Min hverdag

AMANDUSSHOWET I BILDER

Siste kvelden var det Amandusshow hvor det var prisutdeling osv. Vi satt ved de nominerte, så plassene var perfekte egentlig! Brukte 50mm objektivet på alle bildeme, så vi hadde kjempebra plasser fotografisk sett..heh. 

Her er noen bilder:Nicholas Carlie var programleder.


Åpningsnummer.


Kåring av beste fiksjonsfilm.


Jan Fredrik Karlsen og Marion Ravn (+ kamerafolk som gikk foran hele tiden).

Eskil Rønningsbakken
 Moi - Hjerteknuser

Han søte gutten fra Knerten!

Alexx AlexxanderHva syns dere om bildene?

AMANDUS: SÅRSMINKE-KURS

I forrige innlegg skrev jeg om fotokurset jeg var på, nå skal jeg skrive om sårsminke-kurset vi var på! De som var "lærere" på kurset har vært sminkører i bl.a. Max Manus, så de var utrolig flinke. De viste oss hvordan man lagde et kutt, så fikk vi gjøre det på oss selv. Kjempespennende å se hvordan man faktisk lager slike sår man som regel ser på film! Jeg syns jeg fikk det bra til selv, så jeg ble litt ekstra interessert også. 

Her er noen bilder jeg tok på kurset:
...og slik ble mitt sår til slutt:


Det var et veldig spennende og morsomt kurs! Ble mye mer interessert enn det jeg var fra før, og jeg fikk faktisk lyst til å lage flere og større sår. Litt creepy, men gøy! Hva syns dere om resultatet? Så det litt ekte ut?

SIDEN SIST - UKM

Nå er det blitt en liten stund siden forrige innlegg. Det har skjedd så mye, så det har vært deilig å ikke tenke blogg. For det første, har jeg vært syk, selv om jeg ikke har vært på latsiden av den grunn. Forrige helg var det fylkesmønstring i Asker, så jeg var der på søndagen. Fylkesmønstringen i Akershus er den største i hele landet, med nesten 1000 deltakere - vi er til og med større enn landsmønstringen! Det eneste kjipe med det, er at det er enda vanskeligere å gå videre fordi like mange skal gå videre herfra, selv om det er dobbelt så mange deltakere. Jeg skulle gjerne fått med meg alle showene også, men siden det var både fredag, lørdag og søndag ble det litt mye. Men - det var utrolig mange flinke, både på scenen og i utstillingen! 

Her er litt bilder fra den dagen:  

Jeg har også vært på Amandus festivalen i Lillehammer med klassen. Det var utrolig gøy, og vi dro på mandag og kom hjem i natt. Jeg var med på mye morsomt, som jeg skal fortelle om i neste innlegg. 

Edit: Glemte å nevne at jeg ikke kom videre, men jeg prøver igjen neste år! Det var kun 5 kunstinnslag (av over 150) som kom videre, ingen av dem var foto. Så klart hadde det vært gøy å komme videre til Trondheim, men siden jeg kom videre til fylkesmønstringen er jeg fornøyd! 

DAGEN I BILDER

I dag feiret jeg busdagen min med familie, og det var kjempekos! God mat, gode kaker, god stemning, og fine pakker! Fikk bl.a. en del penger og vesken på det nederste bildet. Dagen (og hele helgen egentlig) har vært utrolig fin ♥

Hvordan har deres helg vært?
Hva syns dere om bildene? 

JEG ER 18 ÅR I DAG!


Wiii, jeg har bursdag i dag! 18 år! Dagen startet med en gratulasjonstlf midt på natten (det var veldig kos altså), og noen timer seinere ble jeg vekket av mamma og pappa som sang bursdagssang til meg. De kom inn med bollen med lyset på (haha, så søtt), og kameralinse!! Jeg fikk 50mm f/1,4, og jeg elsker det allerede! Tusen takk ♥ Er overlykkelig! Alle bildene er tatt med det btw. På skolen sang alle i klassen bursdagssang til meg, og jeg har fått maange gratulasjoner både på facern og på mobil. Da jeg kom hjem fra skolen i stad fikk jeg en gave av broren min også, og av han fikk jeg boka dere ser over! Jeg leser ikke så mye, men skal begynne nå som jeg har så mange fine bøker. Nå skal jeg bare nyte resten av dagen :)

Og ikke minst: tuusen takk for alle koselige gratulasjoner! 

MIN FOTOBOK

Image and video hosting by TinyPic

For et par uker siden kjøpte mormor bladet "Hjemmet" og inni der lå det et gavekort på en fotobok fra Fuji Direkte. Jeg trudde det bare var litt rabatt, men neida, vi kunne bestille en fotobok til ca 400 kr helt gratis! Ikke noe å betale på frakt heller. Jeg var så heldig og fikk gavekortet, og jeg brukte det til å lage en fotobok med minner fra sommeren i fjor. På GIF'en over ser dere forsiden, noen av bildene inni og baksiden. Det er ordentlig flott fotopapir og kvaliteten på bildene ble superbra! Jeg er kjempefornøyd, så jeg skal definitivt bestille flere. Anbefales!! Perfekt sted å samle fine minner på. 

Har du bestilt fotobøker før? 

FILMING OG LILLEHAMMERTUR

Siden det har skjedd litt de siste dagene har ikke bloggen blitt prioritert. På torsdag og fredag var jeg og noen andre frivillige fra klassen og filmet et show i stedet for vanlig skole. Det takker man ikke neitakk til! Uken før fikk vi vite at musikk, dans & drama linjen på Jessheim VGS skulle ha et musikkshow i kulturhuset og at vi hadde fått jobb i å filme hele showet. Det hørtes kjempegøy ut, så det var ikke noen tvil om jeg skulle være med! Så på torsdagen var vi og så på litt mens de øvde, og rigget opp 4 kameraer, miksebord og hele pakka. Vi fikk heldigvis prøvefilmet en gang også, før action på fredagen. Vi holdt på en god stund, så jeg kjente jeg var sliten da vi var ferdige! Det å skulle både filme, ha overblikk over alt på scenen, høre på hva de på teknikerrommet sier osv er nok til at det surrer litt rundt i hodet etterpå. I tillegg sto jeg hele tiden da, og showet varte i 1,5 time (og vi filmet to ganger på fredag), så ja.. Men kjempegøy var det! Veldig bra show også. Flinke mennesker.

Rett etter at vi var ferdige med filmingen på fredagen dro jeg rett til Lillehammer med familien til noen slektninger. Vi gikk på ski i går, så det var den siste skituren på meg denne vinteren. Nå skal skiene legges vekk! Snart drar vi hjem igjen, så da er jeg klar for en fin uke - jeg blir jo 18 på torsdag!!


Her er et bilde jeg tok på skituren i går. Veldig standard bilde, men likte det likevel.

Hva har dere gjort denne helgen?

VIDERE TIL FYLKESMØNSTRINGEN!

I dag var jeg på UKM både for å se på alle bidragene og ikke minst - få vite om jeg gikk videre eller ikke. Guess what? JEG GIKK VIDERE!! Jeg deltok med 3 bilder, og kom videre med to! Jeg var inne hos dommerne og fikk tilbakemelding etter showet også, og det var gøy å høre hva de synes. Fikk kjempebra tilbakemeldinger også! Sorry for dårlige bilder, bare noen jeg tok i farten..

Så da er det klart for fylkesmønstring i Asker i helgen 8. - 10. april. Sees vi?

BILDE I =FREDRIKSTAD

Jeg ser helt forfedelig ut på disse, men hva ofrer man vel ikke for bloggen?

Har visst glemt å fortelle dere at jeg har et bilde i marsutgaven av =Fredrikstad! Jeg hadde bilder i februarutgaven også, som dere kan se HER. Det er så kult å se bildene sine i et ordentlig blad! Det er jo også veldig gøy å se navnet sitt i bladet også! Hvis dere er i Fredrikstad, kjøp bladet da vel! Det er et utrolig bra blad, og i tillegg går pengene til rusmisbrukere (selgerne). 

Gøøøy!

KLAR FOR UKM
Da var UKM bidragene mine levert.. Har fått skrevet de ut på den fine printeren på skolen, og fikk rammet de inn i går. Det er noe helt annet å se bildene ferdig innrammet! Spesielt når de er så store (A3). Gleder meg veldig til UKM, selv om det fortsatt er 10 dager til. Hadde jo vært veldig gøy å gå videre, men det forventer jeg ikke altså.. Er nok mange flinke der! 

Flere som er med i UKM i år? (føler at alle har hatt UKM allerede...)
Har dere kommet videre kanskje?

FASTELAVEN


Siden det er fastelaven i dag (tydeligvis), ble det fastelavensboller også. Det hører jo til! Man orker jo bare en da, siden det er så kvalmende med all den kremen... Men det er jo godt da. Lagde forresten en ny navnelogo i stad, likte denne bedre trur jeg.

Har dere spist fastelavensboller i dag?

HVERDAGSBILDER?Julegaven fra meg til kusina! Hihi.Jeg vurderer å begynne med hverdagsbilder her på bloggen nå. Jeg har ikke lagt ut så mye bilder i den kategorien før, så jeg tenkte jeg kunne prøve noe nytt. Da blir ikke bloggen helt død heller... Kanskje dere blir litt bedre kjent med meg også. Jeg skriver ikke såå mye om meg selv fra før akkurat.. Hva syns dere om det?

Jeg fikk forresten sove søtt i natt også, takket være den fiiiine mobil bakgrunnen min ♥ Bare se under! Hihi, blir glad bare av å se på det jeg. 


Det gikk fint i dag forresten! Jeg opererte ut den ene visdomstannen min i dag tidlig, så jeg er fortsatt ganske hoven i kjeften.. Jeg har jo tannlege skrekk, så jeg gruet meg helt sinnsykt. Lå og skalv under hele inngrepet, haha. Kan ikke noe for det. Jeg kjente jo ingenting, men det er sykt ubehagelig da. Slitsomt å holde munnen oppe såppas lenge! I dag blir det nok bare smoothie og grøt på planen.. Om 2 uker er det på'n igjen - da skal den andre og siste visdomstannen min ut nemlig! Stakkars meg.

"JAMMEN, ALLE SKAL FÅ!"

//link

//link

Har vært på et kjempemorsomt show med Kristian Valen i kveld! Må bare si at den mannen er G-E-N-I-A-L! Haha, jeg kunne lett sittet der på 1. rad i et par timer til! Jeg skjønner ikke at det går an å imitere så mange personer, og gjøre hver minste ting så morsomt! Bare noen gikk ut av salen fikk han sagt noe utrolig gøy ut av det! Han hadde jo skadet beinet i går (?) også stakkar, så han kom gående på krykker. Han kastet de fort bort da men.. Alt han gjorde, og sa var rett og slett kjempemorsomt! Skulle gjerne vært på flere show med Valen =D

Ville dere dratt på show med Kristian Valen hvis dere fikk sjansen?

SMILEFJES

Som dere sikkert har skjønt, er foto - og blogglysten på bånn hos meg også. Når jeg kommer hjem fra skolen er jeg så sliten at jeg ikke orker å tenke på blogg, og det er vanskelig å ta bilder når det er så mørkt når jeg er hjemme. Jeg har jo helgene, men inspirasjonen er ikke der. Jeg syns det er utrolig irriterende, så jeg håper dette endrer seg snart! 

Men noe positivt har det vært i det siste. Jeg fikk igjen karakterkortet denne uken, og jeg er superfornøyd! To 4'ere (en sterk) og resten 5'ere. Dette resulterte i et snitt på 4,7 noe som er mye bedre enn det jeg hadde i fjor da jeg fikk 4,4 (trur jeg) i snitt. I år har jeg jo ikke matte og naturfag som er mine verste fag, så da slapp jeg de firerne (heheh).. Så jeg håper virkelig at dette snittet holder seg til sommeren, om ikke blir bedre! Klassen min halveres fra to til én klasse 3.året, så jeg MÅ jobbe for å komme inn! Her snakker vi kampen for tilværelsen.

Er dere fornøyd med julekarakterene?

STILL SICK

Da jeg våknet i går holdt jeg på å koke over. Jeg hadde skikkelig hodepine i tillegg til 39 i feber og sterk hoste.. Trodde jeg var på vei til å frisk, men neida. Tydeligvis ikke. Jeg er dårlig i dag også, så jeg måtte droppe alle planene jeg hadde for denne helgen.. I går skulle jeg på fotomessen i Lillestrøm med bestevenninnen min, og i dag skulle jeg ta meg en tur til Oslo og se på utstillingen hvor bildet mitt er, og nå i kveld skulle jeg ut og spise og se "Kongen av Bastøy" med gode venner. Jeg hater virkelig å måtte avlyse alt!! I hele går lå jeg på sofaen og halvsov, og fikk vondt i hodet bare jeg reiste meg opp. Håper virkelig at jeg blir frisk til onsdag, da jeg skal i gang med filmproduksjon på skolen. Jeg er regissør, så jeg være frisk! Kryss alle fingre og tær for meg..


Fra en selvportrett shoot. Haha, alle bildene kan ikke være like seriøse..

Det ble forresten til at jeg valgte bilde nr 1 i dette innlegget til UKM. Takk for hjelpen! Blir veldig spennende å se hvordan det går, gleder meg veldig :)

Ønsk meg god bedring! Håper dere er friske og raske.

NÅ HENGER BILDET MITT I OSLO!


I dag ble fotoutstillingen "Finn formen av et hjerte" lansert av Fabian Stang! Bildet over, som jeg har tatt, henger nå i Folketeaterpassasjen, Youngstorget i Oslo. Så hvis du bor i nærheten, ta deg gjerne en tur innom! Jeg skal prøve å komme meg dit på fredag, så jeg gleder meg masse! Utstillingen i Oslo varer frem til mandag 24.januar.

Info om utstillingen:

Den 12. januar lanseres Hjertelig hilsens landsomfattende fotoustilling? ?hjertelig tilstede?.
Et samlende element i Hjertelig hilsen kampanjens mobilisering for kvinnehjertet er den store fotokonkurransen med tema ?Formen av et hjerte?. Konkurransen er gjennomført med deltakelse av mange fremragende fotografer fra hele Norge.

Juryen, bestående av Anne Lise Flavik, Marie Sjøvold, Bård Ek, Mia Gundersen og Anne Henriksen (LHL), har kåret de 39 beste bildene som ble sendt inn i løpet av konkurransen. I tillegg har vi folkets favoritt, som er stemt frem på kampanjens nettsider. Disse bildene settes opp i en utstilling som sendes rundt til 11 byer i Norge.

Utstillingen skal også holdes i Stavanger, Bergen, Trondheim, Kristiandsand, Fredrikstad, Hamar, Kristiandsund, Bodø, Tromsø og Alta. Den varer i 2 uker per plass. Jeg vet ikke hvilke datoer de skal de de forskjellige stedene, men det skal jeg prøve å minne dere på! Man kan også kjøpe bildene gjennom SMS - det kan dere sikkert lese mer om på hjemmesiden deres.

Håper dere tar dere en tur innom utstillingen!

ÅRET 2010 - DEL 2


I juli var bestilte jeg meg en refleksskjerm og 50mm f/1,8, så det ble en god del bilder for å si det sånn. Jeg var i Rogaland med bestevenninna mi, på hyttetur i Vrådal, og i Fredrikstad. Da jeg var i Fredrikstad var det Karate Kid premiere, så jeg måtte selvsagt ned til byen og prøve å ta bilder. Jeg fikk en ganske god plass, og fikk knipset et blinkskudd av Will Smith!! Det ble mye jordbær spising også, hihi. Herlig måned!


I august var jeg og broren min i Sogndal på besøk hos noen vi kjenner der, noe som var fun. Det var fint vær, og vi nøyt virkelig den siste delen av ferien. Jeg og mamma var også og så på tanta mi som syklet grenserittet. Spreka! Og plutselig var det skole igjen - 2. året på medier&kommunikasjon! 


I september husker jeg at det regnet en god del.. Det ble mye sitting inne, men jeg fikk noe å drive med da jeg fremkalte masse bilder som jeg skulle sette inn i album. Er ikke ferdig enda, heheh... Det ble også noen soldager, og da var jeg og bestevenninna mi ute og tok bilder. Jeg fikk også kommet i gang med ptf foto (fordypning) på skolen, der jeg prøvde ut lys og skygge.


Det var høst, og det ble en hau med høstbilder i år! Da jeg var i Fredrikstad var jeg og tanta mi ute og tok bilder tidlig om morgenen, og det var superkoselig. Jeg var også i Sverige for å besøke tanta ved båten. Vi var veldig heldige med været den dagen, så jeg fikk litt sommerfeeling igjen. Jeg var også en helg hos bestevenninna mi, og jeg og to gode venner hadde en morsom dag ute en fin høstdag. I tillegg prøvde jeg meg på månebilder for første gang!


Vinteren kom, og det ble en del studiobilder på skolen. Jeg tok også noen selvportretter ute i kulden, som jeg faktisk ble fornøyd med. Jeg tok også splash bildene (link), som jeg ble fornøyd med!


I desember har det skjedd mye: det ble enda flere studiobilder på skolen, jeg fikk dilla på bokeh- bilder, jeg var på Oslo S og tok bilder av fremmede til en prøveeksamen som endte bra, jeg var på juleshopping, jeg og mamma var på julekonsert, det ble juleferie, og jeg feiret julen i Fredrikstad. I tillegg fikk jeg beskjed om at bildet mitt ska på utstilling over hele Norge (les mer her) ! Desember var veldig fin! 

2010 har vært et kjempefint år for meg, og jeg håper at 2011 blir enda bedre. Jeg blir 18, så det året må bare bli bra!

Med det vil jeg ønske dere alle et godt nyttår!! Håper dere får en fantastisk kveld og en super start på året! Selv er jeg syk, men skal likevel feire med over 30 stk i kveld. Skal ta nyttårsbilder også, så lykke til til alle fotografer der ute! Godt nyttår fra meg ♥

ÅRET 2010 - DEL 1

Siden jeg liker slike oppsummering-av-året-innlegg selv, slenger jeg meg på trenden. Tenker jeg deler det opp i to innlegg, sånn at det ikke blir så mye på en gang! Here it goes..


Januar var fylt med hyttetur til Beitostølen, mye skigåing, slalom og interresse for vannbilder. Jeg husker at alle fotobloggere drev med vannbilder på den tiden, så jeg måtte teste det ut jeg også. Det var også i januar jeg tok det hånd-bildet som så mange av dere liker så godt.


I februar fikk jeg leserbriller, var på enda en hyttetur, tok flere dråpebilder og ikke minst; var hjemme hos Hanne Krogh på intervju! Jeg hadde en skoleoppgave der jeg skulle lage et intervju, og det endte til slutt med at jeg ble invitert hjem til en av Norges største kjendiser.. Opplevelse for livet! En veldig fin måned egentlig.


I mars ble jeg kjempehappy når jeg så at snøen minket litt. Klassen min var på Amandusfestivalen og jeg fikk et sjokk da jeg så bildeutstillingen. Bildet mitt hang der! Jeg hadde ikke fått med meg at jeg hadde kommet til superfinalen, så jeg ble passe glad, hihi. Veldig morsomt! 31.mars ble jeg 17 år, yay! Da var det også påskeferie. Fikk forresten 55 - 200mm linsa mi til bursdagen min, derfor ble det også veldig mange bilder fremover.


I april hadde jeg en photoshoot med broren min som gikk veldig bra! Liker bildene veldig fortsatt, og har planer om enda en lignende fotoshoot med han snart! Våren kom og det ble tatt masse, masse vårbilder.. I tillegg fikk jeg ny sveis.


I mai ble broren min konfirmert, jeg tok mange selvportretter, jeg feiret 17.mai med bestevenninna mi, jeg kunne gå med Converse igjen (jippi!), jeg var på Operaen for første gang og jeg var en langhelg hos bestevenninna mi hvor vi tok massemasse bilder. Det skjedde egentlig ganske mye i mai, og det var en veldig fin måned!


Endelig kom juni! Sol, sommer, sommerferie - helt klart en av de beste månedene. 4. juni var jeg på Green Day konsert, noe som var helt fantastisk!! ♥ Jeg var også på VG - lista i regnvær, tok flere selvportretter, prøvde ut telelinsa mi masse, var på avskjedsfest, grillkveld med venner osv.. Fin start på sommerferien! 

Del 2 kommer i morgen tenker jeg.

JULAFTEN 2010

Verdens beste dessert - Dronning Maud pudding!

Se hva jeg fikk :D Objektiv kopp!

De tre nederste bildene har jeg tatt med den eksterne blitsen min. Funka kjempebra, så jeg skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har brukt den noe særlig fra før..

Uansett, jeg hadde en kjempefin julaften i går! Jeg våknet med julestrømpa ved siden av meg (som alltid, mye mer godteri enn det jeg klarer å spise opp), så var det litt tv titting før det var tid for kirken. Etter kirkebesøket var det litt tv titting til, før det bar videre julefeiring hos kusina mi. Det var ny pakkerekord i år (det pleier ikke akkurat å være lite pakker ellers..) så det tok en del timer før vi ble ferdig, spesielt når man åpner en og en pakke. Jeg ble veldig fornøyd med fangsten i år, spesielt objektiv koppen dere ser over, og det nye stativet! Superhappy me! 

Hvordan hadde dere det i går?
Fikk dere det dere ønsket dere?

NÅ KAN JULEN KOMME

I kveld har mamma og jeg vært på julekonsert med Rein Alexander og to gutter fra sølvguttene. Herregud, så flinke de var! Konserten var veldig stemningsfull, og jeg sitter igjen med masse julestemning. Jeg har faktisk aldri vært på julekonsert før, men det må jeg gjenta neste år. En utrolig fin opplevelse altså! 

Satt meg så langt foran som mulig, slik at jeg kunne ta bilder. Det kommer jo masse hoder foran på bildene, men jeg syns de ble fine fordet, jeg. Lyssettingen var veldig fin, det skal de lysfolka ha masse creds for!  Alt i alt; nydelig.

Har dere vært på julekonsert i år (hvis ja, hvem)?
Hva syns dere om bildene?

ARTICLE BY ME


Dette er resultatet av en skoleoppgave vi har hatt. Teksten (som dere ikke klarer å lese) og designet er av meg, bildene har jeg tatt fra nettet. Ble ganske fornøyd selv! Stjal litt av Aftenpostens design, enkelt og greit fordi jeg digger det! Hva syns dere? Skal jeg fortsette å legge ut skoleoppgaver?

4. SØNDAG I ADVENDT


Nå er juletreet endelig i hus! Merker at jeg begynner å få skikkelig julestemning nå, og jeg kan nesten ikke vente til julaften. Nå gjenstår det bare to og en halv skoledag igjen, så er det FERIEE! Det skal bli så deilig å slippe skolemas i et par uker. Begynner å bli lei allerede, og det er ikke bra.. I need a holiday! Onsdag den 22.desember er årets siste skoledag og den kvelden skal faktisk jeg og mamma på julekonsert med Rein Alexander. Da kommer det ikke til å mangle på julestemning i hvert fall.. Dagen etter drar jeg til Fredrikstad, så er det julefeiring ♥

Har dere julestemninga i boks enda?

PROSJEKT: KOLLEKTIVTRANSPORT


På torsdag fikk vi prøve eksamensoppgaven i media med temaet kollektivtrafikk. Vi kunne velge mellom ulike formater (film, avis, web osv..) og jeg valgte tabloidformat. Jeg skal altså lage en annonse for avis. Vi fikk torsdagen til å starte på oppgaven, og vi fikk også bruke denne dagen som vi ville. Jeg og ei fra klassen tok toget til Oslo S, og tok bilder av mange forskjellige folk som ventet på toget (vi spurte de om lov selvfølgelig). Vi turte nesten ikke å spørre første gangen, så jeg trudde ikke at dette kom til å bli noe bra likevel. Etter hvert gikk det kjempebra! Folk stilte opp og vi fikk mange bilder å velge mellom. Jeg har fått lagt inn bildene, og er kjempefornøyd med flere av de! Skulle likt å vist de til dere, men med hensyn til folkene jeg tok bilde av får jeg ikke gjort det.. Menmen, er fornøyd i hvert fall!

Flere som syns det er flaut å ta bilder av fremmede?
Hva syns dere om bildet over?

Avstemningen i fotokonkurransen er forresten avsluttet, jeg teller opp stemmene og publiserer vinneren i kveld!

JULEKVELD MED VENNER


I kveld skal jeg og en venninnegjeng ha vår årlige julekveld (med overnatting), så det blir koselig  ♥ Vi går alle på forskjellige skoler/linjer, men likevel møtes vi titt og ofte. Jeg har mistet kontakten med mange av de jeg hang med på ungdomsskolen, men ikke disse! Det er jeg utrolig glad for. Har dere mistet kontakt med tidligere venner?

Mens jeg koser meg med herlige venner, kan dere herlige lesere melde dere på fotokonkurransen min her! :)

ALL I WANT FOR CHRISTMAS IS YOU..


//bildelink

For å være ærlig hadde det vært nok å bare få denne pene gjenstanden til jul. Da hadde jeg blitt overlykkelig! Men pga den høye prisen har jeg gitt opp.. Må nok vente en god stund før denne er min. Skolepc'en som jeg bruker nå er utrolig dårlig, så jeg gleder meg til jeg slipper å bruke den mer.. I går natt drømte jeg at jeg vant en macbook i en kalenderkonkurranse, og da jeg våknet ble jeg skikkelig skuffet.. Haha, jeg må le litt av meg selv. Trur jeg er litt for besatt.

Hva er deres største ønske til jul?

Ikke glem fotokonkurransen jeg holder her!

MEG GJENNOM ÅRENE


Da jeg var rundt 4 år gammel hadde jeg blitt til en skikkelig skravlebøtte som aldri holdt kjeft (ettersom jeg har hørt). Da jeg ble 5 - 6 begynte jeg å miste tenner, gjerne alle på en gang.. Var nesten ferdig med å miste tenner da jeg begynte på skolen.. I 3.klasse var jeg litt lubben av en eller annen grunn, og fortennene mine sto 1 cm utover. Derfor fikk startet jeg med regulering i 5.kl (bøyle i underleppa) og etter hvert vanlig reggis. Etter 1-2 år med dette hadde jeg rette og perfekte tenner, og slapp å ha tennene på tørk hele tiden... På slutten av barneskolen/starten på ungdomsskolen begynte jeg smått å sminke meg og i niende var mascara og eyeliner tingen. Hadde nok min lille mørkeperiode da, ja. Håret ble farget mørkt og klippet til pannelugg, mens nesten alle genserne jeg gikk med var svarte/stripete. Det var også fjortisperioden min. Jeg var ikke den som hadde brunkrem og stort hår, men den med eyeliner og mørkt hår. Etter hvert lot jeg hårfargen gå ut, slik at jeg fikk tilbake min naturlige farge. Stilen min har også forandret seg en god del siden den gang. Har laget en spotifyliste med sanger jeg hørte på for noen år siden, som dere kan se her!

Så gjennom litt gamle bilder i går, og fikk lyst til å lage et slik innlegg til dere! Syns det var litt gøy, jeg. Elsker å mimre, egentlig.

Har jeg forandret meg noe særlig eller? (si ja)

Jeg har også kommet videre i DENNE fotokonkurransen! Stem gjerne på meg (bilde nr 1), man kan nemlig vinne gavekort på fotobok! Me waaant.

FØRSTE SØNDAG I ADVENT


Wow, i dag er det allerede første søndag i advent! Tiden frem til jul kommer til å gå kjempefort, spesielt med tanke på at det er desember til uken. Heldigvis er jeg nesten ferdig med alle julegavene allerede. Det er sjelden.. 
Har dere startet med julegavehandelen enda?

Ikke glem å melde deg på fotokonkurransen min her!

I FEEL EMPTY

Jeg er så sliten for tiden. For det første skjer det masse på skolen. I hele går kveld satt jeg og skrev ferdig en ganske viktig engelsk tekst, og i dag sitter jeg med en viktig reportasje i mediekommunikasjon som skal være ferdig i morgen. Jeg har sittet med word dokumentet foran meg over en time, og har bare fått ned noen setninger på dokumentet. Jeg merker det er så mye lettere å få ned ord her på bloggen, enn i reportasjen. Jeg VET sånn ca hva jeg skal skrive, men problemet er at jeg ikke klarer å formelere meg godt nok. Jeg er perfeksjonist, og når jeg ikke er fornøyd gir jeg nesten opp. Jeg er ganske nær ved å gi opp denne reportasjen, men det kan jeg ikke. Den MÅ være ferdig til kl 10.00 i morgen, og det skal jeg faktisk klare. Jeg får heller sitte oppe hele natten om jeg må, selv om jeg vet at det aldri skjer.. Hvorfor må det være så mye skolearbeid like før ferien? Det er nøyaktig én mnd til juleferien, og vi har igjen flere prosjekter i media, prøveeksamen i mediefag, tre heldager +++. Hvordan skal jeg være kreativ i én fuckings måned til? Jeg klarer det ikke. Alt som heter skole og lekser er jeg lei av! Jeg vil dra ut i verden og oppleve ting. Ikke sitte på rompa hele dagen foran skolepc'en. Jeg er så lei alt som heter hverdag; tvinge meg opp fra sengen - være på skolen hele dagen  - dra hjem da det begynner å bli mørkt - se på home and away - trene - TV/data - sove. Jeg er så lei! Åh. Jeg har også min første kjøretime i morgen.. Nervøs, ja.


Nå får jeg fortsette med reportasjen min.. Yes, livet er herlig.

Edit; Nå kom mamma med jordbær til meg ♥ Kan trygt si at humøret mitt steg noen hakk, hihi.

STRESS, STRESS, STRESS

Det blir dårlig med blogging når vi har så mye lekser på skolen! Vi har egentlig ikke så mye lekser ellers, men nå det først er lekser, er det kjempemasse.. Både i mediefag, og i vanlige fag (norsk, engelsk, samf osv.). Jeg har allerede begynt nedtelling til ferie, og vi har ikke hatt heldager enda.. Kill me.
Random.

Nå skal jeg kose meg med en engelsk tekst vi har til fredag. Og en norsk lekse når jeg tenker meg om.. Jaja, snart ferie!

Flere som har mye stress på skolen nå?

MIN ØNSKELISTE TIL JUL

Dette innlegget er mest til venner og familie.

Man merker at man begynner å bli eldre når man sliter med å finne noe man ønsker seg. Eller, rettere sagt noe som folk kan kjøpe til deg som julegave. Det som står høyest på lista mi er bl.a. fisheye linse og MAC, men det er jo alt for dyrt.. Utenom det ønsker jeg meg egentlig ikke så mye, men jeg kommer alltids på noe!

- først og fremst penger
- gavekort hos h&m, bikbok, carlings, eller en skobutikk
- morgenkåpe
- ringer, smykker (gjerne kamerasmykke / ring)
- enkel militærgrønn genser
- stor skjorte
- skjerf
- veske (shoppingveske)
- ansiktsrens, kremer osv.

//bilder tatt fra google, satt sammen av meg

Hva står høyest på deres ønskeliste?

INSPIRASJON FOR STUDIOFOTO I MORGEN

I PTF timen i morgen skal vi ta ta bilder i studio! Vi skal bruke inspirasjon fra andre bilder og leke oss med lys osv. Gleder meg! Vi er aldri i fotostudioet, så jeg gleder meg til å få tatt litt studiobilder.

Vi har ikke et spesielt bilde vi skal ta, med tanke på at vi har fått inspirasjon fra flere bilder:Link 1, link 2, link 3.

Jeg håper bildene blir bra slik at jeg har noe å vise frem her på bloggen.

Kule inspirasjonsbilder ikkesant?

HALLOWEEN OG FRITT VILT 3

I dag er det som alle vet; halloween. For min del betyr det ingenting fordi jeg ikke ferirer det lenger. Da jeg var liten skar jeg ut gresskar, kledde meg ut og gikk fra dør til dør og sa "trick or treat" / "knask eller knep". Så for min del har dette bare vært en vanlig søndag. Jeg skal på Fritt Vilt 3 i kveld da, så det blir jo en litt scary night. Ikke det at Fritt Vilt er kjempeskummel da, men.. Jeg er veldig spent på hvordan den er, siden jeg har ventet en stund på at den skulle komme ut på kino!

Dette bildet passet inn i Halloween temaet vel?

Feirer dere Halloween?
Har dere sett Fritt Vilt 3?

OPERASJON DAGSVERK

I dag er det OD -dagen (Operasjon Dagsverk) hvor man skal samle inn penger til slumbarna i Brasil. I fjor jobbet jeg og ei venninne noen timer på rimi og gikk rundt og leverte flyers for et firma jeg jobber for. Vi leverte flyers over et stooort boligfelt, så jeg var helt utslitt etterpå. I år tar jeg det litt mer med ro og er hjemme. Jeg ligger ikke og sover hele dagen som mange andre gjør da.. Jeg og ei venninne har vasket, tørket støv og støvsugd hele huset, vasket to bad og ryddet. Jeg har alltid jobbet borte på OD - dager, så jeg unnet meg en dag hjemme nå.. Deilig å kunne sove litt lengre for en gangs skyld!

Wow, et bilde av meg.. Det er ikke ofte!

Har dere hatt OD - dag enda?
Hvor jobbet dere?

NY GOOGLE LOGO

På skolen har vi drevet med et ganske vanskelig prosjekt; å lage en ny google logo og et nytt ikon. Først ville jeg bare gjøre noen småjusteringer, så man nesten ikke så forskjell fra den gamle, men som dere ser endret jeg mening. Jeg gjorde det bare etter min stil og mine tanker, og ble faktisk fornøyd. Ikke 100 % , langt i fra. Men jeg ble mer fornøyd enn det jeg trudde jeg skulle bli! Jeg var ganske stuck i starten..

Under her ser dere resultatet. Av en eller annen grunn blir ikonet litt hakkete her på bloggen.. Den er ikke det altså.
Hva syns dere?

ÉN ERFARING RIKERE

Eh, ja. Salget gikk ikke så bra. Vi sto der i over 4 timer i to - tre minusgrader (!) og jeg solgte ingenting. Det var mange som stakk innom, så på bildene og skrøyt masse av de, men vi fikk som regel denne setningen "vi har ikke plass i hylla hjemme". I tillegg virker det som at de fleste ikke tar oss ungdommer seriøst når det gjelder salg og slikt. Hadde det stått voksne folk der hadde de garantert solgt noe! Vi prøvde å være imøtekommende (skrives det sånn?) og blide til alle som kom, så det var en del som kom bort og tok en prat. Det er jo veldig koselig da. Noen var bare sure og gretne selv om vi hilste, men sånn kommer det alltid til å være.

Selv om jeg ikke fikk solgt noe, er jeg én erfaring rikere. Dette var første gangen jeg gjorde noe slikt, så jeg kan ikke forvente å tjene masse nå i starten. Det er så klart kjipt å stå og fryse så mye at du ikke kjenner tæra dine lenger, og ikke få ikke solgt noe.. Men, som sagt; jeg er én erfaring rikere. Og det liker vi!


Har som sagt ikke internett på dataen min, så jeg låner venninna mi sin. Derfor ble det et bilde fra facebook, heheh.. Det ble litt dratt og rart btw.

Er det noen av dere som vil kjøpe et bilde av meg forresten? Det er bare å ta kontakt på freaky.music.lover@hotmail.com. Det skader ikke å spørre!

TODAY IS THE DAY

Jeg hadde egentlig tenkt til å poste et innlegg til i går, men internetten til Kari Anita ville av en eller annen grunn ikke koble seg til min pc.. Men her kommer et lite innlegg om bildesalget. Vi skal snart dra til Mega på Flisa hvor vi skal stå og selge bildene våre! Les mer om bildesalget her. 

Jeg lurer veldig på hvor mye vi får solgt, så dette blir kjempespennende! Vi har aldri gjort noe som dette før, så dette blir første gangen for begge to. Jeg har gledet meg hele uka, så jeg håper det blir vellykket også!

Arkivbilde..

Wish us luck!! Forteller dere om hvordan det gikk seinere i dag :)

Jeg er forresten videre i denne fotokonkurransen med tema "rosa". Blir glad for stemmer!

RÖYKSOPP PLAKAT

På mandag fikk vi en oppgave på skolen om å lage en konsertplakat til Röyksopp. Jeg har egentlig ikke hørt noe særlig på de fra før, så jeg visste faktisk ikke hvordan musikk de hadde en gang.. Haha. Her er en av sangene deres:


Den første ideen min var dødsdårlig, men jeg startet ikke på en ny plakat før slutten av dagen (én time før vi skulle levere).. Det ble et veldig enkelt design, men jeg ble egentlig ganske fornøyd. Jeg liker fargene sammen, og fontene jeg bruke. Det traff ikke helt sjangeren, og er ikke en typisk musikkplakat, men jeg lærte mye til neste gang!


Hva syns dere om plakaten jeg lagde?
Hører dere på Röyksopp?

- siljelouise

SUNNY DAY!

I går var en av de beste dagene denne høstferien. Det var sol og varme, noe som gjør ganske mye med humøret. Vi var en tur i Strømstad og besøkte tanta mi på båten. Etter det gikk vi litt rundt og tok en tur på café. Fikk nesten litt sommerfølelse faktisk! Det er deilig, det.Klarte nesten ikke holde øynene oppe, hehe. Jeg tenker jo ikke på solbriller nå som sommeren er over..

Hva syns dere om bildene?
Har dere hatt fint vær i det siste?

- siljelouise

MILITARY GIRL


Texture herfra. Og ja, jeg veit at jeg har buksa høyt opp. Det er meningen, haha..


Bildene er tatt av lillebroren min.

Prøvde militærutstyret til lillebroren min i stad og hadde en liten photoshoot. Moro!
Kledde jeg det eller? Haha.

- siljelouise

JENTER I FORSVARET

Nå er jeg på forsvaret.no og skal fylle ut noe sesjon greier (masse opplysninger om meg selv). Jeg har tenkt en del på forsvaret i det siste, om jeg vil bli med eller ikke. Det ødelegger planene mine, så jeg tviler på at det blir noe.. Men det hadde vært utrolig kult da! Det er utrolig kult med jenter i forsvaret. Jenter har et rykte om å være pysete, men det er vi så absololutt ikke.. Er vi vel?
//bildet er linket

Har du tenkt deg i forsvaret?

- siljelouise

10 DAYS IN NEW ZEALAND

Jeg har drevet med et engelsk prosjekt i en god stund nå, om New Zealand. Vi har veldig frie tøyler (noe jeg hater), så vi kan lage enten presentasjon eller en brosjyre. Jeg går for sistnevnte, og har i hvert fall kommet godt i gang.. Vi skal skrive om ting man kan gjøre i New Zealand de 10 dagene og om hotell/priser og sånn, så det er jo litt spennende da. Jeg har nettopp sett på rafting turer der borte, og merker at jeg savner raftingen på 10.klasseturen.. Det var seriøst noe av det morsomste jeg har vært med på! Kunne gjerne gjort det igjen en gang eller to..(eller tre).Haha, sjekk lederen vår i svart hjelm! Står inne i vannet stakkars.. Meg i blå hjelm btw.

Har du vært på rafting før?
Hvis nei, kunne du tenkt deg det?


- siljelouise

WTF...

Her om dagen skjedde det noe ekstremt rart.. Jeg drev med DETTE innlegget og lastet opp det siste bildet. Men da bildet var ferdig lastet opp, var det et helt annet bilde som dukket opp.. Se på bildet under, og på det nederste bildet HER.. Finn én feil. Haha, jeg ble ganske sjokka når jeg så det, siden jeg ikke aner hvem de folka er.. Aldri sett dem før.

Ser de kjente ut for dere kanskje?

Da jeg lastet opp bildet enda en gang, skjedde det ikke noe unormalt.. Jeg gjorde ikke noe annerledes, så jeg skjønner ikke hvorfor det dukket opp. Menmen, litt morsomt var det!

Har det skjedd med dere før?!

- siljelouise

WELCOME TO BULLSVILLE!

Da var åpen dag på skolen min over! Det har vært masse folk, og veldig mange barn som ville prøve ut barneaktivitetene våre. Jeg og ei fra klassen sto på kjepphest posten i to timer, og det var nesten ingen pauser! Vi fikk nesten ikke spist en bakt potet en gang, før det kom enda flere barn. Veldig gøy å heie de frem og gi de diplomer etterpå! Hihi, de er så søte. Været var også veldig bra, det ble faktisk veldig varmt! Helt på slutten begynte det plutselig å regne, men da hadde vi heldigvis ryddet bort det meste.

Denne ble også veldig populær!


Her er det to fra klassen som "rir" om kapp.

Alt i alt en morsom (og slitsom) søndag! På'n igjen med skole i morgen... Filmmanusskriving.. Oi, langt ord..

Så det ikke gøy ut?
Ville du testet ut den mekaniske oksen?

- siljelouise

ÅPEN DAG PÅ NORGES STØRSTE SKOLE

...Norges største skole er å ta veldig i, men en bra skole, det er det!

På søndag er det åpen dag på skolen min, Hvam VGS, så hvis du bor i Akershus, ta deg gjerne en tur innom! Vi har jobbet med dette siden skolen startet, og i dag gjorde vi siste finish. Det har vært mye å gjøre, så nå håper jeg alt går som planlagt. Vi har et helt nytt konsept i år. Alle mediaklassene samarbeider med et stort cowboy konsept. Bullsville som vi har kalt det, kan minne litt om cowboybyen i Tusenfryd. Alle mediaelevene skal gå med cowboyklær & cowboyhatter, og det skal være cowboymusikk, leker, mat osv...

Det skal bl.a. være masse barneaktiviteter, en mekanisk rodeo okse (!), nachos/popcorn, klatring, hinderløype, hesteaktiviteter osv. Linjene på skolen er media, naturbruk og idrett og påbygg, så det er mye forskjellig å se på søndag! Jeg håper i hvert fall på at dagen blir vellykket!


(mobilbilde)

Her er en fotovegg folk fra klassen min har laget. Man skal ha huet inni hullene altså. Kul ikkesant?

- siljelouise

OISANN..

Jeg fikk igjen dataen min i dag! Men etter å ha brukt dataen litt fikk jeg samme problem igjen; skjermen ble svart. Da var det ned til IT igjen.. Jeg skulle egentlig få lagt inn CS5 pakka og Windows 7, men det kunne jeg visst ikke.. Det viste seg at jeg hadde over 14.000 bilder på pc'en og hvis jeg skulle "ghoste" pc'en, ville det ta en hel dag.. Haha, ops! Så nå har jeg ryddet i mapper og bilder, så jeg bare har under 1000 bilder på pc'en. Resten av bildene er lagt over på ekstern harddisk. Jeg fant ut at jeg slettet en del redigerte bilder fra USA, men de får jeg redigere på nytt.. Ikke det verste man kan slette akkurat.

Det kom egentlig ikke som en overraskelse at jeg hadde så mange bilder på pc'en heller egentlig. Over 9000 av de er fra 2010, heh.. Der har dere meg, fotoentusiasten. Syns det er veldig vanskelig å slette bilder med tanke på at jeg kanskje angrer. Selv om det aldri skjer..

Tenk om dette bildet hadde blitt borte for eksempel.. Uææ, er dette meg?! 2 år siden utrolig nok.

Legger dere over bilder på ekstern harddisk? Det anbefales! Tenk om pc'en deres krasjer og alt blir borte..

Også har jeg en gladnyhet til dere! Husker dere den krim konkurransen jeg var med i? Jeg kom på 3.plass! Jeg vant en musematte med valgfritt bilde på, mens 1. og 2. plassen vant t - skjorte og kopp med valgfritt bilde. Syns jeg fikk den beste premien, selv om jeg aldri bruker musematte lenger.. Jeg får vel starte igjen da.

- siljelouise

JÆV** VEPS!!!

Stem gjerne på meg HER. Har som mål å få 200 stemmer i løpet av dagen! Stemstemstem!! Takk ♥

I dag da jeg lakket neglene til Kari Anita ute i solen i dag ante jeg fred og ingen fare. Plutselig kjente jeg noe som fløy inn under armhulen på t - skjorta mi, og skvatt som et h...... Jeg hater å få insekter på meg, spesielt under klærne! Jeg hoppet og danset som en gal, og prøvde å få det ut. Plutselig begynte det å gjøre kjempevondt og svi kjempemye. Jeg løp inn og dro av meg t - skjorta og da datt det jammen ut en død veps. Haha, jeg moste den stakkar...

//bildet er linket

Den stakk meg rett under armhulen, der jeg har armen hele tiden... Det svir fortsatt veldig mye selv om det er ca 4 timer siden, og jeg har faktisk litt vondt inni meg på en måte.. Au! Håper det gir seg snart, orker ikke å ha vondt der i hele natt.. Jeg har blitt stukket før, men det er maange år siden. Håper på at den blir lenge til neste gang!

Har dere blitt stukket av veps før?

- siljelouise

REGN, REGN OG REGN..

Jeg merker at sommeren er over nå. Det har regnet i hele natt, og det regner fortsatt. Det er ingenting å finne på! Holder på å kjede livet av meg! Nå skal jeg ta meg en deilig dusj, og prøve å finne på noe kreaivt etterpå. Har dere noen tips til hva man kan finne på når det regner? Give it to me!!

Her er to bilder til jeg tok på skolen for noen dager siden:Hvilken versjon liker dere best og hvorfor?

- siljelouise

SCHOOL AGAIN!

Da var første skoledag over.. Eller, var der bare et par timer da men, var i hvert fall på skolen og fikk masse info om året som kommer. Vi har byttet klasserom, noe som er veldig uvant, vi har fått to nye i klassen og har litt andre fag. Trur dette blir et veldig bra år! Føler meg faktisk veldig motivert etter en lang og deilig ferie. Det skal bli deilig å komme tilbake til vanlige rutiner igjen egentlig. Skal på trening i kveld også.. Aerobic. Det kan bli.. spennende. Kommer til å være kjempestøl i morgen, men sånn er det alltid etter lang ferie!

I tillegg har jeg levert pc'en min til IT - folka, sånn at de kan fikse den.. Den har nemmelig vært veldig dum i det siste. Helt random blir skjermen svart/hvit/grå/stripete/whatsoever.. Håper de får fikset det! Imens blogger jeg fra pappa's lille og søte pc.

Arkivbilde.

Flere som startet på skolen i dag?
Føler dere dere motiverte til skoleåret?

- siljelouise

ETTER ETT ÅR PÅ MEDIER&KOMMUNIKASJON

I morgen starter jeg på 2.året på medier&kommunikasjon, noe som føles litt rart. 1.året gikk så utrolig fort! Jeg lærte utrolig mye i løpet av det året, og i stad satt jeg og så igjennom litt ting jeg har laget i photoshop.

Her hadde jeg funnet ut hvordan man fikk farger i et svart/hvitt bilde. Wohoo!


Her har jeg lagt sminke i photoshop. Fra før av hadde jeg bare litt mascara.


"Brushes" er også noe jeg brukte hele tiden.


Jeg startet også med blogging! Dette er vel min andre header. Liker den fortsatt godt jeg!

Hva syns dere om det jeg har laget? Gleder meg til å lære mer i år!

- siljelouise

AKKURAT NÅ


Er solen så sterk at man må sitte under en parasoll for å ikke få hetetokter.


Er man litt sur på skolepc'en som slår seg av der og da.


Har man denne søte skapningen ved siden av seg.


Prøver man å få litt farge før skolestart.


Er man flink og drikker masse vann!

Hvordan er været hos deg?

- Nå er det vel snart siste innspurt til å stemme frem vinneren av fjernkontrollen.. Så, hvis dere liker bildet mitt best kan dere hjelpe meg å vinne HER. Bildet mitt er nr 6. Vær så snille og hjelp meg!! Blir utrolig glad for alle stemmer!

- siljelouise

HEIDI ALEXANDRA SKAPER DRAMA IGJEN

Jeg hadde en kjempefin dag på Tusenfryd i dag! Været var topp, solen steika, og det var vindstille. Det var en del folk der i dag, bl.a. vår kjære Barbie. Jeg sto i køen til Spinspider for 2. gang (utrolig rå!), og Heidi Alexandra skulle sette seg inn i karusellen. Hun legger fra seg veska og skoene, og når hun skulle sette seg ved vennene sine, var det fullt. Hun ville ikke sitte alene, så hun fikk han som jobbet der til å få alle til å flytte på seg! Haha! Så da fikk hun viljen sin i hvert fall... Det var veldig komisk å se på, siden hun ble kjempesur. Haha, jeg må bare le av det hele. Fikk ikke filmet det, men fikk noen bilder da.

Her får alle beskjed om å flytte på seg... Heidi står bak han i blått og rødt.


Endelig fikk hun plass! Haha, morsomt å se på da.


Hun passet også på å legge fra seg et spor ved Thundercoaster..

Jaja, er man blogger, så er man blogger! Hun har beskrevet hele episoden på bloggen sin også.. Haha, snakk om primadonna! Komisk eller...?

- siljelouise

TUSENFRYD

Siden det er fint vær i dag, ble det en spontan tur til Tusenfryd. Har ikke vært der på 2 år nå, så det blir nok gøy! Det slår ikke Six Flags jeg var på i USA i fjor, men det er bedre enn ingenting.

//bildet er linket

Hva skal dere i dag?

- siljelouise

BACK TO NORMAL

Nesten i hvert fall. Kom hjem fra Fredrikstad i går, så nå skal jeg ikke noe spesielt resten av ferien. Ikke foreløpig i hvert fall.. Det var veldig deilig å komme hjem til sin egen seng igjen og det skal bli godt å få alle klærne inn i skapet. Som jeg nevnte i et annet blogginnlegg, skulle pappa kjøpe et par Converse til meg i USA. Jeg ble overrasket da han sa at han hadde med seg 2 par! Man får jo 2 par til under prisen av ett par her i Norge, så det er jo superbillig. Jeg legger ut bilder av skoene seinere, digga de! Så nå har jeg 4 par converse. Fant også ut at jeg hadde en god del sko da jeg ryddet i skoskapet i går. Greit å ha litt å velge i, er det ikke?

Det jeg egentlig skulle skrive om, er trening. Jeg pleier egentlig å trene tre - fire ganger i uka, men i ferien har det blitt veldig lite! Nå blir det skjerpings. Var ute og syklet 3,3 mil i dag, så da er jeg godt i gang! Etterpå skal jeg ta meg et godt og deilig bad med bodyskrubb og hele pakka. Må unne seg det i blandt også. Herlig!

Har blitt litt mosjon da.. Har jo vært litt flink i sommer.

Har det blitt lite trening på dere også eller?

- siljelouise

PAKKEPAKKE!

I går var en herlig dag! Bare se her:

Veldig varmt, men veldig deilig! Fikk skikkelig sydenfølelse av å være ute. På kvelden koste jeg meg med pizza og film med noen venner, noe som var kjempekoselig. Derfor ble det også veldig dårlig blogging i går. Vil heller være ute i solen i stedet for å blogge.

I dag har jeg pakket, pakket og pakket! Jeg blir hentet av bestevenninna mi i kveld, for å så ta toget fra Oslo til Stavanger. Can't wait! Det er ikke nett der, men Kari Anita (my frieeeend) skal ha med seg det trådløse nettet sitt. Så vi kommer til å dele på det. Jeg skal prøve å komme med ett innlegg hver dag mens jeg er der. Jeg skal være der i 10 dager btw. Rett etter at jeg kommer hjem, drar jeg rett på hyttetur med familien. Der er det ikke nett i det hele tatt, så da blir det nok ikke noe blogging i det hele tatt. Aner ikke hvor lenge jeg skal være der, men det blir nok deilig med internettfri!

Når drar dere på ferie (hvis dere skal)?

- siljelouise

ENDELIG HAR JEG BESTILT...


Bildet er linket.

...refleksskjerm!
Jeg har tenkt på å kjøpt det lenge, men har aldri gjort det.. Jeg var litt usikker på hvilken str jeg burde ha, og hvilken form (oval eller trekantet). Jeg landet på en trekantet 80 cm (gull og sølv) fra tvspelsweb.se. Nå gleder jeg meg kjempemasse til jeg får den i posten! Er spent på hvordan forandringene blir. Hvis det ikke blir noen forsinkelser får jeg hatt den med til Rogaland også. Herlig!

Har dere en reflektor/refleksskjerm?

I såfall, hvilken type?

En liten ting: det skader ikke å kommentere dere! Det går mye opp og ned, men nå er det ikke like mye kommentarer som før. Jeg prøver å stikke innom de fleste som kommenterer, så mest sannsynlig får du en kommentar du også. MEN - jeg stikker IKKE innom dere som reklamerer. Så da vet dere det.

- siljelouise

STRÅLENDE SOL, MEN..

Jeg våknet til strålende sol i dag, så jeg gikk ut for å kjenne på temperaturen. Gradestokken viser 22 grader, men det føles ikke så varmt når det blåser som f... Det har blåst masse den siste uka, og nå er jeg lei! Går ikke ann å sole seg når det blåser så mye. Fryser i hjel bare jeg er 5 min ute. Nok klaging fra min side.

Snart går jeg ned til bussen som skal ta meg videre til Jessheim. Jeg og ei venninne skal titte rundt i butikker (jeg skal bare se etter ny bikini), spise god middag et sted og se Sex and the City 2. Gleder meg! Dette blir en finfin dag.

Random bilde jeg tok for noen dager siden.

Har dere sett Sex and the City 2?

Stikk innom vinneren av fotokonkurransen http://mettalie.bloggbyen.com.

- siljelouise

TIPP TOPP TOMMEL OPP

Jeg må bare si at jeg hadde en kjempefin kveld i går! Selv om det var veldig dårlig vær, var det kjempe gøy! Vi hadde satset på å få plasser lengst mulig foran ved scenen, og det fikk vi også. Heldigvis kom vi ikke så alt for langt bak køen for å komme seg inn, så vi sto rett ved siden av den lille scenen (den som går ut). Perfect!

Lars Vaular.


GLOOOW! Åh, som jeg digger den sangen.


Holdte på å bli most da A1 kom på scenen, haha.


Elin fikk kjempemasse applaus og smilte fra øre til øre. Er så glad for at hun fikk platekontrakt!- Jason Castro - Let's just fall in love again


Scissor Sisters spilte tre låter og avsluttet hele kvelden med "I don't feel like dancing".

Alt i alt, en bra kveld med bra stemning. Artistene kunne vært mye bedre, men det kan jo ikke være like bra hvert år. Skuffet over at The Baseballs (som var mitt høydepunkt i hvert fall) ikke kom, og at Donkeyboy heller ikke kom seg dit. Hadde så lyst til å se Donkeyboy! Jaja, kommer vel flere sjanser.

Var du der?

Kårer vinneren av fotokonkurransen i morgen! Stem på ditt favorittbilde HER.

- siljelouise

ANOTHER DAY IN OSLO

Om ca 45 minutter går jeg ned til bussen for å så ta toget videre til Oslo. Som alle bør ha fått med seg, er det VG - lista på Rådhusplassen i kveld. Så klart skal jeg dit! Jeg og en venninnegjeng skal dra tidlig inn til Oslo, og kose oss der hele dagen. Satser på å få plass lengst mulig foran også. I fjor hadde jeg kjempebra plass, og det skal jeg ha i år også! Dessverre har det meldt regn i kveld, men det er sol nå... Så jeg er veldig usikker på hva jeg skal ha på meg. Satser på å ikke fryse i hvert fall! Håper på at solen titter frem mesteparten av dagen.

Flere som skal på VG - lista?

Stem frem en vinner av fotokonkurransen min her!

- siljelouise

ENDELIG FERIE!!

Etter en herlig avslutning med klassen er det endelig ferie! Har ikke helt gått opp for meg at det er 2 mnd til neste skoledag... HERLIG! Nå skal jeg ut i solen, og seinere i ettermiddag/kveld skal jeg på avskjedsfest. Har ikke sett folka siden i fjor, så det er på tide! Jeg har nå avsluttet fotokonkurransen, så jeg legger ut de beste bildene i morgen. Har allerede plukket de ut, og er veldig fornøyd med bidragene! Hadde ikke klart å valgt ut en vinner selv..

God sommer!

- siljelouise

NULL EKSAMEN!

JAA! Jeg var en av de 80 (?) prosentene som ikke kom opp i muntlig eksamen! Jeg er så utrolig glad nå! I dag har vi hadde vi gym i to timer, også dro vi hjem etterpå.. I morgen skal vi spise is, og på onsdag skal vi grille og ha det gøy med klassen! Og så - er det sommerferie! Rart å tenke på at jeg er ferdig med 1. året på VGS allerede.

Kom du opp eller var du like heldig som meg?

- siljelouise

VIDEOER FRA GREEN DAY KONSERTEN


Jeg veit at solen er i veien her, men jeg digger måten Green Day startet konserten på!


One, 21 guns... Alle sang med her, som dere hører! Hvem klarer vel å la være?

Bra start på konserten ikkesant?

- siljelouise

Snikksnakk

Jeg sluttet på skolen kl elleve jeg.. Deilig det, men ganske kjedelig når det pøsregner ute. Nå som jeg var i sommermodus! Det har vært 25 grader og sol de siste ukene, noe som har vært herlig. Greit nok at det regner nå, men da skal det i hvert fall stoppe når ferien starter neste onsdag! Og i tillegg ber jeg til Gud om at jeg skal slippe muntlig eksamen! Vi får vite om vi kommer opp eller ikke på mandag.. To dager før ferien.

Men her er en gladmelding også: vi fikk karakterkortet i dag! Og gjett hva jeg fikk i snitt... 4,6! Jeg er kjempeglad, siden jeg fikk 4,3 til jul.. Deilig å få se gode resultater etter all den harde jobbingen (snakker spesielt om mediefagene her). Nå kan jeg (snart) ta ferie med god samvittighet.

For at i innlegget ikke skal bli for kjedelig.. Litt bilder:Har dere fått karakterkortet enda?
Hva syns dere om bildene?


Trykk her for å komme til fotokonkurransen min.Få deltakere, trenger fler! Du trenger ikke være proff for å være med.. Avsluttes neste uke.

- siljelouise

LITT KONSERTMIMRING

For 5 dager siden var jeg og Ida helt i hundre da vi dro fra skolen. Pulsen sank ikke akkurat da vi ankom Ullevaal eller da Green Day kom løpende opp på scenen. Konserten har fått kjempebra tilbakemelding fra mediene - terningkast 5 og 6. Det er vel ikke så rart at jeg vil mimre litt da?

Da vi gikk nedover Karl Johan før konserten var det ikke akkurat vanskelig å se hvem som skulle på konsert. Man kunne få kjøpt Green Day t - skjorter, gensere og skjerf av gateselgere (såklart kjøpte vi en t - skjorte hver), og det hadde vel egentlig de fleste gjort. Heldigvis hadde jeg en t - skjorte fra før av også, slik at jeg ikke hadde lik som alle andre. Da vi ankom Ullevaal var det høy musikk, mange folk, og veldig lang do kø.. Vi ventet en liten stund utenfor før vi gikk inn. Oppvarmingsbandet kom seinere enn vi trodde, så det ble en del venting. Men når vi hadde sitteplasser, var det egentlig ganske greit.

Klokka var nesten 20.30 da vi hørte "Song of the Century". Rett etter kom  "21st Century Breakdown" og jeg skunne se en fyr i rød bukse løpe på scenen. BILLIE JOE! Folk skreik, hoppet, klappet og sang med. Det var en kjempeherlig stemning blandt publikum og det fikk vi tilbake for også! Green Day leverte et utrolig bra show med både gamle og nye låter , og i tillegg "Highway to hell" og andre slagere. Folk ble tatt opp på scenen, de spylte på publikum med vanngevær og vannslanger og skøyt ut t - skjorter. Skulle likt å fått en ja...

Litt vanskelig å se hva som skjedde på scenen da solen fortsatt var oppe.. Bildene ble heller ikke så vellykket.


Awww. Heldige jentene som fikk klemme og kysse BJ. Verdens sprekeste 38 - åring! Sykt å tenke på at han nesten er like gammel som moren min..


Angret litt på at jeg bestilte sitteplasser.. Med tanke på at vi både hadde veske og shoppingposer, var det like greit at det ble som det ble. Neste gang de er i Norge, skal jeg langt foran!


Det kom noen tårer da "21 guns" ble spilt ja.. Elsker den sangen. Kan ha den på repeat i flere dager.

Som dere har skjønt var dette en fantastisk konsert, som ikke kan beskrives bra nok. Jeg er så utrolig glad for at jeg var der, og fikk oppleve alt sammen! Jeg var Green Day fan fra før, men nå er jeg en enda større fan! Jeg skulle ønske at jeg kunne spolt tiden tilbake, og oppleve alt på nytt. Det er jeg nok ikke alene om.

Konserten får en soleklar 6'er fra meg i hvert fall!

Hva er ditt beste konsertminne?

- siljelouise

"YOU'RE AWESOME!"

Green Day konserten i går tok av! Alt var sykt bra og stemningen var på topp! Jeg var helt i hundre da de løp opp på scenen, til de var "ferdige" og til de spilte 4 sanger til. LOVELOVE. Det var utrolig bra show, og jeg kan si at jeg ble passe misunnelig på jenta som fikk et kyss på scenen av BJ. Herregud, så heldig hun er! Det var også en fyr som sang hele "Longview", som i tillegg var sykt flink. Gleder meg allerede til neste gang de kommer til Norge!Bildene er linket.

Var du der, eller skulle ønske at du var det?

- siljelouise

Stikker til Oslo!

Jeg skal nemlig på Green Day konsert på Ullevaal i kveld, så jeg og ei venninne skal være i Oslo frem til da. Kommer til å bli rått, så jeg gleder meg! Jeg kommer ikke hjem før i natt, så det blir ikke mer blogging i dag.
Ha en fin fredag alle sammen!

//google

Can't wait.

- siljelouise

Syksyksyk

Så heldig som jeg er har jeg blitt syk igjen etter å vært frisk i en uke. Derfor ble jeg hjemme fra skolen i dag.. Dette er den eneste dagen denne uken som det var mulig å være hjemme på, så jeg var på skolen i går selv om jeg hadde feber... Vi driver med et web prosjekt på skolen nå, så da har jeg ikke noe valg. Kjipt, men sånn er det. På torsdager har vi vanlige fag, så da gikk det greit.

Nå sitter jeg i kosedressen og gjør ingenting. Håpet på like fint vær som i går, men neida.. Hurra for regn.. Tenkte jeg skulle ta meg en dusj (koker over i denne kosedressen..) og gå ut en tur etterpå. Må vaske rommet mitt i dag også. Noe må jeg jo gjøre.

Flere som er syke?

- siljelouise

Bilder og outfit fra 17.mai


Sebastian har blitt pyntet for anledningen. Verdens søteste.

Begge 17.mai togene! Broren min spurte alltid om hvor toget var på 17.mai, haha.
Superkoselig at Kari Anita ville feire 17.mai med meg og familien min.


Barna i nabolaget fikk samlet en del rusekort..


Verdens beste 17.mai mat - fløtegratinertepoteter er det beste jeg vet! Var ganske mett da vi hadde spist ferdig for å si det sånn...

Og slik så 17.mai antrekkene mine ut:

Bunad på dagen, kjole på ettermiddagen. Utover kvelden måtte bytte over til noe varmere...

Hva syns dere om bildene og antrekkene?
Hadde dere en fin dag?


- siljelouise

Gratulerer med dagen!


Tatt i dag.

Jeg vil ønske alle søte blogglesere og alle dere andre som er innom bloggen min en flott 17.mai! Gratulerer så mye med dagen! Jeg sto opp tidlig, så jeg har allerede vært ute lenge. Bunaden har jeg skiftet ut med en kjole som er litt lettere å gå i. Kan ikke ha på bunaden hele dagen heller. Nå skal jeg snart ut og grille med naboene og kose meg. Håper dere koser dere resten av dagen og nyter den!

- siljelouise

Foto og Oslotur


Jeg har allerede vært våken i to timer, så for en gangs skyld kan jeg få en del ut av dagen. Jeg skal en tur til Oslo etterpå, så det blir nok koselig. Er faktisk veldig skjelden i Oslo! Det er heldigvis opphold nå, så mest sannsynlig slipper vi og gå rund i pøsregn.. Kameraet skal også være med, så det kommer sikkert noen bilder på bloggen i kveld.
Hva skal dere i dag?
Hva syns dere om bildet?
Blogg ødelegger kvaliteten..

- siljelouise

"Det var sjø og magi"


Postgirobygget med sangen "Idyll" kom nettopp på radioen, så jeg følte for å ha en strofe fra sangen som overskrift. Vil ha sommer og ferie.. Men over til det egentlige innlegget:

Da var det torsdag! Egentlig skulle jeg sittet på skolen nå, men nå er det jo fri helt til tirsdag. Utrolig deilig å tenke på. Tenker egenlig at det er ferie allerede, men det er fortsatt noen uker til. Selv om hjernen min har tatt ferie for lengst, må jeg på skolen helt til 16. (?) juni. De fleste har fått vite om de kom opp i eksamen i går, mens klassen min ikke får vite det før 26.mai... Håper for Guds skyld at jeg ikke kommer opp! Da blir det enten matte eller naturfag, som de to verste fagene etter min mening. Satser på å ikke komme opp jeg..

I dag skal jeg ha besøk til i morgen, så det blir nok koselig! Skal få prøvd å tatt litt bilder i dag også. I morgen blir det mest sannsynlig en Oslotur. En herlig helg!

Kom dere opp i eksamen?
Hva syns dere om bildet?
Prøvde en ny action i photoshop, som jeg egentlig likte litt.

- siljelouise

Just another day

I dag tidlig dro jeg og mamma til Fredrikstad i det fine været. Like etter vi kom frem kjørte vi en tur til Sverige også. Fikk kjøpt meg tre søte sommertopper, så nå gleder jeg meg litt ekstra til sommeren. Kan vi ikke spole frem til juni? Eller, vi trenger jo egentlig ikke det, det er jo faktisk ikke så lenge til! Nå må jeg drive med en fremføring jeg skal ha på mandag.. Føler at den blir veldig på sparket, men det får gå. Har ikke så mye motivasjon til skolearbeid når vi nærmer oss sommerferie. Er det flere som har det slik?

Enda et selvportrett. Har blitt mye av det i det siste, men det er ikke så ofte jeg legger ut bilder av meg selv på bloggen heller. Brukte den samme texturen som i innlegget under, altså denne.

Hva syns dere om bildet da?

- siljelouise

Make my day

Hallo dere!
Da var det endelig helg! Fredagene går alltid så utrolig sakte.. I morgen reiser jeg til Fredrikstad og tar bussen hjem på søndag. En kjapp tur med andre ord. Slipper i hvert fall å jobbe denne helgen. Mens jeg er i Fredrikstad skal jeg ta meg en bildetur som jeg liker å kalle det. Gå litt rundt og ta masse bilder av alt mulig. Can't wait.

Vil også nevne en ting for dere. Har fått 9 følgere på bloglovin' nå, og vil gjerne ha flere! Så, hvis dere vil følge med på bloggen min, og få med dere alle innleggene jeg legger ut, kan dere trykke på dette ikonet: bloglovin eller på bloglovin' ikonet i menyen. Takk til dere som allerede følger meg! Hvem er dere forresten?

// weheartit

Dere skal i helgen da?

- siljelouise

Sykt hvor mye man forandrer seg


Her har dere meg i 8. eller 9.klasse. Husker ikke helt. Syns i hvert fall at jeg har forandret meg sykt mye i løpet av disse årene. Kanskje ikke så mye i ansiktet og sånn, men i kles - og hårstilen. Som dere ser hadde jeg pannelugg og kastanjebrunt hår før. Nå er jeg blond og går nesten aldri i mørke klær. Før gikk jeg nesten alltid i mørke klær og mye striper. Ble klassens stripe i 8.klasse, haha.

Men selv om det kan være litt flaut å se på gamle bilder av seg selv, er det ganske morsomt også! Jeg tenker i hvert fall mange ganger "Herregud, hvordan kunne jeg gå i det der?!". Men det sier jeg sikkert om 5 år også.

Har jeg forandret meg eller?
Har dere forandret dere?


- siljelouise

Første dag på ny jobb overstått

Klokken 12 i dag startet jeg på ny jobb! Jeg hadde masse sommerfugler i magen fordi jeg ikke visste hvordan det var der eller hva jeg skulle gjøre (hadde aldri vært der før). Arbeidsoppgavene jeg fikk var å rydde, vaske, servere, stå i kassa (som jeg fortsatt ikke skjønner HELT) osv. Jeg jobber på en café, btw. Golfkafé for å være eksakt. Men alt gikk veldig fint! Nå er jeg veldig sliten i beina, så nå skal det bli godt å chille resten av kvelden! Har jo gått og jobbet i hele dag.. Skal jobbe i morgen også, så det blir ikke så mye hvile denne helgen. Men det blir det penger av! Og det trenger jeg! Skal kjøpe ny mobil, så da trenger jeg en del.

Jeg er så sinnsykt glad for at jeg har en jobb jeg tjener en del penger på! Er så vanskelig å få seg jobb for tiden... Man må liksom alltid være 18 år for å jobbe de fleste steder..

Nå hopper jeg dusjen, og etter det hopper jeg videre inn i kosedressen. Etter det blir det pizza og Avatar <3 Så Avatar i går også da jeg var på jentekveld, men jeg elsker den! Kan se den maange ganger.

Liker at denne søtingen lå i postkassa samme dagen som den kom ut.

Har dere en jobb ved siden av skolen?
Sett Avatar? (ikkesant den er fantastisk?)


- siljelouise

New haircut!

I går var jeg hos frisøren for å klippe og stripe håret. Jeg stripet det lyst, så nå er jeg mye blondere enn det jeg var før! Føler meg litt mer sommerlig. Jeg har vært drittlei håret mitt i det siste, så derfor valgte jeg en helt ny frisyre. Det er veldig kort bak (får ikke alt opp i hestehale en gang) også går det skrått ned fremover. Jeg hadde pannelugg i fjor, så luggen er enda litt kort. Er jo egentlig meninga at det var være lengst fremst, men det kommer nok til å ta en liten stund.
 
Men jeg er kjempefornøyd! Er ikke så mørkt på toppen som det kan se ut som på bildet, og det er heller ikke oransje.

Hva syns dere om den nye sveisen min?

- siljelouise

Småjobber er kjekt å ha

Hei dere! Nå sitter jeg barnevakt for to søte unger. Det er første gangen jeg sitter barnevakt for de, så det var litt spennende å se om jeg klarte å få de i seng. Med tanke på at hun minste er 2 år.. Har bare møtt de en gang før også. Men alt gikk fint! Så nå sitter jeg her og skal sette på en film. Kommer til å være her til langt ut på natta, så jeg kommer nok til ha et film maraton med meg selv.

Jeg er glad jeg får være litt barnevakt, slik at jeg kan tjene egne penger. Blir mye penger ut av det når man sitter mange timer vet dere! Også har jeg en god nyhet (i hvert fall for meg). Jeg skal jobbe neste helg! På et helt nytt sted! Før jobbet jeg i oppvasken ved et selskapslokale.. Jeg har ikke vært der på kjempelenge, fordi jeg aldri får svar av sjefen min.. Jeg vil jo jobbe! Men i dag fikk jeg beskjed om at jeg får jobbe mange helger fremover! På et helt annet sted i tillegg. Det er samme sjef, men han har blitt eier av en café. Da skal jeg få jobbe deri steden! Trur det kommer til å bli mye bedre, siden jeg får varierte arbeidsoppgaver. Jeg får servere, stå i kassa, vaske, rydde osv. Myye bedre enn å stå i oppvaska hele tiden!
Og her har dere et random bilde. Som dere ser er jeg kjempemyk (ehhm..)! Kusina mi derimot, litt bedre enn meg... Kom helt ned da jeg var mindre da.. Men da gikk jeg jo på turn også.

Hvordan tjener dere penger?
Har dere en jobb?


- siljelouise

Det er tid for fredagskos

Da var det endelig helg! De siste timene på skolen i dag var helt forferdelige. Jeg har blitt skikkelig forkjølet, og vurderte å droppe skolen i dag. Men siden vi skulle ha live radiosending, måtte jeg jo få det med meg! Dessverre ble det ikke noe av.. Det ble noe feil med signaler og lignende, så vi fikk ikke hørt det de spilte inn i studioet. Veldig synd, men vi skal få høre det neste uke. Jeg har forresten tre heldager neste uke.. Den beste er først - nemlig muntlig høring i naturfag på en mandag! Og dagen etter er det matte <3 På torsdagen er det engelsk heldag, som ikke er så ille.. Gleder meg sykt til vi er ferdig med alle heldager! Da er det sommerferie modus (heh).

Men tross alt dette startet helgen veldig bra. Selv om jeg ikke er helt i form, måtte jeg få med meg spinningøkten på Spenst. Dag Otto Lauritzen skulle nemlig være instruktør! Det var veldig gøy, så jeg er glad jeg ble med.

Meen - nå er det tid for fredagskos! Jeg sitter i kosedressen min (fra kosedress.no), og skal spise innbakte pølser og se på Norske Talenter. God helg folkens!

Hva skal dere i kveld?

- siljelouise

Ikke glem..

Ikke glem å følge meg på bloglovin folkens! Trykk her eller på bloglovin logoen til høyre.

I dag skal jeg feire voksenbursdagen min! Det er sol i dag også, så nå smelter snøen enda mer! Dere får kose dere i dag, og nyte den siste helgedagen (helgen går alltid for fort..). Jeg skal i hvert fall nyte den fullt ut.

Skal prøve å komme med et fotoinnlegg i kveld, så det er bare å følge med. Hvis du følger meg på bloglovin, blir det lettere å følge med. Tusen takk til dere som har lagt meg til!

Hva skal dere i dag?
Hva syns dere om bildet?
Jeg digga det, haha. Broen min er fotografen, btw.

- siljelouise

Svarene fra spm-runden del 2

Hvor gammal var du da du fikk ditt først ordentlige kyss?
Teller barneskolen eller..?
Om du kunne valgt av alt, hva ville du jobbet som da?
Hmm.. Fotograf i et stort magasin!
Synes du at du e normal?
Ja, jeg er vel egentlig ganske normal.
Liker du nokka unaturlig?
Jeg liker å se på operasjoner på TV, er det unaturlig? De fleste pleier i hvert fall å snu seg når det kommer noe ekkelt på Tv'en.
Sykeste du har gjort?
Jeg har vel egentlig ikke gjort så mye sykt hittil i livet, så jeg vet ikke. Kommer ikke på noe spesielt i farta. Jeg har sinnsykt lyst til å håppe fallskjerm da. Det SKAL jeg gjøre før jeg dør!
Beste du har gjort for noen?
Hmm.. Hjulpet noen som er nedfor? Vet ikke.
Største tabbe?
Jeg kommer ikke på en spesiell tabbe nå, men det er mye jeg ville gjort om på! Som å ta sjangser som jeg ikke tok, for eksempel.
Hva vil du bli når du bli stor?
Jeg vil bli fotograf, enten i studio eller i et magasin. Det hadde vært utrolig kult!
Drømmekyss?
På en lang sandstrand i et eksotisk land av en jeg er veldig glad i.
Hva syns du om Justin bieber?
Helt grei han. Så han på youtube lenge før han ble kjent, så det kom ikke som noen overraskelse at han ble kjendis. Han synger kjempefint, men han minner meg bare om de Disney Channel folkene!
Er det noe du vil forandre på fra fortiden?
Ja, det er det. Slik er det vel med alle!
Hvilken kjendis hater du mest?
Kan ikke si at jeg hater noen akkurat.. Men en jeg ikke liker er Amy Winehouse - TRAGISK!
//google
Hvem kan like hu her?!

Det var alt! Fornøyd med svarene eller?

- siljelouise

Svarene fra spm-runden del 1

Hva inspirerer deg?
Tipper du tenker på foto, så da må det nok bli bildene fra weheartit, andre blogger og andre bilder jeg finner på nettet.
Hvem er den kuleste i hele verden?? Det går noen rykter om ei jente ved navnet Kari Anita Bertelsen... Stemmer dette?
Så klart det stemmer! Hun er number one!
Hvilket bilde som du har tatt, er du selv mest fornøyd med?
Hmm... Jeg har flere bilder jeg er veldig fornøyd med, men nå har jeg lagt elsk på dette:

Hva liker du best å ta bilder av?
Jeg er veldig glad i å ta bilder av folk, selv om jeg ikke er så god på det enda. Veldig gøy å ta bilder i studio, så jeg gleder meg til vi skal ta masse studiobilder på skolen! Jeg liker også å ta macrobilder, fordi jeg syns det er gøy å få frem ting på en helt annen måte. Landskapsbilder er også gøy å ta. Liker å ta bilder av det meste egentlig!
Syns du selv er pen?
Nei... Jeg er ikke fornøyd med utseendet mitt, som mange andre! Det eneste jeg liker med ansiktet mitt er øynene mine.
Har du stor selvtillit?
Helt grei. Prøver å få litt høyere selvtillit, men det er ikke lett når jeg ikke er fornøyd med meg selv. Jeg finner alltid noe feiler ved meg selv som sikkert ingen andre legger merke til en gang..
Liker du en gutt? Hva heter han?
Han heter så mye som Skybert. Så nei, jeg gjør ikke det.
Hva klasse går du i?
Det heter hvilken, btw. Jeg går i 1.klasse på VGS.
Har du mange bestevenner?
Jeg har flere gode venner, men min aller beste venn er Kari Anita. Vi har vært bestevenner i over 10 år!
Love you<3
Har du noe mote-ikon?
Jeg har ikke en spesiell jeg ser opp til innen mote, nei. Men det er mange stiler jeg digger! Som for eksempel stilen til Taylor Momsen. Hun klarer å blande både rocka og feminin stil, som er kjempekult!
Er du Twilight fan?
Nei, ikke akkurat. Har bare sett første filmen enda... Men den er fin da.
Hvorfor begynte du å blogge ?
Vi fikk faktisk i oppgave på skolen om å lage en blogg! Jeg hadde lenge ønsket å opprett en blogg, men det ble aldri gjort.. Når jeg først hadde gjort det, fortsatte jeg med bloggingen. Jeg syns det var gøy og det syns jeg fortsatt!
Har du kjæreste ?
Nei, det har jeg ikke.
Favoritt program ?
Home and awaaaay! Haha, er avhengig av det, dessverre. Number ONE må være Grey's Anatomy <3 Ingenting slår det! Ser også på Frustrerte Fruer, som er høyt oppe på lista.
Hva ville du tatt med til en øde øy ? (tre ting)
En god venn, mat, drikke (må jo overleve). Bør vel egentlig ha solkrem også, haha.
Sony Ericsson eller Nokia ?
Har aldri hatt Nokia, kommer aldri til å ha det heller. Tommel opp for Sony Ericsson!
Favoritt godteri ?
Sjokolade!
Hvorfor blogger du ?
Fordi jeg syns det er gøy å skrive/legge ut bilder og få respons. Jeg liker å høre deres meninger, og ikkeminst bli inspirert av andre bloggere!
Når begynte du og blogge ?
Nå må jeg se i arkivet.. 07.okt.2009 kl.10:10 for å være eksakt.
Hva liker du best med deg selv? OG hvorfor ?
Jeg liker at jeg som regel er positiv og at jeg setter meg mål jeg vil nå. Da når jeg som regel målene også!
Hva liker du minst med deg selv ?OG hvorfor ?
At jeg er er misfornøyd med meg selv. Jeg blir deppa når jeg finner småfeil, noe som er utrolig plagsomt! Jeg prøver å la være.
Hva er den værste karakteren du har fått ?
Den er 2 + ... Fikk det på en uventet samfunnsfag prøve om et tema vi ikke hadde lært om.
Er det noe du virkelig hater her i verden ?
Ja! Jeg HATER dyremishandling. Kan ikke forstå at noen har hjerte til å gjøre noe sånt..
Hvis du hadde fått ett ønske, hva ville du ønsket deg?
Flere ønsker vel!

Del 2 kommer i morgen trur jeg. Lærte dere masse nytt om meg nå eller?

- siljelouise

Sommerferie next!

Da var påskeferien over for denne gang, og neste ferie er faktisk sommerferien, som jeg trur det er 10 uker til. Det kommer til å gå fort! I dag har jeg vært en tur i Fredrikstad og en liten tur innom Sverige hvor jeg fikk brukt litt penger. Jeg kjøpte en hvit singlet, olabukse og olajakke. Jeg fikk sjokk da første buksa jeg prøvde, passet! Jeg pleier alltid å prøve minst 5 stk, før jeg kanskje finner en som sitter greit. Flere som har det slik?

I stad sa jeg til meg selv at jeg ikke skulle spise noe potetgull (og minimalt med annet godteri) frem til sommerferien. Jeg kan spise det på bursdager og jentekvelder, men ikke ellers! I steden skal jeg lage meg grønnsaker og dip, som er like godt og mye sunnere! I tillegg skal jeg begynne å jogge en del ute nå som våren endelig er her.

Så ikke dette deilig ut da? Heller dette enn godteri!

Flere som vil joine meg? Bare frem til sommerferien!

Ikke glem spørsmålsrunden min her. Veldig få spørsmål, så kom igjen nå folkens! Morsommere når det kommer inn litt flere spørsmål jeg kan svare på.

- siljelouise

Endelig kom solen!

I det siste har det bare vært overskyet, kaldt og regnvær. Gjett hvem som kom på besøk i dag? Solen! Må si jeg har savnet Mr. Sun veldig lenge nå, så det var veldig fint å se han igjen. Jeg tok frem sykkelen (første gang i år) og syklet ned til nærmeste solarium. Kjempedeilig å sykle ute igjen! Og ikke minst veldig deilig å ligge i solaruimet, og kjenne sola steke selv når du går ut. Dette var vært en herlig dag! Men det er ganske typisk at solen kommer når ferien snart er over... Jaja, skal ikke klage! Har sittet ute i nesten hele dag, og her har dere noen bilder fra dagen:

Sol hos dere også?
Hva syns dere om bildene?


- siljelouise

Hull i ørene

De fleste jenter har vel hull i ørene, ett eller flere i hvert øre. Selv fikk jeg mine første to i 1.klasse, og nå har jeg tre hull i det ene øret, og to i det andre. Jeg vil gjerne ha flere hull, men jeg lurer på hvor grensa går. Hva som er pent og hva som bare blir overdrevent. Det er vel egentlig hver sin smak, siden noen liker det og andre ikke. Selv syns jeg det er fint med mange hull i ørene, men det spørs litt hvordan øredobber man har. Det er min mening! Hva er deres?

Venstreøret mitt.

- siljelouise

En liten bildeserie

31.mars - by birthday:


1.april:Skal jeg ha flere slike kanskje?

Nå er påsken her for fullt! Butikkene er stengt ( :( ), vi har lett etter påskeeggene og funnet de i år også, og nå sitter vi her og spiser godteri og ser på TV. Nå mangler vi bare solen.. Jeg våknet til snøvær i dag tidlig... Lurer på hvor lang tid det tar før snøen blir helt borte. Uansett, det er 1. april i dag. Dagen hvor alle sier "APRILSNARR!" Jeg har enda ikke lurt noen, men hvem vet hva som vil skje utover dagen. Mohaha!!
...neida, trur ikke jeg kommer til å lure noen i dag.

Har dere lurt noen da?

- siljelouise

Jeg har bursdag i dag!

Nå er jeg 17 år folkens! Startet dagen med frokost på senga, og en liten pakke. Pakken inneholdt mineralpudder fra Mary Kay! Seinere i dag kommer mormor og tanta mi, så det blir koselig! Skal bare kose meg masse i dag!

Her har dere tidenes bilde. Haha.

- siljelouise

Mitt siste innlegg som 16-åring

I dag har jeg faktisk øvelseskjørt for første gang! Er ikke så ivrig på bil fronten som mange andre, så har ikke startet før nå.. Syns det er litt skummelt å kjøre bil! Men det kommer seg vel. Føler meg liksom så voksen når jeg sitter bak rattet.. Sykt å tenke på at jeg blir 18 neste år! Da kan jeg ta lappen, og får alt ansvar slengt over meg. Litt skummelt. Men det er enda en god stund til, så orker ikke stresse med den tanken nå!
Er fortsatt bare 16.

Nå skal jeg kose meg med Ben&Jerry's og se på TV. Skjønner egentlig ikke hva som er så spesielt med Ben&Jerry's is, men det er godt da.

Som sagt, dette er mitt siste innlegg som sekstenåring! Om noen få timer er jeg 17 år. Syns tiden går så fort... Snart er det sommer, og etter det begynner jeg i 2. klasse på VGS.. Hjelp. Men jeg har tenkt til å gjøre noe utrolig kult etter jeg er ferdig på vidregående, så jeg gleder meg! Men det er leenge til egentlig.. Det første jeg må gjøre, er å skaffe meg en ordentlig jobb.. Har fått sommerjobb da (yey)!

Dette ble et veldig random innlegg, men det får komme i ny og ne det også.

Her chiller jeg i kosedressen til broren min. Skal kjøpe meg jeg også! Gleder meg til jeg får min egen, så jeg slipper å lage dådyrøyne hver gang jeg vil låne.

Husk å gratuler meg i morgen da!
Har dere øvelseskjørt enda?
Hvis dere ikke allerede har lappen!

* Jeg er forresten på designtopplisten hos Silje Lien! Veldig morsomt at jeg kom med. Tusen takk, setter stor pris på det! Sjekk ut lista her.

- siljelouise

Hjemmelagde kort

Jeg syns det er mye morsommere å få kort når de er hjemmelagde. Da blir det liksom mer personlig. Også er mange av de hjemmelagde kortene finere enn de man finner i butikken! Det syns i hvert fall jeg.

Bare se på dette søte kortet jeg fikk på fredag. Kjempesøtt!

Lager dere kort selv, eller kjøper dere?

- siljelouise

Turen i bilder


Fin velkomst på hotellrommet.


Bildet mitt var på utstillingen...


...og i Amandus bladet!


Etter vi hadde sett på Knerten, kom Åsleik Engmark og svarte på spørsmål.


Når det ikke er kjøleskap på hotellrommet, får man ty til andre metoder..


Ida fant en kul vegg.


Linn og meg på vei til senteret. Besøk bloggen hennes her.

Fint hotell vi hadde?


Quick på avslutningsshowet.


Bye & Rønning.


Lars Vaular (venstre) og en annen fyr sang "Rett opp og ned".


Mette Marit på avslutningsshowet.

Det var en kjempemorsom tur som jeg håper vil gjenta seg til neste år! Klassen min sendte ikke inn noen filmer selv, men vi skal det kanskje neste år. Var mange bra filmer som vant!

Det var kjempedeilig og slippe å sitte på skolen hele dagen! Det vi gjorde var å gå rundt i Lillehammer, være på senteret, ta hull diverse steder, hårklipping & farging, spise ute, se på kinofilmer, høre på forskjellige skuespillere, være på avslutningsshow. Dagen etter (i går) hadde vi fri fra skolen. Snakker man deilig uke eller?

Og nå er det påskeferie! God påske alle sammen!

Forresten: Jeg har kommet videre i fotokonkurransen til Sia! Man kan vinne et valgfritt bilde av henne. For å stemme (bildet mitt er nr 6) , trykk her. Takk på forhånd!

- siljelouise

Tommel opp for Amandus

I går natt kom jeg hjem fra noen dager på Amandus festivalen på Lillehammer med klassen. Det var en herlig tur! Vi så "Tomme Tønner", "Vegas", "Knerten" og skuespillere fra filmene. Bra filmer alle sammen. Fikk litt sjokk da jeg skulle på kino og fikk øye på bildeutstillingen. Bildet mitt var der! Hadde ikke fått vite at jeg hadde kommet videre, så det var gøy! Alle som hadde kommet videre er Almost Famous; altså nestenvinnere.

Seee!

Folk ble litt ville på turen som resulterte i at en skinna seg, 5 tok hull/piercing i øret, en tok piercing i nippelen, to utvidet ørene og 4 som tok piercing i navelen... Haha, piercingstudioet tjente en del da i hvert fall. Jeg tok et hull til i øret som jeg har ønsket meg en stund nå.

Avslutningsshowet i går inneholdt mange kjente personer som Mette Marit, Quick, Bye & Rønning, FanThomas, Ingrid Berdal, Nicolay Cleve Broch, Lars Vaular ++ .. Morsomt!

Her ser dere Lars Vaular og Quick.

Kommer flere bilder seinere! Må pakke ut og ordne litt til jentekveld.

Hørtes det ikke gøy ut på Amandus?

- siljelouise

I'm so excited

Vil dere vite hvorfor? Jeg drar på klassetur til Lillehammer i morgen! På Amandus festivalen, som er en filmfestival. Det er mye mer enn film der da, bl.a. foto, sårsminke, drama, plakatdesign osv. Man kan være med på forskjellige kurs, og jeg har meldt meg på plakatdesign, (foto), også skal jeg se fimen "Vegas". På torsdag er det prisutdeling til vinnerfilmen, og selveste Mette Marit kommer. Så det blir nok moro!

Vi skal bo på hotell som ligger like ved der vi skal være, og i tillegg er det et senter like ved også som vi kommer til å bruke litt tid på. Vi drar hjem etter utdelingen på torsdag og så er det ferie! Herlig!

Nå skal jeg lage meg en liste over hva jeg skal ha med, slik at jeg ikke glemmer noe. Kommer ikke til å ta med dataen, så det blir null blogging. Blir ganske deilig med litt datafri egentlig... Sitter på dataen så mye ellers.

Må også si at jeg vet jeg
har blogget ræva nå.. Ikke noe spennende og heller ingen bilder. Har ikke tatt nye bilder, så da blir det litt vanskelig.. Men jeg kommer snart tilbake, så stay tuned! Er det ikke det man sier da...?

Har redigert to "gamle" bilder til dere da. Det er vel bedre enn ingenting!

My favourite <3 Lilla neglelakk fra IsaDora.


Flere som skal på Amandus festivalen eller?
Hva syns dere om bildene?


- siljelouise

Hvem er siljelouiseh egentlig?

Jeg kom på at jeg ikke har skrevet et innlegg om hvem jeg er før.. Eller, jeg gjorde det den første uken jeg blogget, men da hadde jeg nesten ingen lesere. Nå har det kommet mange nye, så jeg tenkte jeg skulle skrive litt om meg! Skriver det i punkter, slik at det blir mer oversiktig.

- Jeg heter Silje Louise og bruker begge navnene
- H'en i bloggnavnet er første bokstaven i etternavnet mitt
- Jeg er født 31.mars (husk!)1993 i Orkdal, Trondheim
 -Flyttet til Sørum da jeg var 1 år, og flyttet videre til Hvam, Akershus da jeg startet i 3.kl
- Har nesten hele familien i Fredrikstad
- Jeg liker å bli kjent med nye folk, selv om jeg er litt sjenert i starten
- Jeg har aldri hatt hull i tenna, eller brukket noe!
- Hadde regulering i 1,5 år da jeg gikk på barneskolen
- Da jeg var mindre hadde jeg veldig lyst til å bli dyrlege/lege og det vil jeg gjerne bli fortsatt
- Etter at jeg kjøpte meg Nikon D60 til konfirmasjonen min, ble jeg ordentlig interessert i foto
- Elsker å reise! Har vært i 8 land hittil
- Har farget håret mørkt veldig mange ganger
- Gikk på håndball i nesten 6 år. Sluttet rett etter sommerferien i fjor
- Trener fortsatt 3 - 4 ganger i uka på Spenst
- Jeg er 1, 74 m høy. Har ikke vokst siden 7.kl..
- Elsker fargene grønn og lilla!
- Taco er noe jeg aldri blir lei
- Usikker på hva jeg vil bli, men nå har jeg lyst til å bli fotograf
- Gikk ut av ungdomsskolen med 4,6 i snitt
- Går 1.året medier&kommunikasjon
- Spiser nesten ikke godteri
- Er et sommermenneske!
- Er lei vinter og snø nå...

Mye random, og rar rekkefølge.. Men nå vet dere i hvert fall mer om meg!

Hadde forresten utrolig lyst hår da jeg var liten!


Bruker lesebriller.


Digger Simpsons også!

Har vi noe til felles kanskje?

- siljelouise

Rett opp og ned

Jeg nevnte til dere at vi drev med et stort prosjekt på skolen. Det skal leveres på mandag, og jeg er faktisk ganske så ferdig! Og jeg er nesten fornøyd. Eller i hvertfall mer fornøyd enn det jeg trudde jeg skulle bli. Så det er jo positivt!

Tenkte jeg skulle fortelle hva oppgaven handler om til dere.. Vi skal lage en plakat til artisten Lars Vaular. Vi skulle ta utgangspunkt i sangen under, som er ganske så eksplosiv og energisk. Plakaten skal være noe av det samme. Vi må lage alt selv; fonter, bakgrunner og diverse andre elementer vi vil ha med. Ikke en enkel oppgave med andre ord..

Vi må også ha minst 20 bilder hver som vi skal legge ut på en felles mappe på skolen. Både fonter (skrift), bakgrunner og andre elementer. Det de andre legger ut, kan vi bruke selv. Altså; alle kan ta av alle!


Lars Vaular - Rett opp og ned


Dette er plakaten min foreløpig (untatt "siljelouiseh.blogg.no" da..). Er ganske fornøyd, men det blir nok noen forandringer over helgen. Hva syns dere om den?

- siljelouise

Et sted jeg klarer å slappe av

Er det et sted hvor jeg kan slappe helt av og ikke ha noen bekymringer, er det Sogndal. Jeg elsker å være der! Jeg legger fra meg alle bekymringer hjemme, og de blir der også. Hvor herlig er ikke det?

Vi kjenner noen som bor der, og er der en eller flere ganger i året. Det er jo et ganske øde sted egentlig, men det er så utrolig fint der. Fra huset der de bor kan man se rett ned til Sognefjorden, med masse fjell over alt. Det er så koselig! Det er best å være der om sommeren når man kan bade i Sognefjorden. Veldig kaldt, men vannet er krystallblått! Får nesten litt sydenfølelse. Hvis man ser bort fra temperturen da...

I såfall, har du ikke vært der - dra dit! Perfekt for oss foto interesserte i hvert fall. Jeg håper på å dra dit i sommerferien, så jeg gleder meg allerede.

Her kommer noen bilder dere kan kose dere med. Jeg drømmer meg bort hver gang jeg ser på de!

Som dere ser er det ganske isolert oppi her. Det er få, gamle hus og et lite stykke til "byen". Det huset vi bor i når vi er der, er utrolig stort, nytt og fint altså. Er ikke som et av de husene ovenfor.. Haha.

Jeg liker å ha det så isolert iblandt. Hvor man samle tankene og bare slappe av. Det er veldig deilig!

Hvor er det dere slapper av mest?

- siljelouise

En viktig jentegreie..

Noe som jeg syns er viktig for oss jenter er å ha egne spakvelder. Ta seg et langt og deilig bad, ta ansiktsmaske, skrubb, smøre seg med gode kremer og lakke neglene. Jeg har 1 - 2 dager i uken med slike spadager, noe som jeg syns er utrolig deilig!

Rett etter en hard treningsøkt er det ekstra deilig, fordi man får så god samvittighet! Så mitt tips til dere er:
- Fyll opp badekaret (hvis dere har)
- Ta med musikk som du kan høre på (jeg har en tivoliradio)
- Ta masse skum oppi badevannet
- Ta på ansiktsmaske før dere går oppi (da damper den inn i huden og funker bedre)
- Skrubb ansiktet/kroppen
- Smør deg når du er ferdig. Viktig!

Det er vel en typisk jentegreie...er det ikke?Har dere også egne spadager?

- siljelouise

Pakke i posten!

Jeg bestilte 4 - pack med solbriller fra fetstil.no på onsdag og de havnet i postkassa allerede i dag!Rosa, hvite, blå og svarte. Kjekt å ha litt å velge mellom.


Som dere ser falt jeg for de blå.. Venter bare på vår og sommer nå...
Hva syns dere om slike solbriller?

- siljelouise

Noe man lærer mye av!

I dag har jeg jobbet med et portrettintervju som vi skal levere på tirsdag. Det er egentlig det kuleste prosjektet vi har hatt på skolen! Vi fikk beskjed om at vi skulle intervjue en person, helst en man ikke kjente fra før. Noen nevnte kjendis, og etter det drev alle og lette etter nummere på nettet. Haha. Det var en skikkelig morsom dag, siden alle var så oppspilte! Mange ville jo intervjue en kjendis, men det var ikke så lett å få tak i de..

Jeg hadde kjempelyst til å intervjue Alex Rosén, så jeg sendte han en mail på facebook. Jeg digger han! Hadde vært utrolig gøy å intervjue han, siden han er så utrolig morsom! Har møtt Alex før faktisk (på familietreff for noen år siden), men da visste jeg ikke hvem han var... Kjipern. Men nå - nå er jeg kjempestor fan av han, og håper på flere familietreff! Jeg fikk mail tilbake (utrolig nok.. Han pleier aldri å svare...), men han var dessverre opptatt.. Ikke så rart, med tanke på at han er den nye dommeren i Norske talenter. Gleder meg til det starter neste fredag!

Så, jeg endte opp med å intervjue Hanne Krogh! Grandtanten min kjenner henne, så jeg var heldig og fikk Hannes nummer av henne. Før jeg skulle ringe til Hanne var jeg utrolig nervøs, men hun var kjempehyggelig og rolig i telefonen, så det var bare koselig. Vi snakket sammen flere ganger før intervjuet også, og hun tilbød meg å komme hjem til henne for å holde intervjuet! Jeg sa ja uten å tenke meg om, og vips så var jeg der. Utrolig rar, men morsom opplevelse.

Intervjuet gikk mye bedre enn forventet, og jeg fikk lange og fine svar. Hanne var utrolig blid og hyggelig! Bildene ble greie, selv om jeg kunne gjort det mye bedre. Litt nervepirrende å ta bilder av en som har blitt tatt bilder av så mange ganger før..

Her er et av bildene jeg tok. Veldig morsomt at hun hadde dette sverdet hjemme, siden jeg hadde sett for meg et slikt bilde før jeg dro!

Jeg er utrolig glad for at jeg intervjuet en så kjent person. Jeg hadde ikke intervjuet noen før, men jeg lærte utrolig mye. Kanskje jeg jobber som en journalist i fremtiden? Tviler på det, men man vet jo aldri..

Har dere hatt en lignende opplevelse før?

- siljelouise

Jeg er overlykkelig!!

Gjett hva jeg skal den 4.juni? Jeg skal på Green Day konsert!! Konserten er på Ullevaal, som har plass til 33.000 personer! Det kommer til å bli rått! Bestilte billetter i dag, var veldig usikker om jeg skulle velge sitte - eller ståplass. Ettersom man alltid kommer bak høye personer og blir most når man har ståplass, valgte jeg sitteplass i steden. Sitteplassene nærmest scenen var såklart opptatt, men de jeg valgte var helt greie. Sånn ca. i midten av ståplassene..  Bedre enn å bli most i hvert fall!

Jeg gleder meg allerede! Jeg digger Green Day, og har ønsket å se de live lenge, og nå får jeg oppleve det!
Noen av dere som også skal dit eller?

//google

Når jeg tenker meg om, er det ikke så lenge til heller. Noen uker etter vinterferien, er det påskeferie, og når påskeferien er ferdig, er vi allerere ute i april. Det er faktisk bare 14 uker til! Og det vil si at det er sommerferie om 16 uker! Det er egentlig ikke så lenge til.
Nå er jeg overlykkelig!

- siljelouise

Jeg har fått meg..

..lesebriller! Jeg skal bruke de når jeg er på dataen, ser på TV og leser. Må altså bruke de en del. Jeg fikk de i går, og brukte brillene første gang på skolen i dag. Veldig uvant, men det går seg vel til. Jeg har aldri brukt briller før, men var på synstest forrige uke fordi jeg myste så mye når jeg leste. Fant ut at jeg var nærsynt. Merker stor forskjell nå som jeg bruker brillene når jeg leser!

Slik ser jeg ut uten briller..

..slik ser jeg ut med!

Kledde jeg de eller?
Bruker noen av dere briller/lesebriller?


Ps: Det kommer nye bilder i kveld! Så følg med!

Jeg er med på topplista til myphotoblog! Sjekk den ut her.

- siljelouise

Freia påskeegg

Jeg har spist mine første første påskeegg i år, som tydeligvis er høydepunktet i påsken for mange. Jeg syns de er gode, men litt kvalmende. Orker bare å spise én, så klarer jeg ikke spise mer.. De er jo utrolig gode, og er noe man bare ha i påsken, men jeg er ikke superglad i de. Prisen trekker også ned.

//google

Hva syns dere om disse eggene?
Er de såååå gode som alle skal ha det til?


- siljelouise

Jeg begynner å bli lei av snøen nå..

Det har snødd i dag.. igjen. Jeg er utrolig lei av all snøen nå, og av vinteren i det hele tatt. Den har vært her utrolig lenge, og jeg hørte på radioen at det skulle bli en lang vinter, så det kan ta sin tid før snøen forsvinner. Wohoo... Det er ikke det at jeg hater vinteren, tvert i mot.
Bare se på disse bildene, snøen er jo vakker! Elsker gå skiturer i strålende sol når snøen glitrer rundt deg.Det er bare det at jeg stadig drømmer om sol og sommer hele tiden, og da klarer jeg nesten ikke tenke på noe annet.. Får håpe sommeren blir kjempelang og varm, slik den var i fjor! Gjør ikke noe for meg om gradestokken viser 30 grader! Jeg får kose meg med sommerbilder og sommermusikk imens, det hjelper i hvert fall litt.

Flere enn meg?
Hva syns dere om bildene?

- siljelouise
hits