desember 2009

Mitt foto år

Det har blitt masse bilder gjennom dette året. Jeg har lært mer, og brukt mer tid på bildene enn før. I tillegg har jeg startet på media, og det har blitt litt bilder der også. Ikke mye, men det kommer vel mer neste år. Da jeg startet å blogge, fikk jeg også se hva folk synes om bildene mine, og det er kjempegøy! Jeg har også fått inspirasjon fra andre fotoblogger. Tenkte jeg kunne legge ut litt bilder jeg har tatt gjennom 2009. Flere har vært på bloggen før, men det gjør vel ikke noe? Det er ingen spesiell rekkefølge.
Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Litt mimring..

Jeg vet at et tusentalls bloggere har gjort det samme, men jeg gjør mest dette for min egen del. Det er så gøy å se tilbake på noe man har gjort, spesielt når det har vært gøy! 2009 har vært et utrolig bra år for meg! Håper 2010 blir minst like bra. Her er mitt år i både bilder (klikk for større) og tekst. Dette blir et langt innlegg!

Januar/februar
- Jeg var i Vrådal med familien i januar. Kusina mi har hytte der, så vi var på besøk der. Utrolig gøy!

- Vi (jeg og familien) var i Mesnali i slutten av januar, tidlig i februar. Der var vi på besøk hos tremeninger vi har der. Masse skigåing også kjørte vi hundespann! Altså, en slags "slede" trukket av hunder. Fint vær hele tiden!
   

Mars
- Søkte til VGS? Media på Hvam som 1.valg.
- Jeg var på Beitostølen med familie. Vært mange familieturer dette året ja! Vi sto på slalom, langrenn og koste oss på hytta. Fint vær hele tiden her også!
   
- Jeg ble 16 år 31.mars!

April
- Jeg og Oda feiret bursagen våres sammen
- Sommeren hadde kommet allerede
- Jeg var på håndballcup i Drammen
   

Mai
- Jeg hadde skriftlig (norsk) og muntlig (engelsk) eksamen
- Jeg feiret 17.mai hjemme
- Jeg var i Sogndal i påskeferien
- Jeg var i konfirmasjon i Sogndal og i FredrikstadJuni
- Jeg var på 10.klassetur i Setesdal. En utrolig morsom tur med rafting , riverboard, bananbåt, team buildning, tandemsykling og pro rafting!
   
- Det var siste skoledag i 10.kl
- Avslutning. Trist!

- Sommerferie!!

Sommerferien
- VG lista topp 20 på Rådhusplassen
- Var i Fredrikstad
- Var i Rogaland med bestevenninnen min! Var der en uke, og bodde på en hytte rett ved vannet. Utrolig fin tur! Håper den gjentar seg i 2010.
- Var i USA! Største opplevelsen jeg har hatt. Var i Seattle, San Fransisco og Los Angeles. Over 3 uker i paradise.
- Kom inn på 1.valget mitt til VGS. Kjempeglad!
- Telttur med jentene.

August/september
- Startet på VGS
- Tilpasset meg til ny skole, og nye folk. Kjempeglad for at jeg havnet der.
- Jeg mistet interressen for håndball, så jeg sluttet. Det var kjempe trist siden jeg hadde spilt i over 5 år. Jeg startet å trene på Spent i steden.

Oktober/November
Egentlig ikke så mye som skjedde. Det var høst. Kulden kom. Tok mye bilder.
- Startet å blogge 7.oktober! Mye har skjedd på bloggen siden den gang!
- Jentekvelder
- Tok trafikalt grunnkurs

Desember
- Lagde pepperkakeform på skolen.
- Juleshopping med Kari Anita
- Jentekveld hos Julie
- Bursdagsfest
- Julepynting
- Julefeiring i Fredrikstad
- Jeg fikk favorittfilm nr 2; Avatar!
- Nyttårsaften


Som du sikkert ser, har 2009 vært et fantastisk år for meg! Gleder du deg til et helt nytt år?

- siljelouise

Suprised til tusen

Jeg har nettopp kommet hjem etter å ha sett Avatar som jeg skrev om i innlegget under. Og jeg er utrolig glad jeg så den filmen! Det er seriøst den beste filmen jeg har sett! Jeg fant ut at det var skaperen av Titanic (som er favorittfilmen min) som også har skapt denne filmen. Ikke rart den ble min favoritt nr. 2!

Trur aldri jeg har levd meg så mye inn i en film før. Jeg var anspent gjennom hele filmen, skalv, og satt med tårer i øynene i deler av filmen. Jeg følte at jeg var i filmen, og hadde lyst til å bare hoppe inn.
Hvor gøy hadde ikke det vært?
Jeg vet hvor jeg kommer til å være i mine drømmer i natt..

(hvordan får man bildet ved siden av teksten forresten?)

Hva syns dere om Avatar?
Fikk dere som ikke har sett den lyst til å se den nå kanskje?

- siljelouise

Nå fortjener jeg Ben & Jerry's!

Første treningsøkten etter julen er unnagjort! Var på en 75 minutter spinningtime, som var utrolig slitsom! Trudde jeg skulle kollapse der jeg sto (og satt). Hadde 92 % (av 100) av makspuls på det høyeste, så det er kanskje ikke så rart jeg er sliten nå. Men når det er sagt, er det veldig deilig nå etterpå. Jeg føler at det var på tide med en hard treningsøkt, da jeg ikke har trent på nesten to uker! Jeg pleier å trene 3-4 ganger i uka, så det har vært rart med 0 treninger i uka.

... Nok treningsprat! Nå syns jeg at jeg fortjener noe godt, så da unner jeg meg litt Ben & Jerry's is! Det er fortsatt juleferie, veit dere.

NAM!
 
Har dere trent i ferien?
Trener dere ellers?


- siljelouise

Photoshoot på badet + OnePiece konk!

Det er ikke en fotoshoot av meg altså. Tok meg et bad i stad, som var utrolig deilig. Fikk masse spa produkter til jul, så da måtte jeg teste ut noe av det. Mens jeg ventet på at vannet skulle fylles opp, tok jeg litt bilder. Here they are;

Hva syns dere om bildene?Jentene over har en konkurranse på bloggen sin hvor du kan vinne en OnePiece! De hadde samme type konkurranse for litt siden, som jeg også var med på. Lurer på hvor mange konkurranser jeg er med i.. Haha, jaja. Hvis du også vil delta, trykk på bildet over. Good luck!

- siljelouise

VINN gavekort på H&M for tilsammen 1900 kr!


Han karen over her har en konkurranse på bloggen sin hvor du kan vinne et H&M gavekort på 400 kr! Jeg elsker gavekort, så jeg må være med i trekningen jeg også. Bedre å delta, enn å ikke delta! Alle har like stor sjangs til å vinne! Trykk på bildet for å komme til konkurransen. Den avsluttes snart, så det gjelder å være raskt ute før det er for sent.

Maddi har også en konkurranse om et H&M gavekort, men den er litt større. Hun har samlet opp poeng, og nå gir hun gavekortet til en av oss lesere! Beløpet er på hele 1500 kr. Bli med du også, klikk her.


Minner også om VS'en mellom marcusek og thegiant som du finner her (stem i vei!), også hadde jeg blitt glad om du ga meg tips til designet mitt her.

- siljelouise

5 år siden tsunamien i Indonesia

2.juledag, dvs i går, var det 5 år siden tsunami katastrofen inntraff i Indonesia. Det var 2004; folk ante fred og ingen fare. Plutselig kommer det en gigantisk flodbølge mot land og meier ned alt som er. Mennesker forsvinner og hus, biler og strender blir ødelagt. Rundt 230.000 mennesker omkom, og av de var 84 norske statsborgere. 26 av disse var barn under 18 år.
Les mer her: http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3438862.ece.

Jeg syns det er helt forderdelig å tenke på de som var der og opplevde alt. Mange av de som overlevde har fortsatt psykiske problemer, og sliter med det. Det er jo ikke rart. Tenk dere selv; du er på ferie i Thailand og ligger på stranda og koser deg. Plutselig hører du folk hyle og skrike om at du må komme deg vekk. Sekunder/minutter etter kommer det en gigantisk flodbølge som tar med seg både turister, innfødte, bygninger osv. Alt blir ødelagt og flere lik ligger i vannet. Tenk dere det! Er det rart mange har psykiske skader etter dette?

Jeg sender varme tanker til de som mistet noen i denne forferdelige katastrofen.Jeg blir så lei meg av å se disse bildene. På linken over er det også videoer fra da tsunamien inntraff. Det går ikke an å tenke seg hvordan det var.. Mye har blitt bygd opp igjen, men minnene forsvinner ikke...

Er det ikke forferdelig at noen har opplevd dette?
Kjenner dere noen som var der?


- siljelouise

Christmas Photos

Det er kanskje ikke så mye julebilder, men litt av alt. Fikk fotokick i går og i dag (som vanlig) så da gikk jeg rundt i leiligheten til tanta mi og tok bilder av alt jeg så omtrent. Det har jo blitt litt bilder i jula ellers også, så her kommer noen av de! Enjoy.Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Tusen takk!

Dagen vi alle hadde ventet på, er over. Kommende uken blir det mye familiebesøk, men det følger jo med. Uansett, jeg hadde en utrolig koselig dag i går. God mat, god stemning (selv om julestemningen har vært bedre) og kjempefine gaver! Tusen takk alle sammen! Jeg ønsket meg egentlig ingenting i år, untatt fisheye linse, men den koster jo alt for mye.. Får bare begynne å spare. Hvis jeg gidder...
Det var utrolig mange pakker til at vi bare var 6 stk, og jeg er overrasket over at mange av de var til meg! Storfornøyd, ja. Haha, jeg høres ut som en liten unge, men det er jeg jo på julaften. Til og med mormor er det. Legger ut litt bilder fra i går jeg.
Hadde dere det fint i går?
Fikk dere noe fint?


Julestrømpa hører jo med! Er ikke min søt?

Hos farmor og farfar.

Må jo i kirken på julaften.

Skulle jo ta bilde av maten før jeg startet, men det rakk jeg ikke. Det ser ekkelt ut her!

Antrekket for kvelden.

Gaveneee!

Vi måtte jo se siste episode av jul i svingen!

Gavehaugen min <3 Ligger også mer hjemme!

Haha..

Fikk verdens deiligste pledd av Julie!

Sebastian fikk også gaver!

- siljelouise

Det er julaften!

Det har vært en kjempekoselig dag, og jeg gleder meg kjempemye til i morgen. Nei vent litt, jeg ser på klokken og den er 00.12! Det er jul! Gleder meg til seinere i dag da! Jeg er vel en av de få som vil i kirka på julaften? Det blir liksom ikke noen jul uten. Den stemningen som er der, er helt fantastisk. Jeg er ikke noe spesielt kristen eller noe, men kirken på julaften er et must for meg.
Tok litt juletrebilder tidligere i dag, her er 2 av dem. Det er to versjoner av samme bilde.Går dere i kirken på julaften?
Hva syns dere om bildene?


Forresten; På bloggen til Helene & Christine er det en konkurranse gående hvor du kan vinne en OnePiece! De betaler frakt og greier. Tenk å vinne en OnePiece på julaften! Det hadde vært utrolig gøy! Trykk på bildet for å komme til konkurransen.Og til alle mine kjære lesere; GOOOOD JUUUL!

- siljelouise

Jeg prøver meg igjen!

Jeg er med i en fotokonkurranse som du kan finne ved å trykke her. Temaet er vinter og du kan delta med to bilder. Bildene skal helst lastes opp i 400 px, hvis dere lurte. Premien er ikke bestemt, men det gjør det bare enda mer spennende! Eller hur? Uansett - her er bildene jeg skal delta med;Hva syns dere?
Wish me luck!

- siljelouise

Dagen vi har ventet på..

....det er JULEFERIE! Endelig! Det var litt rart å ikke få karakterkort nå til jul, men jeg får det i januar en gang.
Da er det bare å si god jul til alle mine lesere! Legger ut litt julebilder og en julesang til dere.

I WISH YOU A MERRY CHRISTMAS AND A HAPPY NEW YEAR!

- siljelouise

Foto: Da ble det hvit jul i år da!

Som jeg skrev om i dette innlegget, så var jeg ute og tok bilder her om dagen. Tenkte jeg kunne dele litt flere bilder fra denne turen med dere. Endelig hvit jul!
Har vært dårlig blogging i dag, pga at jeg har vært opptatt med skole, kino og venner. Filmen "Luftslottet som sprengtes" var kjempebra forresten! Nok om det - her er bildene. Enjoy.


Hva syns dere om bildene?
Blir det hvit jul hos dere?

- siljelouise

Da ble det en bra dag alikevel!

Da jeg sto opp i dag, hadde jeg mest lyst til å være hjemme. Tanken på en vanlig skoledag, bare 3 dager før jul fristet rett og slett ikke. B- klassen (jeg går i A) skulle se på film i hele dag, men det skulle egentlig vi også. Det kom ikke som noen overraskelse at det ikke ble filmkos alikevel. Tanken på norsk fremføring som jeg ikke hadde forberedt meg på, fristet heller ikke..

Men, ja det er alltid et men; det ble faktisk en bra dag! Mattetimen var ganske grei. Vi løste mattenøtter som hver og en i klassen hadde tatt med, og mattelæreren vår storkoste seg! Han satt borte i hjørnet og gliste hele timen. Det er så gøy å se at læreren elsker det han driver med! Er dere ikke enige?
Engelsktimen var også grei. Vi fikk tilbake en film anmeldelse som vi skrev for en stund siden, og gjett hva jeg fikk.. 5! Han sa at jeg ligger på en solid femmer, og jeg ble så letta! Er kjempeglad for at jeg har klart å beholde karakterene som jeg fikk i tiende. Mange pleier jo å synke i karakterer når de starter på VGS, you know..
Norsk fremføringen gikk også bra! Jeg hadde ikke øvet noe, men alikevel fikk jeg 5/4! Så jeg er kjempefornøyd.

Noe som gjør dagen enda bedre, er at jeg skal spise og se "Luftslottet som sprengtes" med jentene i kveld. Det blir nok kjempekoselig. Det blir utdeling av julegaver, masse skravling og kos.

OG I MORGEN ER DET FERIEEE! Vi slutter vel kl 12 på skolen, men det blir nok bare kos der og. Syns dette skolehalvåret har gått utrolig fort, så håper det fortsetter slik etter jul. Men først er det jul. Åå, jeg har sånn julestemning! Jeg er så utrolig glad nå, men det er kanskje ikke så rart?Har dere julestemning?
Har dere lærere som elsker det de driver med?


- siljelouise

Fotokonkurranse - jul

Jeg er med i en fotokonkurranse som du kan finne her. Temaet er jul (vinter) og premien er et gavekort på 150 kr på http://www.motemekka.no/. Her er mitt bidrag:

Engler beskriver jul, gjør de ikke?
Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

Min egen pepperkakeform

Som et siste skoleprosjekt før jul, fikk vi i oppgave om å lage vår egen pepperkakeform. Vi fikk en uke på den, som vi trudde var veldig lang tid. Det fant vi ut av det ikke var alikevel. Først skulle lage skisser av hvordan vi ville at pepperkakeformen skulle se ut. Min så slik ut:
(vi skannet inn en tegning)

Etter det, skulle vi tegne den inn i et program som heter illustrator. Det gjorde vi for å få rette linjer og gjøre figuren helt perfekt. Så skrev vi ut illustrator tegningen, for å bruke den som mal når vi skulle bøye metallet. Å bøye det harde metallet (?) var det vanskeligste! Jeg er sinnsykt dårlig på bøying med tang og sånn, men jeg hadde ikke noe valg heller. Den skulle bli mest mulig lik malen, men det var ikke lett..
Vi skulle også lage en pakning som formen skulle ligge i.  Det hele ble seende slik ut:
(og ja, de måtte være så store..)


(trykk på bildet)
Målgruppen var småbarnsfamilier altså..

Vi bakte pepperkaker med formene våres på skolen på fredag, som var en utrolig bra dag! Kos, kake og julemusikk på skolen og bursdagsfest for Miriam på kvelden/natten. Det var kjempegøy og jeg koste meg skikkelig!

Ville du laget din egen pepperkakeform?
Og ville du kjøpt min om du var en småbarnsmor/far?


- siljelouise

Vi har det for godt

Etter en varm og deilig dusj begynte jeg å tenke på hvor godt vi faktisk har det. Nå sitter jeg inne i et varmt og godt hus, med dataen på fanget, TV'en foran meg, og i tillegg spiser jeg en is til en verdi av over 60 kr! Hver dag ser jeg i det stappfulle skapet mitt, men jeg har ingenting å ha på meg. Det kjenner vel de fleste til? Når vi ser noe fint i butikken, kjøper vi det som oftest, selv om prisen er høy.
Skolen er bare slitsom, og lekser er bare teit. Likevel vil alle ha en god utdanning.

Sitter og ser på "Verdens stengeste foreldre" nå og den ene bortskjemte jenta der vil ikke gi fra seg sminken sin. Det er tydeligvis verdens undergang for henne. Er man bortskjemt da eller?

Tenk på de som ikke har de samme mulighetene som oss! De som ikke har muligheten til å gå på skole, få tak over hodet, og må legge seg sultende. Jeg syns det er for ille.

Noe jeg vil gjøre en gang i livet, er å reise ned til de som ikke har det så godt. Se hvordan det virkelig er å leve slik. Spre litt glede og gi de gaver og mat. Det er mange med fadderbarn som reiser ned på besøk, og jeg har sett bilder fra noen som har gjort det. Det er så spennende ut å dra ned til et slikt sted. Har ikke noe i mot å leve i dårlige kår noen dager. Vi lever jo i luksus hele tiden elllers uansett.

To barn løper
Den ene fordi skolen er slutt.
Den andre for å ikke bli skutt.
To barn smiler:
Den ene fordi matteprøven gikk lett.
Den andre fordi den er mett.
To barn gråter:
Den ene fordi skrubbsåret blør.
Den andre fordi foreldrene dør.
To barn i verden:
Den ene er 10
Den andre ble bare 9


Hva syns dere om dette temaet?
Har vi det for godt?Verden er så urettferdig!

- siljelouise

Her gjør man alt for å få bra bilder..

Som jeg nevnte i går skulle jeg ut og ta bilder i dag. Det var over 11 minusgrader ute, men jeg trosset kulden og var ute i over 1 time. Så smart som jeg var hadde jeg på meg tights, som ble en smule kaldt. På vei hjem løp jeg nesten, siden jeg holdte  på å fryse av meg både fingre, tær og lår. Nok klaging - det er jo snart jul! Og den blir hvit. Den første hvite julen på lenge. Uansett; her er noen av bildene.

Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Photoshoot med meg selv

Jeg kjedet meg så mye i stad at jeg begynte å ta bilder av meg selv.. Litt fjortis, men. Hvem gjør vel ikke det en gang iblandt..? Enkelte dager er jeg i skikkelig fotohumør! På bildene får dere se den nye sveisen min også.

Forresten, i morgen har jeg studiedag,som vil si at jeg skal være hjemme! Jeg skal jobbe med skoleting, men deilig er det uansett. Tenkte meg en tur ut for å ta bilder av det flotte vinterlandskapet her også.
Så det er bare å glede dere til i morgen folkens!

Hahaha, creepy!


Hva syns dere om bildene?


- siljelouise

Bildet mitt kommer i en kalender!

Jeg vant en fotokonkurranse hos http://mariafolgero.blogg.no/ med en kjempebra premie.

Altså vil du vinne 1000 linker til din blogg!"

Det er jo kjempegøy! Ble kjempeglad da jeg fant det ut. Vil du komme til konkurransen kan du trykke på teksten i kursiv. Bildet mitt er til januar/februar måned.

Kom vel som et sjokk at jeg brukte dette bildet?

Har du vunnet en fotokonkurranse før?

- siljelouise

Se så fin vinteren er!

Nå som snøen har lagt seg, føler jeg at julen er enda nærmere. Sist gang det kom snø, ble det bare slush som jeg kaller det. Nå har det lagt seg som et tykt lag.
Jeg begynner også å glede meg til jeg skal på hyttetur på Beitostølen i vinterferien eller noe. Var der i fjor også, og koste meg kjempemye! Det er utrolig fine skiløyper også var vi jo veldig heldige med været. Det ble tatt masse bilder den helgen. Alle bildene under her (untatt det øverste) er tatt med et kompaktkamera. Orket ikke å bære rundt på et speilreflekskamera da jeg var på skitur..Hva syns dere om bildene?
Fikk dere lyst til å gå på ski kanskje?


- siljelouise

Skolen er ferdig for lengst..

..i hvert fall inni hodet mitt. Jeg er ikke i humør til skolearbeid nå rett før ferien! På ungdomsskolen fikk vi karakterkortet vårt til jul, men nå får vi det ikke før i januar. Hvilket betyr at vi må jobbe hele tiden, både rett før og rett etter juleferien. Kjipt? Ja. Derfor har jeg tatt meg en studiedag på torsdag, som skal bli sinnsykt deilig! Skal jo jobbe med lekser, men det blir deilig å slippe å dra på skolen. Kommer nok ikke til å jobbe med naturfag rapport og norsk fremføring hele dagen heller.

Nå gleder jeg meg bare til ferie, bare 5 skoledager igjen til ferie! Det blir juletre kjøping og pynting i helgen, så det blir nok kjempekos. Ååh, jeg har så julestemning! I tillegg kom jeg hjem til ferske julekaker i dag, så nå er de fleste kakeboksene fyllt opp. Bare å komme å spise! Haha, neida.


Man får ekstra julestemning av denne sangen.


Og kanskje dette bildet?

Miriam er forresten 16 år i dag! Gratuler henne da vel.

Hva syns dere om å være på skolen frem til den 22. ?
Slutter dere før?


- siljelouise  

Bli bedre kjent med meg

Siden jeg har fått en del nye lesere i det siste, tenkte jeg at jeg kunne fortelle litt om meg selv. Jeg gir ikke så mange opplysninger om meg på bloggen ellers, så jeg er vel egentlig ganske anonym for dere.. Tenkte jeg kunne lage en liste med 10 punkter om meg selv. Here it is;

1. Jeg har bursdag 31.mars
2. Jeg er 1,74 m høy
3. Jeg har blå/grønne øyne
4. Jeg har gått på turn i 4 år (da jeg var liten) og håndball i nesten 6 år
5. Jeg har nesten hele slekta i Fredrikstad og er der ganske ofte
6. Jeg har bodd 3 steder. Trønderlag, Sørum og her jeg bor nå
7. Favorittfargen min er grønn
8. Første gangen jeg reiste "langt" var da jeg var i Kreta i 5.kl
9. Jeg hadde lyst til å bli dyrlege da jeg var mindre, men nå vil jeg bli fotograf
10. Jeg startet å blogge pga skolen

Har vi noe til felles?

- siljelouise

Hvor trives du best?

Jeg fryser både fingre og tær av meg nå, er ikke akkurat kuldas beste venn. Jeg trives best med sommer, sol, og feriering ute i verden et sted. Sommerferien er den beste ferien av alle og sommeren er den beste årstiden! Jeg personelig syns ferien blir litt kjedelig om man ikke drar til utlandet. Norge har så uforusigbart vær, og jeg orker ikke tilbringe hele ferien i regnvær (som jeg gjorde for 2 år siden..). Bildet under er fra sommerferien i år, da jeg var i USA på biltur. Det er den beste ferien jeg har hatt! Det var en kjempestor opplevelse. For dere som ikke vet det, var jeg i Seattle, San Fransisco og LA. Anbefales! På bildet under var jeg forresten i Universal Studios. Gutten på bildet er (lille)broren min.
universal studios 045 copy
Hvor trives du best?

- siljelouise

Uten harddisk..

Siden jeg ikke tok med meg harddisken min, og heller ikke har så mange bilder på dataen (som ikke har vært ute på bloggen), rotet jeg i et av facebook albumene mine. Fant bl.a. disse bildene som jeg har tatt for en stund siden. Bilde nr. 1 er tatt med kompaktkamera mens de andre er tatt med mitt Nikon D60!
Er det nå jeg skal si enjoy?
n51978790312348037861 1.
n5197879031691267735084 2.
n51978790316912651987391 3.
Hva syns dere? 
Fikk dere et favorittbilde?


- siljelouise

Uredigerte vinterbilder

(Untatt copyright da)
winterwonderland 003 copy 1.
winterwonderland 024 copy 2.
winterwonderland 019 copy 3.
Hva syns dere?
Hvilket bilde likte dere best?
(standard)

- siljelouise

På'n igjen

Jeg elsker jo konkurranser, så når det kommer noen må jeg jo melde meg på!

Den ene fotokonkurransen jeg melder meg på er på  http://synneofcourse.blogg.no/. Temaet er farger og man kan delta med 2 bilder. Trykk på et av de to øverste bildene for å komme til konkurransen.
beautiful

rosablomsttt


Den andre konkurransen er hos http://daimls.blogg.no/ og der er temaet vinter. Det er månedens bilde, så det er en kjempebra premie. Man kan nemlig vinne en refleksskjerm fra http://www.tvspelsweb.se/. Det er en kjempebra premie syns nå jeg. Her er mitt bidrag (trykk på bildet for å komme til konkurransen).
snbilde
Syns dere at bildene passet til tema?

- siljelouise

Ny sveis og "nye" fotofiltre

Som jeg sa i forrige innlegg, så klipte jeg meg i dag. Jeg gikk for den korte looken, og ble veldig fornøyd! Uvant å ha så kort hår igjen, men det går seg vel til etterhvert. Her ser dere resultatet;
nysveis
Kjøpte meg forresten to nye gensere. Den som jeg har på bildet, og en i blå/hvit.

Jeg fikk en skikkelig overraskelse da jeg kom hjem. Pappa hadde funnet frem gamle fotofiltre som han brukte som ungdom. Det var blant annet stjernefilter, fargefilter (oransje&blå), regnbuefilter, polarfilter og diverse annet. Jeg ble kjempeglad da det passet til kameraet mitt (Nikon D60) og måtte teste det ut med en gang! Jeg har bare lagt inn navnet mitt på bildene.

universefilter
Universe/regnbuefilter.
regnbuefilter

stjernefilter
Stjernefilter + oransje fargefilter.
blurfilter
Jeg vet ikke hva dette filteret kalles, men det er er en tydelig prikk i midten, og utydelig rundt. Kaller det bare blurfilter jeg! Du ser det bedre på bildet under. Der ser dere nissebordet vårt også!
bluur

Slik ser filtrene ut, forresten. Klikk på bildet for større versjon.
fotofiltre

Hva syns dere om den nye sveisen min?
Og hva syns dere om bildene?


- siljelouise

Jeg trenger tips fra dere!

Jeg skal klippe meg i dag, og jeg har lyst til å prøve noe nytt. Har hatt den samme sveisen en stund nå, og folk har mast på meg lenge at jeg bør skaffe meg kort hår.Jeg vet ikke om jeg tør..
Gi meg tips folkens!

kleflgd
Bildet til venstre viser hvordan hår jeg har nå, det til høyre viser sånn ca jeg har tenkt på.

- siljelouise

The Giant deler ut kosedresser!

51835541260306822065
(trykk på bildet for å komme til bloggen)

The Giant deler ut kosedresser til 4 heldige lesere! Hvem vil vel ikke ha en slik deilig kosedress fra en så kjekk fyr? Alt du trenger å gjøre, er å legge ut bildet over og en link til bloggen hans.
Hadde tenkt til å bestille en kosedress i stad, men nå får jeg visst vente med det. Ikke det at jeg trur at jeg vinner, men det er da lov å håpe. Er det ikke?

- siljelouise

Nå har julen kommet til stua også!

I helgen ble all julepynten satt fram, så nå måtte jeg jo fram med kameraet. Vi har sinnsykt mye julepynt! Kan ta bilde av "nissebordet" vårt seinere. Så - stay tuned! Haha, neida. Jeg syns de englene vi har er kjempesøte, så jeg måtte såklart ta bilde av de også. Her er litt av resultatet;
kejtgodl

lsklfk

kdjgklf
Hva syns dere?

- siljelouise

Foto - stearinlys

gjdgsj 1.
kfjdsfl 2.
lyysss 3.
lystilregine 4.
Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

- siljelouise

Send bilde av deg selv ut i verdensrommet!

551868101259186614285
For å delta laster du opp et bilde av deg selv på InvolveYourself siden, skriver et blogginnlegg om det hvor du linker til denne siden og InvolveYourself siden og poster adressen til innlegget i kommentarfeltet under.

Involve Yourself er en spennende kampanje hvor de skal sende opp en gull disk ut i verdensrommet som skal inneholde bilder, video og tekst fra mennesker over hele verden.
Hovedvinneren vi vil trekke ut får en OnePiece dress og 10 heldige delvinnere vil få en Shred lue!


http://involveyourself.com/give-your-face

- siljelouise

Ukens bilde

buur
Bidrag til "Ukens bilde" med temaet kulde. Jeg hadde egentlig ingen bilder som passet særlig inn, men jeg satset på dette. Vil du være med? Trykk her.

Hva syns dere om bildet?

- siljelouise

Ny header og design!

Jeg har laget ny header i dag, og gjort om litt på designet. Jeg ble kjempefornøyd og håper at dere er det også. Jeg var så utrolig lei den gamle, så jeg orket ikke se på den lenger. Det tok lang tid å lage den nye, siden det ble noe surr med farger og størrelse. Som du kanskje ser på det nederste bildet, er det rundere kanter. Ikke spør meg hvor de ble av, jeg vet det nemmelig ikke selv. Men jeg syns det ble fint uten også!
Hva syns dere om den nye headeren og designet mitt?
header2 copy <- Den gamle.
header copy <- Den nye.

- siljelouise

Some scary pictures

jgehtlw

kfmkmd

kjhl

kerjgker
Hahahahaha, måtte bare.

Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

Walking in the winter wonderland

buur 1.
kdgj 2.
jkghjk 3.
snooooww 4.
gkodfgjfgkdl 5.
Det er meningen at bildene skal være kornete forresten.

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Noen bilder jeg tok i stad

jegij 1.
kdgjs 2.
julepyynt copy 3.
kfgjdf 4.
Hva syns dere?
Hvilket likte dere best?


- siljelouise

Vill du vinne H&M gavekort?

http://flindgren.blogg.no/ har en konkurranse på bloggen sin hvor man kan vinne et H&M gavekort.  Gavekortet er på 500 kr, så det er en bra premie! Det er trøstepremie også. Alt du trenger å gjøre er å linke bloggen hans i et innlegg. Fristen er i dag, folkens!
Hvis du vil være med, trykk her.
58574271258625489907
- siljelouise

Endring i designet

Som sikkert noen har lagt merke til har jeg endret litt på designet. Jeg har laget en annen farge bak overskriften i hvert innlegg og tykk skrift på navnene til de som kommenterer osv.  Ble ganske fornøyd. Hva syns dere? Forresten så begynner jeg å bli litt lei av headeren også. Liker dere den gamle eller syns dere det er på tide med en ny? Opp til dere folkens! Jeg vil jo at dere skal like designet mitt. Det er bare å komme med forslag om dere har noen.

Var forresten i studioet i dag. Her er noen av bildene. Det var bare kødd egentlig.
hahahahhh  ksdgjdf
 tilbloggfkjfgj  kfjgfksgjdrfk
- siljelouise
hits