august 2010

VINN EN BLOGGVURDERING!

Her er en liten konkurranse til dere! Det den går ut på er:
- Gå inn på DENNE linken eller trykk på bildet under
- Trykk på "stem"
- Når dere har gjort det, skriver dere i kommentarfeltet om at dere har stemt

- Og husk: ærlighet varer lengst!

Jeg trekker en vinner (I MORGEN) ut i fra dere som har kommentert. Alle har like stor sjangs til å vinne! LYKKE TIL!

Jeg har en hoppende sau på pc'en min! Hihi. Se på den nederste blå stripa.

Jeg vet at dette kanskje virker litt egoistisk, men dette er virkelig en konkurranse jeg vil gå langt for å vinne! Man kan vinne et reisegavekort på 50.000 kr! Jeg som er såååå reiselysten nå...

Ps. man kan forresten stemme hver dag!

- siljelouise


AVSLUTTET!

TO FOTOGRAFIER

Kom ikke på noe bedre...
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best og hvorfor?


I kveld kommer det en liten konkurranse her på bloggen, så følg med!

- siljelouise

FARGER VS SVART/HVITT
Farger eller svart/hvitt?

Vil dere hjelpe meg med å vinne et reisegavekort på 50.000 kr? Stem på meg HER! Man kan stemme hver dag. Tusen takk til dere som gjør det. Hvis dere er ekstra snille, spre linken!

- siljelouise

A BEAUTIFUL SUNSET IN MALIBU..

Nå har jeg fått dilla på solnedgangbilder! Sitter og ser på bildene jeg tok i USA i fjor, bl.a. de fra Malibu. Det er så nydelig der!! Miss it.Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best og hvorfor?


Vil dere hjelpe meg med å vinne et reisegavekort på 50.000 kr? Stem på meg HER! Man kan stemme hver dag. Tusen takk til dere som gjør det.

- siljelouise

FOTOKONK - VINN 50.000 KR!

Jeg er med i "Pearl Friends" sin konkurranse hvor man kan vinne et reisegavekort på 50.000 kr!! Temaet er "ditt beste sommerminne". Det er bildet med flest stemmer som vinner, og hver uke deler de ut premier til de som har fått flest stemmer. Altså, det er både ukesvinnere som vinner produkter fra "Pearl Friends" også er det en heldiggris som stikker av med hovedpremien - 50.000 kr. Tenk om det kunne bli meg.

Jeg deltar med dette bildet som ble tatt i Malibu (L.A - USA) i fjor sommer. Modellen på bildet er min kjære lillebror som ofte blir brukt på bildene mine. Er superfornøyd med dette bildet, og håper på at jeg kan senke en del stemmer! Hvis du vil gjøre meg verdens største tjeneste kan du enten stemme på meg ved å trykke på bildet over, eller HER! Man kan faktisk stemme hver dag, så hvis du er ekstra grei, kan du godt gjøre det også. Tuuusen takk til alle dere som stemmer på meg <3

Hva syns dere om bildet?
Stemte dere?


- siljelouise

REGN, REGN OG REGN..

Jeg merker at sommeren er over nå. Det har regnet i hele natt, og det regner fortsatt. Det er ingenting å finne på! Holder på å kjede livet av meg! Nå skal jeg ta meg en deilig dusj, og prøve å finne på noe kreaivt etterpå. Har dere noen tips til hva man kan finne på når det regner? Give it to me!!

Her er to bilder til jeg tok på skolen for noen dager siden:Hvilken versjon liker dere best og hvorfor?

- siljelouise

BLACK AND WHITE VS COLORS?

Jeg fikk noen kommentarer på forrige innlegg om at det nederste bildet kunne bli kult i svart/hvitt. Jeg tok meg en tur inn i Photoshop, og testet det ut. Syns det ble kult jeg! Eller hva syns dere?
- siljelouise

FOTO - LINJER
Dere vet sikkert hva jeg skal spørre om nå, så jeg gidder ikke skrive det engang.. Heheheh.

- siljelouise

GROWING..


Hva syns dere om dette bildet? Jeg liker dette utrolig godt! Trær er egentlig veldig fasinerende.. Spesielt å ta bilde av.

- siljelouise

FOTO - BEVEGELSE

Vi tok enda flere bilder på skolen i dag - yeey! Vi hadde PTF (Prosjekt Til Fordypning) i dag, og fikk i oppgave å ta bilder under stikkordet bevegelse. Hadde ikke med kameraet selv (ikke i går heller), så jeg brukte et kamera fra skolen. Helt greit det også, det er bare uvant å ha andre linser enn det du er vant til. 
Her er to bilder fra i dag:


Fjernet tall og nummer fra skiltet, derfor ser det veldig rart ut...


Hva syns dere om bildene og hvilket likte dere best?

- siljelouise

PHOTO - THE ROLLING STONES 2


Hva syns dere om bildet? Jatakk til konstruktiv kritikk..

Trykk HER for å se det i farger.

- siljelouise

PHOTO - THE ROLLING STONES

Fin overskrift eller? Heheh. Innimellom er virkelig kreativiteten min på topp.

Vi tok noen bilder på skolen i dag, så ENDELIG har jeg noen bilder å vise til dere i hvert fall..

Hva syns dere om bildet? (konstruktiv kritikk, jatakk)

- siljelouise

ELVERUM FOLKEHØGSKOLE

Jeg har tenkt en del på hva jeg skal gjøre når jeger ferdig på Hvam VGS. Nå går jeg i 2.klasse på medier og kommunikasjon, og mest sannsynlig skal jeg gå der 3.året også. Om det blir mediefag eller påbygg (studiespesialisering) vet jeg ikke enda.. Men jeg har jo litt tid til å tenke meg om..

Uansett, jeg har funnet ut at jeg vil ta meg et år på folkehøyskole når jeg er ferdig på vidregående. Jeg vil bort, jeg vil få nye venner, jeg vil reise, og jeg vil bli mer selvstendig. Derfor er et år på folkehøyskole perfekt for meg. Valg av folkehøgskole var heller ikke vanskelig. Jeg har lest om diverse skoler omkring i Norge, men i fjor vinter hørte jeg om den i Elverum. Jeg tok en titt på hjemmesiden deres (TRYKK), og fikk lyst til å dra dit med en gang. Det er masse spennende linjer der, så det blir folk med alle mulige interresser! Jeg vil gå på en linje kalt "foto og opplevelser" (TRYKK) som reiser mye rundt i Europa/Norden og tar bilder. Da får jeg gjort to ting jeg elsker samtidig!

Man bor på internat der, og må derfor vaske klær, lage mat, vaske, rydde osv. Det blir bra trening til jeg skal bo på hybel eller i leilighet seinere. Man bor som regel på dobbeltrom, du er sammen med folk hele døgnet. Det kan nok bli litt mye til tider, men jeg har lyst på et annerledes år jeg kommer til å huske lenge. Jeg ville egentlig på utveksling i USA eller lignende dette året, men da må jeg ta året om igjen før jeg går videre.. Derfor droppet jeg det, slik at jeg ikke må være russ et år etter alle de andre vennene mine.

Så Elverum, her kommer jeg! Om en liten stund i hvert fall... Dette vil bli mitt bosted fra 2012 - 2013! Can't wait. Si i fra om noen av dere også skal, så kan vi bli litt kjent! Hadde vært kjempegøy om de var noen av dere som skal dit samtidig som meg.

Hva tenker dere om folkehøyskole? (F.eks. Elverum)
Flere som skal på det seinere eller har vært?


- siljelouise

LITE INSPIRASJON...

Jeg har så sykt lite inspirasjon for tiden. Skolen har jo startet igjen, og i tillegg trener jeg om kveldene. Så jeg får ikke så mye tid til å ta noe særlig bilder... Derfor blir det nesten bare bilder jeg har tatt tidligere. Men det går gå.

Hva syns dere om bildet?
Flere som sliter med inspirasjon?


Jeg vant forresten fotokonkurransen hvor man kunne vinne en IR Remote (fjernkontroll til kameraet)! Tuuusen takk for alle stemmene! Er superglad!

- siljelouise

FOTO - CALIFORNIA


California Girls - Katy Perry feat. Snoop Dog


Meg på stranda i Malibu. Her var broren min fotografen.


Ååååh, jeg savner det så sykt!!! Jeg vil tilbake! Er det et sted jeg anbefaler å reise er det USA - California. Opplevelse for livet.

Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

EGYPT I BILDER

Greit nok, jeg var i Egypt i oktober 07.. Men jeg har ikke noe særlig med nye bilder, så jeg finner heller frem litt gamle bilder som ikke har vært på bloggen før. Dette var før jeg fikk speilrefleks, så alle bildene under er tatt med et vanntett kompaktkamera. Det går faktisk an å ta bilder uten speilrefleks også!

Egypt er et utrolig fint land, med kjempefine strender, nydelig vann, masse å se på under vann og varmt vær. Men folkene der kunne jeg klart meg uten på en ferie.. Mer plagsomme folk skal man lete lenge etter.. Haha!

Ja, jeg skulle fått med hele parasollen..
Jeg rei på denne! Scary.
Slike svømte rett under magen din hele tiden..


Her fikk man bestille seg smoothies osv. rett til solsengen sin! Lovely.


Hva syns dere om bildene?
Fint der ikkesant?


- siljelouise

BILLIE JOE WALLPAPER


Jeg fikk skikkelig dilla på Photoshop nå jeg! GO BRUSHES! Her hadde jeg bare det bildet (to i ett) av Billie Joe fra før av. Resten har jeg laget selv. Ble nesten mer fornøyd med denne enn den forrige jeg lagde. Se den jeg lagde av Green Day i innlegget under.

Hva syns dere om denne?

- siljelouise

GREEN DAY I PHOTOSHOP

Jeg fikk pluselig lyst til å lage en wallpaper av Green Day. Jeg brukte masse brushes og lekte meg litt med diverse effekter. Ble faktisk ganske fornøyd! Nytt bakgrunnsbilde på dataen min, hihi. Skal prøve å få laget flere også. Slik ble resultatet:

Jeg satt sammen to bilder jeg fant på google - et av Green Day og en bandlogo.

Hva syns dere?

- siljelouise

KARATE KID

De siste ferietimene (tirsdag kveld) brukte jeg til å se Karate Kid på kino med noen venninner. Jeg hadde ganske høye forventninger til den, siden jeg har hørt så mye bra. Og det var den også! Det er en av filmene jeg liker best nå for tiden faktisk. Det var jo litt ekstra gøy at jeg har sett hovedpersonene in real life da.. Også må jeg si at Jaden Smith er utrolig søt! Haha, han har i hvert fall utseendet med seg.
Fra Karate Kid premieren i Fredrikstad. Alle foto er tatt av meg.

Noe som er kjempegøy er at regissøren bak filmen er Harald Zwart som er fra Fredrikstad i lille Norge. Han står bak "Lange flate ballær" filmene også, som også er utrolig bra! Men Harald har et lite triks som kanskje ikke så mange har lagt merke til.. I alle filmene sine klarer han å lure inn en FFK - vimpel et eller annet sted. Han er veldig flink til å gjemme de, så jeg la ikke merke til den på Karate Kid. Men når man ser filmen flere ganger er det lettere å se. Veldig moro at han klarer det i det hele tatt! Har dere lagt merke til det?

Har dere sett Karate Kid?

- siljelouise

SCHOOL AGAIN!

Da var første skoledag over.. Eller, var der bare et par timer da men, var i hvert fall på skolen og fikk masse info om året som kommer. Vi har byttet klasserom, noe som er veldig uvant, vi har fått to nye i klassen og har litt andre fag. Trur dette blir et veldig bra år! Føler meg faktisk veldig motivert etter en lang og deilig ferie. Det skal bli deilig å komme tilbake til vanlige rutiner igjen egentlig. Skal på trening i kveld også.. Aerobic. Det kan bli.. spennende. Kommer til å være kjempestøl i morgen, men sånn er det alltid etter lang ferie!

I tillegg har jeg levert pc'en min til IT - folka, sånn at de kan fikse den.. Den har nemmelig vært veldig dum i det siste. Helt random blir skjermen svart/hvit/grå/stripete/whatsoever.. Håper de får fikset det! Imens blogger jeg fra pappa's lille og søte pc.

Arkivbilde.

Flere som startet på skolen i dag?
Føler dere dere motiverte til skoleåret?

- siljelouise

WOTE FOR ME IF YOU WANT


Trykk på bildet for å komme til konkurransen.

Avstemmingen var egentlig over i går, men jeg fikk beskjed i dag om at den fortsetter litt til. Det er veldig jevnt mellom bildet mitt og et annet bidrag, så vi ligger nesten likt trur jeg! Man kan vinne en fjernkontroll til kameraet, og det trenger jeg så inderlig! Trykk HER for å stemme på ditt favorittbilde. Blir utrolig takknemlig om noen av deres stemmer går til meg. Nå får jeg bare krysse fingrene og håpe på det beste!

Likte dere bildet? Husk å legge igjen en stemme hvis du gjør det, hihi.

- siljelouise

ETTER ETT ÅR PÅ MEDIER&KOMMUNIKASJON

I morgen starter jeg på 2.året på medier&kommunikasjon, noe som føles litt rart. 1.året gikk så utrolig fort! Jeg lærte utrolig mye i løpet av det året, og i stad satt jeg og så igjennom litt ting jeg har laget i photoshop.

Her hadde jeg funnet ut hvordan man fikk farger i et svart/hvitt bilde. Wohoo!


Her har jeg lagt sminke i photoshop. Fra før av hadde jeg bare litt mascara.


"Brushes" er også noe jeg brukte hele tiden.


Jeg startet også med blogging! Dette er vel min andre header. Liker den fortsatt godt jeg!

Hva syns dere om det jeg har laget? Gleder meg til å lære mer i år!

- siljelouise

FOTO - UTSIKTHva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- Nå er det vel snart siste innspurt til å stemme frem vinneren av fjernkontrollen.. Så, hvis dere liker bildet mitt best kan dere hjelpe meg å vinne HER. Bildet mitt er nr 6. Vær så snille og hjelp meg!! Blir utrolig glad for alle stemmer!


- siljelouise

AKKURAT NÅ


Er solen så sterk at man må sitte under en parasoll for å ikke få hetetokter.


Er man litt sur på skolepc'en som slår seg av der og da.


Har man denne søte skapningen ved siden av seg.


Prøver man å få litt farge før skolestart.


Er man flink og drikker masse vann!

Hvordan er været hos deg?

- Nå er det vel snart siste innspurt til å stemme frem vinneren av fjernkontrollen.. Så, hvis dere liker bildet mitt best kan dere hjelpe meg å vinne HER. Bildet mitt er nr 6. Vær så snille og hjelp meg!! Blir utrolig glad for alle stemmer!

- siljelouise

ONE CUTE KITTY

Endelig.. Har ikke fått kommet inn på blogsoft, så har ikke fått lagt ut noe innlegg.. Jeg trur det er noe tull med blogg nå fordi ingen av innleggene fra bloggene på blogg.no kommer opp på Bloglovin'.. Utrolig irriterende! Er det flere som har det sånn?

Nok om det. I dag tok jeg og broren min flyet hjem fra Sogndal. Første gang jeg tok fly uten foreldre faktisk, noe jeg syns var litt moro. Heheh, ikke så langt da men. Jeg kom hjem i ett tiden, og etter det har jeg vært ute og nytet solen. Har solt meg også, noe som var l-o-v-e-l-y. Herlige sommer!

Her har dere enda et kattebilde. Liker dette kjempegodt!

Hva syns dere?- Hvis dere liker bildet mitt best kan dere hjelpe meg å vinne en fjernkontroll til kameraet HER. Bildet mitt er nr 6. Blir superglad for stemmer!!

- siljelouise

FOTO - KATT PÅ RUNDBALL
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best og hvorfor?
- Hvis dere liker bildet mitt best kan dere hjelpe meg å vinne en fjernkontroll til kameraet HER. Bildet mitt er nr 6. Blir superglad for stemmer!!

- siljelouise

UTVEKSLING ET HELT ÅR

Det er ikke jeg som skal dra, men to venninner av meg. Et tvillingpar som skal bo to forskjellige plasser i England et helt år. Jeg ønsker dere begge masse lykke til! Det kommer til å bli et utrolig bra år med masse erfaring, nye venner og bekjentskaper. Jeg skulle ønske jeg var tøff nok til å bo i et annet land så lenge i en alder av 17, men det er jeg ikke enda...Fra avskjedsfesten i juni.

Jeg gleder meg til å følge med på hvordan det går med dere dette året, og det kommer nok til å bli en del snakking på Skype. Dere kommer til å få det amazing! Dette blir et år dere vil huske for resten av livet og noe å være stolt over.

God tur og lykke til <3

Har dere noen venner som drar på utveksling dette året?- Hvis dere liker bildet mitt best kan dere hjelpe meg å vinne en fjernkontroll til kameraet HER. Bildet mitt er nr 6. Blir superglad for stemmer!!

- siljelouise

PHOTO - BY THE LAKE

Dagen i dag har vært en skikkelig sommerdag. Sol og 25 grader i solen slår aldri feil! Det ble bading i dag også, noe som var veldig deilig. Litt synd å tenke på at ferien snart er over, selv om det skal bli deilig å komme inn i hverdagen igjen.Hva syns dere om bildene?
Hvilken versjon likte dere best og hvorfor?- Vær så snill og les DETTE innlegget!

- Hvis dere liker bildet mitt best kan dere hjelpe meg å vinne en fjernkontroll til kameraet HER. Bildet mitt er nr 6. Blir superglad for stemmer!!

- siljelouise

FOTO - JA, VI ELSKER DETTE LANDET


Når jeg er på steder som dette er jeg stolt over å være norsk! Masse fjell og fin natur. Noe vi faktisk burde være stolt over.

Hva syns dere om bildene?

- Ta en en titt på innlegget under (link). Syns det er litt leit at det kun er 2 kommentarer når det er noe så viktig.. Det er på slike innlegg jeg vil ha litt engasjement.

- Hvis dere liker bildet mitt best kan dere hjelpe meg å vinne en fjernkontroll til kameraet HER. Bildet mitt er nr 6. Blir superglad for stemmer!!

- siljelouise

VÆR MED OG GJØR EN FORSKJELL!

"Nesten 14 millioner mennesker er til nå berørt av flommen i Pakistan. Omfanget av katastrofen er dermed større enn tsunamien i 2004, ifølge en FN-representant."

Døde husdyr flyter rundt i vannet, 5 millioner barn går alene og leter etter rent vann og flommen sprer seg videre.. Her sitter vi på hver vår laptop med kanskje en cola i den ene hånden, og en sjokolade i den andre. Vi kan ta oss en lang dusj når vi vil, og har rent vann i springen. Jeg blir kvalm av å tenke på alt vi kan gjøre, som er helt uvirkelig for dem akkurat nå. Befolkningen i Pakistan har ikke noe valg. Naturkatastrofene herjer rundt i verden vår, og nå er Pakistan blitt rammet verst. Verre enn Haiti. Verre enn tsunamien i Thailand.

De trenger vår hjelp!!

//bildene er linket

Ring Røde Kors på 820 44 001 og gi 200 kr.
Det er det minste vi kan gjøre. 200 kr kan faktisk gjøre en stor forskjell.. Grandtanta mi arrangerte en konsert med bl.a. A1, Alexander Rybak, Didrik Solli Tangen og flere kjente fjes denne uken. De er alle engasjerte i denne saken, og det syns jeg flere burde være! Kom igjen, gjør en innsats!

- siljelouise

ENDA EN FOTOKONKURRANSE

Jeg er med i denne fotokonkurransen hvor man kan delta med hele tre bilder. Man kan velge mellom tre temaer: vintage, sommer og portrett/mote. Premien er et polaroidkamera som jeg har utrolig lyst på! Det hadde vært utrolig kult med et polaroidkamera å fotografere med. Her er mine bidrag:

Tema: sommer


Tema: sommer


Tema: portrett

Ønsk meg masse lykke til dere! Har såå lyst til å vinne et polariodkamera.

Jeg minner dere på at jeg er videre i denne fotokonkurransen hvor man kan vinne en IR Remote (fjernkontroll til kameraet). Mitt bidrag er nr 6. Blir utrolig glad om dere liker mitt best.


- siljelouise

VIDERE I FOTOKONKURRANSE

Jeg har kommet videre i denne fotokonkurransen hvor man kan vinne en IR Remote! Noe jeg faktisk trenger. Temaet er "ditt beste bilde".Så, hvis du liker bildet mitt best blir jeg kjempeglad om du stemmer på bilde nr 6! Har virkelig lyst til å vinne denne konkurransen!

Dette er mitt bidrag.

Takk på forhånd!

- siljelouise

HVEM ER SILJELOUISEH?

Jeg heter Silje Louise og h'en i bloggnavnet er første bokstaven i etternavnet mitt. Jeg ble født 31.mars 1993 i Trønderlag, men flyttet til Sørum etter et år der oppe. Derfor har jeg heller ikke trønderdialekt, selv om det hadde vært gøy om jeg hadde det.. I Sørum hadde jeg mange herlige år helt til jeg flyttet til Nes da jeg skulle begynne i 3.kl. Her bor jeg enda.. På ungdomsskolen gikk jeg i en idrett/friluftsliv klasse som jeg hadde 3 fine år med. I åttende klasse begynte jeg å bli interressert i foto, og etter konfirmasjonen min kjøpte jeg mitt første speilreflekskamera - Nikon D60. Da vi skulle søke linjer til VGS var jeg ikke i tvil om hva som skulle være 1.valget - nemmelig medier og kommunikasjon. Jeg kom inn, og angrer ikke! 

Jeg er ikke sikker på hvilket yrke jeg vil velge etterhvert, men noe innen foto er høyeste ønske. Jeg har allerede vært hjemme hos Hanne Krogh og intervjuet henne da jeg gikk 1.året på MK (medier&kommunikasjon). Etter VGS skal jeg ta meg et år på folkehøyskole, men hvilken er ikke helt bestemt enda. Jeg har sett mye rundt på nettet, og for tiden står Global Image linjen på Bjerkely fhs øverst på pallen. Jeg er ganske så skolelei, så det blir nok midt i blinken for meg. Jeg elsker å reise og jeg elsker foto! I løpet av det året håper jeg på å finne ut hvilken kategori innenfor foto jeg vil drive med videre og evt. jobbe med. 

Ellers trener jeg på Spenst ca 3 ganger i uken, hvor det går mest i zumbaaa! Kjempegøy. Gikk på håndball i 6 år før, men sluttet etter at jeg startet på VGS. Ble litt for mye når man måtte på treninger og kamper til en spesiell tid hele tiden.

Som alle andre ungdommer hører jeg masse på musikk. Jeg liker det meste, men Opera, hardrock og techno styrer jeg unna. Favorittbandet er Green Day, og selvsagt var jeg på plass på Ullevaal 4.juni 2010. En fantastisk opplevelse, som satte spor i meg. Bedre liveband trur jeg ikke du finner. Gleder meg allerede til neste gang de kommer til Norge.

Noe annet jeg liker veldig godt, er å reise. Gjerne langt, langt vekk fra Norge. Jeg har vært i USA to ganger og besøkt masse, masse severdigheter. Et land som har blitt mitt favorittland! Andre land jeg har vært i er Sverige (heh..), Danmark, Hellas (Kreta), Frankrike, Egypt og Spania. More to come!

Hvis dere har lest alt dette, fortjener dere en klem!


ET FRISKT SOMMERTIPS

Lag smoothie! Det er kjempegodt spesielt når det er skikkelig sommervær, med sol og varme. Man kan lage alle mulige typer, men jeg liker blåbærsmoothie best.

Da pleier jeg å putte oppi dette:
- Frosne blåbær
- Eple/appelsinjuice
- Vaniljesukker


Enkelt og greit! Og ikkeminst - kjempegodt.

Hvilken smoothie er din favoritt?

- siljelouise

FOTO - IDYLL

Jeg elsker dette bildet! Det ble tatt med selvutløser noen timer før jeg og venninna mi skulle dra fra Rogaland. Hadde ikke lyst til å dra - bare se så fint det er...

Hva syns dere om bildet?

Nå er jeg i Sogndal forresten! Busstur fra 09.00 - ca 16.30. Woho.. Endelig fremme. Blir nok masse bilder mens jeg er her, er så utrolig pen natur!

- siljelouise

FOTO - GRENSERITTET

Klokken 9 var jeg allerede på vei til Halden for å se på Grenserittet (et sykkelritt fra Strømstad til Halden, 8 mil). Min spreke tante var med for første gang i år, og da måtte såklart jeg og mamma være tilskuere. Det hadde vært regn både i går og dagen før, så løypa var veldig gjørmete - noe man så på deltakerne. Heldigvis var denne dagen varm og god, og guess what - jeg har blitt solbrent! Første gang i år, happiness.

Over til grenserittet.. Jeg fikk tatt en del bilder og ble veldig fornøyd! Det er morsomst å ta bilder på slike arrangementer, fordi det er så mye action hele tiden! Hadde ikke hatt noe imot å bli pressefotograf for å si det sånn. Alt i alt har dette vært en veldig fin dag. Masse mennesker, fint vær, middag på peppes og jeg fikk endelig smakt Oreo Dream! Namm.

Den siste bakken før mål.


Halvparten fikk enten strekk eller leie gir i denne bakken.. Stakkars folk.


Noen var litt mer gjørmete enn andre..


Det er forresten her "Allsang på grensen" blir spillt inn.


Området var mye mindre enn jeg trudde..


Målområdet.
Tanta mi i mål!

Hva syns dere om bildene?
Spreke folk?!


- siljelouise

FOTO - GAMMELT NYTT

Jeg tok bildet under med et kompaktkamera i 2007 faktisk.. Så det er gammelt for meg, men nytt for dere siden det aldri har vært ute på bloggen før. Det er faktisk et av favorittbildene mine, selv om det ikke er av superbra kvalitet. Det er også redigert fra før av i et amatørprogram hvor man kan beskjære, legge på kontrast, og svart/hvitt. Det var vel på denne tiden jeg begynte å bli interressert i foto også. Veldig fornøyd med dette bildet altså!

Hva syns dere om bildet? Gi gjerne konstruktiv kritikk også.

Dere har forresten vært litt sløve med å kommentere i det siste syns jeg. Bare å skrive meningen deres i kommentarfeltet!

- siljeouise

I MISS THIS..
Jeg savner sommeren, å føle at man har sommerferie. Det gjør jeg ikke nå. Jeg er hjemme, det regner, jeg har vaskedag, jeg skal jobbe i morgen, jeg har rett og slett ikke sommerfølelse i det hele tatt. Det er kjipt og kjedelig. Heldigvis drar jeg til Sogndal på søndag, og blir der til den uken jeg starter på skolen igjen. Håper på å få tilbake feriefølelsen da. Jeg prøver å nyte sommeren fullt ut, men det er litt vanskelig når man for det første er i Norge hele ferien, og når det er drittvær 85 % av tiden. Jeg vil ha sommeren tilbake.

Hva savner du?

- siljelouise

FOTO - PÅ VAKT
Vet at det ser litt dumt ut med den lenka..

Hva syns dere om bildet og hvilken versjon likte dere best?

- siljelouise

HEIDI ALEXANDRA SKAPER DRAMA IGJEN

Jeg hadde en kjempefin dag på Tusenfryd i dag! Været var topp, solen steika, og det var vindstille. Det var en del folk der i dag, bl.a. vår kjære Barbie. Jeg sto i køen til Spinspider for 2. gang (utrolig rå!), og Heidi Alexandra skulle sette seg inn i karusellen. Hun legger fra seg veska og skoene, og når hun skulle sette seg ved vennene sine, var det fullt. Hun ville ikke sitte alene, så hun fikk han som jobbet der til å få alle til å flytte på seg! Haha! Så da fikk hun viljen sin i hvert fall... Det var veldig komisk å se på, siden hun ble kjempesur. Haha, jeg må bare le av det hele. Fikk ikke filmet det, men fikk noen bilder da.

Her får alle beskjed om å flytte på seg... Heidi står bak han i blått og rødt.


Endelig fikk hun plass! Haha, morsomt å se på da.


Hun passet også på å legge fra seg et spor ved Thundercoaster..

Jaja, er man blogger, så er man blogger! Hun har beskrevet hele episoden på bloggen sin også.. Haha, snakk om primadonna! Komisk eller...?

- siljelouise

TUSENFRYD

Siden det er fint vær i dag, ble det en spontan tur til Tusenfryd. Har ikke vært der på 2 år nå, så det blir nok gøy! Det slår ikke Six Flags jeg var på i USA i fjor, men det er bedre enn ingenting.

//bildet er linket

Hva skal dere i dag?

- siljelouise

DET BLE VISST MER DESIGNENDRINGER

Det ble visst mer endringer i dag.. Jeg har fikset en del i menyen på forsiden, innlegg, kategori og arkiv. Jeg tok bort hele profilen, og la til tekstlinker i stedet. I tillegg lagde jeg meg en egen Bloglovin logo! Da slipper jeg å ha det samme som alle andre.

Men jeg trenger hjelp av dere. Sånn ser bloggen min ut på min PC (jeg bruker forresten Mozilla Firefox), men på mamma sin ser man bare halve bakgrunnsbildet. Altså, det bildet nederst til venstre.

Så mitt spørsmål til dere er; ser dere hele bakgrunnsbildet?

- siljelouise

LITT FORANDRINGER I DESIGNET

Jeg fikk plutselig lyst til å endre litt på designet i går kveld, så det ble noen endringer. Jeg endret bl.a. på bakgrunnsfargen, bittelitt på headeren, litt fargebytting på overskriftene i innleggene og et bakgrunnsbilde! Hva syns dere?

Slik så det ut før:

Jeg har tenkt til å endre på menyen, men jeg vet ikke helt hvordan.. Det blir i hvert fall for mye med den bokse menyen jeg har nå og det bakgrunnsbildet. Noen som ved hvordan man lager en loddrett meny ved siden av headeren?

EDIT: Det er en SLIK meny jeg mener.

- siljelouise

KONKURRANSETID!

Jeg er med i en konkurranse på denne bloggen med tema natur. Premien er et valgfritt Close - up filter herfra. Mitt bidrag:


Jeg er også med i denne fotokonkurransen. Temaet er ditt beste bilde, men jeg aner ikke hvilket det er! Derfor blir det bare et bilde jeg liker veldig godt. Premien er en IR Remote fra tvspelsweb.se. Jeg trenger et til mitt Nikon D60!

Trur dere jeg har en sjanse?

- siljelouise

PHOTO - I'M INNOCENT

Jeg bladde litt i arkivet i stad, og redigerte noen bilder fra april. Det er fra en shoot med broren min som jeg er veldig fornøyd med! Jeg skal prøve å få til enda en slik shoot. Hva syns dere om det?Hvvilket bilde likte dere best og hvorfor?

- siljelouiise

BACK TO NORMAL

Nesten i hvert fall. Kom hjem fra Fredrikstad i går, så nå skal jeg ikke noe spesielt resten av ferien. Ikke foreløpig i hvert fall.. Det var veldig deilig å komme hjem til sin egen seng igjen og det skal bli godt å få alle klærne inn i skapet. Som jeg nevnte i et annet blogginnlegg, skulle pappa kjøpe et par Converse til meg i USA. Jeg ble overrasket da han sa at han hadde med seg 2 par! Man får jo 2 par til under prisen av ett par her i Norge, så det er jo superbillig. Jeg legger ut bilder av skoene seinere, digga de! Så nå har jeg 4 par converse. Fant også ut at jeg hadde en god del sko da jeg ryddet i skoskapet i går. Greit å ha litt å velge i, er det ikke?

Det jeg egentlig skulle skrive om, er trening. Jeg pleier egentlig å trene tre - fire ganger i uka, men i ferien har det blitt veldig lite! Nå blir det skjerpings. Var ute og syklet 3,3 mil i dag, så da er jeg godt i gang! Etterpå skal jeg ta meg et godt og deilig bad med bodyskrubb og hele pakka. Må unne seg det i blandt også. Herlig!

Har blitt litt mosjon da.. Har jo vært litt flink i sommer.

Har det blitt lite trening på dere også eller?

- siljelouise
hits