var det egentlig ganske greit.

Klokka var nesten 20.30 da vi hørte "Song of the Century". Rett etter kom  "21st Century Breakdown" og jeg skunne se en fyr i rød bukse løpe på scenen. BILLIE JOE! Folk skreik, hoppet, klappet og sang med. Det var en kjempeherlig stemning blandt publikum og det fikk vi tilbake for også! Green Day leverte et utrolig bra show med både gamle og nye låter , og i tillegg "Highway to hell" og andre slagere. Folk ble tatt opp på scenen, de spylte på publikum med vanngevær og vannslanger og skøyt ut t - skjorter. Skulle likt å fått en ja...

Litt vanskelig å se hva som skjedde på scenen da solen fortsatt var oppe.. Bildene ble heller ikke så vellykket.


Awww. Heldige jentene som fikk klemme og kysse BJ. Verdens sprekeste 38 - åring! Sykt å tenke på at han nesten er like gammel som moren min..


Angret litt på at jeg bestilte sitteplasser.. Med tanke på at vi både hadde veske og shoppingposer, var det like greit at det ble som det ble. Neste gang de er i Norge, skal jeg langt foran!


Det kom noen tårer da "21 guns" ble spilt ja.. Elsker den sangen. Kan ha den på repeat i flere dager.

Som dere har skjønt var dette en fantastisk konsert, som ikke kan beskrives bra nok. Jeg er så utrolig glad for at jeg var der, og fikk oppleve alt sammen! Jeg var Green Day fan fra før, men nå er jeg en enda større fan! Jeg skulle ønske at jeg kunne spolt tiden tilbake, og oppleve alt på nytt. Det er jeg nok ikke alene om.

Konserten får en soleklar 6'er fra meg i hvert fall!

Hva er ditt beste konsertminne?

- siljelouise

FOTOKONKURRANSE - SOMMER
Jeg deltar med disse to bildene i denne konkurransen. Temaet er sommer og premien er en refleksskjerm. Fristen for å melde seg på er i dag!
Wish me luck!

Ikke glem min fotokonkurranse da folkens.

- siljelouise

FOTO - FERIE
Hva syns dere om bildene?

Merker at det er en uke til ferie nå.. Klarer nesten ikke vente!

Trykk her for å komme til fotokonkurransen.

- siljelouise

HAR DERE GLEMT FOTOKONKURRANSEN?

Jeg har fortsatt en fotokonkurranse gående med temaet lys. Det er et veldig stort tema, så alle har nok bilder å delta med her! Jeg har veldig få deltakere, så jeg håper virkelig at flere melder seg på. Det er flere som har sagt at de skal bli med, men jeg vil helst ha inn alle bidragene før sommerferien (neste uke). Bare trykk her og les om reglene, og for å melde dere på. Lykke til!

BTW: Grunnen til lite blogging er pga det fine sommerværet. Gidder ikke sitte inne på dataen når det er så fint vær! Nå kommer det dårlige været tilbake, så dere kan vente dere oftere blogging denne uken.

- siljelouise

LYKKE ER..

..når det er sol og over 25 grader ute
..når du har sett verdens beste band live (er fortsatt i skyene)
..når man vet at neste skoleuke bare er kos (film, Oslo, bade)
..når man har vært på jobb i 8 timer og er kjempesliten. Glad jeg har en jobb, og kan tjene egne penger!

Jeg er så glad for tiden! Humøret mitt stiger bare jeg ser solen steike ute, og at jeg slipper å dra på meg masse klær! I morgen skal jeg grille med noen venner og bare slappe helt av. Livet er herlig!

Hva er lykke for deg?

Meld deg på fotokonkurransen min her! Trenger flere deltakere.

- siljelouise

"YOU'RE AWESOME!"

Green Day konserten i går tok av! Alt var sykt bra og stemningen var på topp! Jeg var helt i hundre da de løp opp på scenen, til de var "ferdige" og til de spilte 4 sanger til. LOVELOVE. Det var utrolig bra show, og jeg kan si at jeg ble passe misunnelig på jenta som fikk et kyss på scenen av BJ. Herregud, så heldig hun er! Det var også en fyr som sang hele "Longview", som i tillegg var sykt flink. Gleder meg allerede til neste gang de kommer til Norge!Bildene er linket.

Var du der, eller skulle ønske at du var det?

- siljelouise

Stikker til Oslo!

Jeg skal nemlig på Green Day konsert på Ullevaal i kveld, så jeg og ei venninne skal være i Oslo frem til da. Kommer til å bli rått, så jeg gleder meg! Jeg kommer ikke hjem før i natt, så det blir ikke mer blogging i dag.
Ha en fin fredag alle sammen!

//google

Can't wait.

- siljelouise

Our beautiful appletree
Hva syns dere om bildene?

Trykk her for å komme til fotokonkurransen.

- siljelouise

Life is wonderfulVæret er så herlig! Det er 27 grader, sol, (nesten) helt blå himmel og litt vind..


Det er nesten bare kosedager igjen på skolen, og det er liten sjangs for at jeg kommer opp i muntlig eksamen. Og vet dere hva jeg skal i morgen? Green Day konsert - gleder meg!


Jeg kjøpte meg ny mobil i går! Sony Ericsson Experia10. Kjempefornøyd! Kul eller?

Hva syns dere om bildene da?

BTW:


- Jeg har kommet på en topp 10 design toppliste! Kjempemoro å få komme på 7. plass blandt over 30 påmeldte. Trykk her for å se topplista.

- Jeg minner igjen om fotokonkurransen: meld dere på folkens! Jeg har fortsatt under 10 bidrag, og det er alt for lite. Jeg vet at det er mange fotobloggere som er innom bloggen min, så det er bare å melde seg på HER.

- siljelouise

Nytt design


Jeg begynte å bli litt lei den gamle headeren og ville ha en liten forandring. Jeg har bare endret header og brukt en annen farge i overskriftene. Jeg er fortsatt litt usikker, så det kan bli forandringer. Jeg har lyst til å endre bakgrunnsfarge, men jeg aner ikke hvilken farge som kan passe. Så hvis dere har noen forslag, skriv det i kommentarfeltet! Fargen skal være lys og sommerlig.

Hva syns dere om designet/headeren?

EDIT:
Som dere sikkert har lagt merke til, har jeg endret utseendet på overskriftene også. I steden for en boks har jeg en strek under. I tillegg har jeg endret skrift. Det måtte også litt pirkearbeid til i headeren, som resulterte i at noen bilder byttet plass.

- siljelouise

PHOTOGRAPHY - SUMMERTIME


Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


Det er dårlig deltakelse på fotokonkurransen jeg holder gående syns jeg.. 8 deltakere på en uke. Det er såå mange flinke fotografer der ute som helt sikkert har fine bilder å delta med. Jeg har ingen tidsfrist på konkurransen, så dere har god tid! Temaet er lys og dere kan melde dere på her!

- siljelouise

The beautiful girl

Det er så gøy å ta bilder av kusina mi! Hun er så fotogen og blir alltid pen på bilder. Nesten ingen av bildene av henne er stilt opp heller, noe jeg liker veldig godt. Foretrekker litt mer spontane portretter.

Her er to like bilder som jeg har redigert litt forskjellig. Jeg brukte den samme bokeh texturen på begge bildene.Texture (link)

Tell me what you think!

Ikke glem fotokonkurransen min her.

- siljelouise
hits