desember 2010

ÅRET 2010 - DEL 2


I juli var bestilte jeg meg en refleksskjerm og 50mm f/1,8, så det ble en god del bilder for å si det sånn. Jeg var i Rogaland med bestevenninna mi, på hyttetur i Vrådal, og i Fredrikstad. Da jeg var i Fredrikstad var det Karate Kid premiere, så jeg måtte selvsagt ned til byen og prøve å ta bilder. Jeg fikk en ganske god plass, og fikk knipset et blinkskudd av Will Smith!! Det ble mye jordbær spising også, hihi. Herlig måned!


I august var jeg og broren min i Sogndal på besøk hos noen vi kjenner der, noe som var fun. Det var fint vær, og vi nøyt virkelig den siste delen av ferien. Jeg og mamma var også og så på tanta mi som syklet grenserittet. Spreka! Og plutselig var det skole igjen - 2. året på medier&kommunikasjon! 


I september husker jeg at det regnet en god del.. Det ble mye sitting inne, men jeg fikk noe å drive med da jeg fremkalte masse bilder som jeg skulle sette inn i album. Er ikke ferdig enda, heheh... Det ble også noen soldager, og da var jeg og bestevenninna mi ute og tok bilder. Jeg fikk også kommet i gang med ptf foto (fordypning) på skolen, der jeg prøvde ut lys og skygge.


Det var høst, og det ble en hau med høstbilder i år! Da jeg var i Fredrikstad var jeg og tanta mi ute og tok bilder tidlig om morgenen, og det var superkoselig. Jeg var også i Sverige for å besøke tanta ved båten. Vi var veldig heldige med været den dagen, så jeg fikk litt sommerfeeling igjen. Jeg var også en helg hos bestevenninna mi, og jeg og to gode venner hadde en morsom dag ute en fin høstdag. I tillegg prøvde jeg meg på månebilder for første gang!


Vinteren kom, og det ble en del studiobilder på skolen. Jeg tok også noen selvportretter ute i kulden, som jeg faktisk ble fornøyd med. Jeg tok også splash bildene (link), som jeg ble fornøyd med!


I desember har det skjedd mye: det ble enda flere studiobilder på skolen, jeg fikk dilla på bokeh- bilder, jeg var på Oslo S og tok bilder av fremmede til en prøveeksamen som endte bra, jeg var på juleshopping, jeg og mamma var på julekonsert, det ble juleferie, og jeg feiret julen i Fredrikstad. I tillegg fikk jeg beskjed om at bildet mitt ska på utstilling over hele Norge (les mer her) ! Desember var veldig fin! 

2010 har vært et kjempefint år for meg, og jeg håper at 2011 blir enda bedre. Jeg blir 18, så det året må bare bli bra!

Med det vil jeg ønske dere alle et godt nyttår!! Håper dere får en fantastisk kveld og en super start på året! Selv er jeg syk, men skal likevel feire med over 30 stk i kveld. Skal ta nyttårsbilder også, så lykke til til alle fotografer der ute! Godt nyttår fra meg ♥

ÅRET 2010 - DEL 1

Siden jeg liker slike oppsummering-av-året-innlegg selv, slenger jeg meg på trenden. Tenker jeg deler det opp i to innlegg, sånn at det ikke blir så mye på en gang! Here it goes..


Januar var fylt med hyttetur til Beitostølen, mye skigåing, slalom og interresse for vannbilder. Jeg husker at alle fotobloggere drev med vannbilder på den tiden, så jeg måtte teste det ut jeg også. Det var også i januar jeg tok det hånd-bildet som så mange av dere liker så godt.


I februar fikk jeg leserbriller, var på enda en hyttetur, tok flere dråpebilder og ikke minst; var hjemme hos Hanne Krogh på intervju! Jeg hadde en skoleoppgave der jeg skulle lage et intervju, og det endte til slutt med at jeg ble invitert hjem til en av Norges største kjendiser.. Opplevelse for livet! En veldig fin måned egentlig.


I mars ble jeg kjempehappy når jeg så at snøen minket litt. Klassen min var på Amandusfestivalen og jeg fikk et sjokk da jeg så bildeutstillingen. Bildet mitt hang der! Jeg hadde ikke fått med meg at jeg hadde kommet til superfinalen, så jeg ble passe glad, hihi. Veldig morsomt! 31.mars ble jeg 17 år, yay! Da var det også påskeferie. Fikk forresten 55 - 200mm linsa mi til bursdagen min, derfor ble det også veldig mange bilder fremover.


I april hadde jeg en photoshoot med broren min som gikk veldig bra! Liker bildene veldig fortsatt, og har planer om enda en lignende fotoshoot med han snart! Våren kom og det ble tatt masse, masse vårbilder.. I tillegg fikk jeg ny sveis.


I mai ble broren min konfirmert, jeg tok mange selvportretter, jeg feiret 17.mai med bestevenninna mi, jeg kunne gå med Converse igjen (jippi!), jeg var på Operaen for første gang og jeg var en langhelg hos bestevenninna mi hvor vi tok massemasse bilder. Det skjedde egentlig ganske mye i mai, og det var en veldig fin måned!


Endelig kom juni! Sol, sommer, sommerferie - helt klart en av de beste månedene. 4. juni var jeg på Green Day konsert, noe som var helt fantastisk!! ♥ Jeg var også på VG - lista i regnvær, tok flere selvportretter, prøvde ut telelinsa mi masse, var på avskjedsfest, grillkveld med venner osv.. Fin start på sommerferien! 

Del 2 kommer i morgen tenker jeg.

HVORDAN FÅ "DRØMMENDE" EFFEKT

Jeg fikk et par spørsmål om hvordan jeg lager effekten til bildene i dette innlegget, så jeg tenkte at jeg kunne svare på det i et eget innlegg. Det hele er egentlig veldig enkelt, i hvert fall den måten jeg bruker. Jeg redigerer bildene mine i Photoshop CS5, som jeg har fått gjennom skolen siden jeg går media.. Heh.


Det første jeg gjør er å lage et nytt layer. Man får et nytt layer ved å trykke på knappen som er til venstre for søppelbøtten nederst til høyre. Dere ser kanskje at det står "Create new layer" på bildet også. 


Så bruker jeg brush tool, og det får du ved å trykke på b - tasten. Du burde bruke en stor kost, det liker i hvert fall jeg best. Bruk de fargene du vil husk å bruke brushen i det nye layeret du har laget. 


For at fargene skal gli inn i bildet, trykker du der det står "normal" og gjør om til overlay (se på bildet). Etter det kan du endre opacityen og fillen slik du vil. Enkelt og greit! 

Håper det var lett å skjønne for dere som lurte! Det er bare å prøve seg frem med farger og slikt, sånn at dere blir fornøyde med sluttresultatet. Jeg gjorde forresten det svanebildet svart/hvitt med den samme effekten på, og resultatet kan dere se her. Jeg likte det mye bedre! 

Noe dere vil prøve? :)

NY REDIGERING?

Først må jeg bare si at jeg har tatt litt ferie fra bloggen i julen, noe som har vært ganske deilig egentlig. Nå er jeg hjemme fra Fredrikstad, så nå har jeg ork til å legge ut et innlegg til dere. Jeg fikk litt inspirasjon fra han her, så jeg ville prøve en ny redigering. Redigeringen er litt drømmende som jeg syns er veldig fint i noen bilder. Jeg prøvde å redigere noen bilder jeg tok i høst og her er resultatet: 
Hva syns dere om redigeringen?

JULAFTEN 2010

Verdens beste dessert - Dronning Maud pudding!

Se hva jeg fikk :D Objektiv kopp!

De tre nederste bildene har jeg tatt med den eksterne blitsen min. Funka kjempebra, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har brukt den noe særlig fra før..

Uansett, jeg hadde en kjempefin julaften i går! Jeg våknet med julestrømpa ved siden av meg (som alltid, mye mer godteri enn det jeg klarer å spise opp), så var det litt tv titting før det var tid for kirken. Etter kirkebesøket var det litt tv titting til, før det bar videre julefeiring hos kusina mi. Det var ny pakkerekord i år (det pleier ikke akkurat å være lite pakker ellers..) så det tok en del timer før vi ble ferdig, spesielt når man åpner en og en pakke. Jeg ble veldig fornøyd med fangsten i år, spesielt objektiv koppen dere ser over, og det nye stativet! Superhappy me! 

Hvordan hadde dere det i går?
Fikk dere det dere ønsket dere?

FOTO - GOD JUL 2

Se del 1 her.
Da var lillejulaften her! Jeg feirer julen i Fredrikstad som jeg gjør nesten hvert år, og gleder meg veldigveldig til morgendagen. Jeg vil ønske dere alle en kjempefin feiring og en riktig god jul! ♥

NÅ KAN JULEN KOMME

I kveld har mamma og jeg vært på julekonsert med Rein Alexander og to gutter fra sølvguttene. Herregud, så flinke de var! Konserten var veldig stemningsfull, og jeg sitter igjen med masse julestemning. Jeg har faktisk aldri vært på julekonsert før, men det må jeg gjenta neste år. En utrolig fin opplevelse altså! 

Satt meg så langt foran som mulig, slik at jeg kunne ta bilder. Det kommer jo masse hoder foran på bildene, men jeg syns de ble fine fordet, jeg. Lyssettingen var veldig fin, det skal de lysfolka ha masse creds for!  Alt i alt; nydelig.

Har dere vært på julekonsert i år (hvis ja, hvem)?
Hva syns dere om bildene?

FOTO - GOD JUL


Bildet har egentlig sterkere rødfarge, men det kom visst ikke med her av en eller annen grunn.

Nå er det endelig juleferie folkens!!
Fikk en morsom idé i stad og var ute og tok noen bilder i 20 minusgrader.. More to come!

ARTICLE BY ME


Dette er resultatet av en skoleoppgave vi har hatt. Teksten (som dere ikke klarer å lese) og designet er av meg, bildene har jeg tatt fra nettet. Ble ganske fornøyd selv! Stjal litt av Aftenpostens design, enkelt og greit fordi jeg digger det! Hva syns dere? Skal jeg fortsette å legge ut skoleoppgaver?

BILDET MITT VIL BLI SETT AV FLERE HUNDRE TUSEN MENNESKER


!!!!

Litt info, sånn at dere skjønner:
De 30 beste bildene skal sendes ut på en landsdekkende utstilling som skal føres opp på torg eller trafikk-knutepunkt. Utstillingen vil bli sett av flere hundre tusen mennesker. I tillegg vil bildene bidra til å skape oppmerksomhet og støtte opp om en viktig sak; at en av tre kvinner rammes av hjertesykdom. Det arbeides også med en teknisk løsning som muliggjør salg av vinnerbildene fra kampanjens nettbutikk i store format. Dersom dette gjennomføres, vil en fjerdedel av inntektene fra salget tilfalle fotografen. De resterende midlene vil overføres til Hjertefondet vi bygger opp. //les mer HER!

Herregud, jeg er så glaaaad!! Vet ikke hvilke steder i Norge det skal settes opp eller når det er enda, men det forteller jeg dere når jeg har fått svar på det. Jeg sitter her og smiler for meg selv, jeg er så glad! Vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg, hihi.

4. SØNDAG I ADVENDT


Nå er juletreet endelig i hus! Merker at jeg begynner å få skikkelig julestemning nå, og jeg kan nesten ikke vente til julaften. Nå gjenstår det bare to og en halv skoledag igjen, så er det FERIEE! Det skal bli så deilig å slippe skolemas i et par uker. Begynner å bli lei allerede, og det er ikke bra.. I need a holiday! Onsdag den 22.desember er årets siste skoledag og den kvelden skal faktisk jeg og mamma på julekonsert med Rein Alexander. Da kommer det ikke til å mangle på julestemning i hvert fall.. Dagen etter drar jeg til Fredrikstad, så er det julefeiring ♥

Har dere julestemninga i boks enda?

SE HVA JEG FANTHaha, ja, det er meg som trekker pusten på det nederste bildet.. 

Fant disse bildene som er fra da vi var i Kreta, min første sydentur, i 2004. Kreta er et fantastisk sted som jeg vil dra tilbake til. Folkene var koselige, vannet var lyseblått, temperaturen var perfekt og ja.. Et perfekt sted for å slappe av et par uker. Skulle ønske at jeg lå på en strand der borte nå.. 

Flere som har vært i Kreta før? 
Så det ikke herlig ut?

FOTO - KALDT


Her er noen bilder jeg tok i starten av desember. Rart at måneden og året går mot slutten nå.. Føler ikke at det er lenge siden det var 2009, og nå er det snart 2011! Og jeg blir snart 18.. Sykt.

PRØVE EKSAMEN RESULTAT - KOLLEKTIVTRANSPORT
Da fikk jeg vist det til dere likevel! Jeg tok bort ansiktet, så det ser litt rart ut.. Kvaliteten er også litt dårlig fordi jeg lagret det fra en pdf fil. Men det får gå, det er i hvert fall bedre enn ingenting. Temaet var kollektivtransport (jeg valgte tog - nsb), målgruppen var 20 - 50 år og jeg valgte å løse oppgaven i tabloidformat. Vi skulle lage tre forskjellige annonser, som også har en sammenheng. Jeg fikk en idé ganske fort, som jeg også fullførte. Jeg ble veldig fornøyd med resultatene og syns jeg får frem det at tog er for alle! Håper dere liker det. 


Dette er litt av brosjyren jeg lagde på "eksamensdagen". Det skal jo brettes, så høyresiden er forsiden, midten er baksiden og venstresiden skal være på høyresiden når man åpner brosjyren. Litt vanskelig å forklare, men ja.. Jeg får ikke vist innsiden til dere, siden det er så mange bilder av personer. Blir så teit å ta bort ansiktene på alle, så da er det ikke noen vits å vise det til dere. Jeg ble veldig fornøyd i hvert fall! Spesielt med forsiden som dere ser over her. Er veldig glad for at jeg hadde så mange bilder å velge mellom! Jeg lagde forresten både annonsene og brosjyren i InDesign (til dere som går media).

PHOTO - NO FACEHer er et bilde jeg tok i studioet på skolen i dag. Syns de ble skikkelig ekle.. Uæh. Dumt at håret synes da, men vi tok bare bilder for moro skyld, så såpass langt tenkte jeg ikke gitt..

Hva syns dere?

ET LITE TIPS TIL DERE FOTOGRAFER

En av favorittkontaktene mine på Flickr er definitivt Markus Schwarze! Han er tysk og tar portrettbilder av mange forskjellige folk som han møter på gaten. Alle bildene er veldig enkle, men lyset, fokusen, dybdeskarpheten, fargene og alt er perfekt! I tillegg legger han merke til å mange spennende mennesker, som gjør alle bildene hans veldig spennende. Ta en titt på bildene hans HER.

Her er noen av mine favoritter: (får ikke gjort bildene mindre av en eller annen grunn, da får det bare se litt rart ut..)

Cooked meal #347

Icy cold #348

Snow flurry #346

Proper tool #299

Photowalk with Anne *explored*

Lady's man #290 *explored*

Hva syns dere om bildene han tar?

FOTO - EN MORGEN PÅ OSLO S
Alle bildene tok jeg i går da jeg tok bilder til en skoleoppgave (skal ikke bruke noen av disse) i går. Bildene jeg skal bruke er portretter av diverse folk vi spurte om å ta bilder av. Jeg angrer på at jeg ikke spurte om jeg kunne legge de ut her, siden jeg har såå lyst til å vise noen til dere! Da får jeg huske det til neste gang.. Har by the way vært hjemme fra skolen i dag.. Da jeg våknet i dag tidlig tenkte jeg med en gang "nei, ikke skole i dag.." , så jeg lot meg selv være hjemme. Jeg har ikke vært i form de to siste ukene, men siden det har skjedd noe hver dag, har jeg ikke fått vært hjemme en eneste dag. Det trengs innimellom kjenner jeg. Får trøste meg med at det snart er ferie ♥

Hva syns dere om bildene?

Jeg har forresten kommet videre i denne fotokonkurransen! Stikk innom og stem på ditt favorittbilde.

VINNEREN AV FOTOKONKURRANSEN ER...


...bilde nr 2, Ida! Bildet vant ganske overlegent med hele 55 stemmer! Gratulerer så masse med seieren! Du har vunnet denne refleksskjermen, som jeg håper du blir fornøyd med. Det var en veldig fortjent seier syns jeg :) 

Tusen takk til alle som ble med i fotokonkurransen, og ikke minst til alle som stemte. Tok sin tid å telle opp.. Så da får jeg spørre dere; hva syns dere om vinnerbildet? Jeg syns det er kjempefint! Det kan ligge flere historier bak et slikt bilde, som gjør det hele veldig spennende. Spesielt når det er i svart/hvitt!

PROSJEKT: KOLLEKTIVTRANSPORT


På torsdag fikk vi prøve eksamensoppgaven i media med temaet kollektivtrafikk. Vi kunne velge mellom ulike formater (film, avis, web osv..) og jeg valgte tabloidformat. Jeg skal altså lage en annonse for avis. Vi fikk torsdagen til å starte på oppgaven, og vi fikk også bruke denne dagen som vi ville. Jeg og ei fra klassen tok toget til Oslo S, og tok bilder av mange forskjellige folk som ventet på toget (vi spurte de om lov selvfølgelig). Vi turte nesten ikke å spørre første gangen, så jeg trudde ikke at dette kom til å bli noe bra likevel. Etter hvert gikk det kjempebra! Folk stilte opp og vi fikk mange bilder å velge mellom. Jeg har fått lagt inn bildene, og er kjempefornøyd med flere av de! Skulle likt å vist de til dere, men med hensyn til folkene jeg tok bilde av får jeg ikke gjort det.. Menmen, er fornøyd i hvert fall!

Flere som syns det er flaut å ta bilder av fremmede?
Hva syns dere om bildet over?

Avstemningen i fotokonkurransen er forresten avsluttet, jeg teller opp stemmene og publiserer vinneren i kveld!

COLORFUL BOKEH
Det er litt gøy å se hvor mye fokus kan si i et bilde. Dette bildet er jo relativt kjedelig når alt er (nesten) i fokus, syns jeg i hvert fall..
Hva syns dere om denne lille serien? (alle bildene er forresten uredigerte)

Dere kan fortsatt stemme frem vinneren i fotokonkurransen her. Har kommet over 90 stemmer, og det er sykt mange! Har aldri fått så mange stemmer før. Bare fortsett og stem dere!

DISSE BILDENE KAN DERE STEMME PÅ

Endelig kan jeg legge ut finalistene! Jeg fikk inn mange fine bidrag, så det var veldig å velge ut bare 5 stk som var planen. Jeg endte opp med 8 bilder til slutt, og klarte rett og slett ikke å kutte bort noen. Her er stemmereglene:

- Kun én stemme pr IP - adresse
- Alle anonyme stemmer blir slettet! Skriv navnet deres om dere ikke har blogg
- Dere kan stemme frem til mandag, altså den 13.desember
- IKKE skriv et "stem på meg!" innlegg. Dere kan heller skrive at dere har kommet videre i fotokonkurransen min og at man skal stemme på det bildet man liker best.


1. http://chorophobia.blogg.no


2. http://idabrobakken.blogg.no


3. http://juliakulseth.blogg.no/


4. http://katrinekri.blogg.no/


5. http://liinda.net/


6. http://redneck.blogg.no/


7. http://synneofcourse.blogg.no/


8. http://theanimal.blogg.no/

STEM I VEI! Og husk at temaet er "noe/noen du er glad i".

AVSLUTTET! Stemmene som kommer inn nå blir slettet!

FOTO - PÅ VEI HJEM
Tok disse bildene på vei hjem fra skolen i dag. Alle bildene kommer rett fra kameraet, og er da altså ikke redigert. Syns de ble ganske stemningsfulle, spesielt det med månen. Hva syns dere?

Siste frist for å melde seg på fotokonkurransen er i dag! Har allerede valgt ut bilder, men kanskje ditt bidrag kommer med likevel?

BOKEH, BOKEH, BOKEHDet er virkelig tiden for bokeh bilder nå med alle julelysene. Her har jeg tatt bilder av lysene som naboen har hengt opp ute. Det er så koselig med julelys over alt! 

Hva syns dere om bildene? Begge er uredigerte.

BOKEH
Hva syns dere om disse?

MOTLYSHva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?

Fotokonkurransen min avsluttes den 10. des, så dere har 4 dager igjen! Meld dere på her. Premien er en valgfri refleksskjerm.

STALKER CAT


Da jeg tok disse bildene, løftet jeg blikket og så denne katten sitte der og stirre på meg.. Haha, det var så komisk fordi den satt der så lenge! Jeg ble nesten litt skremt av at den ikke rørte på seg i det hele tatt. Fikk i hvert fall god tid på å ta bilder av den, da.. Også noe helt annet: hvis noen av dere har flickr, legg meg gjerne til her! Er så glad jeg skaffet meg flickr, det er såå gøy og ikke minst inspirerende. 

Hva syns dere om bildet?
Har dere flickr?

JULEKVELD MED VENNER


I kveld skal jeg og en venninnegjeng ha vår årlige julekveld (med overnatting), så det blir koselig  ♥ Vi går alle på forskjellige skoler/linjer, men likevel møtes vi titt og ofte. Jeg har mistet kontakten med mange av de jeg hang med på ungdomsskolen, men ikke disse! Det er jeg utrolig glad for. Har dere mistet kontakt med tidligere venner?

Mens jeg koser meg med herlige venner, kan dere herlige lesere melde dere på fotokonkurransen min her! :)

FOTO - FROSTHva syns dere?
Fikk dere en favoritt?

SMAKEBIT PÅ NYE BILDERHva syns dere om bildet?
Hvilken versjon likte dere best?

FOTO - EN KALD VINTERMORGEN
Tok disse bildene samtidig som bildene i dette innlegget. Nå har vært ute i 14 minusgrader og tatt flere bilder, så nå håper jeg at de ble bra! Kommer sikkert noen nye bilder i kveld, hihi. Og ikke minst god helg til alle mine herlige lesere ♥

Minner om fotokonkurransen min her hvor du kan vinne en refleksskjerm! Dere kan melde dere på frem til 10.des.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU..


//bildelink

For å være ærlig hadde det vært nok å bare få denne pene gjenstanden til jul. Da hadde jeg blitt overlykkelig! Men pga den høye prisen har jeg gitt opp.. Må nok vente en god stund før denne er min. Skolepc'en som jeg bruker nå er utrolig dårlig, så jeg gleder meg til jeg slipper å bruke den mer.. I går natt drømte jeg at jeg vant en macbook i en kalenderkonkurranse, og da jeg våknet ble jeg skikkelig skuffet.. Haha, jeg må le litt av meg selv. Trur jeg er litt for besatt.

Hva er deres største ønske til jul?

Ikke glem fotokonkurransen jeg holder her!

FOTO - LINJERVar sykt pent lys da vi fotograferte i PTF timene i dag! Fikk knipset noen brukbare bilder med skolekameraet, men merker at jeg foretrekker mitt eget kamera.. 

Hva syns dere om bildene over?
Hvilket likte dere best?

Hvis dere vil gjøre meg en suuuperstor tjeneste kan dere stemme på meg i DENNE og/eller DENNE konkurransen. Man kan vinne fotobok i begge to, so I need some votes from you! Husk å les stemmereglene før dere stemmer. Takk på forhånd ♥

ENDRING I HEADER OG KONKURRANSE

Den gamle.

Som noen kanskje har lagt merke til, har jeg fikset litt på headeren. Jeg byttet ut bildet av meg, og noen av de ved siden av, og den hvite boksen er gjort litt smalere slik at den passer bedre til bloggen. Jeg ble veldig fornøyd selv, så jeg håper dere liker det også! Hva syns dere?

Jeg er forresten videre i DENNE konkurransen hvor man kan vinne en fotobok! Hadde blitt kjempeglad om dere ville stemme på mitt bilde (nr 1), hvis dere liker det.

MEG GJENNOM ÅRENE


Da jeg var rundt 4 år gammel hadde jeg blitt til en skikkelig skravlebøtte som aldri holdt kjeft (ettersom jeg har hørt). Da jeg ble 5 - 6 begynte jeg å miste tenner, gjerne alle på en gang.. Var nesten ferdig med å miste tenner da jeg begynte på skolen.. I 3.klasse var jeg litt lubben av en eller annen grunn, og fortennene mine sto 1 cm utover. Derfor fikk startet jeg med regulering i 5.kl (bøyle i underleppa) og etter hvert vanlig reggis. Etter 1-2 år med dette hadde jeg rette og perfekte tenner, og slapp å ha tennene på tørk hele tiden... På slutten av barneskolen/starten på ungdomsskolen begynte jeg smått å sminke meg og i niende var mascara og eyeliner tingen. Hadde nok min lille mørkeperiode da, ja. Håret ble farget mørkt og klippet til pannelugg, mens nesten alle genserne jeg gikk med var svarte/stripete. Det var også fjortisperioden min. Jeg var ikke den som hadde brunkrem og stort hår, men den med eyeliner og mørkt hår. Etter hvert lot jeg hårfargen gå ut, slik at jeg fikk tilbake min naturlige farge. Stilen min har også forandret seg en god del siden den gang. Har laget en spotifyliste med sanger jeg hørte på for noen år siden, som dere kan se her!

Så gjennom litt gamle bilder i går, og fikk lyst til å lage et slik innlegg til dere! Syns det var litt gøy, jeg. Elsker å mimre, egentlig.

Har jeg forandret meg noe særlig eller? (si ja)

Jeg har også kommet videre i DENNE fotokonkurransen! Stem gjerne på meg (bilde nr 1), man kan nemlig vinne gavekort på fotobok! Me waaant.

hits