Reise

SE HVA JEG FANTHaha, ja, det er meg som trekker pusten på det nederste bildet.. 

Fant disse bildene som er fra da vi var i Kreta, min første sydentur, i 2004. Kreta er et fantastisk sted som jeg vil dra tilbake til. Folkene var koselige, vannet var lyseblått, temperaturen var perfekt og ja.. Et perfekt sted for å slappe av et par uker. Skulle ønske at jeg lå på en strand der borte nå.. 

Flere som har vært i Kreta før? 
Så det ikke herlig ut?

ELVERUM FOLKEHØGSKOLE

Jeg har tenkt en del på hva jeg skal gjøre når jeger ferdig på Hvam VGS. Nå går jeg i 2.klasse på medier og kommunikasjon, og mest sannsynlig skal jeg gå der 3.året også. Om det blir mediefag eller påbygg (studiespesialisering) vet jeg ikke enda.. Men jeg har jo litt tid til å tenke meg om..

Uansett, jeg har funnet ut at jeg vil ta meg et år på folkehøyskole når jeg er ferdig på vidregående. Jeg vil bort, jeg vil få nye venner, jeg vil reise, og jeg vil bli mer selvstendig. Derfor er et år på folkehøyskole perfekt for meg. Valg av folkehøgskole var heller ikke vanskelig. Jeg har lest om diverse skoler omkring i Norge, men i fjor vinter hørte jeg om den i Elverum. Jeg tok en titt på hjemmesiden deres (TRYKK), og fikk lyst til å dra dit med en gang. Det er masse spennende linjer der, så det blir folk med alle mulige interresser! Jeg vil gå på en linje kalt "foto og opplevelser" (TRYKK) som reiser mye rundt i Europa/Norden og tar bilder. Da får jeg gjort to ting jeg elsker samtidig!

Man bor på internat der, og må derfor vaske klær, lage mat, vaske, rydde osv. Det blir bra trening til jeg skal bo på hybel eller i leilighet seinere. Man bor som regel på dobbeltrom, du er sammen med folk hele døgnet. Det kan nok bli litt mye til tider, men jeg har lyst på et annerledes år jeg kommer til å huske lenge. Jeg ville egentlig på utveksling i USA eller lignende dette året, men da må jeg ta året om igjen før jeg går videre.. Derfor droppet jeg det, slik at jeg ikke må være russ et år etter alle de andre vennene mine.

Så Elverum, her kommer jeg! Om en liten stund i hvert fall... Dette vil bli mitt bosted fra 2012 - 2013! Can't wait. Si i fra om noen av dere også skal, så kan vi bli litt kjent! Hadde vært kjempegøy om de var noen av dere som skal dit samtidig som meg.

Hva tenker dere om folkehøyskole? (F.eks. Elverum)
Flere som skal på det seinere eller har vært?


- siljelouise

FOTO - CALIFORNIA


California Girls - Katy Perry feat. Snoop Dog


Meg på stranda i Malibu. Her var broren min fotografen.


Ååååh, jeg savner det så sykt!!! Jeg vil tilbake! Er det et sted jeg anbefaler å reise er det USA - California. Opplevelse for livet.

Hva syns dere om bildene?

- siljelouise

EGYPT I BILDER

Greit nok, jeg var i Egypt i oktober 07.. Men jeg har ikke noe særlig med nye bilder, så jeg finner heller frem litt gamle bilder som ikke har vært på bloggen før. Dette var før jeg fikk speilrefleks, så alle bildene under er tatt med et vanntett kompaktkamera. Det går faktisk an å ta bilder uten speilrefleks også!

Egypt er et utrolig fint land, med kjempefine strender, nydelig vann, masse å se på under vann og varmt vær. Men folkene der kunne jeg klart meg uten på en ferie.. Mer plagsomme folk skal man lete lenge etter.. Haha!

Ja, jeg skulle fått med hele parasollen..
Jeg rei på denne! Scary.
Slike svømte rett under magen din hele tiden..


Her fikk man bestille seg smoothies osv. rett til solsengen sin! Lovely.


Hva syns dere om bildene?
Fint der ikkesant?


- siljelouise

UTVEKSLING ET HELT ÅR

Det er ikke jeg som skal dra, men to venninner av meg. Et tvillingpar som skal bo to forskjellige plasser i England et helt år. Jeg ønsker dere begge masse lykke til! Det kommer til å bli et utrolig bra år med masse erfaring, nye venner og bekjentskaper. Jeg skulle ønske jeg var tøff nok til å bo i et annet land så lenge i en alder av 17, men det er jeg ikke enda...Fra avskjedsfesten i juni.

Jeg gleder meg til å følge med på hvordan det går med dere dette året, og det kommer nok til å bli en del snakking på Skype. Dere kommer til å få det amazing! Dette blir et år dere vil huske for resten av livet og noe å være stolt over.

God tur og lykke til <3

Har dere noen venner som drar på utveksling dette året?- Hvis dere liker bildet mitt best kan dere hjelpe meg å vinne en fjernkontroll til kameraet HER. Bildet mitt er nr 6. Blir superglad for stemmer!!

- siljelouise

I MISS THIS..
Jeg savner sommeren, å føle at man har sommerferie. Det gjør jeg ikke nå. Jeg er hjemme, det regner, jeg har vaskedag, jeg skal jobbe i morgen, jeg har rett og slett ikke sommerfølelse i det hele tatt. Det er kjipt og kjedelig. Heldigvis drar jeg til Sogndal på søndag, og blir der til den uken jeg starter på skolen igjen. Håper på å få tilbake feriefølelsen da. Jeg prøver å nyte sommeren fullt ut, men det er litt vanskelig når man for det første er i Norge hele ferien, og når det er drittvær 85 % av tiden. Jeg vil ha sommeren tilbake.

Hva savner du?

- siljelouise

I'M ON MY WAY


Da sitter vi på toget på vei til Stavanger. Er fremme i 07 tiden i morgen, så det blir spennende å se om vi kommer oss opp i tide.. (vi kjører natttoget). Jeg har fulgt med på yr.no de siste dagene, og da jeg sjekket i stad var det meldt 16 + og en sky i Stavanger. Der jeg bor var det meldt 26 + og sol i helgen... Typisk! Menmen, vi satser på at finværet kommer når vi kommer frem. Jeg pakket nemlig ned solen i bagen min, så det er ganske dårlig plass oppi der nå.. Derfor det er så mørkt ute nå. Heheh..

Refleksskjermen som jeg har bestilt kom forresten ikke i dag, som jeg trudde.. Så det ble ikke noe refleksskjerm på denne turen, nei.. Menmen, får teste den når jeg er på hyttetur da! Gleder meg!

Noen av dere som er i Stavanger nå?
Hvordan vær er det meldt hos dere?


God natt forresten. Og god morgen til dere som ser dette i morgen.

- siljelouise

JEG GLEDER MEG

Neste onsdag tar jeg og bestevenninna mi natt-toget til Stavanger. Der skal vi være i 10 dager og kose oss kjempemasse. I fjor var vi veldig heldige med været, så det hadde vært herlig om det ble slik i år også. Det blir nok massemasse bilder i år, nå som jeg har lært mer om foto! I fjor brukte jeg auto og var ganske "uproff". Nå kan jeg litt mer, og da håper jeg at bildene blir bedre også. Gleder meg!Hva syns dere om bildene?
Så det ikke herlig ut?


- siljelouise

THIS WAS LAST YEAR..

..jeg savner USA turen fra fjor sommer! Må mimre litt for meg selv.

Hva syns dere om bildene?
Hvilket likte dere best?


Stikk også innom :
- http://vendlasfoto.blogg.no/

- siljelouise

I wanna go back!

I fjor sommer var jeg som mange vet i USA. Siste delen av de 3 ukene vi var der, var i Los Angeles. Et utrolig herlig sted! Hyggelige folk, fint vær, fine strender (kaldt vann) og ikke minst mye å se! Vi var på mange kule steder, som man bare har sett på TV. Veldig gøy å se det i virkeligheten også. Var blandt annet i Beverly Hills hvor vi kjørte rundt i kjendisenes nabolag, var en tur i Malibu, gikk på Walk of Fame, var i Six Flags (fornøyelsespark), og såklart Universal Studios. Sistnevnte var helt klart det morsomste!

Man får se hvordan filmer lages, man får se kulissene, film effekter og masse annet! Vi var der i 2 dager, som var nødvendig for å få med oss alt som var der. Det var så utrolig mye å se, og i tillegg var det en del kø på de populære attraksjonene.

Jeg kunne skrevet kjempemye om dette, så jeg gir dere en bildeserie i steden! Litt mer spennende enn masse tekst, er det ikke?Her kan dere se noen av kulissene som er i Universal Studios. Det er mange filmer som har blitt spillt inn her!
Vi sto i kø for å ta bilde foran denne plakaten, haha.


I bygningen du ser bak Herr Potet (er det ikke de han heter?) blir manusene skrevet.


Wisteria Lane!! Var faktisk utrolig lite i forhold til hvordan det ser ut på TV.


Remember this?


Jurassic Park ride! Veldig morsom. Skulle ønske jeg kunne tatt bilder da vi kjørte, men turte ikke pga. vannet..


Her fikk vi se hvordan effekter de bruker i film.


På vei inn til Shrek kinofilm i 4D!


Broren min fikk en ny favorittkopp. Han var ikke så rød som han ser ut som altså...

Vannshow og skuespill!


Creepy mann som spratt fram!

Anbefaler alle å dra dit! Opplevelse for livet! Ser det ikke gøy ut?
Hva syns dere om bildene?

Husk å melde dere på vurderingsrunden i innlegget under!

- siljelouise

Home again

Da er jeg hjemme etter en kjempefin helg i Norefjell. Vi var med tremeningene våres på hytta deres, som var kjempekoselig. Det var snøstorm da vi kom, men dagen etter (søndag) var det strålende sol og knall blå himmel! Været var like fint i dag også, så der var vi heldige. Det var 20 minus, så det var veeldig kaldt. Ble en dag i slalombakken og en dag med langrenn (som resulterte i en del bilder).

Det var ikke noe nett på hytta, noe som var veldig deilig. Ikke noe blogging, facebook, osv på 3 dager! Kom hjem med over 120 innlegg på bloglovin.. Haha. Deilig er det uansett! Blir litt for mye data til vanlig.. Men nå skal jeg bli flinkere! Livet er mer enn data vet dere!

Har ikke lagt inn noen bilder enda, men det kommer i morgen! Så det er bare å følge med. Her får dere et bilde jeg tok på forrige hytteturen jeg var på - i Beitostølen.

Har dere hatt en fin helg?

- siljelouise

Jeg vil også ut og reise!

Denne helgen har jeg vært i Fredrikstad, som var kjempekoselig. Føler meg så hjemme, men det er kanskje ikke så rart når all familien min bor i der.  Var en kjapp tur i Sverige i dag, men handlet overraskende lite. Kjøpte to bh'er og to neglelakker fra depend. Skulle gjerne kjøpt mye mer, men jeg klarte heldigvis å la være! Var tilbud over alt, i tillegg er det blligere siden det er svenske priser.

Uansett, jeg tok flybussen hjem og som alltid blir jeg utrolig reisesyk når jeg er på Gardemoen. Jeg titter inn og ser stressende folk med kofferter, som sikkert skal til varmere strøk. Jeg vil også ut og reise! Selv om det bare er 5 mnd siden jeg var ute og reiste i det store utland selv, vil jeg reise igjen.. Føles ut som at det er kjempelenge siden sist, selv om det ikke er det. I tillegg er jeg ganske lei vinteren, så det gjør det enda verre.

Jeg savner å se dette:Møkkete vindu..

Flere enn meg som vil ut å reise eller?
Hva syns dere forresten om bildene? De er tatt med vanlig kompaktkamera sommeren 2008
da jeg var i Spania.

Jeg vant en blogg VS blogg og premien var en vurdering! Trykk her for å lese den. Tusen takk til dere som stemte på meg! Blir utrolig glad for det.

- siljelouise

Litt uredigerte bilder fra Beitostølen

Enda en liten update her fra Beitostølen! I dag har jeg gått 3 og en halv time på langrennski! Været var ikke like fint som i går, men det ble da en fin tur selv om det ikke var strålende sol. Har fått lagt inn bildene jeg har tatt med det vanlige digitalkameraet mitt (vanntett), så kvaliteten er ikke helt på topp. Bildene blir jo helt greie, men det er stor forskjell fra speilrefleksbildene. Har ikke redigert noen av bildene, så jeg håper dere tar hensyn,og ikke kopierer noen av de. Altså; COPYRIGHT! Bildene under er både fra da jeg sto på slalom i går, og fra langrennturen i dag. Enjoy.

Hva syns dere om bildene?
Fikk dere lyst til å dra på skitur kanskje?

Forresten, ikke glem fotokonkurransen min med temaet "glede". Bare å melde deg på her!

- siljelouise

Det var visst nett her alikevel

For dere som ikke vet det, så er jeg i Beitostølen på hyttetur. Nå sitter jeg på hytta etter en hel dag i slalombakken. Det er 20 minus eller noe, så det var deilig å komme inn i varmen. Det var strålende sol og nesten ingen folk i bakken siden de fleste var på skolen. Kjempe deilig at det ikke blir "trangt" i bakken, som det var sist gang jeg sto.

Jeg har fått nytt utstyr; carvingski, briller, hjelm, staver, superundertøy, langrennski + staver og ny boblebukse! Så det var deilig å få kjørt med egne slalomski og utstyr i dag, i steden for å låne av andre. Kjempefornøyd med alt det nye! Jeg har også begynt å få teken på slalom nå, så da er det mye morsommere også!

Gleder meg til enda en dag i morgen, da skal jeg teste ut det nye langrennutstyret mitt. Håper det blir like fint vær som i dag.

Håper dere får en strålende helg!

Sitter på pappas data, så dere får nøye dere med weheartit bilder.
Har tatt noen bilder, de kommer ut på bloggen seinere!Står dere på slalomski eller twintip?
Fine bilder fra we<3it ikkesant?

- siljelouise

Hvor trives du best?

Jeg fryser både fingre og tær av meg nå, er ikke akkurat kuldas beste venn. Jeg trives best med sommer, sol, og feriering ute i verden et sted. Sommerferien er den beste ferien av alle og sommeren er den beste årstiden! Jeg personelig syns ferien blir litt kjedelig om man ikke drar til utlandet. Norge har så uforusigbart vær, og jeg orker ikke tilbringe hele ferien i regnvær (som jeg gjorde for 2 år siden..). Bildet under er fra sommerferien i år, da jeg var i USA på biltur. Det er den beste ferien jeg har hatt! Det var en kjempestor opplevelse. For dere som ikke vet det, var jeg i Seattle, San Fransisco og LA. Anbefales! På bildet under var jeg forresten i Universal Studios. Gutten på bildet er (lille)broren min.
universal studios 045 copy
Hvor trives du best?

- siljelouise

Dagens spørsmål

Tenkte jeg skulle starte å ha "dagens spørsmål" hver dag (prøve i hvertfall). Hva syns dere om det?
Så da tenkte jeg at jeg kunne starte i dag.
Såå ..

Hva er beste BESTE feriestedet ditt?
PS: du trenger ikke svare i dag, er jo litt seint..

Mitt aller beste feriested må være USA - Los Angeles. Det var så fint og spennende der! Alltid fint vær, varmt og godt, shopping, attraksjoner, opplevelser, kjendiser.. trenger jeg si mer? Litt varmere vann hadde ikke skadet da.

la dag 1 087 copy

baseballkamp 078 copy

santa monica 013 copy

universal studios 194 copy
Aah, jeg savner virkelig den ferien.

- siljelouise
hits