september 2010

NEW - READ MY HEART


Vi fikk i oppgave om å jobbe med lys og skygge, og det syns jeg beskriver bildet mitt godt.

Hva syns dere om bildet?
Hva likte dere ved det, og evt. ikke?

- siljelouise

SNIKTITT - NYE BILDER
Bildene i denne serien er så vidt redigert!

Hva syns dere?


- siljelouise

JENTER I FORSVARET

Nå er jeg på forsvaret.no og skal fylle ut noe sesjon greier (masse opplysninger om meg selv). Jeg har tenkt en del på forsvaret i det siste, om jeg vil bli med eller ikke. Det ødelegger planene mine, så jeg tviler på at det blir noe.. Men det hadde vært utrolig kult da! Det er utrolig kult med jenter i forsvaret. Jenter har et rykte om å være pysete, men det er vi så absololutt ikke.. Er vi vel?
//bildet er linket

Har du tenkt deg i forsvaret?

- siljelouise

PHOTO - WAR

Det har blitt en del gamle bilder i det siste, men det er rett og slett fordi jeg har lite inspirasjon.. Men det kommer mest sannsynlig nye bilder i morgen.

Dette tok jeg av broren min i april.

Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

10 DAYS IN NEW ZEALAND

Jeg har drevet med et engelsk prosjekt i en god stund nå, om New Zealand. Vi har veldig frie tøyler (noe jeg hater), så vi kan lage enten presentasjon eller en brosjyre. Jeg går for sistnevnte, og har i hvert fall kommet godt i gang.. Vi skal skrive om ting man kan gjøre i New Zealand de 10 dagene og om hotell/priser og sånn, så det er jo litt spennende da. Jeg har nettopp sett på rafting turer der borte, og merker at jeg savner raftingen på 10.klasseturen.. Det var seriøst noe av det morsomste jeg har vært med på! Kunne gjerne gjort det igjen en gang eller to..(eller tre).Haha, sjekk lederen vår i svart hjelm! Står inne i vannet stakkars.. Meg i blå hjelm btw.

Har du vært på rafting før?
Hvis nei, kunne du tenkt deg det?


- siljelouise

PHOTO - TELL ME THE STORY

Vi fikk en oppgave i PTF foto forrige uke om lys. Vi skal ta 5 bilder av en gjenstand med forskjellig lys. Vi skal ta alle bildene samme sted, men vi kan ta bildene på forskjellige tider slik at lyset blir annerledes. Jeg har tenkt til å ta bilder av en bok, og plassen jeg skal bruke blir mest sannsynlig i skogen. Det er alltid så fint lys der, spesielt når det er sol! Håper på at bildene blir vellykket.To gamle bilder jeg har tatt. Litt mystisk og spennende bilder syns jeg!

Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

PHOTO - HELLO SEATTLE

Følte for svart/hvitt bilder i dag..


Bildene under er tatt fra toppen av denne (Space Needle).
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

- siljelouise

LET IT RAIN 2
Se del 1 HER.

Farger eller svart/hvitt?

- siljelouise

KAMERASMYKKER FRA EBAY

Jeg fant et kamerasmykke og en kameraring på ebay i stad, og mååå ha de! Men jeg har aldri bestilt noe derfra før, så jeg lurer på om det er lurt.. Har noen av dere bestilt noe fra ebay? Funker det bra? Blir det veldig dyrt med toll/porto og slikt? Let me know!

Biler fra ebay og google, redigert av meg.

Må ha det, bare må ha det! Hihi.

- siljelouise

WTF...

Her om dagen skjedde det noe ekstremt rart.. Jeg drev med DETTE innlegget og lastet opp det siste bildet. Men da bildet var ferdig lastet opp, var det et helt annet bilde som dukket opp.. Se på bildet under, og på det nederste bildet HER.. Finn én feil. Haha, jeg ble ganske sjokka når jeg så det, siden jeg ikke aner hvem de folka er.. Aldri sett dem før.

Ser de kjente ut for dere kanskje?

Da jeg lastet opp bildet enda en gang, skjedde det ikke noe unormalt.. Jeg gjorde ikke noe annerledes, så jeg skjønner ikke hvorfor det dukket opp. Menmen, litt morsomt var det!

Har det skjedd med dere før?!

- siljelouise

PHOTO - LET IT RAIN

Det regna i hele går.. Og da mener jeg HELE dagen. Fra jeg gikk til skolen og til jeg la meg. Koselig..

Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

SELF PORTRAITS
Prøvde noe annerledes denne gangen.. Likte det egentlig.

Hva syns dere?


- siljelouise

FLICKR ANYONE?

Ja, i går kveld lagde jeg meg en Flickr profil. Jeg er allerede medlem på en fotoside, men jeg syns det høres mer spennende og morsommere ut å dele bildene sine med hele verden! Jeg la ut noen bilder, slik at det ikke var helt tomt, og har fått min første kommentar i dag! Morsomt. Har tittet på masse bilder og kommentert masse i dag, så håper på litt respons tilbake også.

Her får dere en liten titt på min profil:

Trykk på bildet for å komme til profilen min!

Jeg er helt ny på det her, så jeg aner ikke hvilke muligheter som er der inne. Har sett noe "Groups" greier, men har ikke helt skjønt hva det er. Jeg lurer også på om det går an å legge til venner og sånn? Er det noen av dere som har en Flickr profil? Tell me! Min profil finner dere HER.


Her er et av bildene jeg har lagt ut. Tok det ved juletider i fjor, da jeg var ganske fersk i bloggingen. Husker jeg fikk veldig mye respons på de bildene (link) i forhold til de andre innleggene så det var litt moro! 
Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

HØSTBILDER - STEM PÅ DIN FAVORITT

Jeg har tenkt til å være med i en fotokonkurranse med tema høst, og jeg klarer virkelig ikke å velge ett bilde.. Derfor legger jeg ut noen høstbilder, så kan dere stemme på det bildet dere liker best. Altså - det bildet dere får mest høstfølelse av. Bildet med flest stemmer blir bidraget mitt i konkurransen. Takk på forhånd!

Nr 1.


Nr 2.


Nr 3.


Nr 4.


Nr 5.


Nr 6.

Edit: Jeg deltar med bilde nr 5 i DENNE fotokonkurransen!

- siljelouise

FANTASTISKE VANNDRÅPE BILDER!

Aldri har jeg sett vanndråper så fantastiske.. Jeg har sett mange dråpebilder, men disse tok kaka! Herregud, for noen utrolige bilder!! Skjønner ikke hvordan fotografen Martin Waugh har fått til dette... Han er en utrolig tålmodig mann... Hvis dere vil se flere bilder, trykk HER. Det er maange dråpebilder, og alle er amazing.

Foto: Martin Waugh

Jeg har nesten ikke ord... Dette er nok noen av de beste bildene jeg har sett i hvert fall! Hadde likt å vite hvor han tok dråpebildene sine for å si det sånn.. Mine blir enten i badekaret eller i vasken, og det blir ikke særlig bra.. Har dere tips til steder hvor man kan ta dråpebilder, si gjerne i fra!

Fantastiske bilder ikkesant?

Edit: Han hadde skrevet på hjemmesiden sin hvordan han tar bildene, og HER er en video av det. Ikke noe som er lett å gjøre uten utstyr med andre ord..

- siljelouise

TEMA: GRØNN

Jeg er med i en fotokonkurranse hos fotolinn med tema grønn. Man kan vinne et kult kamerasmykke som hun har kjøpt selv! Hadde vært gøy å hatt et slikt smykke, hihi.

Dette er da mitt bidrag. Det er så standard med bilder av blomster osv, så jeg prøvde å gjøre noe annerledes. Selv om ja, det er trær og busker, men på en annen måte enn andre bilder jeg har sett. Håper det faller i smak hos Linn!

Wish me luck! Syns dere at det passet til tema?

- siljelouise

FOTO - HØST


Hva syns dere om bildene? Skriv helst mer enn bare "fint bilde"..
Hvilket likte dere best?

- siljelouise

TA VARE PÅ MINNENE

I går orket jeg endelig å velge ut bilder jeg skulle fremkalle. Jeg har et tomt album som jeg bare skal ha ferie/reisebilder i. Det blir på et måte et opplevelsesalbum, sånn at jeg kan sitte å smile når jeg blar igjennom. Det har blitt alt for lite fremkalling de siste årene, men det er jeg i ferd med å endre nå! Det som er vanskelig når man skal fremkalle bilder, er å velge ut hvilke bilder du vil ha. Jeg hadde for eksempel over 1500 bilder fra USA reisen i fjor, og å velge ut 100 av de er nesten umulig.. But guess what - I made it! Så nå venter jeg på bilder fra både USA, Spania og Frankrike. Jeg har allerede fremkalte bilder fra Egypt liggende hjemme. Hihi.

Her er noen av bildene jeg snart får i postkassen:

Minner fra min første (og eneste?) baseballkamp.


Vandring langs Venice Beach i L.A. Meg og broren min til venstre.


Fikk sett det verdenskjente Hollywood skiltet!


Tur til Frankrike med tanta mi ♥ Følte meg nesten som en utvekslingsstudent med tanke på at vi bodde hjemme hos noen franske folk (som tanta mi kjenner).Fransk bursdag!


Sommerferien 08 i Spania, Torrevieja.


Krystallblått vann i Spania ♥

Dette er noen av de 215 bildene jeg bestilte. Gleder meg til jeg får satt de inn i album! Det er bare USA bildene som er tatt med speilrefleks da.. Derfor er resten av bildene litt dårlige/blasse. Menmen, minner er det!

Fremkaller dere bilder ofte?

- siljelouise

POLAROID PHOTO


Enda et bilde fra USA, heheh.

Dette bildet er tatt med vanlig speilrefleks, men redigert i photoshop. Jeg har selv et polaroid kamera, men bildene som kommer ut er veldig små. Ønsker meg et større et! Hvis dere vet om et sted hvor kan kjøpe polaroidkameraer, tell me!!

Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

WELCOME TO BULLSVILLE!

Da var åpen dag på skolen min over! Det har vært masse folk, og veldig mange barn som ville prøve ut barneaktivitetene våre. Jeg og ei fra klassen sto på kjepphest posten i to timer, og det var nesten ingen pauser! Vi fikk nesten ikke spist en bakt potet en gang, før det kom enda flere barn. Veldig gøy å heie de frem og gi de diplomer etterpå! Hihi, de er så søte. Været var også veldig bra, det ble faktisk veldig varmt! Helt på slutten begynte det plutselig å regne, men da hadde vi heldigvis ryddet bort det meste.

Denne ble også veldig populær!


Her er det to fra klassen som "rir" om kapp.

Alt i alt en morsom (og slitsom) søndag! På'n igjen med skole i morgen... Filmmanusskriving.. Oi, langt ord..

Så det ikke gøy ut?
Ville du testet ut den mekaniske oksen?

- siljelouise

FOTO - INSPIRASJON


Alle bilder fra weit.

Jeg kunne lagt ut maaasse bilder, men setter en stopp her. Jeg blir utrolig inspirert at bildene fra weheartit.com! Bildene der er så nydelige. De har en spesiell stemning og utrolig fin redigering. Mitt favorittbilde er det av jenta i solbriller med fugler bak. Love it!!

Hva syns dere om bildene? Fantastiske ikkesant?

Dere har forresten blitt dårligere på å kommentere i det siste.. Har hatt mange lesere/sidehenvisninger, men veldig få kommentarer i forhold. Just saying!

- siljelouise

HVILKEN VERSJON LIKER DERE BEST?
Et to år gammelt bilde av min søte kusine ♥

Begrunn svaret deres!

- siljelouise

ÅPEN DAG PÅ NORGES STØRSTE SKOLE

...Norges største skole er å ta veldig i, men en bra skole, det er det!

På søndag er det åpen dag på skolen min, Hvam VGS, så hvis du bor i Akershus, ta deg gjerne en tur innom! Vi har jobbet med dette siden skolen startet, og i dag gjorde vi siste finish. Det har vært mye å gjøre, så nå håper jeg alt går som planlagt. Vi har et helt nytt konsept i år. Alle mediaklassene samarbeider med et stort cowboy konsept. Bullsville som vi har kalt det, kan minne litt om cowboybyen i Tusenfryd. Alle mediaelevene skal gå med cowboyklær & cowboyhatter, og det skal være cowboymusikk, leker, mat osv...

Det skal bl.a. være masse barneaktiviteter, en mekanisk rodeo okse (!), nachos/popcorn, klatring, hinderløype, hesteaktiviteter osv. Linjene på skolen er media, naturbruk og idrett og påbygg, så det er mye forskjellig å se på søndag! Jeg håper i hvert fall på at dagen blir vellykket!


(mobilbilde)

Her er en fotovegg folk fra klassen min har laget. Man skal ha huet inni hullene altså. Kul ikkesant?

- siljelouise

PHOTO - KISS FROM A ROSE

Her er det andre bildet jeg ble fornøyd med fra i dag. Det andre kan dere se i innlegget under!

Hva syns dere? Jeg gjorde bildet nesten svart/hvitt, slik at rosafargen ble dus og fin. Jeg likte det i hvert fall!

- siljelouise

"OLD PHOTOGRAPHY"

Vi tok noen bilder på skolen i dag (PTF foto), men jeg hadde utrolig lite inspirasjon.. Jeg har tatt bilder av det meste rundt på skolen, så alt er oppbrukt.. Håper på flere fototurer til steder jeg ikke har vært!

Her er et av de få bildene jeg ble fornøyd med. Digger at det ser gammelt ut!

Hva syns dere om bildet og om redigeringen?

- siljelouise

GOLDEN GATE BRIDGE


Dette kom jeg faktisk til finalen med på Amandusfestivalen i mars!


Vi fortsetter visst med gamle bilder.. Disse ble tatt i San Fransisco i fjor. Miss it!

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best og hvorfor?

- siljelouise

FOTO - EVENTYR

Jeg følte for et litt gammelt bilde i dag. Tok det utenfor San Fransisco i fjor sommer mens jeg kjørte bil. Liker det utrolig godt selv, hihi.

Hva syns dere?

Nå har jeg forresten fått Windows 7 og hele CS5 pakka, så nå har jeg masse å utforske i kveld! Alltid gøy med nye programmer, dataen virker helt ny! Hihi, morsomt.

- siljelouise

PHOTO - COLORS
Begge bildene er tatt med 50mm f/1,8.

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best og hvorfor?


- siljelouise

OISANN..

Jeg fikk igjen dataen min i dag! Men etter å ha brukt dataen litt fikk jeg samme problem igjen; skjermen ble svart. Da var det ned til IT igjen.. Jeg skulle egentlig få lagt inn CS5 pakka og Windows 7, men det kunne jeg visst ikke.. Det viste seg at jeg hadde over 14.000 bilder på pc'en og hvis jeg skulle "ghoste" pc'en, ville det ta en hel dag.. Haha, ops! Så nå har jeg ryddet i mapper og bilder, så jeg bare har under 1000 bilder på pc'en. Resten av bildene er lagt over på ekstern harddisk. Jeg fant ut at jeg slettet en del redigerte bilder fra USA, men de får jeg redigere på nytt.. Ikke det verste man kan slette akkurat.

Det kom egentlig ikke som en overraskelse at jeg hadde så mange bilder på pc'en heller egentlig. Over 9000 av de er fra 2010, heh.. Der har dere meg, fotoentusiasten. Syns det er veldig vanskelig å slette bilder med tanke på at jeg kanskje angrer. Selv om det aldri skjer..

Tenk om dette bildet hadde blitt borte for eksempel.. Uææ, er dette meg?! 2 år siden utrolig nok.

Legger dere over bilder på ekstern harddisk? Det anbefales! Tenk om pc'en deres krasjer og alt blir borte..

Også har jeg en gladnyhet til dere! Husker dere den krim konkurransen jeg var med i? Jeg kom på 3.plass! Jeg vant en musematte med valgfritt bilde på, mens 1. og 2. plassen vant t - skjorte og kopp med valgfritt bilde. Syns jeg fikk den beste premien, selv om jeg aldri bruker musematte lenger.. Jeg får vel starte igjen da.

- siljelouise

HVILKET KAMERA HAR DU?


Jeg bruker Nikon D60 som jeg kjøpte meg etter konfirmasjonen min. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg valgte det, og er superfornøyd! Har ingen planer om å oppgradere.. Hvis du vil lese mer om mitt fotoutstyr kan du se til høyre i menyen.


Jeg er med i en fotokonkurranse som avsluttes kl 21.00 i kveld og trenger stemmer! Håper dere er snille og stemmer på meg! Man kan stemme både på facebook (link) eller på bloggen deres (link). Jeg har bilde nr 11. Takk ♥

- siljelouise

MORE PORTRAITS


Må bare si at det er meningen av personen som tar bilde foran skal være med. Det er det jeg syns var litt kult!


Hva syns dere om bildene? Hvilket liker dere best?


Jeg er med i en fotokonkurranse som avsluttes kl 21.00 i kveld og trenger stemmer! Håper dere er snille og stemmer på meg! Man kan stemme både på facebook (link) eller på bloggen deres (link). Takk ♥


- siljelouise

HJELP MEG MED Å VINNE!

Som jeg har sagt tidligere er jeg med i en fotokonkurranse hos Fotomoro. Man kan stemme både på facebook (link) eller på bloggen deres (link). Man kan vinne valgri premier fra to nettsteder, for eksempel en fotobok. 

Jeg deltar med dette bildet og temaet i konkurransen er krim. I forbindelse med konkurransen fikk jeg også solgt dette bildet! Håper dere vil hjelpe meg å vinne dette! Det hadde vært kjempegøy. Gå inn på facebook og trykk "liker" på bildet mitt eller stem på bloggen deres. Jeg er bilde nr 11. Er dere ekstra snille kan dere sikkert stemme begge steder også. Fotokonkurransen avsluttes i morgen, så spre linkene!! Har faktisk god sjangs til å vinne, så da vil jeg ikke kaste bort denne sjangsen.Takk til dere som stemmer!

Stem gjerne på meg her også ♥

Stemte du?

- siljelouise

A PORTRAIT OF A CUTIE


Tok dette bildet av ei venninne på skolen på torsdag og ble kjempefornøyd med det! Det var liksom så naturlig og ja...herlig! 

Hva syns dere?


- siljelouise

HØSTEN HAR KOMMET

Trærne skifter farger, det er kaldt selv om det er strålende sol, og det er på tide å legge bort sommertøyet. Hvis du ikke er heldig og skal til varmere strøk i høstferien... Det er offisielt høst. Jeg begynner faktisk å like høsten selv om jeg aldri har vært særlig glad i den før. Man får ikke dårlig samvittighet av å sitte inne, og man kan tulle seg inn i store og deilige pledd! Selv om favorittårstiden min er over og min ikkefavorittårstid snart kommer, må jeg lære å like høsten også. Hver årstid har vel sin sjarm, selv om jeg gjerne kunne bodd i varmere strøk om vinteren.. 


Jeg har fortsatt lånepc, og får som sagt ikke gjort bildene mindre.. Teite pc.

Hva syns dere om bildene? 
Edit; Høst eller sommer?

- siljelouise

FOTO - DREAMING


Æsj, så creepy hånd jeg hadde her... 

Jeg får ikke gjort bildene mindre på denne dataen av en eller annen grunn..

Hva syns dere om bildene? (Kontruktiv kritikk)..

- siljelouise

Å LEVE BAK ET SLØR (TANKEVEKKER)

Jeg leser boka "Prinsessen" av Jean P. Sasson nå for tiden, en sann og forferdelig historie. Det er om en Saudi - Arabisk prinsesses liv basert på hennes opplevelser gjennom hele livet. Hun forteller om familien sin, hvordan hun ser på menn, hvordan menn ser på kvinner osv.. Jeg sitter seriøst med tårer i øynene når jeg leser.. Jeg sitter og er sint, og tenker på hvor jæv** godt vi jenter/kvinner her i Norge har det. Her får kvinner gå i korte skjørt, trange topper, si meninga si og jobbe med hva de vil. Vi er frie til å gjøre absolutt hva vi vil! Vi har faktisk muligheten til å nyte livet.


 //bildene er linket

I Saudi - Arabia er det vanlig at menn har 4 koner, 20 barn og får bestemme over hver og en av dem. Når jentene får mensen, må de starte å bruke slør, slik at ingen kan se deres hud i offentligheten. Da er jentene også klare til å giftes bort. De fleste blir giftet bort til menn over 50 år når de er rundt 14 år gamle. De har ingen rettigheter og må avlyde ektemannens ordre. Slik er det med tjenestepiker også. Mange av de er fra Asia, og brukes som hushjelp om dagen, mens mannen voldtar de om kvelden/natten. Dette er bare noe de må godta, fordi de skal tilfredstille mannen i huset. 

I boka står det også om en forferdelig hendelse som skjedde med venninnen til "Sultana", prinsessen. Den ene venninnen hennes har fått beskjed av faren om at hun har noen år igjen før hun giftes bort. Hun tenkte at hun skulle nyte den siste tiden med frihet, og ha det moro med menn. Det var ikke noe seksuelt, men ble med menn inn i varebiler og ting som var ulovelig for kvinner i Saudi - Arabia. Det er nemlig ulovlig at kvinner og menn er i samme bil (om de ikke er gift)... Guess what... Hun ble tatt på fersken. Noen dager seinere fikk "Sultana" beskjed om at venninnen hennes skulle druknes i familiens svømmebasseng for det hun har gjort! 


Jeg kan ikke skjønne at sånt kan være lovlig nå i 2010! Tenk at kvinner blir steinet for å ha kysset en mann de ikke er gift med! Det er helt uvirkelig for meg, selv om jeg har "sett" slike episoder på nyhetene.. Jeg velger å ikke se på. At menn kan ha SÅ lite respekt for damer skulle ikke gått ann. Det værste er at det er lovlig i landet deres at kvinner blir drept pga noe sånt. Dette folkeslaget lever i sin lille boble som bør sprekkes så snart som mulig!

Dette ble et litt langt innlegg, men det er noe jeg har veldig mye meninger om. Jeg er veldig interressert i samfunnet vårt, og om hvordan verden fungerer. Når jeg leser om slikt blir jeg utrolig sint og lei meg at jeg må dele litt med dere! Jeg anbefaler virkelig å lese denne boken... Dere kommer ikke til å angre! Dere vil få en skikkelig tankevekker.

- siljelouise

SKOLEPC SNAKK

Skolepc'en min som jeg fikk i fjor var faktisk min første egne pc. Jeg vurderte å kjøpe etter konfen, men jeg prioterte heller kamera, og ville heller vente til jeg fikk på skolen. Jeg ble fortalt at skolepc'ene skulle være kjempebra, og av utrolig god kvalitet. I starten syns jeg det, mens nå er det omvendt... Halve klassen min har fikset pc'ene sine på IT - kontoret, og i dag leverte jeg min for 2. gang. Forrige gang ryddet de bare i pc'en og fant ikke noe feil... Så da endte jeg opp med like dårlig pc og måtte installere nesten alt på nytt! Vi har HP....husker ikke navnet eksakt, men. Den lånedataen jeg har nå er en sliten DELL pc.. Haha, skikkelig kvalitet dere!

//bildet er linket

Når jeg får igjen dataen min, håper jeg batteriet holder lengre enn 15 min og at skjermen ikke blir hvit/svart/stripete... For min del kunne vi vel bare fått Mac med en gang.. Hehehe.. Hvem ville vel ikke hatt det? Det er flere mediaklasser rundt her som har fått det, så vi er litt misunnelige på de for å si det sånn..

Hvordan skolepc har du? 

Stem gjerne på meg HER, eller gå inn HER og les. Takk ♥

- siljelouise

JEG HAR "SOLGT" MITT FØRSTE BILDE!

Som jeg har nevnt i DETTE innlegget, har jeg kommet til finalen i en fotokonkurranse hos Fotomorro. Under bildet mitt på facebook siden deres (hvor man kan stemme), var det en kommentar fra en fyr som gjerne ville ha bildet i stua si. Etter å ha "snakket" med han, fikk jeg solgt bildet til han! Ikke store pengesummen akkurat, men jeg krever i hvert fall litt penger for et bilde jeg har tatt.

Jeg er kjempestolt! Tenk at en random fyr snart har et av bildene mine på stueveggen sin! Jeg syns det er kjempemoro å tenke på. Hvis det er noen av dere som vil kjøpe et bilde av meg for ca 100 kr, gi beskjed! Dere kan legge igjen en kommentar, sende en melding på blogg, eller sende meg en epost på freaky.music.lover@hotmail.com.

Måtte bare fortelle dette til dere, er så glad!

- siljelouise

FOTO - SOMMERFUGL 2

For å se del 1, trykk HER.Hva syns dere om bildene og hvilket likte dere best?

Stem gjerne på meg HER, eller gå inn HER og les. Takk ♥

- siljelouise

FLERE JORDKLODER


This is me, actually... Haha!
Hva syns dere?
Skal jeg lage flere?

Stem gjerne på meg HER, eller gå inn HER og les. Takk ♥

- siljelouise

FOTO - KRIM (WOTE)


Jeg har kommet til finalen med dette bildet i en fotokonkurranse hos Fotomorro. Man kan vinne en valgfri premie fra bl.a. Elitefoto, for eksempel en fotobok. Det er noe jeg har kjempelyst på! Man kan stemme HER, eller på siden deres på facebook. Der trenger dere bare å trykke "liker" på bildet mitt (dere må likte Fotomorro først da). TRYKK HER for å stemme på facebook.

Husk at dere fortsatt kan hjelpe meg med å vinne et reisegavekort på 50. 000 kr HER. Man kan stemme hver dag. Tusen takk ♥

Håper dere stemmer hvis dere liker bildene!

Stemte du?

- siljelouise

JÆV** VEPS!!!

Stem gjerne på meg HER. Har som mål å få 200 stemmer i løpet av dagen! Stemstemstem!! Takk ♥

I dag da jeg lakket neglene til Kari Anita ute i solen i dag ante jeg fred og ingen fare. Plutselig kjente jeg noe som fløy inn under armhulen på t - skjorta mi, og skvatt som et h...... Jeg hater å få insekter på meg, spesielt under klærne! Jeg hoppet og danset som en gal, og prøvde å få det ut. Plutselig begynte det å gjøre kjempevondt og svi kjempemye. Jeg løp inn og dro av meg t - skjorta og da datt det jammen ut en død veps. Haha, jeg moste den stakkar...

//bildet er linket

Den stakk meg rett under armhulen, der jeg har armen hele tiden... Det svir fortsatt veldig mye selv om det er ca 4 timer siden, og jeg har faktisk litt vondt inni meg på en måte.. Au! Håper det gir seg snart, orker ikke å ha vondt der i hele natt.. Jeg har blitt stukket før, men det er maange år siden. Håper på at den blir lenge til neste gang!

Har dere blitt stukket av veps før?

- siljelouise

FOTO - SOMMERFUGL

Jeg følte nesten at det var sommer i går, selv om temperaturen ikke var helt den samme.. Gikk faktisk i t-skjorte ute i går uten å fryse, så det er i hvert fall en liten fremgang..

Jeg har aldri fått tatt så mange bilder av en sommerfugl før, som jeg gjorde i går! Håper dere liker de. Her er to:Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


Stem gjerne på meg HER. Har som mål å få 200 stemmer i løpet av dagen! Takk ♥

- siljelouise

FILMANBEFALING - DEAR JOHN

Stem gjerne på meg HER. Har som mål å få 200 stemmer i løpet av kvelden! Takk ♥

I kveld var jeg og bestevenninna mi på kino og så Dear John. Det er en av de fineste filmene jeg noen gang har sett! Jeg har sett noen fine og triste filmer på kino før, men har aldri tatt til tårene..før nå. Herregud, så trist det var! Trur alle i salen gråt, spesielt noen bak oss som hulket og snufset, haha! En skikkelig jentefilm med andre ord..

Her er et lite utdrag fra filmweb:

"Hva betyr det å virkelig elske hverandre? Et ungt par settes på prøve når krefter utenfor deres kontroll utfordrer forholdet deres, i en film som handler om hvor komplisert kjærligheten kan være. "      (link)


 


//alle bildene er linket

Tenk å finne den personen som er "ment to be" og bli så nære på kun 2 uker.. Gjett om jeg ble kjærestesyk da jeg så filmen!

Har dere sett "Dear John"?
Fikk dere lyst til å se den kanskje?

- siljelouise

HVILKET BILDE?

Stem gjerne på meg HER. Takk ♥Hvilket bilde likte dere best og HVORFOR?

- siljelouise

MIN FØRSTE JORDKLODE

Stem gjerne på meg HER. Takk ♥

Endelig la marcus ek ut oppskriften for hvordan man lager disse fancye "jordklode" bildene! Digger det! Her har du et av mine første forsøk:

Hva syns dere?

- siljelouise

GRESSET ER GRØNNERE PÅ DEN ANDRE SIDEN

Stem gjerne på meg HER. Takk ♥

Vi var på en liten "foto tur" med PTF - foto gruppa i dag. Det var fint vær, men fyy så kaldt det var!

Av en eller annen grunn ble kvaliteten på disse bildene utrolig dårlig på blogg...

Hva syns dere om bildene og hvilket likte dere best? Kontrukstiv kritikk, jatakk.

- siljelouise

VINNEREN AV BLOGGVURDERINGEN ER...

...Bente på 14 år som blogger på bebo.blogg.no! Gratulerer til deg! Tusen takk til alle dere andre som ble med og stemte på bildet mitt. En ekstra takk til Daniell som linket til bildet mitt på bloggen sin <3 Hadde ikke gjort noe om noen av dere hadde gjort det heller, hihi. Husk at dere kan stemme hver dag, så stem gjerne i dag også! HER er link. Takk!

Uansett, her kommer vurderingen din:

(bildet linker til bloggen)

Header og design:
Headeren er veldig fin! Den er pent satt opp, og bildene er fine. Det som er litt dumt er at bildene er litt utydelige (i hvert fall hovedbildet). I tillegg syns jeg ikke skriften kommer så godt frem, så en annen farge enn svart og en annen font hadde nok blitt bedre! Bare et tips :) Selve designet er blogg.no standard, så det er helt greit. Jeg er stor fan av at menyen er skilt fra innleggene, så det er noe jeg ville gjort noe med. Du finner masse designhjelp på google! Ellers liker jeg bakgrunnsfargen godt, selv om den er i en litt annen blåfarge enn headeren. Kjempesøt header, OK design!

Bilder og innhold:
Det første jeg la merke til var at hun bare hadde én kategori som var  "blogg". Når man skriver om diverse ting er det viktig å sortere det slik at folk kan lese om de de syns er spennende. Skriver du om mote, kan du for eksempel plassere det i en kategori kalt "mote". Det blir mye mer ryddig!

Bente skriver mest om hverdagen sin, men også litt om mote pluss at hun legger ut litt bilder hun har tatt. Fint at du har litt varierte innlegg! Hun har lite skrivefeil, smileys og hun har ett eller flere bilder i alle innlegg. Noe som er veldig bra med tanke på at bilder er det de fleste vil se på en blogg. Bildene er veldig små syns jeg.. Hadde ikke gjort noe med litt større størrelse på de! Kvaliteten på bildene er helt grei.

Helhet:

Det første man ser når man kommer inn på bloggen er en fin header med ei søt jente på. Designet er standard, men greit, bildene har fin/ok kvalitet og alle innlegg har et eller flere bilder! Innholdet er variert, men ukategorisert, noe som kan fikses lett. Dette er en blogg som handler mye om hverdagen til Bente, litt om klær og mote og diverse annet. Alt i alt - en fin blogg, men med design som kan fikses litt på.

Link til bloggen: http://bebo.blogg.no/

Hva syns dere om vurderingen?

- siljelouise
hits