oktober 2010

HALLOWEEN OG FRITT VILT 3

I dag er det som alle vet; halloween. For min del betyr det ingenting fordi jeg ikke ferirer det lenger. Da jeg var liten skar jeg ut gresskar, kledde meg ut og gikk fra dør til dør og sa "trick or treat" / "knask eller knep". Så for min del har dette bare vært en vanlig søndag. Jeg skal på Fritt Vilt 3 i kveld da, så det blir jo en litt scary night. Ikke det at Fritt Vilt er kjempeskummel da, men.. Jeg er veldig spent på hvordan den er, siden jeg har ventet en stund på at den skulle komme ut på kino!

Dette bildet passet inn i Halloween temaet vel?

Feirer dere Halloween?
Har dere sett Fritt Vilt 3?

FOTO - SISTE DEL AV HØSTENINSPIRASJON FRA FLICKR

Theme 52 - Surrealism

Theme 52 - Reflections

Strawberry Cream Splash in a spoon (blue background)

here comes the sun [explored]
Theme 52 - The 60's
Fly Butterfly
//alle bildene er linket

Fantastiske bilder ikkesant? Jeg får så sykt mye inspirasjon fra flickr!

PHOTO - SHADOWSHva syns dere om bildene? De er ikke så spesielle, men jeg syns skyggen av trærne var så kul!

FOTO: FROSTAlle bildene untatt det midterste er uredigerte.

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

TEMA: MENNESKER

Sweetie
Jeg er med i denne konkurransen hvor temaet er mennesker. Premien er valgritt fototilbehør til maks 199 kr fra tvspelweb.se. Jeg vil helst vinne et trebensstativ! Det har blitt noen konkurranse innlegg i det siste, men jeg måtte bare melde meg inn i alle sammen! De fleste vil jo også ha konkurransen i et eget innlegg, så da må det bli sånn da, hehe. Wish me luck anyway!

OPERASJON DAGSVERK

I dag er det OD -dagen (Operasjon Dagsverk) hvor man skal samle inn penger til slumbarna i Brasil. I fjor jobbet jeg og ei venninne noen timer på rimi og gikk rundt og leverte flyers for et firma jeg jobber for. Vi leverte flyers over et stooort boligfelt, så jeg var helt utslitt etterpå. I år tar jeg det litt mer med ro og er hjemme. Jeg ligger ikke og sover hele dagen som mange andre gjør da.. Jeg og ei venninne har vasket, tørket støv og støvsugd hele huset, vasket to bad og ryddet. Jeg har alltid jobbet borte på OD - dager, så jeg unnet meg en dag hjemme nå.. Deilig å kunne sove litt lengre for en gangs skyld!

Wow, et bilde av meg.. Det er ikke ofte!

Har dere hatt OD - dag enda?
Hvor jobbet dere?

TEMA: VALGFRITT

Jeg er med i denne fotokonkurransen med valgfritt tema. Man kan vinne et valgfritt filter fra tvspelweb.se, og jeg vil helst vinne et close - up filter. Wish me luck!

NY GOOGLE LOGO

På skolen har vi drevet med et ganske vanskelig prosjekt; å lage en ny google logo og et nytt ikon. Først ville jeg bare gjøre noen småjusteringer, så man nesten ikke så forskjell fra den gamle, men som dere ser endret jeg mening. Jeg gjorde det bare etter min stil og mine tanker, og ble faktisk fornøyd. Ikke 100 % , langt i fra. Men jeg ble mer fornøyd enn det jeg trudde jeg skulle bli! Jeg var ganske stuck i starten..

Under her ser dere resultatet. Av en eller annen grunn blir ikonet litt hakkete her på bloggen.. Den er ikke det altså.
Hva syns dere?

TEMA: FARGERIKT


Jeg er med i denne fotokonkurransen med tema fargerikt. Bli med du også!

FOTO - DUSE FARGERFOTO - MYSTISK

Kom hjem fra skolen etter en utrolig stressende dag på skolen i stad! Det er ikke så avslappende på media som mange trur altså.. Er helt utslitt, jeg.

Uansett, her er noen bilder jeg tok i helgen:
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

UREDIGERT

Forstyrrende element på venstre side, I know.. Likte det selv om jeg.

Uredigerte bilder fra fotoruren til meg og Kari Anita tidligere i dag. Nå er jeg hjemme igjen, og gleder meg kjempemasse til en ny skoleuke (eller bare ikke...).

HVILKEN VERSJON OG HVORFOR?


ÉN ERFARING RIKERE

Eh, ja. Salget gikk ikke så bra. Vi sto der i over 4 timer i to - tre minusgrader (!) og jeg solgte ingenting. Det var mange som stakk innom, så på bildene og skrøyt masse av de, men vi fikk som regel denne setningen "vi har ikke plass i hylla hjemme". I tillegg virker det som at de fleste ikke tar oss ungdommer seriøst når det gjelder salg og slikt. Hadde det stått voksne folk der hadde de garantert solgt noe! Vi prøvde å være imøtekommende (skrives det sånn?) og blide til alle som kom, så det var en del som kom bort og tok en prat. Det er jo veldig koselig da. Noen var bare sure og gretne selv om vi hilste, men sånn kommer det alltid til å være.

Selv om jeg ikke fikk solgt noe, er jeg én erfaring rikere. Dette var første gangen jeg gjorde noe slikt, så jeg kan ikke forvente å tjene masse nå i starten. Det er så klart kjipt å stå og fryse så mye at du ikke kjenner tæra dine lenger, og ikke få ikke solgt noe.. Men, som sagt; jeg er én erfaring rikere. Og det liker vi!


Har som sagt ikke internett på dataen min, så jeg låner venninna mi sin. Derfor ble det et bilde fra facebook, heheh.. Det ble litt dratt og rart btw.

Er det noen av dere som vil kjøpe et bilde av meg forresten? Det er bare å ta kontakt på freaky.music.lover@hotmail.com. Det skader ikke å spørre!

TODAY IS THE DAY

Jeg hadde egentlig tenkt til å poste et innlegg til i går, men internetten til Kari Anita ville av en eller annen grunn ikke koble seg til min pc.. Men her kommer et lite innlegg om bildesalget. Vi skal snart dra til Mega på Flisa hvor vi skal stå og selge bildene våre! Les mer om bildesalget her. 

Jeg lurer veldig på hvor mye vi får solgt, så dette blir kjempespennende! Vi har aldri gjort noe som dette før, så dette blir første gangen for begge to. Jeg har gledet meg hele uka, så jeg håper det blir vellykket også!

Arkivbilde..

Wish us luck!! Forteller dere om hvordan det gikk seinere i dag :)

Jeg er forresten videre i denne fotokonkurransen med tema "rosa". Blir glad for stemmer!

FOTO - DEN FØRSTE SNØEN

Ja, da har snøen kommet hit til Akershus også.. Heldigvis var det ikke så mye som kom! Likevel måtte jeg ut en tur og ta noen bilder, hihi.
Litt vanskelig å finne fokusen her ja.. Men jeg likte det fordet!

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best og hvorfor?

I AM ALSO SELLING THESEDisse bildene skal jeg også selge på lørdag. Les mer om bildesalget HER. Jeg har til sammen 9 bilder jeg skal prøve å selge, så det blir spennende å se hva folk liker og ikke.

Hva syns dere om de to bildene over?
Hvilket ville dere evt. kjøpt?

MITT FØRSTE FORSØK PÅ MÅNEBILDER 2

Du kan se del 1 her.

Månen er egentlig så langt vekk på bildene i del 1 også, men har croppet det ganske mye for å komme så nærme.

Gøy å "tegne" med månen!

Hva syns dere om disse?

MITT FØRSTE FORSØK PÅ MÅNEBILDER

Da jeg var ute og gikk med hunden i stad, la jeg merke til den utrolig fine månen! Det første jeg tenkte på var at jeg måtte ut meg kameraet og stativet når jeg kom hjem. Selv om det var 2 minusgrader, og fingrene mine holdte på å fryse av, fikk jeg noen bilder jeg ble fornøyd med! Dette er faktisk første gangen jeg tar månebilder.. Jeg måtte croppe bildet en del, siden jeg ikke kommer så nærme månen.. Jeg brukte 55 - 200mm linsa mi, så den funker greit. Her er to av bildene.Hva syns dere om bildene?
Noen tips til hvordan man får bra månebilder?

FOTO - FROSTHva syns dere?
Hvilket likte dere best?

PHOTO - MYSTIC

Et bilde jeg tok samtidig som samtidig som det veibildet jeg har i headeren. Jeg tok det fra bilen i fart.

Hva syns dere?

DETTE SKAL JEG SELGE - VEIEN


Dette er også et av bildene jeg skal selge. Dette er ikke et kanskje bilde, dette SKAL jeg selge! Det er et av mine favorittbilder, faktisk. Tok det ved Akershus festning like før sommerferien.

Hva syns dere om bildet?
Kunne dere hatt det på veggen?

FOTOKONKURRANSE - HØSTJeg er med i denne fotokonkurransen hvor temaet er høst. Grunnen til at jeg deltar med de to bildene over er fordi jeg får veldig høstfeeling av de med tanke på fargene, stemningen, og morgentåken på det nederste bildet. Jeg ville delta med et macrobilde, og et "landskapsbilde", så derfor valgte jeg disse som jeg er mest fornøyd med.

Hva syns dere om de?

PHOTO - OLD PLACE
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

FOTO - MOTLYS


Tok dette bildet av ei i klassen på i PTF timen på torsdag. Jeg ble utrolig fornøyd med det! Er litt skeptisk til så mye lens flare på bilder, men dette syns jeg ble kult. Men, det er jo hver sin smak. Hva syns dere?

Må også si at jeg har hatt en kjempemorsom dag i dag! I går lå jeg jo syk, og i dag var jeg frisk igjen! Jippi. Hadde besøk av to gode venner, så vi var ute og tok masse bilder og hadde det kjempegøy. Happy day! Hihi.

RENNENDE VANN

Nå skulle jeg egentlig vært i bursdag, men her sitter jeg her og kaldsvetter.. Utrolig dårlig timing å ikke være i form akkurat denne dagen jeg hadde gledet meg til.. Men men, sånn blir det i blandt.. Nå sitter jeg og ser igjennom sommerbilder på facebook. Savner det! Savner å kunne gå i shorts, og løpe rundt barbeint i gresset!

Under er to bilder jeg også vurderer å selge. Jeg er usikker på hvilket bilde jeg liker best, så jeg trenger hjelp fra dere! Hvilket bilde liker dere best? Eller.. hvilket ville dere kjøpt?


MORE PINK


Jeg er med i fotokonkurransen hos Merete hvor man kan vinne et close - up filter fra tvspelweb.se. Temaet er rosa, derfor syns jeg at bildet over passet godt. Hadde nesten helt glemt at jeg hadde det bildet, jeg.. Det er også et av de bildene jeg kanskje skal selge.

Hva syns dere om bildet? Wish me luck!

FOTO - DEN NORSKE OPERAEN


Nå er det helg folkens! Denne helgen kommer til å bli kjempebra, og det kommer i hvert fall neste helg til å bli! Da skal nemlig jeg og bestevenninna mi selge bilder på Flisa (der hun bor). Vi skal selge 5 bilder hver, men jeg er ikke sikker på hvilke jeg vil selge enda.. Jeg skal vise dere bildene seinere, så dere kan hjelpe meg å velge. Bildet over er et av bildene jeg har valgt ut som kanskje.

Hva syns dere om bildet?
Noe å selge?

HVILKEN VERSJON & HVORFOR?


PHOTO - FOG

Tok bilder i PTF - foto på skolen i dag, så nå har jeg noe å vise dere! Her er et av dem:


Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

VIDERE I FOTOKONKURRANSE

Jeg er videre i denne fotokonkurransen hvor temaet er høst. Jeg er kjempeglad for at jeg kom videre med tanke på at det kom inn så mange bidrag! Tusen takk!
Jeg deltar med dette bildet (nr 8). Hvis dere liker bildet mitt, stem gjerne på meg her

Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

RÖYKSOPP PLAKAT

På mandag fikk vi en oppgave på skolen om å lage en konsertplakat til Röyksopp. Jeg har egentlig ikke hørt noe særlig på de fra før, så jeg visste faktisk ikke hvordan musikk de hadde en gang.. Haha. Her er en av sangene deres:


Den første ideen min var dødsdårlig, men jeg startet ikke på en ny plakat før slutten av dagen (én time før vi skulle levere).. Det ble et veldig enkelt design, men jeg ble egentlig ganske fornøyd. Jeg liker fargene sammen, og fontene jeg bruke. Det traff ikke helt sjangeren, og er ikke en typisk musikkplakat, men jeg lærte mye til neste gang!


Hva syns dere om plakaten jeg lagde?
Hører dere på Röyksopp?

- siljelouise

ENDELIG NYTT DESIGN!

Se på designet mitt nå da! Jeg har jobbet i mange timer og er kjempefornøyd. Jeg har har ønsket meg dropdown meny lenge, men har ikke giddet å lage. Nå var jeg så lei de menyboksene mine, så jeg måtte bare bytte de ut! Jeg har bare dropdown meny på forsiden btw.. Syns ikke at jeg trengte det på innleggssiden også.. Eller bør jeg?

Jeg har også gjort bloggen mye bredere, slik at jeg kan laste opp store bilder. Derfor ser det ganske dumt ut når bildene på bloggen min er så små, haha. Det eneste jeg mangler nå er å midtstille innleggene. Av en eller annen grunn går det ikke.. Jeg skal nok få det til!

Slik så det forrige designet ut:

Hva syns dere?

- siljelouise

TEMA: PINK

Edit; bloggdesignet er under endring, derfor kan det se rart ut!

Jeg er med i fotokonkurransen hos Cathrine hvor man kan vinne en kameraveske. Man kan delta med to bilder og temaet er rosa. Her er mine to bidrag:

Dere har helt sikkert lagt merke til det nye designet mitt også. Jeg er kjempefornøyd!! Endelig bredere blogg ♥ Men av en merkelig grunn for jeg ikke midtstillt bildene.. Jeg er ikke helt ferdig enda da.. Jeg har faktisk tenkt til å bytte sidemenyen ut, og sette inn en dropdown meny i steden. Det er i tillegg mye smådetaljer som skal endres på. Bl.a. det "takk for kommentaren" bildet.
Hva syns dere hittil?

- siljelouise

FOTO - DET ER SOL I ENDEN

Jeg prøver å fikse på bloggdesignet mitt nå, men f*** så vanskelig det skulle være da.. Jeg har brukt denne koden (til sidemenyen) fra Irlin:

<table border="1" style="width: 195px; height: 230px; background-color: #fefcfe; border: #000000 1px solid"><tbody><tr><td> DIN TEKST HER </td></tr></tbody></table><br />

Jeg har prøvd å ta vekk border og gjort borderfargen om til hvit, men det funker ikke.. Den svarte rammen rundt den hvite boksen er der fortsatt.. Jeg skjønner det ikke! Ååh.. Help me!

Sorry for litt frustrasjon, her er et bilde dere kan se på..

Din mening?

- siljelouise

NYTT DESIGN?

Jeg har utrolig lyst til å bytte design nå, men jeg trenger litt hjelp.. Jeg vil ha selve bloggen bredere så jeg kan laste opp 600 px bilder uten å måtte krympe de etterpå. Jeg har prøvd å endre dette, men mislykkes hver gang! I tillegg vil jeg endre litt på sidemenyen min. Bl.a. ta bort de svarte strekene rundt og ha alt i én boks i stedet. Jeg håper virkelig at noen vil hjelpe meg litt med dette!

En random bilde av meg.. Jeg legger sjelden ut bilder av meg, så det kan ikke skade.

Noen som vil/kan hjelpe meg? Det er bare de småjusteringene jeg trenger hjelp til, resten klarer jeg selv..

- siljelouise

FOTO - GÅR GATELANGS

Skjer med at dere kommenterer ekstremt lite på innlegg som ikke starter med "foto - ".. Haha! Dere får lov til å kommentere altså. Jeg skriver litt om hverdag også, ikke bare foto!

Her er to bilder jeg tok for noen dager siden da jeg var i Gamlebyen:Får litt sånn "mobbe artikkel" følelse over bildene, haha.

Hva syns dere?

- siljelouise

SUNNY DAY!

I går var en av de beste dagene denne høstferien. Det var sol og varme, noe som gjør ganske mye med humøret. Vi var en tur i Strømstad og besøkte tanta mi på båten. Etter det gikk vi litt rundt og tok en tur på café. Fikk nesten litt sommerfølelse faktisk! Det er deilig, det.Klarte nesten ikke holde øynene oppe, hehe. Jeg tenker jo ikke på solbriller nå som sommeren er over..

Hva syns dere om bildene?
Har dere hatt fint vær i det siste?

- siljelouise

PHOTO - WALKING IN A DREAM
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

- siljelouise

FOTO - HØSTFØLELSE
Hva syns dere om bildene og hvilket likte dere best?

Nå drar jeg til Sverige, ha en fin helg!

- siljelouise

FOTO - HØSTFARGER (ANNEN REDIGERING)

Jeg fikk masse fine og konstruktive kommentarer på forrige innlegg, og det er jeg veldig glad for! Jeg liker at dere sier litt mer enn bare "fint bilde". Det gir meg liksom ingenting.. Setter pris på om dere sier hva som er bra og hva som er dårlig, slik at jeg kan forbedre meg. Noen er veldig flinke til det fra før også! Det var mange som kommenterte at bildet hadde vært bedre med mer kontrast, så jeg prøvde meg frem i photoshop. Og guess what; det ble mye bedre!

Slik var det i forrige innlegg..


..og slik ble det med mer kontrast.

Syns dere at det ble bedre?

- siljelouise

FOTO - HØSTFARGER


Hva syns dere om bildet? (skriv gjerne mer enn "fint bilde")

- siljelouise

FOTO - AUTUMN LEAVES


Hva syns dere?
Hvilket likte dere best og hvorfor?

- siljelouise

UREDIGERTE HØSTBILDER

I dag sto jeg opp 08 for å gå en tur med tanta mi og ta bilder langs vannet. Det er utrolig fint der, og det var ekstra fint nå på morningen. Alle bildene er tatt med Nikon 50mm f/1,8. Må lære meg å fokusere manuelt, så ikke alle bildene blir så utydelige.. Har en tendens til det, så det må jeg venne meg til..

Jeg har ikke redigert noen bilder enda, så her er noen uredigerte:Hva syns dere?
Hvilket likte dere best?

- siljelouise

THE LONELY BENCH
Var i gamlebyen (i Fredrikstad) i stad og tok litt bilder. Det var i 6 tiden, så de ble litt mørke og kornete pga høy ISO.. Likevel ble jeg fornøyd med noen, så litt må jeg dele med dere! Kl 09 i morgen tidlig skal jeg og tanta mi ut og ta høstbilder, så jeg håper de blir vellykket når jeg skal stå opp så tidlig!

Hva syns dere om bildene over?
Hvilken versjon likte dere best og hvorfor?

- siljelouise

GAMMELT NYTT

Siden jeg ikke har tatt flere høstbilder enda, blir det gamle bilder.. Disse to er tatt i starten av mars, og har begge vært ute på bloggen før. Det er en god stund siden, men jeg har jo fått mange nye lesere siden den gang så det kan ikke skade. Lover nye bilder snart!Hva syns dere om bildene og hvilket likte dere best?

- siljelouise

ETT BILDE - TO VERSJONER

Som jeg nevnte i forrige innlegg har det ene bildet vært ute på bloggen før,  bare i en annen versjon.

Redigert i dag.


Redigert like etter at jeg tok bildet i februar.

Hvilken versjon liker dere best (og hvorfor) ?

- siljelouise

PHOTO - WATER

Først må jeg bare si: TUSEN TAKK for all respons de siste dagene! Blir kjempeglad av å lese kommentarene deres :) Fortsett slik!

Disse bildene tok jeg i februar, men jeg trur ikke de har vært ute på bloggen før.. Det nederste har jeg redigert på en helt annen måte før, og det har vært på bloggen et par ganger. Jeg syns de ble kule, så jeg vil vise de til dere selv om de fleste er veldig lei vannbilder..Hva syns dere om de?
Hvilket likte dere best og hvorfor?

Etterpå drar jeg til Fredrikstad, så det kommer nok nye høstbilder de kommende dagene (håper jeg).

- siljelouise

ONE MORE PHOTOGRAPH


Hva syns dere om bildet?

Nå stikker jeg i bursdag! Kos dere i kveld.

- siljelouise

FX CAMERA - AUTUMN

Jeg har en app på mobilen min (android) som jeg eeelsker! Den heter FxCamera, og inneholder mange kule effekter, bl.a. polaroidbilder. Den er nesten den samme som en app på iPhone, men det funker like bra på android mobiler også.

Her er noen bilder jeg tok på vei hjem fra skolen på fredag:

Hva syns dere om bildene?
Har dere iPhone eller Android?

- siljelouise

PHOTO - READ MY HEART 2

Se del 1 her.Hvilket bilde liker dere best og HVORFOR? Jeg klarer ikke bestemme meg..

- siljelouise

HVILKEN VERSJON?
Ringene til to klassevenninner.

Hva syns dere om disse?
Hvilken versjon?

- siljelouise

PHOTO - TELL ME THE STORY 2

Må bare si at jeg satt på spinningsykkelen på Spenst kl 10 (!!) i dag. Jeg pleier liksom å sove da... Skal ta et deilig bad etter jeg har postet dette innlegget, med ansiktsmaske og skrubb ! Herlig med helg og ferie ♥

Se del 1 HER.

Hva syns dere om bildet? Gjerne utdyp dere litt mer..


- siljelouise

MILITARY GIRL


Texture herfra. Og ja, jeg veit at jeg har buksa høyt opp. Det er meningen, haha..


Bildene er tatt av lillebroren min.

Prøvde militærutstyret til lillebroren min i stad og hadde en liten photoshoot. Moro!
Kledde jeg det eller? Haha.

- siljelouise

THERE IS A SNAKE IN MY BOOK


Ringen til ei klassevenninne.

Hva syns dere om disse?
Hvilket likte dere best og HVORFOR?

Nå er det forresten høstferie! Ha en flott ferie til alle andre som har. ♥

- siljelouise

hits