november 2009

Happy

Heihei!
I dag har jeg sittet og gruet meg helt til kl 12.10. Vi skulle nemlig ha en forberedelse til naturfageksamen i dag. Altså, vi skulle vente til det var vår tur (det var en og en) og da skulle vi trekke en lapp. På lappen sto det hvilket emne vi skulle opp i. Vi fikk 20 min til forberedelse. Da satt vi inne i et lite rom og skrev notater på et ark. Heldigvis fikk vi bruke boka. Da de 20 minuttene var gått, skulle vi snakke om dette til læreren + at vi fikk spørsmål om masse forskjellig. Jeg trudde det skulle gå kjempedårlig, men det gjorde det faktisk ikke. Jeg fikk læreren i godt humør og snakket om alt mulig. Jeg fikk 4 ++ ! Så jeg er fornøyd. Vi har ikke lært en dritt i naturfag, og vi har ikke hatt en eneste fremføring. Det var litt kjipt å være så nærme femmeren, menmen. Skal ikke klage! :)
Nå er det bare matteheldag igjen, så er det ikke lenge til ferie heller.
I tillegg har mormor strikket lue og tøfler til meg, så jeg er happy!

30nov 004 copy
Så de ikke deilige ut?

30nov 007 copy
Luen var litt liten, men whatever.

30nov 011 copy
Det har også kommet snø! Eller jeg vil heller kalle det "slush". Men uansett, det er hvitt ute!

30nov 013 copy

30nov 018 copy
Når jeg først sto i vinduskarmen ble det litt bilder.

Har dere hatt heldager enda?
Hva syns dere om de to nederste bildene?

- siljelouise

Fotokonk!

Jeg er med i en fotokonkurransehttp://myphotoblog.blogg.no/ med temaet "dine beste bilder". Man kan delta med to bilder og de kan være redigerte. Jeg vet ikke helt hvem som er mine beste bilder, men her er to som jeg vil plassere i den kategorien:
blomst

julelysssss
Wish me luck! Bra valg?

- siljelouise

BTW: Hadde vært gøy om dere stemte på meg her. Vinneren kåres i dag!

Juleshopping + plakat til Regine Stokke

Heihei!
Sorry for dårlig blogging i dag. Kl 10.30 i dag tidlig satt jeg allerede på spinningsykkelen! Tro det eller ei. Det var 90 minutter høypuls, så jeg holdt på å døøø. Var så sliten etterpå. Da jeg kom hjem, kom Kari Anita til meg. Vi slappet av litt før vi dro på vår årlige juleshopping. Så nå er jeg nesten ferdig med alle julegavene! Det eneste jeg kjøpte til meg var en lang, hvit paljett topp fra BikBok og mat da selfølgelig. Det er alltid koselig på juleshopping.
554955492
Toppen ligner veldig på denne. Bare at den er hvit og at den har stropper. Love it!

Plakaten til Regine Stokke er forresten ferdig! Hvis du ikke har hørt om det; http://famjohansen.blogg.no/ har stått bak en plakat som er gitt til Regine. Mange har sendt inn bilder av seg selv og en fotograf har satt alle bildene sammen til en stor plakat. Jeg er så glad at jeg er med på dette. Ønsker Regine alt godt.
43704161259420354492
Her er den ferdige plakaten. Er den ikke fin?

Dagens spørsmål er da: Har du sendt inn bilde?

- siljelouise

Jeg savner sommer

gjren 1.

hihihihistt 2.

waves 3.

kgpkghept 4.
Jeg savner sommeren. Det er så deilig å kunne gå ut uten å måtte kle på seg en hau med klær. Bare være ute og kose seg med venner. Sitter her og mimrer fra rogalandturen med Kari Anita i sommer (jenta dere ser på nederste bilde). Det var så koselig. Håper det gjentar seg neste sommer!
Hva syns dere om bildene og hvilket likte dere best?
Savner dere sommer?

- siljelouise

JEG ER VIDERE!

Jeg kom videre i Benediktes fotokonkurranse som jeg skrev om i innlegget under! Jeg ble kjempeglad når jeg kom blant de 10 beste! Hadde ikke forventet dette, siden det var så utrolig mange bra bilder. Jeg har veldig stor konkurranse, så jeg hadde blitt kjempeglad om du stemte på meg her. Jeg kan nemlig vinne et Star-filter som jeg har veldig lyst på! 
jdgjwsgw
Takk på forhånd! :)

- siljelouise

Litt mer julestemning

julelysssss 1.

merjulelyyyys 2.

hehehheheehh 3.
Her har dere 3 bilder til som ble tatt i går. Gadd ikke å legge ut kjempemange bilder i går, syns det ser bedre ut med litt færre bilder per innlegg. Var litt fjortis og hadde en liten photoshoot med meg selv i går også, haha. Trutmunnen la jeg fra meg i 8.klasse, heldigvis.
Jeg spør dere igjen; Hva syns dere? Og hvilket bilde likte dere best?

En ting til: Må si at jeg ble kjempeglad for så mye respons på innleggene mine i går, spesielt bildene. Har aldri fått så mye kommentarer før. Hadde håpet på litt mer respons i dag, da men. Det er bare å kommentere når dere først er innom folkens! Tusen takk til dere som kommenterer, det er da det er gøy å blogge! Igjen - takk.

- siljelouise

Ny julepynt - ny ting å ta bilde av

christmasfeeling 1.

chritsmasfeeling2 2.

julelyyysys 3.

snartjul 4.

stillhet 5.
Jeg ser litt rar ut, men samma det. Likte det.

Jeg ble kjempefornøyd med disse bildene selv! Bilde nr 1 og 2 er egentlig samme bilde, men jeg har redigert i forskjellige fargetoner.
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Blomster er det perfekte motiv

blomma

rosablomsttt

rogaland med kari anita 321 copy
Det er så gøy å ta bilder av blomster. Det har blitt en del blomstebilder opp gjennom årene, men det kommer fler! Jeg vet at bilde nr 2 er litt utydelig, men jeg liker det fordet.
Hva syns dere?

- siljelouise

Dansejulekalender?


Irlin
fra "Norske talenter" har tenkt til å ha julekalender på bloggen sin! Det er ikke en vanlig julekalender, det er nemlig en dansejulekalender, som jeg kaller det. Hun skal legge ut video(er) hver dag med diverse dansetips og teknikker. Men - hvis hun skal ha dette, må vi vise vår interresse for det. Hvis ikke, blir det ingenting. Ta dere en tur innom bloggen hennes da vel, hvem vil vel ikke ha en dansejulekalender?

Ps. Minner dere om blogg VS blogg som dere finner her. Vote for me!

- siljelouise

Jeg fant, jeg fant!

rabbit
Jeg bladde gjennom noen bilder, og fant dette! Det var utrolig søtt da! Tror jeg tok det da jeg var i Sogndal tidligere i år.
Hva syns dere?

- siljelouise

Fotokonkurranse - SNØ

Jeg er med i en fotokonkurranse her med temaet snø. Jeg vet ikke om det er noe premie, men jeg melder meg på fordet! Du kan delta med to bilder, så her er mine bidrag:
snow

lsdkl 012 copy
Wish me luck!
What do you guys think?


- siljelouise

Jeg er med i blogg VS blogg

Jeg er med i blogg VS blogg her!
Hadde blitt kjempeglad om dere la igjen en stemme. Hvis dere syns bloggen min er bra da,
det er deres valg.  :)
bigsmile

- siljelouise

Pictures

blooomst

beautiful

tre
Hva syns dere?
Hvilket bilde likte dere best?

- siljelouise

Utfordring - tanta mi

Familie er alltid viktig - Skriv et innlegg om en person i familien din, alt ifra søster til bestefar! Kanskje familiens katt? Eller fetteren din? Du bestemmer! :D Gjerne inkluder bilde dersom du har det :D Utfordre andre bloggere til å gjøre det samme.

Personen jeg skal skrive om er tanta mi. Hun er verdens beste tante! Hun er kjempesnill, morsom, kul, omsorgfull..  Vi pleier å dra på teltturer med alle søskenbarna som hun arrangerer. Det er så utrolig koselig, synd det ikke ble noe i år. I fjor fikk jeg flybillett til Frankrike i bursdagsgave! Hvem får vel sånt av tanta si? Så jeg, tanta mi og venninna hennes var i Frankrike i en uke i mai 08.
Der bodde vi hjemme hos den franske venninna hennes og resten av den franske familien. Vi bodde i et stort feriehus ved stranden, med venner av Nolvenn (den franske venninnen) og feira bursdagen hennes (til Nolvenn altså)! Det var kjempegøy. Jeg hadde fransk på ungdomskolen, så der fikk jeg testet det litt ut. Alle var jo ikke så gode i engelsk. Det var en kjempefin tur, en av de beste turene mine! Det var skikkelig lærerikt.
Dette ble mer et innlegg om turen til Frankrike, men det er det beste minnet jeg har med tante! Forresten, jeg var også i Egypt med tante, mamma og mormor samme året. Det var også en kjempefin opplevelse. Har så mange fine minner med deg!
tantemarthe

megogmarthe <-- I Frankrike.

sst <-- Se så søt da!
Hvem er yndlingspersonen din i slekta?

- siljelouise

Fotokonkurranse

Det skulle egentlig ikke bli flere innlegg i dag, men fristen på denne fotokonken er i dag!

"Det er en fotokonkurranse med en litt spesiell premie, så hvis du vil ha mange lesere passer dette for deg. Vi trenger 12 bilder til en kalender vi skal trykke opp i elevbedriften vår. Temaet er natur, men selvfølgelig må jo bilde passe til måneden. Premien er at under ditt bilde vil det stå: "Photo: lalalallalalala.blogg.no". Det skal bli trykket opp i 1000 eksemplarer. 
Altså vil du vinne 1000 linker til din blogg! "

Det er jo kjempegøy! Vil du vite reglene, trykker du her.
hstdiv 065

hstdiv 037
Mine to bidrag til september/oktober. Ikke redigert i det hele tatt.

beitostlen mars 09 081

winter
To nederste: februar.

- siljelouise

Hvorfor har vi venner på blogg?

For å følge med på bloggen?
For å kommentere?
Eller bare ha masse venner for å få flere lesere?

Jeg legger til venner om bloggene deres er bra, og noe for meg. For eksempel fotoblogger. De har jeg mange av, nettopp fordi jeg er interressert i det. Men jeg syns ikke det er noe vits i å ha kjempemange bloggvenner og ikke kommentere nesten noen av dem. Det er morsommere å blogge når man får respons på det man skriver. For noen dager siden fikk jeg opp til 9 kommentarer i innleggene mine, mens nå er det bare opp til 2. Jeg lurer på hvorfor! Noen tips?
Uansett, jeg hadde blitt kjempeglad om jeg fikk noen kommentarer av dere! Jeg har nesten 200 visninger iblant, mens veldig få av dere kommenterer! Jeg kommenterer tilbake. Hadde vært kjempekoselig om dere som leste dette, vil gjøre dette for meg. Da blir det så mye morsommere å blogge!

2 bilder fra jeg var i Sogndal tidligere i år. Det er så fint der!
jrgenflyr copy
Broren min flyr.

bekkevann copy

- siljelouise

Fotokonkurranse!

Jeg er med i enda en fotokonkurranse som du finner her. Temaet er valgfritt og du kan delta med 2 bilder. Det er også en premie, som er hemmelig. Her er mine bidrag:
blomst

biltreff malibu 091 copy
Jeg vet jeg har brukt det nederste bildet en del ganger nå, men jeg liker det så godt. Det er vel grunnen til at det ble disse to bildene også, fordi jeg liker begge kjempegodt! Jeg får en spesiell ro over de også. Wish me luck.

- siljelouise

Tenk om...

biltreff malibu 091 copy
....jeg hadde vært der(Malibu) nå? Det er lov å drømme. Jeg vil dra langt bort, og bare slappe helt av.
Har dere også sånne dager?

- siljelouise

Sorry

Sorry for veldig dårlig blogging i går.. Blir nok ikke noe bedre resten av uka heller. En viss person har nemlig gitt meg nettforbud hele uka, så jeg får bare vært på nettet på skolen (og på mobilen).Grunnen er at jeg ikke slo av dataen da jeg fikk beskjed om det. Ikke veldig morsomt akkurat. Det kommer bare til å bli "dagens spørsmål" og noen små-innlegg mens jeg er på skolen. Det er bare å kommentere, så ha jeg noe å glede meg til hver dag jeg drar på skolen.

Og jeg vet at det photoshop innlegget i går var kjempedårlig! Jeg hadde nett i noen få minutter og da ville jeg skrive et innlegg til dere. Da ble det bare sånn. Menmen, nå vet dere det i hvertfall.
Noen som har fått nettforbud hjemme før?

asdlfk  - siljelouise

BTW: Jeg forsov meg i dag også. Dårlig start på dagen - igjen.

Photoshop

til linn 001 --->  katttt

til linn 005 ---> heart copy
To bilder jeg redigerte i stad. Jeg fikk photoshop på skolen, så der var jeg heldig. Alle redigerte bilder jeg legger ut her på bloggen, er som regel redigert i photoshop. Bruker du det?

- siljelouise

Vil du vinne dette?

47658041258280182294n800
denne bloggen er det en konkurranse hvor du kan vinne dette. 3 par øredobber og falske øyevipper. Alltid kjekt det, vel? Det eneste man trenger å gjøre er å skrive et innlegg om konkurransen, og linke da selfølgelig. Vil du komme rett til konkurransen, trykker du bare på bildet over.

- siljelouise

Hvorfor går helgen så fort?

Denne helgen har vært kjempe koselig. På lørdag var jentene hos Oda, også overnattet jeg der til i dag. Det ble en del filmer ja.. Slumdog Millionaire, Chicago og Jakten på hukommelsen. I morgen er det mandag, og enda en uke med skole. Uka etter det trur jeg faktisk at vi starter med heldager, eller fagdager som det kalles på VGS. De neste ukene med heldager kommer nok til å gå fort, det er jo bare 4-5 uker til ferie! Gleder meg!
lfafk
Jeg blir så glad bare av å tenke på at det snart er ferie! Dere og?

- siljelouise

Vant jeg igjen?

See, jeg vant enda en fotokonkurranse! Jeg hadde helt glemt at jeg var med i den konkurransen, så det var jo bare kjempegøy. Premien vet jeg ikke enda, men det kommer noe spennende i posten.
hstdiv 067 copy <- det var dette bildet jeg vant med.

Nå har det kommet enda en konkurranse på samme bloggen, med tema solnedgang. Blir med i den også jeg! Redigering er ikke tillatt.
egjkewgjws <- dette er mitt bidrag denne gangen.

- siljelouise

Hvordan ser fremtiden ut?

menneskets utvikling
Haha, dette bildet fant jeg på google, og jeg måtte bare legge det ut. Det er jo helt sant! I dag sitter alle med hver sin data, uansett hvor man er. Er man hos ei venninne, er dataen med og begge sitter med msn og facebook. Vi blir "kjent" med folk gjennom internett og mange legger ut livet på nettet.
En helt normal msn-samtale kan se slik ut:
"Hei"
"Hei :)"
"Skjer?"
"Ikke mye... Der da? :p"
"Lite.. Men må stikke! Vi snakkes :)"
"Ok, snakkes ;p"

Er det virkelig så spennende med sånne samtaler dagen lang? Såklart er ikke hver samtale sånn, men du har vel opplevd en slik en, har du ikke?

I 2004 brydde ingen 11 åringer seg om sminke eller klær (i hvert fall flesteparten). De fleste hadde verken egen PC,  blogg eller msn. Alle var barn og ikke mer enn det. Nå er det anderledes. Folk starter å sminke seg i 5.klasse, kjøper bare merkeklær og har egen pc. På nettby er det brukere helt ned til 7-8 års alderen! Det er tilogmed 12-åringer som røyker! Jeg syns det er ille at de starter såppas tidlig. Jeg startet ikke med sminke før i 7. - 8.kl, og det var da de fleste startet.

Jeg lurer på hvordan verden ser ut i fremtiden. Vi har jo sett noen av fremtidens biler og teknologi, men hvordan ser samfunnet vårt ut?

article11648880033c24500000190195468x286
Kommer 7 åringer til å se slik ut?
Hva syns dere om dette?
Enig?


- siljelouise

Pictures

footsteps in the snow

13nov 034

arose

13nov 047
Hva syns dere?

- siljelouise

Farging av hår

Som sagt, så farget og stripet Miriam håret mitt i dag, og omvendt. Stripinga var pinefullt, men det ble et bra resultat til slutt!
13nov 003 copy    13nov 013 copy
FØR                                                       Striping med hette er smertefullt! Haha.

13nov 024 copy   13nov 017 copy<- FERDIG!
Hva syns dere?

- siljelouise

Jeg skal farge håret i morgen!

Ja, du leste riktig. Nå er det et år siden jeg farget håret sist, sist gang var til konfirmasjonen min. Jeg har jo fridag i morra, så da jeg og Miriam var på trening i stad, fikk vi plutselig lyst til å farge håret og ha en liten spa-dag. Hørtes ikke det deilig ut? Farge håret, bare slappe av og ta på ansiktsmaske selfølgelig. Jeg har farget håret en del ganger gjennom tidene, for det meste brunt, kastanje brunt og litt andre forskjellige brunfarger. Kan godt legge ut noen bilder nedenfor. Jeg skal ikke ha det brunt som på bildene nedenfor da.
moiii 001tt  xmegx 007  konfirmasjonen min 017
Var jeg ikke lekker i 9.kl? Haha.
Følg med på bloggen i morgen folkens!

- siljelouise

Langhelg liker vi!

Heihei!
På skolen i dag fikk vi igjen to prøver; matte og naturfag. Jeg fikk faktisk 5'er på matten, men lå midt på treet på naturfagen. Naturfag er ikke min sterkeste side for å si det sånn (egentlig ikke matte heller)... I engelsk fikk vi en overraskende glosetest som gikk rett vest. Haha, trur gjennomsnittet lå på 3 poeng av rundt 20? Vi kan jo ikke alle ordene i en 4 siders tekst - i hvert fall ikke på britisk. Men nok om skole..
Jeg har fri i morgen, så jeg har langhelg! Hvor digg er ikke det? I morgen skal jeg sove leenge, ta meg et bad med ansiktsmaske og bare slappe av. Det blir deilig.
Hva pleier dere å gjøre når dere har en ekstra dag fri?

blomst
Et random bilde til dere. Skal prøve å få med selvtatte bilder i flere innlegg! Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

Hvorfor finner jeg aldri det jeg skal ha?

Jeg var en tur på Jessheim med mamma i stad for å se etter vintersko og kjole. Kjole haster det ikke med, men vintersko vil jeg gjerne få kjøpt nå snart. Jeg fant et kjempefint par fra puma, men de var jo såklart noe av det dyreste som var blandt vinterskoene. Det er så typisk meg. Jaja.
Men - jeg kom ikke tomhendt hjem fordet!
innkjp copy

11nov 001 copy 11nov 006y
Hva syns dere om øredobbene?

- siljelouise

Jeg vant!

Jeg vant fotokonkurransen hos Andrea!! Det var jo bare kjempemorsomt. Premien var en vurdering og anbefaling, som du kan se her og jeg fikk 5! Det er jo kjempekoselig når folk liker bloggen min og skryter kjempe mye av bildene mine. Fint at de faller i smak. :)
47963941257946654483
Vinnerbildet.

- siljelouise

Hest på villspor

Man merker at man bor på landet når en hest går midt i veien eller?
På vei til spenst så vi noe stort og mørkt på jordet (haha) ved siden av veien. Vi skjønte ikke hva det var først, men etterhvert så vi at det faktisk var en hest - med sal! Vi visste at det var en gård like ved, så vi kjørte dit og sa ifra. Da vi kom tilbake gikk hesten sikk sakk midt i veien og det var lang kø! Det er ikke ofte det er lang kø her, det skal jeg love dere! Haha. Det ble en happy ending til slutt - eieren tok hesten med hjem og alle fikk kjøre igjen. Jeg hadde desverre ikke med mobilen, så det ble ingen bilder. Ikke ofte det skjer litt action på Nes akkurat...

En ting til som er litt ute av sammenheng: Det var så trist på Grey's anatomy i dag! Jeg satt her med tårer i øynene og holdte på å grine. Dere som så på Grey's i dag, skjønner meg sikkert. Eller?
Dette ble et kjedelig innlegg uten bilder.

- siljelouise

Happiness!

Jeg er med i enda en fotokonkurranse som foregår her. Temaet er glede og hver deltaker kan delta med to bilder hver. Jeg valgte å bidra med ett. Redigerte bildet jeg ville bruke nå, og ble kjempefornøyd! Ser du nøye, har de blå øyne.
redigert copy
Dette er mitt bidrag. Hvem smiler vel ikke av dette?
What do you guys think?
 

FORRESTEN: det er en fotokonk med valgfritt tema her hvor man kan vinne en iPod touch!! Gjett om jeg vil ha den da! Jeg bruker bildet over i denne konkurransen også, så slapp jeg å lage enda et innlegg med samme bilde. Jeg syns det bildet er utrolig koselig som jeg blir glad av å se på, derfor valgte jeg det.

- siljelouise

Goodiebag?

Celin Foss har en konkurranse på bloggen sin hvor man kan vinne en goodiefag med bl.a. ting fra Versace.
How great is that? Jeg er såklart med, selvom jeg aldri vinner. Morsomt er det uansett.
ed35b8eb299bc555b7b9f3d2f266d3ea
Trykk på bildet for å komme til konkurransen!

- siljelouise

Marcus Ek holder konkurranse!

Markus Ek holder en konkurranse hvor man kan vinne en heltdress (som han har på seg i videoen under). Hvem vil vel ikke ha en slik en? Har du ikke vært på bloggen hans før? Det burde du, han har den beste guttebloggen du kan finne!

Det du trenger å gjøre er å skrive hvorfor akkurat du skal vinne.

Jeg har lyst til å vinne fordi jeg har skikkelig lyst på en og syns de ser utrolig digge ut! De er ikke akkurat særlig billige, så det hadde vært toppers å fått en gratis. Ekstra morsomt å få en fra deg da Marcus! (haha, smisk) Heltdress har skikkelig kule farger og design og det hadde virkelig vært deilig å hatt en heltdress til slasking. Jeg har sååå lyst på!
Hadde vært kjempegøy om jeg vant.

heltdress

Ser ikke denne digg ut or what?

- siljelouise

Fotokonkurranse

Jeg er med i en fotokonkurranse her. Temaet er fritt, du skal bare bruke et bilde som du liker.
Jeg valgte dette bildet fordi jeg liker det veldig godt og fordi jeg vil tilbake dit. Bildet er tatt i Malibu sommeren 09.
biltreff malibu 091 copy
Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

Når jeg først er i gang..

...så skader det vel ikke å melde seg på en fotokonkurranse til? Det er jo så gøy med konkurranser!

Denne fotokonken er på finner du her.
Temaet er høst, og jeg deltar såklart med dette bildet:
glksdjlz copy
Kom vel ikke som noe sjokk? Jeg syns dette gir meg skikkelig høstfølelse, derfor valgte jeg det.

Soo.... what do you think?

- siljelouise

Fotokonkurranse

Jeg er med i en fotokonkurranse på denne bloggen. Temaene er vennskap, nærhet og følelser.
Vil du delta, trykk på linken under:
http://pictureit.blogg.no/1257521736_fotokonkurranse_med_t.html

Jeg deltar med dette bildet. Jeg vil plassere det innenfor "følelse-kategorien".
glaad
Se så glad hesten er da!

Hva syns du om bildet?

- siljelouise

Tyggegummi dagen lang

Jeg sier ikke tyggegummi, men tyggis. Sånn at dere ikke trur det. På skolen i dag har vi hatt PTF (prosjekt til fordypning) i hele dag! Vi har laget tyggispakker, som har vært veldig morsomt. Min tyggis heter JibbaJabba (haha) og har sitronsmak. Resultatet ser du på bildet under. Det får veldig dårlig kvalitet når jeg lagrer det som jpg, men det får gå. Har lagt på litt mer kontrast, så dere ser det bedre.
Ps. Det står "GRATIS tatovering!" litt vanskelig å lese her.
Oog - det skal brettes, så det er 4 sider.
siljelouisetyggissss

Hva syns dere?

- siljelouise

Vis litt engasjement da!

Heihei!
Jeg er skikkelig sliten nå. På skolen i dag har vi øvet på naturfag, stresset gjennom hele økologi-kapittelet og hatt prøve i siste økt. Nå er jeg dritt lei økologi!! Det er så sinnsykt kjedelig, jeg interresserer meg ikke i det hele tatt for det, og det blir enda kjedeligere med en lærer som ikke viser engasjement i det hele tatt. Er dere ikke enig? Det er sinnsykt kjedelig å sitte og høre på en lærer som bare står å prater, i dette tilfellet veldig lavt og med lange pauser mellom hver setning. Vis litt engasjement da! Prøv å få oss litt interressert i hvertfall. I tillegg lærer vi ingenting, leser omtrent aldri i boka, så får vi prøve om det. Åssen skal vi kunne over 30 sider over natten?
Nå er jeg glad jeg er ferdig med prøven (som jeg tror gikk greit), så nå er jeg litt mindre stresset. Må bare øve litt på en matteprøve som vi har på mandag. Som ikke er like stressende som naturfag. Heldigvis.
Vi driver også med et stort prosjekt i media ooog vi skal ha tentamner om ikke så lenge. Ååh, som jeg gleder meg til jul!

Har dere mye prøver?

Hva syns dere om lærere som ikke viser engasjement?

kari anita og meg 017 copy
Jeg fant ingen "oppgitt-bilder".

- siljelouise

Et bildeinnlegg

5nov 003 copy
Litt mer en sist gang jeg tok bilde...

5nov 002 copy
Se så mye snø det har kommet!

5nov 004 copy
Hvem digger vel ikke "Friends" ? Litt ute av sammenheng, men whatever.

- siljelouise

100 comments

Yes, jeg har nådd 100 kommentarer nå! Det er ikke så mye, mange får jo over 100 kommentarer per innlegg..
Haha. Men jeg hadde ikke forventet å få noe særlig med kommentarer da jeg startet med å blogge. Det er bare å fortsette å kommentere folkens, jeg blir så glad!  :)

jkefo
Takk !

- siljelouise

Vote for mee!

Jeg har kommet videre i en fotokonk, så jeg hadde blitt VELDIG takknemlig hvis dere stemmer på meg her. Det er bilde nr.3 som er mitt forresten. Takk på forhånd!  <3

glksdjlz copy
Det er dette bildet som er med.

- siljelouise

7 uker til jul

lsdkl 004 copy    lsdkl 012 copy

lsdkl 007 copy    lsdkl 009 copy 
                                                        Nye votter (hjemmestrikket)! Fine?
lsdkl 011 copy    lsdkl 006 copy

lsdkl 015 copy    lsdkl 016 copy

Ingen av bildene er redigerte. Untatt det av meg da, hehe. Måtte bare ta noen bilder i stad av den fine snøen. Jeg får skikkelig julefølelse når det snør. Det er så koselig. Tenk, det er bare 7 uker til jul! Jeg har ikke startet med julegaver engang.. Jaja. Har dere startet?

Hva syns dere om bildene forresten?

- siljelouise

This is it

Det sier hjernen min nå.. Tom for ideer, this is it liksom. Vi har drevet med det prosjektet i nesten hele dag, så det er kanskje ikke så rart at jeg har gått tom nå.. Får fortsette høre på fin musikk i 1 time og 20 min, så kan jeg dra hjem! Wohoo. Haha.


Nå hører jeg på denne sangen. Aww.

- siljelouise

Jobbings

Sorry for dårlig blogging i dag! Lang skoledag og lekser hele kvelden. Jeg og Miriam tatt bilder til et prosjekt på skolen og redigert de i hele kveld, så nå er det deilig med litt "chilling" før jeg legger meg. Resultatene ble ganske bra syns jeg.
Jeg går media 1.året (for dere som ikke vet det), så nå har vi startet på vårt første store prosjekt.  Så i dag har jeg og Miriam laget webbanner-forslag. Vi har deadline (frist) til i morgen, så da var det best å gjøre det nå.
Det er gøy med sånne store prosjekter, er du ikke enig?
Nå skal jeg snart legge meg (jeg haater å legge meg, går så mye spennende på TV. Haha.)
Men - nå skal jeg spise mandariner og kiwi til kveldsmat. Jeg er sunn!

Er dere like sunne som meg eller?

photoshoot 186 copy
PEACE OUT! Eller.. god natt.

- siljelouise

VINN LØSVIPPER

Jeg er med i en konkurranse på denne bloggen. Du kan vinne 10 par løsvipper! Jeg har ingen, derfor har jeg skikkelig lyst på. Vil dere være med? Det er bare å skrive et innlegg om konkurransen og skrive "Jeg vil vinne" i kommentarfeltet. Hvis du vil delta, trykk på linken under:
http://easymakeup.blogg.no/1257242953_konkurranse_vinn_10_p.html

54626161257242054939

54626161257242105118
Bildene er tatt fra samme bloggen.

- siljelouise

Dagens spørsmål

Tenkte jeg skulle starte å ha "dagens spørsmål" hver dag (prøve i hvertfall). Hva syns dere om det?
Så da tenkte jeg at jeg kunne starte i dag.
Såå ..

Hva er beste BESTE feriestedet ditt?
PS: du trenger ikke svare i dag, er jo litt seint..

Mitt aller beste feriested må være USA - Los Angeles. Det var så fint og spennende der! Alltid fint vær, varmt og godt, shopping, attraksjoner, opplevelser, kjendiser.. trenger jeg si mer? Litt varmere vann hadde ikke skadet da.

la dag 1 087 copy

baseballkamp 078 copy

santa monica 013 copy

universal studios 194 copy
Aah, jeg savner virkelig den ferien.

- siljelouise

Neste stopp - snowland

Den første snøen kom i dag! Vet ikke om jeg skal kalle det snø, slafs, slush eller sørpe, men det dalte i hvertfall store hvite dotter ned fra himmelen. Det kaller i hvertfall jeg for snø. En annen ting som tyder på at det (snart) er vinter, er at det var helt mørkt da jeg kom hjem, og nå er det bekmørkt ute. Man blir jo trøtt men en gang klokken nærmer seg 5 jo!
Tok noen bilder i stad for å ha bevis på at det har snødd:

hiheha 015 copy

hiheha 016 copy

hiheha 019 copy

hiheha 020 copy

hiheha 021 copy

hiheha 022 copy
Syns det er pent med snø jeg.

Hva syns dere om bildene?

Har det kommet snø/slafs hos dere?

- siljelouise

Enda en fotokonk gitt!

Denne gangen er det her konkurransen foregår
---->    http://lmsk91.blogg.no/1257088698_fotokonkurranse.html

Denne gangen er temaet høst (igjen), men det er ikke tillatt med redigering.
Dette er mitt bidrag:

hstdiv 067 copy

Hva syns dere?

- siljelouise

Fotokonk

Temaet er høst-natur, og jeg ville jo såklart bli med. Alltid gøy med konkurranser!
Her er mitt bidrag:

glksdjlz copy

http://bildeogdesign.blogg.no/1257001335_konkurranse.html  <-- Trykk her for å komme til konkurransen!

Hva syns du om bildet?


- siljelouise
hits